Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (17 μέλη και 274 επισκέπτες)

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Δεκαετία του 90 όχι αρχές των 00ς αλλά μιλάμε για γυναικάρες...
Επ΄ευκαιρία της αναφοράς από το συναγωνιστή Σμύρνη, γιά τα παλιά σπίτια που έχουν κλείσει, είδα και το περίφημο Ακομινάτου 3(ισόγειο) που ξυπνάει μνήμες του '98.
Οποιοι παλιοί θυμούνται, σ΄αυτό το σπίτι δούλευε η Ναταλία, η καστανόξανθη ρωσσόφωνη από το Καζακστάν, που τόλμησε τότε να κάνει εκείνη τη περίφημη καταγγελία στις αρχές, και στον "Ζούγκλα", με αποτέλεσμα ν΄αλλάξει από τότε όλο το ρού της ιστορίας των μπουρδέλων.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Επ΄ευκαιρία της αναφοράς από το συναγωνιστή Σμύρνη, γιά τα παλιά σπίτια που έχουν κλείσει, είδα και το περίφημο Ακομινάτου 3(ισόγειο) που ξυπνάει μνήμες του '98.
Οποιοι παλιοί θυμούνται, σ΄αυτό το σπίτι δούλευε η Ναταλία, η καστανόξανθη ρωσσόφωνη από το Καζακστάν, που τόλμησε τότε να κάνει εκείνη τη περίφημη καταγγελία στις αρχές, και στον "Ζούγκλα", με αποτέλεσμα ν΄αλλάξει από τότε όλο το ρού της ιστορίας των μπουρδέλων.
Δηλαδή ο ζούγκλας φταίει που φύγανε οι μουνάρες; Ρε το μουνι.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεκαετία του 90 όχι αρχές των 00ς αλλά μιλάμε για γυναικάρες...
Εγώ θυμαμε 2001 κάτι διαστημικά μουνια ψιλές σαν μοντέλα σε περιοδικά αλλά και κάποιες κοντές αλλά δυνατά κομμάτια προσεγμένες αρωματισμένες όλα πένα !! Βέβαια 2007 ήρθαν πιο χαμηλής κατηγορίας αλλά τα έκαναν σχεδόν όλα …

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Στο Κολωνού 46 υπήρχε και ημιυπόγειο στο οποίο επίσης λειτουργούσε οίκος, είχα πετύχει μια Καζακστανή μια φορά άλλο πράγμα. Επίσης ακριβώς απέναντι στο 49 ή 51 υπήρχε άλλο ένα, έχει κατεδαφιστεί, περιφραγμένο οικόπεδο πλέον.

Συνημμένα

• kol46.jpg
    kol46.jpg
    166,6 KB · Εμφανίσεις: 37

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Εγώ θυμαμε 2001 κάτι διαστημικά μουνια ψιλές σαν μοντέλα σε περιοδικά αλλά και κάποιες κοντές αλλά δυνατά κομμάτια προσεγμένες αρωματισμένες όλα πένα !! Βέβαια 2007 ήρθαν πιο χαμηλής κατηγορίας αλλά τα έκαναν σχεδόν όλα …
Και μην ξεχνάμε τι γυναικάρες δούλευαν σε κρυφούς οίκους σε διαμερίσματα!!! Όλες 20 με 25, χρόνων συνήθως φοιτήτριες από ανατολικό μπλοκ.Ειχα φάει χοντρό κόλλημα με μια Τσεχα πιτσιρικα που δούλευε στο Πειραιά στα μέρη μου!!

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
452
Πόντοι
21
οποιος ξερει ας πει αν καλυμνου 48β ειναι ανοιχτο και δουλευει η πωλινα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Αυτά ήταν τα ωραία χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Τώρα με την τεχνολογία, Instagram, fb και το άθλημα του sugar daddy δεν το δίνουν τα σκυλιά του πολέμου για τόσα λίγα 10€, 20€ρικα. Αυτές του ανατολικού μπλοκ ή ct με 140€ το ελάχιστο και 7-8 ραντεβού την ημέρα ή promotion στο Instagram, προϊόντα και βλακείες ανάλογα τους followers, καμιά βίζιτα με από 500€-1500€ σε κλειστούς κύκλους. Ύστερα κανένα ταξίδι Ντουμπάι με τον γκόμενο να την τραβάει φωτογραφίες και κάνα στορι να ψωνίζουν Luis vitton, φαγητά, παραλίες κτλπ. Αφού τα ξέρετε.
Χωρίς τεχνολογία τα 90's και με το πεσιμο της σοβιετικής Ένωσης έπρεπε να take the streets ή γκόμενα για να βγάλει λεφτά.
Γι'αυτό προλάβατε καλά κομμάτια που και αυτές gold digger ήταν μέχρι να βρεθεί κάποιος με λεφτά και καλό επάγγελμα να τις πάρει ως trophy ? wife.
Μy 2 cents

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Και μην ξεχνάμε τι γυναικάρες δούλευαν σε κρυφούς οίκους σε διαμερίσματα!!! Όλες 20 με 25, χρόνων συνήθως φοιτήτριες από ανατολικό μπλοκ.Ειχα φάει χοντρό κόλλημα με μια Τσεχα πιτσιρικα που δούλευε στο Πειραιά στα μέρη μου!!
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!

Η αποχώρηση των Ρωσικών μοντέλων από την Ελλάδα ξεκίνησε το 1997 όταν έγινε πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Σημίτης (ηγέτης των γερμανοτσολιάδων στην Ελλάδα).

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Γενικά οι γυναίκες από το dna τους ήταν λίγο πουτανες από πάντα. Δεν το λέω υποτιμητικά. Έρευνες έδειξαν σε θηλαστικά όπως γορίλες, χιμπατζήδες πρώτοξαδερφα μας δηλαδή τα θυληκα πήγαιναν με τον δυνατότερο και με αυτόν που τους παρείχε τροφή είτε από κυνήγι είτε από συγκομιδή καρπών.
Στα σύγχρονα χρόνια σε πείραμα με πιθήκους έδωσαν 6 νομίσματα σε τρεις πιθήκους αρσενικούς. Με 3 όταν τα έδιναν στους επιστήμονες τους έδιναν μια μπανάνα ? άρα με 6 νομίσματα 2 μπανάνες. Αντίστοιχα κάθε μήλο (δεύτερο σε προτίμηση) κόστιζε 2 νομίσματα και τέλος τσαμπιά σταφύλι 1 νόμισμα το ένα (χειρότερο σε προτίμηση)
Τα αποτελέσματα τρομαχτικά, υπήρξαν περιστατικά πορνείας από θυληκους πιθήκους ή ακόμα νταβατζιλικι από τα αρσενικά προς τα θυληκα. Ώστε τις βγάζαν στο κλαρί για κάτι νομίσματα ώστε να μαζέψουν και να αγοράσουν μπανάνες από τους επιστήμονες.
Άμα το βρω στο YouTube θα το ποσταρω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν έχουν ρωτήσει άλλοι συναγωνιστές αλλά μου γεννήθηκε το ερώτημα: Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείς κατά το ρεπορτάζ; Πως κρατάς σημειώσεις και δεν σου διαφεύγει τπτ;
Για μένα που μπορεί να μπω 2 φορές στον ίδιο οίκο, γιατί ξέχασα την κοπέλα, είναι εντυπωσιακό.
Όταν τα ποδάρια σου μπλέξουν με το μυαλό σου, και το μονο που θα σε χαλαρώνει είναι μια τσάρκα στα μπουρδέλα... Πριν μπεις θα ξέρεις ποια δουλεύει, και θα ανοίγεις και κουβέντα με την υπηρεσία...

-Ααα, γιατι δεν είναι εδω το κορίτσι σήμερα; είναι καλά; αδιάθετη;; περαστικά της!!!

Θα ξεκινάς απο Μεταξουργείο, ξέροντας οτι θα καταλήξεις στην Φυλής να γαμήσεις (ή και το αντίστροφο). Και θα έχεις μεγάλη ψυχική ανταμοιβή όταν ξαφνικά ανακαλύπτεις κάτι φρέσκο...

Υ. Γ. 1. Κάτι μαλακισμένες τσατσάδες να μην υπήρχαν που έρχονται και σε τσιτώνουν την στιγμή που είσαι σε flight mode.
Υ. Γ. 2. Καλως ήλθες στο Club :hi:

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Πέρασμα από το μετάξι. Επικρατούσε μια ανησυχία και μια σχετική αναταραχή. Πολλά κλειστά. Νταβάδες κάθε εθνικότητας ανεβοκατέβαιναν φωνάζοντας συνθηματικά. Τα συνιάλα έπαιρναν και έδιναν.

Πέρασα από Κολ στο λατινομάγαζο αλλά μου είπε η γνωστή τσατσά ότι δε δουλεύει καμία

Η έκρυθμη κατάσταση στην Ι. δεν εξηγείται αλλιώς, πέρα από το φόβο πεσίματος.

Μπήκα στην Ι.31 από τα ελάχιστα ανοικτά. Δεξιά δούλευε ένα μιλφ/προμιλφ της διπλανής πόρτας. Η ξανθιά Ιωάννα. Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά με συμπαθητική φατσούλα και 2άρι βυζί, μέτριο ύψος. Σε απλό πρόγραμμα .
Δεν ήθελα να φύγω έτσι και την τίμησα. Δεν το μετάνιωσα.

Όσο ήμουν στο δωμάτιο άκουσα ότι γινεται αλλαγή βάρδιας. Ερχόταν η Μελίνα. Κατόπιν, μπήκε στο δωμάτιο η Ιωάννα και χαιρετιόμαστε.

-"Αχ είμαι πολύ κουρασμένη",μου λέει.
-"Γιατί αγάπη μου;", τη ρωτάω.
-"Ξερεις πόσοι με έχουν γαμήσει;", αναστενάζει.
-"Ε με τέτοια κούκλα πώς να μη σε θέλουν όλοι;"
Εκεινη χαμηλώνει το βλέμμα και μου λέει "Ναι σιγά".
Τη χαϊδεύω και της λέω πόσο γλυκιά είναι.
-"Χάλια είμαι", μου λέει.

Στο μεταξύ, μού είχε πάει το σκατό στην κάλτσα. "Θα γαμήσω ή δε θα γαμήσω σήμερα;" :confused:

Βάζει το προφυλακτικό και ξεκινάει μια πολύ καλή πίπα. Με βοήθεια χεριού αριστοτεχνική και χάιδεμα της γύρω περιοχής.
Κατόπιν της ζήτησα να με καβαλήσει και ήρθε το τέλος με μια ικανοποιητική συμμετοχή για απλό πρόγραμμα.

Μου είπε πριν φύγει ότι ένιωσε κατευθείαν οικειότητα μαζί μου. Κάτι που της συμβαίνει λίγες φορές.
Της έβγαινε, λέει, να μου μιλήσει.
Θα την ξαναεπισκεφτώ.
:smitten:
Γουστάρεις και εσυ το παραμύθι, δεν σου αρκεί να σκοτώσεις τον δράκο, θες και την πριγκίπισσα...
:2funny:
Προσέχετε μην αποκτήσετε εμπειρίες τύπου
Formet...
:s&m_3:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Γουστάρεις και εσυ το παραμύθι, δεν σου αρκεί να σκοτώσεις τον δράκο, θες και την πριγκίπισσα...
:2funny:
Προσέχετε μην αποκτήσετε εμπειρίες τύπου
Formet...
:s&m_3:
Κάποτε το γούσταρα. Πάει καιρός. Πλέον καρατάω και επιδιώκω απλά τις εμπειρίες.
Πέρασα καλά και απλά θα ξανα επιδιώξω να περάσω καλά.
(Thnx :wink: )

:hi:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
''''....Για να ολοκληρωθεί ένας άνθρωπος πρέπει να έχει κάνει οικογένεια γιατί από τις ποιο σημαντικές πτυχές ενός αντρά είναι να αγαπάει και προστατεύει την οικογένεια του.....'''' Φίλε μου δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καθορίζεις τι είναι αυτό που ολοκληρώνει έναν άνθρωπο. Έχεις οικογένεια , μπράβο σου καλά τρεχάματα , αυτό που γράφεις εδώ είναι κάτι που απασχολεί εσένα και όχι την κοινωνία. Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις χωρίς να γράφεις συντάγματα. Για μένα ολοκληρωμένος είναι ο άνθρωπος που είναι ελεύθερος και πολυγαμικός. Δηλαδή θεωρώ ανώμαλο οποιονδήποτε κάθεται με μια γυναίκα σε ένα σπίτι για 50 χρόνια , τρώνε κεφτεδάκια με πατάτες και κοιτάζονται χωρίς να έχουν κάτι να πουν, αυτο είναι πραγματική ανωμαλία. Για σένα που είσαι ο θεός μπορεί να μή σού κάνει το Μεταξουργείο , αλλά αυτό το site εδώ έχει φτιαχτεί για Μπουρδελιάρηδες δηλαδή άτομα που έχουν τα μπουρδέλα ως χόμπυ , ως διασκέδαση , ως κάτι που τούς γεμίζει κτλ, ως μια σταθερή αξία στις ζωές τους. Εσύ πήγαινε στα ΙΚΕΑ με την οικογένειά σου και να περάσετε καλά με το να διαλέξετε έπιπλα. Εμείς εδώ διαλέγουμε τι γκόμενες θα γαμήσουμε. Βρείτε τα site που σάς εκφράζουν στο ίντερνετ έχει τα πάντα είναι τεράστιος μπαξές και μην μάς πρήζετε το μουνί με αυτές τις φλωριές οκ??? Υ.Γ Η οικογένειά σου δεν επηρεάζει τις ζωές μας σε κανένα επίπεδο, είναι απλώς η δική σου εικονική πραγματικότητα δηλαδή άτομα τα οποία συμφωνούν σε ό' τι κι αν πεις. Εκτός κι αν γέννησες επιστήμονες που θα σώσουν την ανθρωπότητα μεθαύριο -πράγμα απίθανο στο υπογράφω-. Αφήστε τα πριγκηπιλίκια , έχω ανοίξει πολλές μάπες παντρεμένων και τούς έστειλα για ράμματα, τι να προστατεύσουν αυτοί οι φλώροι? Νεκροί στο πρώτο direct...
Πολλά συμπεράσματα έβγαλες και προφανώς είναι όλα λάθος.
Δεν έχω οικογένεια και εδώ και 2 χρόνια ούτε σχέση.
Γαμάω αποκλειστικά σε μπουρδέλα, ούτε cg, ούτε καν στούντιο. αλλά εδώ και κάποια χρόνια όχι στο μεταξουργείο γιατί βαρέθηκα να πηγαίνω και να μην βρίσκω κάτι της προκοπής.

Λυπάμαι που σε άγγιξαν τόσο πολύ αυτά που έγραψα και αντέδρασες έτσι αλλά πρέπει μόνος σου να καταλάβεις γιατί, και ας είναι εμφανές.

• Like
Αντιδράσεις: Conan

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Καλησπερα παιδες, απο τις τελευταιες 2 ενημερωσεις του σμυρνη κρατησα μερικες κοπελες που δεν υπαρχουν επαρκεις πληροφοριες και η περιγραφη τους μοιαζει για ανω του μετριου στο μεταξι (βεβαια θα επισκεφτω κ αυτοπροσωπως).
Αν καποιος εχει περασει με καποια απ'τις κοπελες ή τελος παντων αν μπορει να πει με μια αλφα σιγουρια οτι καποια ειναι φολα, θα εκτιμουσα ιδιαιτερως ενα σχολιο για τις παρακατω.

Λ28ισόγειο Μαρία μελαχρινή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα
Ι46β Όλγα λεπτή με καστανό σκούρο μαλλί 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα
Ι37 Ναταλία καστανή κοντή λεπτή μικρό στήθος , απλό πρόγραμμα
Ι44νέο Αλινα καστανή κοντή με γυαλάκια, σώμα μέ πιασίματα 2αρι βυζι
Ι43 Μαρίνα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα
Ι39(2) Μπιανκα ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα πολλά τατουάζ 2αρι βυζι

οι περισσοτερες ειναι κοντες, οχι χοντρες, και οχι γριες, πραγμα το οποιο σε συνδιασμο με τυχον ανω του μετριου αποδοση τις κανει vfm για τα δικα μου δεδομενα και για να τις δοκιμασω. Ευχαριστω

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Ι39(2) Μπιανκα ξανθό κοντοπουτανο με κανονικό σώμα πολλά τατουάζ 2αρι βυζι
Μπιάνκα ωραίο χαριτωμένο προσωπάκι σωματακι αλλά μέσα ήταν τελείως ρομπότ/ πτώμα. Τελείως μηχανικά. Αφού της είπα άστο κάτσε ξάπλα άνοιξε τα πόδια να τον παίξω να τελειώνω να φύγω να μην πετάξω 100% το δεκαρικο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτά ήταν τα ωραία χρόνια του ΠΑΣΟΚ. Τώρα με την τεχνολογία, Instagram, fb και το άθλημα του sugar daddy δεν το δίνουν τα σκυλιά του πολέμου για τόσα λίγα 10€, 20€ρικα. Αυτές του ανατολικού μπλοκ ή ct με 140€ το ελάχιστο και 7-8 ραντεβού την ημέρα ή promotion στο Instagram, προϊόντα και βλακείες ανάλογα τους followers, καμιά βίζιτα με από 500€-1500€ σε κλειστούς κύκλους. Ύστερα κανένα ταξίδι Ντουμπάι με τον γκόμενο να την τραβάει φωτογραφίες και κάνα στορι να ψωνίζουν Luis vitton, φαγητά, παραλίες κτλπ. Αφού τα ξέρετε.
Χωρίς τεχνολογία τα 90's και με το πεσιμο της σοβιετικής Ένωσης έπρεπε να take the streets ή γκόμενα για να βγάλει λεφτά.
Γι'αυτό προλάβατε καλά κομμάτια που και αυτές gold digger ήταν μέχρι να βρεθεί κάποιος με λεφτά και καλό επάγγελμα να τις πάρει ως trophy ? wife.
Μy 2 cents
Καλό,αλλά πολύ αμερικανοεπιρρεασμενος είσαι αδερφέ. Εγώ έχω ανατολικοευρωπαική 'μόρφωση'.

Ηλίας(4)

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Μάγκες γνωρίζεται μέχρι τι ώρα εργάζεται η Κορινα από Κεραμεικού ;

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.508
Πόντοι
746
Καλό,αλλά πολύ αμερικανοεπιρρεασμενος είσαι αδερφέ. Εγώ έχω ανατολικοευρωπαική 'μόρφωση'.
Το είπε και αημνειστος Ανδρέας Παπανδρέου.
"Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, ανήκουμεν εις την Δύση"

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom