Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 312 άτομα (50 μέλη και 262 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Πέρασμα πριν ένα μισάωρο στην Βαρβόρα από βαρβόργας έξι.

Πολύ καλή όπως παλιά, τα κιλά που έχει πάρει δεν την έχουν κάνει απωθητική.
20λεπτο μέσα στο δωμάτιο χωρίς βιασύνες, γεμάτα παιχνίδι&γαμήσι .
Στο τελειωτικό σου ρουφάει και την ψυχή δεν αφήνει σταγόνα.
Το τιμάει το χρημα ασυζητητί.

Για το άνοιγμα των οικων δεν φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξη, τον Μάιο τον αποκλείει ως μήνα ανοίγματος.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Αυτά ήταν τα ωραία χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Τώρα με την τεχνολογία, Instagram, fb και το άθλημα του sugar daddy δεν το δίνουν τα σκυλιά του πολέμου για τόσα λίγα 10€, 20€ρικα. Αυτές του ανατολικού μπλοκ ή ct με 140€ το ελάχιστο και 7-8 ραντεβού την ημέρα ή promotion στο Instagram, προϊόντα και βλακείες ανάλογα τους followers, καμιά βίζιτα με από 500€-1500€ σε κλειστούς κύκλους. Ύστερα κανένα ταξίδι Ντουμπάι με τον γκόμενο να την τραβάει φωτογραφίες και κάνα στορι να ψωνίζουν Luis vitton, φαγητά, παραλίες κτλπ. Αφού τα ξέρετε.
Χωρίς τεχνολογία τα 90's και με το πεσιμο της σοβιετικής Ένωσης έπρεπε να take the streets ή γκόμενα για να βγάλει λεφτά.
Γι'αυτό προλάβατε καλά κομμάτια που και αυτές gold digger ήταν μέχρι να βρεθεί κάποιος με λεφτά και καλό επάγγελμα να τις πάρει ως trophy ? wife.
Μy 2 cents
Αυτό που είπες και σου τόνισα και επιπλέον ότι τώρα οι γκόμενες μέσα σε έναν αχταρμά απόψεων, φεμινιστικών παπαρολογημάτων και lifestyles μπορούν να ασκούν το βρώμικο πουτανιλίκι τους με άριστο καμουφλαζ, χωρίς κανείς να μπορεί να τις πάρει μυρωδιά εύκολα και επίσης χωρίς να τις ενδιαφέρει το τι θα γνώμη θα σχηματιστεί για το άτομο τους.
Βέβαια δεν είναι μόνον οι ίδιες υπαίτιες, αφού δεν σήκωσαν από μόνες τους τα κασέ τους. Ο στρατός από χάφτες πυρφόρους φταίει εξίσου!!

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Προ λιγου επισκεψει στην ιασονος,νταρντανα Ναομι μαυρουλα με πιασιματα.Ειχε 2 κοπελες αλλα ηθελα κατι με κυβικα και η Ροζα δεν εκανε.Επισης παρατήρησα πολλη κινηση στην περιοχη,εχουν πιασει η ζεστες φενετε :dunno:

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Γουστάρεις και εσυ το παραμύθι, δεν σου αρκεί να σκοτώσεις τον δράκο, θες και την πριγκίπισσα...
:2funny:
Προσέχετε μην αποκτήσετε εμπειρίες τύπου
Formet...
:s&m_3:
:2funny::2funny::2funny: Απόλυτο δίκιο!!!

Όταν μια ελλεηνίδα ανεξάρτητη μου είχε πει σε μια κρίση αυτογνωσίας της (αφού είχαμε τελειώσει το πρώτο γύρο) στο bill ότι είναι χάλια της είχα απαντήσει ότι «όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν πειράζει και τόσο που είσαι χάλια, με δεδομένο ότι καταφέρνεις ακόμη να μας τ’ αρπάζεις· σημασία έχει το ότι οι ανταγωνίστριες σου στη πλειοψηφία τους είναι ακόμη πιο χάλια. Ζήσε λοιπόν το θαύμα και μη το σκέφτεσαι» Βέβαια ύστερα μετάνοιωσα που της το είπα πριν το δεύτερο γύρο, γιατί μετά απ αυτό ήθελε απλά να με γαμοσταυρίσει και να τη κάνει.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πολλά συμπεράσματα έβγαλες και προφανώς είναι όλα λάθος.
Δεν έχω οικογένεια και εδώ και 2 χρόνια ούτε σχέση.
Γαμάω αποκλειστικά σε μπουρδέλα, ούτε cg, ούτε καν στούντιο. αλλά εδώ και κάποια χρόνια όχι στο μεταξουργείο γιατί βαρέθηκα να πηγαίνω και να μην βρίσκω κάτι της προκοπής.

Λυπάμαι που σε άγγιξαν τόσο πολύ αυτά που έγραψα και αντέδρασες έτσι αλλά πρέπει μόνος σου να καταλάβεις γιατί, και ας είναι εμφανές.
Δεν γνωρίζω τι κάνεις στη ζωή σου όντως, αλλά οι απόψεις μου παραμένουν οι ίδιες. ΟΚ νόμισα ότι είχα απέναντί μου έναν παντρεμένο και κούμπωσα γεμιστήρα μιας και εγώ με τους παντρεμένους είμαστε ξεκάθαροι εχθροί και αντίπαλοι τουλάχιστο με το 90%. Καλά κόψε κάτι κι εσύ, τίποτα δεν με άγγιξε, απλώς περνάω την ώρα μου, γι'αυτό το λόγο είναι τα φόρουμ. Υγεία να 'χουμε..!!

• Like
Αντιδράσεις: vpapa

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μ'αρέσει που το έπαιζα και συμβουλάτορας για το ακα τσιμπούκι... Μού τον πήρε στο στόμα η Λειβαδιώτισσα , πήγα να πω κάτι αλλά άχνα δεν έβγαλα.. Με ρώτησε αν θέλω και κώλο αλλά τής είπα όχι. Την κάρια τη πίπα μού πήρε..(Jason)

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Άρα δίκιο είχε. Χάλια ήταν η μαχούρα.
Φυσικά και είχε δίκιο αλλά ήθελα να την βοηθήσω να δει λίγο πιο θετικά το χάλι της. Που να φανταστώ ότι θα το έπαιρνε τόσο στραβά...:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: ub45

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Μου είπε πριν φύγει ότι ένιωσε κατευθείαν οικειότητα μαζί μου. Κάτι που της συμβαίνει λίγες φορές.
Της έβγαινε, λέει, να μου μιλήσει.

Θα την ξαναεπισκεφτώ.
:smitten:
Αυτό το ανέκδοτο που σου είπε μου φάνηκε πιο αστείο κι από ένα γύφτο ο οποίος λέει ότι δεν έχει κλέψει ποτέ.

Johnny87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2016
Κριτικές
9
Like
3.475
Πόντοι
736

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μ'αρέσει που το έπαιζα και συμβουλάτορας για το ακα τσιμπούκι... Μού τον πήρε στο στόμα η Λειβαδιώτισσα , πήγα να πω κάτι αλλά άχνα δεν έβγαλα.. Με ρώτησε αν θέλω και κώλο αλλά τής είπα όχι. Την κάρια τη πίπα μού πήρε..(Jason)
Όλα είναι θέμα συγκυριών. Απ' την απ' οξω όλοι κριτικοί είναι. Άμα τους τύχει μόκο μετά.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
:2funny::2funny::2funny: Απόλυτο δίκιο!!!

Όταν μια ελλεηνίδα ανεξάρτητη μου είχε πει σε μια κρίση αυτογνωσίας της (αφού είχαμε τελειώσει το πρώτο γύρο) στο bill ότι είναι χάλια της είχα απαντήσει ότι «όπως θα έχεις διαπιστώσει δεν πειράζει και τόσο που είσαι χάλια, με δεδομένο ότι καταφέρνεις ακόμη να μας τ’ αρπάζεις· σημασία έχει το ότι οι ανταγωνίστριες σου στη πλειοψηφία τους είναι ακόμη πιο χάλια. Ζήσε λοιπόν το θαύμα και μη το σκέφτεσαι» Βέβαια ύστερα μετάνοιωσα που της το είπα πριν το δεύτερο γύρο, γιατί μετά απ αυτό ήθελε απλά να με γαμοσταυρίσει και να τη κάνει.
Τής είπες την αλήθεια. Όσο και να ποθούσε εκείνη τη στιγμή να σου χειρουργήσει τον πνεύμονα σίγουρα η ατάκα σου θα έδρασε μέσα της ως κάτι ουσιώδες κάποιες μέρες μετά που θα ανέσυρε την κουβέντα σας με ποιο καθαρό μυαλό στο μπαλκονάκι που θα έπινε τον φραπέ της. Respect

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1
Προ λιγου επισκεψει στην ιασονος,νταρντανα Ναομι μαυρουλα με πιασιματα.Ειχε 2 κοπελες αλλα ηθελα κατι με κυβικα και η Ροζα δεν εκανε.Επισης παρατήρησα πολλη κινηση στην περιοχη,εχουν πιασει η ζεστες φενετε :dunno:
Φίλε η ροζα πως σου φάνηκε καλή ήταν Καη μέχρι τι ώρα δουλεύει αν ξέρεις ευχαριστώ ;

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Τής είπες την αλήθεια. Όσο και να ποθούσε εκείνη τη στιγμή να σου χειρουργήσει τον πνεύμονα σίγουρα η ατάκα σου θα έδρασε μέσα της ως κάτι ουσιώδες κάποιες μέρες μετά που θα ανέσυρε την κουβέντα σας με ποιο καθαρό μυαλό στο μπαλκονάκι που θα έπινε τον φραπέ της. Respect
Τίποτα απολύτως δεν θα ανέσυρε μετά. Θα έγραψε στη μούνα της αυτά που της είπα και απλώς συνεχίζει να βγάζει τα 80άρια της. Μια ένεση επιβεβαίωσης (ίσως και παρηγοριάς) ζήταγε έμμεσα και αντ’ αυτής εγώ τη κέρασα μια κλανιά (που εδώ που τα λέμε της άξιζε κιόλας). Σταμάτα επιτέλους να είσαι αφελής με δαύτες!!

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.160
Πόντοι
31.618
Συνάντηση σήμερα με Άναμπελ στις 19:00.ειναι αυτό που λέμε κοντουλικο πουτανακι.εχει κάτι καβλοτικο.ακα τσιμπούκι και αρχιδογλιψιμο.σε κοιτάει στα μάτια.στα τέσσερα δεν στινεται καλά αλλά μπρούμυτα μια χαρά.γενικος γουσταρα.
Είχα περάσει από Ι 20 όπου πετιχα στην πόρτα την Πάολα.δουλευεις τη ροταω όχι λέει πότε θα δουλέψεις ποτέ λέει.να δουλεύει πόρτα. Τι κάθεσαι κορίτσι μου εδώ και μας καβλονεις και πάνω είναι τα μπάζα.για Γιασμίν σε δέκα μέρες λέει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom