Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (17 μέλη και 279 επισκέπτες)

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Που βρήκες σχόλια;στείλε εαν θες p.m αναφέρομαι στην Ιωάννα.
Στις κριτικές γίνεται λόγος για μια ολόιδια....μετά είδα ότι είναι παλιές.... οπότε είτε έχει ξαναδουλέψει εκεί παλιότερα είτε έκανα λάθος φίλε μου ...ας μας πουν όσοι φίλοι έχουν εξειδίκευση στην Βέργας...

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Πέρασμα από το μετάξι. Επικρατούσε μια ανησυχία και μια σχετική αναταραχή. Πολλά κλειστά. Νταβάδες κάθε εθνικότητας ανεβοκατέβαιναν φωνάζοντας συνθηματικά. Τα συνιάλα έπαιρναν και έδιναν.

Πέρασα από Κολ στο λατινομάγαζο αλλά μου είπε η γνωστή τσατσά ότι δε δουλεύει καμία.

Η έκρυθμη κατάσταση στην Ι. δεν εξηγείται αλλιώς, πέρα από το φόβο πεσίματος.

Μπήκα στην Ι.31 από τα ελάχιστα ανοικτά. Δεξιά δούλευε ένα μιλφ/προμιλφ της διπλανής πόρτας. Η ξανθιά Ιωάννα. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με συμπαθητική φατσούλα και 2άρι βυζί, μέτριο ύψος. Σε απλό πρόγραμμα .
Δεν ήθελα να φύγω έτσι και την τίμησα. Δεν το μετάνιωσα.

Όσο ήμουν στο δωμάτιο άκουσα ότι γινεται αλλαγή βάρδιας. Ερχόταν η Μελίνα. Κατόπιν, μπήκε στο δωμάτιο η Ιωάννα και χαιρετιόμαστε.

-"Αχ είμαι πολύ κουρασμένη",μου λέει.
-"Γιατί αγάπη μου;", τη ρωτάω.
-"Ξερεις πόσοι με έχουν γαμήσει;", αναστενάζει.
-"Ε με τέτοια κούκλα πώς να μη σε θέλουν όλοι;"
Εκεινη χαμηλώνει το βλέμμα και μου λέει "Ναι σιγά".
Τη χαϊδεύω και της λέω πόσο γλυκιά είναι.
-"Χάλια είμαι", μου λέει.

Στο μεταξύ, μού είχε πάει το σκατό στην κάλτσα. "Θα γαμήσω ή δε θα γαμήσω σήμερα;" :confused:

Βάζει το προφυλακτικό και ξεκινάει μια πολύ καλή πίπα. Με βοήθεια χεριού αριστοτεχνική και χάιδεμα της γύρω περιοχής.
Κατόπιν της ζήτησα να με καβαλήσει και ήρθε το τέλος με μια ικανοποιητική συμμετοχή για απλό πρόγραμμα.

Μου είπε πριν φύγει ότι ένιωσε κατευθείαν οικειότητα μαζί μου. Κάτι που της συμβαίνει λίγες φορές.
Της έβγαινε, λέει, να μου μιλήσει.
Θα την ξαναεπισκεφτώ.
:smitten:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Για να μην συνεχίσω τα γνωστά. Το γαμησι με γκόμενα δεν έχει καμία σχέση με το άδειασμα στο βορδελο.
Άμα σε γουστάρει η γκόμενα στο μπουρδέλο και τη γουστάρεις κι εσύ μια χαρά σχέση έχει
τώρα live

ΜΑ17 Ελένη μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

ΜΑ28α αριστερά Ελένη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι Βίκυ όχι αυτή από το 15, ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους χοντρούλα με 2αρι βυζι και Ντασα με κόκκινο μαλλί πια σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ η Βίκυ κάνει και αυταρχικό.

ΜΑ 28 κουρτίνα Σοφία καστανή παχουλη μιλφ με κοντό μαλλί 2.5αρι βυζι κ Αλέξανδρα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν παρτουζα.

Περδικα 3 αριστερά Άννα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι43 Ιωάννα ξανθιά ψηλή σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, με πρωκτικο, Μιρελα μελαχρινή λεπτή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, Μαρίνα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο σε δύο μεγάλες κοτσίδες, πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και η γιαγιά Ελένη(Φωκαιας 25α,Ιουλιανου 71,Βεργας 6α κλπ) ξανθιά γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο.

Ι46β Ρωξανα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο δεξιά ισόγειο Ιωάννα ξανθιά χοντρή με 4αρι βυζι και Χριστίνα καστανή ψηλή παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι και πολλά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι 44 Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι39(1) Κατερίνα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά ψηλή χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι39(2) Άντζελα μελαχρινή με ίσιο μαλλί χοντρή με 4.5αρια βυζια, αρκετά τατουάζ με ένα τεράστιο στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ι 39(4) Μπελα καστανή χοντρουλα με 3αρι βυζι, τατουαζ χαμηλά στο δεξί πόδι απλό, απλό πρόγραμμα και Άννα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι37α Ζετα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι37 Ναταλία καστανή κοντή λεπτή μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα και Άννα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Ι 36 Αλέξανδρα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ πάνω από το στήθος και τεράστιο στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Ι 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα καστανή λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Λορη μελαχρινή νταρντανα με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο σώμα.

Ι 32 ισόγειο ευθεία Άννα ξανθιά μιλφ χοντρούλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο .

Ι 32 όροφος αριστερά Αναμπελ ξανθιά κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Ι 32 όροφος δεξιά Αντριανα μελαχρινή πολύ χοντρή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Αντριαννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 31α δεξιά Χριστίνα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, η Γιασμιν έφυγε χθες με το λεωφορείο για Ρουμανία, σύμφωνα με τον τσατσο θα επιστρέψει σε δύο εβδομάδες.

Ι31α ευθεία υπόγειο Μαρία ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.

Ι27α Τζοαννα ξανθιά χοντρουλα με 2.5αρι βυζι διαφορά τατουάζ, φουλ πρόγραμμα, Μαριάννα μελαχρινή με ροζοσομον ανταύγειες σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι τατουάζ στη κλειδα, απλό πρόγραμμα και Μαρία χοντρή μιλφ με κοντό κόκκινο μαλλί 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λ28 ισόγειο Μαρία μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι20γ Βαλερία καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 20β Νίκη καστανή χοντρή κατσαρομαλλα με 3αρι βυζι και Γαβριελα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 3αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι 20α Ναταλι μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι στητο βυζάκια απλό πρόγραμμα.

Ι19β Ναόμι μαυρλουλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Ρόζα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι ωραία κωλαρα, απλό πρόγραμμα.

Ι10 ισόγειο Τζένη μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ι 2β Τζένη ξανθοκαστανη νταρντανα μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ι2α Αλεξάνδρα/Σάσα ξανθοκαστανη πολύ χοντρή μιλφογκιλφ με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κ 15 δεξιά Μπέλα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κ 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κ 32α Μόνικα καστανοξανθη κοντή παχουλη με 3.5αρι βυζι, Αντζελινα μελαχρινή χοντρή 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ακο 2α Χριστίνα ξανθιά μιλφ με ίσιο μαλλί χοντρουλα με 3αρι συν βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και Αλινα καστανή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

στο γνωστό καφενείο... στη γωνία Μεγαλου Αλεξάνδρου και Ιάσονος ψήνουν αρνί, φωτογραφία αργότερα καθώς και από κάποια σπιτάκια που έχουν κλείσει.
Συνουσιαστή είσαι απίστευτος, ευχαριστώ κι εγώ απ' την πλευρά μου για την άψογη ενημέρωση..!!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτή η Ιωάννα που αναφέρθηκε στην αλυπητου ξύλου που είναι και καλά μοντελέ ,τί μοντελέ είναι σαν την Κορίνα στο κεραμικού η την Αλίνα στο ίδιο μαγαζί; Καλύτερη ή χειρότερη; Για να μην τρέχω τσάμπα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλησπέρα σε όλους. Για κάποιον συναγωνιστή που ρώτησε η Μπαρμπορα είναι Βεργας 6 στο κάτω. Και πιστεύω ότι αν της φερθεί καλά κάποιος έτσι θα φερθεί και εκείνη....

Αυτή η Ιωάννα που αναφέρθηκε στην αλυπητου ξύλου που είναι και καλά μοντελέ ,τί μοντελέ είναι σαν την Κορίνα στο κεραμικού η την Αλίνα στο ίδιο μαγαζί; Καλύτερη ή χειρότερη; Για να μην τρέχω τσάμπα.
Αδύνατη.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
καλησπέρα σε όλη την ομάδα.
διάβασα όλη τη συζήτηση και θέλω να πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα, τυχαία απαντάω σε αυτό το μήνυμα, αναφέρομαι σε όλη τη συζήτηση.
  • οι πουτάνες είναι το μεγάλο αβαντάζ του άντρα που ζει στην Ελλάδα (γιατί στο εξωτερικό με τις τιμές που παίζουν δεν είναι για όλους). Μπορούμε να γαμάμε όπως είπες σε άλλο μήνυμα διαφορετικά μουνιά κάθε φορά και να καλύπτουμε την ανάγκη μας στο σεξ και να ζούμε και την έξαψη της αναζήτησης που δεν υπάρχει όμοιά της πουθενά. Επίσης γαμάμε ωραία μουνάκια και διαφορετικά κάτι το οποίο στην πραγματική ζωή δεν μπορεί να το κάνει κανείς. Έτσι καλυπτόμαστε χωρίς να χρειάζεται να κυνηγάμε την κάθε γαμιόλα που έχει τα 1000 στραβά και (αν δεν είχαμε πουτάνες) θα αναγκαζόμασταν να υποκύψουμε για να γαμήσουμε. αυτό δεν το έχουν οι γυναίκες και οι αρσενικές φιλενάδες τους με αποτέλεσμα να κάνουν σχέσεις ανάγκης να το παίζουν ότι αγαπάνε και να καταλήγουν να πληγώνουν και να πληγώνονται συνέχεια, αποκτώντας 20 "πρώην" και ουσιαστικά νεκρώνουν τα αισθήματά τους μέσα στην ψευτιά.
  • όμως οι πουτάνες είναι μια εικονική πραγματικότητα, δεν είναι αλήθεια και δεν μπορεί να μας καλύψει συναισθηματικά ποτέ. αυτό που μας δίνουν είναι την ευχέρεια του χρόνου ώστε να είμαστε επιλεκτικοί στην γυναίκα που θα αγαπήσουμε. Είναι σαν να λέμε ότι βλέπουμε τσόντες και δεν χρειάζεται να γαμήσουμε ποτέ. Για να ολοκληρωθεί ένας άνθρωπος πρέπει να έχει κάνει οικογένεια γιατί από τις ποιο σημαντικές πτυχές ενός αντρά είναι να αγαπάει και προστατεύει την οικογένεια του.
  • Επίσης για να πούμε τα παραπάνω πρέπει να γαμάμε όμορφες πουτάνες που να γαμιούνται καλά, δεν είναι δυνατόν να γαμάμε στο Μετάξι που το 90% δεν τις γαμάμε ούτε τσάμπα και το υπόλοιπο 10% που είναι αποδεκτές εμφανισιακά είναι ΙΚΕΑ, και να λέμε ότι μας καλύπτει σε οποιονδήποτε τομέα.
  • Τέλος θέλω να σταθώ στην πολιτική ορθότητα της εποχής μας που επιτάσσει σαν ορθό την πιο διεστραμένη άποψη της τελευταίας λεσβίας φεμινίστριας. Και δυστυχώς πολλά παιδιά τα πιστεύουν αυτά και πέφτουν θύματα. Και συγχωρούνε όλες τις μαλακίες που κάνουν οι γκόμενες , τις δικαιολογούν, κάνουν τις φιλενάδες, δεν πάνε στις πουτάνες κτλ.
Με λίγα λόγια όλα χρειάζονται για να είμαστε ευτυχισμένοι.
''''....Για να ολοκληρωθεί ένας άνθρωπος πρέπει να έχει κάνει οικογένεια γιατί από τις ποιο σημαντικές πτυχές ενός αντρά είναι να αγαπάει και προστατεύει την οικογένεια του.....'''' Φίλε μου δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καθορίζεις τι είναι αυτό που ολοκληρώνει έναν άνθρωπο. Έχεις οικογένεια , μπράβο σου καλά τρεχάματα , αυτό που γράφεις εδώ είναι κάτι που απασχολεί εσένα και όχι την κοινωνία. Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις χωρίς να γράφεις συντάγματα. Για μένα ολοκληρωμένος είναι ο άνθρωπος που είναι ελεύθερος και πολυγαμικός. Δηλαδή θεωρώ ανώμαλο οποιονδήποτε κάθεται με μια γυναίκα σε ένα σπίτι για 50 χρόνια , τρώνε κεφτεδάκια με πατάτες και κοιτάζονται χωρίς να έχουν κάτι να πουν, αυτο είναι πραγματική ανωμαλία. Για σένα που είσαι ο θεός μπορεί να μή σού κάνει το Μεταξουργείο , αλλά αυτό το site εδώ έχει φτιαχτεί για Μπουρδελιάρηδες δηλαδή άτομα που έχουν τα μπουρδέλα ως χόμπυ , ως διασκέδαση , ως κάτι που τούς γεμίζει κτλ, ως μια σταθερή αξία στις ζωές τους. Εσύ πήγαινε στα ΙΚΕΑ με την οικογένειά σου και να περάσετε καλά με το να διαλέξετε έπιπλα. Εμείς εδώ διαλέγουμε τι γκόμενες θα γαμήσουμε. Βρείτε τα site που σάς εκφράζουν στο ίντερνετ έχει τα πάντα είναι τεράστιος μπαξές και μην μάς πρήζετε το μουνί με αυτές τις φλωριές οκ??? Υ.Γ Η οικογένειά σου δεν επηρεάζει τις ζωές μας σε κανένα επίπεδο, είναι απλώς η δική σου εικονική πραγματικότητα δηλαδή άτομα τα οποία συμφωνούν σε ό' τι κι αν πεις. Εκτός κι αν γέννησες επιστήμονες που θα σώσουν την ανθρωπότητα μεθαύριο -πράγμα απίθανο στο υπογράφω-. Αφήστε τα πριγκηπιλίκια , έχω ανοίξει πολλές μάπες παντρεμένων και τούς έστειλα για ράμματα, τι να προστατεύσουν αυτοί οι φλώροι? Νεκροί στο πρώτο direct...

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Θα ξανάρθει σίγουρα, βγάζει τρελά φράγκα αυτό τον καιρό, περνάει ακμάζουσα περίοδο, θα μάς ξεφραγκιάσει η άτιμη..!
Ειρωνικά το πα ,δεν είναι του γούστου μου. Εμένα θα με ξεφραγκιασουν κάτι στουδιοκοπελες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πέρασμα από το μετάξι. Επικρατούσε μια ανησυχία και μια σχετική αναταραχή. Πολλά κλειστά. Νταβάδες κάθε εθνικότητας ανεβοκατέβαιναν φωνάζοντας συνθηματικά. Τα συνιάλα έπαιρναν και έδιναν.

Πέρασα από Κολ στο λατινομάγαζο αλλά μου είπε η γνωστή τσατσά ότι δε δουλεύει καμία.

Η έκρυθμη κατάσταση στην Ι. δεν εξηγείται αλλιώς, πέρα από το φόβο πεσίματος.

Μπήκα στην Ι.31 από τα ελάχιστα ανοικτά. Δεξιά δούλευε ένα μιλφ/προμιλφ της διπλανής πόρτας. Η ξανθιά Ιωάννα. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με συμπαθητική φατσούλα και 2άρι βυζί, μέτριο ύψος. Σε απλό πρόγραμμα .
Δεν ήθελα να φύγω έτσι και την τίμησα. Δεν το μετάνιωσα.

Όσο ήμουν στο δωμάτιο άκουσα ότι γινεται αλλαγή βάρδιας. Ερχόταν η Μελίνα. Κατόπιν, μπήκε στο δωμάτιο η Ιωάννα και χαιρετιόμαστε.

-"Αχ είμαι πολύ κουρασμένη",μου λέει.
-"Γιατί αγάπη μου;", τη ρωτάω.
-"Ξερεις πόσοι με έχουν γαμήσει;", αναστενάζει.
-"Ε με τέτοια κούκλα πώς να μη σε θέλουν όλοι;"
Εκεινη χαμηλώνει το βλέμμα και μου λέει "Ναι σιγά".
Τη χαϊδεύω και της λέω πόσο γλυκιά είναι.
-"Χάλια είμαι", μου λέει.

Στο μεταξύ, μού είχε πάει το σκατό στην κάλτσα. "Θα γαμήσω ή δε θα γαμήσω σήμερα;" :confused:

Βάζει το προφυλακτικό και ξεκινάει μια πολύ καλή πίπα. Με βοήθεια χεριού αριστοτεχνική και χάιδεμα της γύρω περιοχής.
Κατόπιν της ζήτησα να με καβαλήσει και ήρθε το τέλος με μια ικανοποιητική συμμετοχή για απλό πρόγραμμα.

Μου είπε πριν φύγει ότι ένιωσε κατευθείαν οικειότητα μαζί μου. Κάτι που της συμβαίνει λίγες φορές.
Της έβγαινε, λέει, να μου μιλήσει.
Θα την ξαναεπισκεφτώ.
:smitten:
Μετά όταν λέω εγώ ποσά φράγκα βγάζουν κάποιες μου λένε τα δικά τους κάποιοι !! Εύγε που πέρασες καλά παρόλα αυτά

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
τώρα live

ΜΑ17 Ελένη μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

ΜΑ28α αριστερά Ελένη καστανή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι Βίκυ όχι αυτή από το 15, ξανθιά με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους χοντρούλα με 2αρι βυζι και Ντασα με κόκκινο μαλλί πια σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ενώ η Βίκυ κάνει και αυταρχικό.

ΜΑ 28 κουρτίνα Σοφία καστανή παχουλη μιλφ με κοντό μαλλί 2.5αρι βυζι κ Αλέξανδρα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν παρτουζα.

Περδικα 3 αριστερά Άννα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα με πιασιματακια 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι43 Ιωάννα ξανθιά ψηλή σώμα με πιασίματα 3αρι βυζι, με πρωκτικο, Μιρελα μελαχρινή λεπτή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, Μαρίνα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο σε δύο μεγάλες κοτσίδες, πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και η γιαγιά Ελένη(Φωκαιας 25α,Ιουλιανου 71,Βεργας 6α κλπ) ξανθιά γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο.

Ι46β Ρωξανα ξανθιά παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο δεξιά ισόγειο Ιωάννα ξανθιά χοντρή με 4αρι βυζι και Χριστίνα καστανή ψηλή παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι44 νέο Αλινα καστανή
κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι βυζι και πολλά τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι 44 Χριστίνα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι39(1) Κατερίνα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και Παολα ξανθιά ψηλή χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι39(2) Άντζελα μελαχρινή με ίσιο μαλλί χοντρή με 4.5αρια βυζια, αρκετά τατουάζ με ένα τεράστιο στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ι 39(4) Μπελα καστανή χοντρουλα με 3αρι βυζι, τατουαζ χαμηλά στο δεξί πόδι απλό, απλό πρόγραμμα και Άννα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ι37α Ζετα καστανή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Μαρία ξανθιά παχουλη με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι37 Ναταλία καστανή κοντή λεπτή μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα και Άννα ξανθιά χοντρή με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό και πρωκτικο.

Ι 36 Αλέξανδρα ξανθιά χοντρή με 2.5αρι βυζι και διάφορα τατουάζ πάνω από το στήθος και τεράστιο στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Ι 32 ισόγειο δεξιά Μπιανκα καστανή λεπτή με γυαλάκια μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Λορη μελαχρινή νταρντανα με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο σώμα.

Ι 32 ισόγειο ευθεία Άννα ξανθιά μιλφ χοντρούλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλο .

Ι 32 όροφος αριστερά Αναμπελ ξανθιά κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό.

Ι 32 όροφος δεξιά Αντριανα μελαχρινή πολύ χοντρή με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο και Αντριαννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 31α δεξιά Χριστίνα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, η Γιασμιν έφυγε χθες με το λεωφορείο για Ρουμανία, σύμφωνα με τον τσατσο θα επιστρέψει σε δύο εβδομάδες.

Ι31α ευθεία υπόγειο Μαρία ξανθιά μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος και Ελενη ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και κωλαράκι.

Ι27α Τζοαννα ξανθιά χοντρουλα με 2.5αρι βυζι διαφορά τατουάζ, φουλ πρόγραμμα, Μαριάννα μελαχρινή με ροζοσομον ανταύγειες σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι τατουάζ στη κλειδα, απλό πρόγραμμα και Μαρία χοντρή μιλφ με κοντό κόκκινο μαλλί 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λ28 ισόγειο Μαρία μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι20γ Βαλερία καστανή χοντρή με 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ι 20β Νίκη καστανή χοντρή κατσαρομαλλα με 3αρι βυζι και Γαβριελα ξανθιά σώμα με πιασιματακια 3αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ι 20α Ναταλι μελαχρινή κοντή πιτσιρικά με κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι στητο βυζάκια απλό πρόγραμμα.

Ι19β Ναόμι μαυρλουλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και Ρόζα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι ωραία κωλαρα, απλό πρόγραμμα.

Ι10 ισόγειο Τζένη μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά παχουλη με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Ι 2β Τζένη ξανθοκαστανη νταρντανα μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Λάουρα ξανθιά χοντρούλα μιλφογκιλφ με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ι2α Αλεξάνδρα/Σάσα ξανθοκαστανη πολύ χοντρή μιλφογκιλφ με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κ 15 δεξιά Μπέλα μελαχρινή ψηλή χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κ 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με γυαλάκια κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κ 32α Μόνικα καστανοξανθη κοντή παχουλη με 3.5αρι βυζι, Αντζελινα μελαχρινή χοντρή 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ακο 2α Χριστίνα ξανθιά μιλφ με ίσιο μαλλί χοντρουλα με 3αρι συν βυζι τατουάζ πάνω από το δεξί στήθος και Αλινα καστανή μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

στο γνωστό καφενείο... στη γωνία Μεγαλου Αλεξάνδρου και Ιάσονος ψήνουν αρνί, φωτογραφία αργότερα καθώς και από κάποια σπιτάκια που έχουν κλείσει.
Η Γιασμήν απο την στιγμη που είπανε εδώ για την ηλικία της αν στέκει και απλά δεν το είπε στον πελάτη για να τον κάνει μόνιμο.. (προσωπικά διαφωνώ κάθετα με τα ανήλικα και είμαι ανένδοτος σε αυτό είναι ότι χειρότερο πιστεύω και κατάντια να κάνεις κάτι τέτοιο εισ γνώσιν σου και χρειάζεσαι ψυχιατρική βοήθεια άμεσα αν σε ικανοποιεί κάτι τέτοιο) είναι πολύ πιθανό πέσιμο .. οπότε λογικό το θεωρώ και αναμενόμενο που εξαφανίστηκε.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
''''....Για να ολοκληρωθεί ένας άνθρωπος πρέπει να έχει κάνει οικογένεια γιατί από τις ποιο σημαντικές πτυχές ενός αντρά είναι να αγαπάει και προστατεύει την οικογένεια του.....'''' Φίλε μου δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καθορίζεις τι είναι αυτό που ολοκληρώνει έναν άνθρωπο. Έχεις οικογένεια , μπράβο σου καλά τρεχάματα , αυτό που γράφεις εδώ είναι κάτι που απασχολεί εσένα και όχι την κοινωνία. Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις χωρίς να γράφεις συντάγματα. Για μένα ολοκληρωμένος είναι ο άνθρωπος που είναι ελεύθερος και πολυγαμικός. Δηλαδή θεωρώ ανώμαλο οποιονδήποτε κάθεται με μια γυναίκα σε ένα σπίτι για 50 χρόνια , τρώνε κεφτεδάκια με πατάτες και κοιτάζονται χωρίς να έχουν κάτι να πουν, αυτο είναι πραγματική ανωμαλία. Για σένα που είσαι ο θεός μπορεί να μή σού κάνει το Μεταξουργείο , αλλά αυτό το site εδώ έχει φτιαχτεί για Μπουρδελιάρηδες δηλαδή άτομα που έχουν τα μπουρδέλα ως χόμπυ , ως διασκέδαση , ως κάτι που τούς γεμίζει κτλ, ως μια σταθερή αξία στις ζωές τους. Εσύ πήγαινε στα ΙΚΕΑ με την οικογένειά σου και να περάσετε καλά με το να διαλέξετε έπιπλα. Εμείς εδώ διαλέγουμε τι γκόμενες θα γαμήσουμε. Βρείτε τα site που σάς εκφράζουν στο ίντερνετ έχει τα πάντα είναι τεράστιος μπαξές και μην μάς πρήζετε το μουνί με αυτές τις φλωριές οκ??? Υ.Γ Η οικογένειά σου δεν επηρεάζει τις ζωές μας σε κανένα επίπεδο, είναι απλώς η δική σου εικονική πραγματικότητα δηλαδή άτομα τα οποία συμφωνούν σε ό' τι κι αν πεις. Εκτός κι αν γέννησες επιστήμονες που θα σώσουν την ανθρωπότητα μεθαύριο -πράγμα απίθανο στο υπογράφω-. Αφήστε τα πριγκηπιλίκια , έχω ανοίξει πολλές μάπες παντρεμένων και τούς έστειλα για ράμματα, τι να προστατεύσουν αυτοί οι φλώροι? Νεκροί στο πρώτο direct...
Όλα συνδυάζονται δεν υπάρχει μόνο άσπρο η μόνο μαύρο !! εγώ σύμφωνο και με τους δυο σας διότι είμαι πολύπλευρος … οποίος είναι η το ένα η το άλλο είναι για κλάματα … !! Οσο αναφορά τις τελευταίες δυο περάσεις δεν θα σχολιάσω θεωρο πως πάνω στον εκνευρισμό σου το έγραψες και σε θεωρο καλό συναγωνηστη δεν μου πάει να μειλισω διαφορετικά σε εσένα αδερφέ

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ελευσινίων 22
22.jpg

το συγκεκριμένο οίκο τον "ανακάλυψα" σχετικά αργά, το 1999 και μέχρι πριν λίγα χρόνια που έκλεισε οριστικά (μιας και έκλεινε για μεγάλα χρονικά διαστήματα και άνοιγε ξανά)θυμάμαι δούλευαν πάντα μπάζα

Ακομινάτου 3
3.jpg

σε αυτό το σπιτάκι συστεγάζονταν δύο μπουρδελάκια , δεξιά στο ισόγειο και ένα στα αριστερά όπου ανέβαινες σκάλες , στο ισόγειο όλοι οι παλιοί λογικά θυμάστε την Κατερίνα την Ελληνίδα με τα 3.5αρια βυζιά που ήταν από τις πρώτες που έκανε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό(περίοδο 1997 περίπου) και όταν αποσύρθηκε και μέχρι και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια οίκων.

Κολωνού 46
46.jpg

ένας από τους οίκους που έφερνε από τις ποιο όμορφες κοπέλες και απο τα πρώτα που έφερνε αλλοδαπές και μάλιστα δύο στη βάρδια , πολλές κοπέλες δούλεψαν μετά απο δω και σε στούντιο όπως πχ στο Αμορίου 1 αλλά αυτή που δε θυμάμαι το όνομα ήταν μια ξανθιά κοπέλα απο τον Καναδά που στη συνέχεια μαζί με άλλες δυο δούλευαν με τηλέφωνο σε διώροφο διαμέρισμα σε πολυκατοικία στη Λ.Βουλιαγμένης στη Βούλα στο ύψος του City Plaza.

Κολωνού 16
16.jpg

αυτό το ημιυπόγειο δούλεψε κοντά στα δύο χρόνια χωρίς να φέρει ποτέ κάτι ιδιαίτερο απο κοπέλες , έκλεισε εντελώς ξαφνικά και οι κοπέλες μετακινήθηκαν στα Κολωνού 11α& 11β .

Μαραθώνος 57
57.jpg

ένα σπιτάκι που λειτούργησε περίπου 10-11 μήνες και έφερνε κυρίως Ρουμάνες αλλά είχε δουλέψει και η Αννα η ξανθιά Ελληνίδα με το φούλ πρόγραμμα απο δίπλα στο Αχιλλέως 51 (όχι αυτό με τα άσπρα σκαλάκια , το δίπλα με τη μεγάλη αυλή)
Στο Ελευσινίων 22 θυμάμαι πριν 15 χρόνια ένα τσάτσο πούστη και είχε δύο κοπέλες πάνω η μια ψιλοκαλή

Είναι πολύ κοντά στα Κων/πόλως 166 αν πας πάνω και λίγο δεξιά στο δρόμο που ανεβαίνει προς Δηληγιάννη

Conan

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
287
Πόντοι
20
ναι αλλα τοτε δε πρεπει να εκαναν ακαποτο τσιμπουκι..νομιζω δηλ..καλα ημουν μικρος εγω τοτε δε πΔεκαετία

ναι αλλα τοτε δε πρεπει να εκαναν ακαποτο τσιμπουκι..νομιζω δηλ..καλα ημουν μικρος εγω τοτε δε πηγαινα
Δεκαετία του 90 όχι αρχές των 00ς αλλά μιλάμε για γυναικάρες...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Όλα συνδυάζονται δεν υπάρχει μόνο άσπρο η μόνο μαύρο !! εγώ σύμφωνο και με τους δυο σας διότι είμαι πολύπλευρος … οποίος είναι η το ένα η το άλλο είναι για κλάματα … !! Οσο αναφορά τις τελευταίες δυο περάσεις δεν θα σχολιάσω θεωρο πως πάνω στον εκνευρισμό σου το έγραψες και σε θεωρο καλό συναγωνηστη δεν μου πάει να μειλισω διαφορετικά σε εσένα αδερφέ
Να 'σαι καλά συνουσιαστή , ναι εκνευρίστηκα δεν το κρύβω

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom