Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (16 μέλη και 271 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Το είπε και αημνειστος Ανδρέας Παπανδρέου.
"Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, ανήκουμεν εις την Δύση"
Εκτός από μένα.

Άσχετο. Πού είναι οι εσκορτάκηδες ; Σκατα ενημέρωση κάνουν. Σκέτη ρώσικη ρουλέτα.

Έχω και μια απορία για όποιον γνωρίζει. Στο ινκολ αν δεν σου άρεσει απλά σηκώνεσαι και φεύγεις;

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Το είπε και αημνειστος Ανδρέας Παπανδρέου.
"Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, ανήκουμεν εις την Δύση"
Άλλα έλεγε ο Αντρέας!

Ο Αντρέας έλεγε " Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες".

• Like
Αντιδράσεις: fil69

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Άλλα έλεγε ο Αντρέας!

Ο Αντρέας έλεγε " Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες".
Ότι και να είπε αύριο πρέπει να γαμευσω . Έχω δύο μέρες αγαμητος και γυρναει το μυαλό ανάποδα.

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Λοιπόν θα κάνω την υπέρβαση να σού αποκαλύψω ένα μυστικό της ζωής το οποίο σίγουρα δεν γνωρίζεις γιατί δεν έχει να κάνει με το πόσο μεγάλος είναι κάποιος αλλά καθαρά με την ευστροφία του. Θα στεναχωρήσω κόσμο και θα δημιουργήσω κόμπους στο στομάχι το ξέρω, αλλά για πάμε: Η Αγάπη είναι μία πλασματική κατασκευή του σύγχρονου ανθρώπου για να μπορεί να 'εκβιάζει' τους άλλους ανθρώπους 'με το γάντι' ώστε να υποδουλώνονται στα θέλω του. Μια γυναίκα για παράδειγμα εκβιάζει έναν άνδρα και τον κρατάει θανατοποινίτη για μια ολόκληρη ζωή ώστε να τής πληρώνει το Ιντενρετ, την ΕΥΔΑΠ την ΔΕΗ και τα πάντα όλα.Σε αντάλλαγμα τού δίνει απλόχερα 'ΑΓΑΠΗ' για να κοιμάται ήσυχος και να συνεχίζει να πληρώνει τη ΔΕΗ. Ξυπνήστε! Όλοι οι άνθρωποι και κυρίως τα παιδιά σας θέλουν από εσάς κάτι και συνήθως αυτό το κάτι είναι τα χρήματα, κανένας δεν στέκεται δίπλα σας απλώς έτσι. Υπάρχει κέρδος στα πάντα. Ξεκολλήστε από τις παγίδες και την πονηριά του σύγχρονου κόσμου. Γεννιόμαστε με αυτάρκεια , όλα τα έχουμε μέσα μας έτοιμα απλώς θέλουν ξεκλείδωμα, δεν χρειαζόμαστε καμιά οικογένεια να μάς αγαπάει αλλά το να στοχεύουμε να ανεβαίνουμε σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να νοιώσουμε ανώτερα συναισθήματα για τον εαυτό μας που θα χρησιμεύσουν ως 'καύσιμα' για να μάς πάνε παραπέρα στα απόκρημνα χωράφια των Γαλαξιών..Λυπάμαι πραγματικά όσους έχουν παιδιά -είναι απίστευτο και ασύλληπτο το πόσα πράγματα χάνουν-και ειδικά αυτούς που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα πάνε καλά.Τίποτα δεν πάει καλά με αυτούς. Αυτά
Χα χα. Να'σαι καλά, πολυ γέλασα. Καιρο ειχα να διαβασω τοσες π@π@ριές μαζεμένες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Και μην ξεχνάμε τι γυναικάρες δούλευαν σε κρυφούς οίκους σε διαμερίσματα!!! Όλες 20 με 25, χρόνων συνήθως φοιτήτριες από ανατολικό μπλοκ.Ειχα φάει χοντρό κόλλημα με μια Τσεχα πιτσιρικα που δούλευε στο Πειραιά στα μέρη μου!!
Εκεί δεν έπαιζα μπάλα η αλήθεια είναι !! Αλλά γιλοι μου τότε που έπαιζαν μπάλιτσα μου έλεγαν και όντως έχεις δίκιο !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γενικά οι γυναίκες από το dna τους ήταν λίγο πουτανες από πάντα. Δεν το λέω υποτιμητικά. Έρευνες έδειξαν σε θηλαστικά όπως γορίλες, χιμπατζήδες πρώτοξαδερφα μας δηλαδή τα θυληκα πήγαιναν με τον δυνατότερο και με αυτόν που τους παρείχε τροφή είτε από κυνήγι είτε από συγκομιδή καρπών.
Στα σύγχρονα χρόνια σε πείραμα με πιθήκους έδωσαν 6 νομίσματα σε τρεις πιθήκους αρσενικούς. Με 3 όταν τα έδιναν στους επιστήμονες τους έδιναν μια μπανάνα ? άρα με 6 νομίσματα 2 μπανάνες. Αντίστοιχα κάθε μήλο (δεύτερο σε προτίμηση) κόστιζε 2 νομίσματα και τέλος τσαμπιά σταφύλι 1 νόμισμα το ένα (χειρότερο σε προτίμηση)
Τα αποτελέσματα τρομαχτικά, υπήρξαν περιστατικά πορνείας από θυληκους πιθήκους ή ακόμα νταβατζιλικι από τα αρσενικά προς τα θυληκα. Ώστε τις βγάζαν στο κλαρί για κάτι νομίσματα ώστε να μαζέψουν και να αγοράσουν μπανάνες από τους επιστήμονες.
Άμα το βρω στο YouTube θα το ποσταρω.
Αν το βρεις στειλτο μου θέλω να το δω πολύ ενδιαφέρον

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Γενικά οι γυναίκες από το dna τους ήταν λίγο πουτανες από πάντα. Δεν το λέω υποτιμητικά. Έρευνες έδειξαν σε θηλαστικά όπως γορίλες, χιμπατζήδες πρώτοξαδερφα μας δηλαδή τα θυληκα πήγαιναν με τον δυνατότερο και με αυτόν που τους παρείχε τροφή είτε από κυνήγι είτε από συγκομιδή καρπών.
Στα σύγχρονα χρόνια σε πείραμα με πιθήκους έδωσαν 6 νομίσματα σε τρεις πιθήκους αρσενικούς. Με 3 όταν τα έδιναν στους επιστήμονες τους έδιναν μια μπανάνα ? άρα με 6 νομίσματα 2 μπανάνες. Αντίστοιχα κάθε μήλο (δεύτερο σε προτίμηση) κόστιζε 2 νομίσματα και τέλος τσαμπιά σταφύλι 1 νόμισμα το ένα (χειρότερο σε προτίμηση)
Τα αποτελέσματα τρομαχτικά, υπήρξαν περιστατικά πορνείας από θυληκους πιθήκους ή ακόμα νταβατζιλικι από τα αρσενικά προς τα θυληκα. Ώστε τις βγάζαν στο κλαρί για κάτι νομίσματα ώστε να μαζέψουν και να αγοράσουν μπανάνες από τους επιστήμονες.
Άμα το βρω στο YouTube θα το ποσταρω.

Αν το βρεις θα μ'ενδιέφερε πραγματικά να το παρακολουθήσω.

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
καλημέρα χυστες μου, παίζει τίποτα για πριν τις 9 ?

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.513
Πόντοι
731
καλημερα σε ολους ! ρε παιδια πως καταντησε ετσι η οδος φυλης ? περασα χτες κατα τις 23¨00 και το θεαμα ηταν σοκαριστικο ...κανονικη πιατσα απο τοξικομανης ...κριμα ...ελπιζω με το ανοιγμα των σπιτιων να βρει ξαβα την χαμενη της αιγλη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Αν το βρεις στειλτο μου θέλω να το δω πολύ ενδιαφέρον
Αν το βρεις θα μ'ενδιέφερε πραγματικά να το παρακολουθήσω.
νομιζα οτι ελεγε σαλια αλλα

A study conducted by the Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology in Leipzig, Germany, and published online in the Public Library of Science, attempted to support the meat-for-sex behaviour hypothesis, according to which, in early human societies the best male hunters had the maximum number of sexual partners. Unable to study early humans, researchers studied chimpanzees. Researchers observed chimpanzees in the Taï National Park and concluded that a form of prostitution exists among the chimpanzees in which females offer sex to males in exchange for meat. According to Cristina Gomes of the Institute, the study "strongly suggests that wild chimpanzees exchange meat for sex, and do so on a long-term basis". The data reveal that chimps enter into communities of hunting and sharing meat with each other over long periods of time and females within the meat-sharing community tend to copulate with males of their own meat-sharing community. Direct exchange of meat for sex has not been observed.[7]

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Παιδιά καλησπέρα η Κορίνα από Κεραμεικού πως είναι σε εμφάνιση πέρα από βυζάρες?? αξίζει μέσα πρωί δουλεύει??

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Παιδιά καλησπέρα η Κορίνα από Κεραμεικού πως είναι σε εμφάνιση πέρα από βυζάρες?? αξίζει μέσα πρωί δουλεύει??
μιλφ, μετρια μουρη, ψιλοκαλο σωμα (οχι κατι φανταστικο, για την ηλικια της οκ), 4αρια φυσικα μασταρια πεσμενα αλλα καλα. Το προγραμμα ειναι απλουστατο και η ιδια ειναι τυπικη αλλα παιρνει καλη πιπα και δε μιλαει πολυ. Δεν χανεις κατι να πας (να την δεις πρωτα) και να δοκιμασεις, μετρια πραγματα θα ελεγα εγω, αν σου αρεσει η εμφανιση φανταζομαι το μετριο γινεται ανω του μετριου. Το δεκαρικο δε το κλαις παντως.

makis254

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
481
Πόντοι
301
Παιδιά έχω μηνει πίσω λόγο κορονοϊού και επαρχίας...Ποτέ ανοίγουν τα μπουρδελα?..Άνοιξαν ?..Τι ακριβώς γίνεται?..

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
οποιος ξερει ας πει αν καλυμνου 48β ειναι ανοιχτο και δουλευει η πωλινα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!
Ρε φίλε παρκάρισα τις προάλλες σ' αυτό το στενάκι κι έβλεπα κόσμο να μπαινοβγαίνει στο Β-48. Τώρα ποια δουλεύει εκεί δε ξέρω. Πωλίνα ποιά είναι; Μια ψηλή τραβελομούρα με φωνή επιλοχία;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν βάλεις στο ζυγι δύο μεγάλα τσουβάλια πατάτες και την Κορίνα θα γύρει προς την Κορίνα.

Αν σου άρεσει το άρμεγμα αγελαδος καλή ειναι.Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί μια μεγάλη καρδάρα.Βουκολικό σεχ.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
γαμησα μια μαρια στο Ι43, αυτος ο οικος ποσες κοπελες εχει στην πρωινη τελοςπαντων; πατσαβουριτσα ηταν αλλα ειχε το πλεονεκτημα του στενου μουνιου αφου κανεις δε τη γαμαει :happy:
Οταν εφευγα ειχε σκασει και η μιρελλα την οποια μαλλον θα ειχα προτιμησει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom