Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (23 μέλη και 282 επισκέπτες)

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.702
Πόντοι
486
Η βουλγαροκύπρια Μάγκυ πότε βρίσκεται στο τσαρδί 43; Πρωί ή απόγευμα;

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
(Τι φιλάκια να δώσει αυτή η ξενέρωτη...) Λοιπόν χαίρομαι που τα ακούω αυτά γιατί βρίσκω πάτημα να μιλήσω για την Ρόζα. Όντως η τύπισσα πλέον δεν κάνει γι 'αυτή τη δουλειά έχει χαζέψει . Την βλέπω στο σαλόνι να μπαίνει με ένα τουπέ λες και είναι η Scarlet Johansson ,τούς κοιτάει όλους σαν να είναι κατώτεροί της με ένα βλέμμα σαν να γλιστράει αργά σε πολυτελές σαλόνι δεξίωσης -κάτι τέτοιο- και γενικώς είναι πολύ ψωνισμένη , σαν να έχει φτιάξει ένα αμυντικό φράγμα απέναντι στην αντρική ανθρωπότητα. Δεν τα λέω αυτά λόγω χυλόπιτας που μού έχει ρίξει οκ δεν θέλει να με ξαναβάλει με την καμία δωμάτιο αυτή η γκόμενα, τα λέω γιατί αυτό βλέπω γαμώ την πουτάνα μου και τελικά δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο 100%. Μέχρι στιγμής έχω αναφέρει ότι μάλλον ήμουν κάπως τούρμπο και δεν άντεξε ας πούμε , αλλά ρε φίλε όταν τη βλέπω και κοιταζόμαστε υπάρχουν ερωτηματικά δε βλέπω να με μισεί μια μέρα χαιρετηθήκαμε κιόλας ευγενικά μάλλον κάτι τής έχει κολλήσει στο κεφάλι κάτι υπαρξιακό. Γιατί να θέλει να χάσει χρήματα από τη στιγμή που δεν έχει και την τρελή πελατεία -όλοι ξενερωμένοι είμαστε με Ρόζα απ' όσα διαβάζω-. Στο δωμάτιο νωχελική με πινελιές ειρωνίας. Έχω πάει συνολικά μαζί της γύρω στις 10 φορές. Πίπα χάλια , αγγίγματα μηδέν, ζεστασιά μηδέν ,συναίσθημα μηδέν και γενικώς ότι περικλείει ανθρώπινα πράγματα. Δεν είπα να με αγαπήσει έτσι κι αλλιώς ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω καταλάβει τι εστί αγάπη (αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει καλοδεχούμενος) απλώς μια σεξουαλικότητα ρε φίλε ένα αισθησιακό touch. Τα μοναδικά ατού ωραίος κώλο και γλυκομούνα σε όλα τα άλλα έχει πιάσει πάτο , βυθό του Μπικίνι. Θα κάνω μια εικασία γιατί μού χώνει χυλοπιτίδια: Πιστεύω ότι την αγχώνει η προσωπικότητά μου, δε νοιώθει άνετα όταν είμαι στον χώρο της επειδή αισθάνεται ότι δεν έχει το πάνω χέρι όπως με τα ψοφίμια τους πακιστανούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.
Καλησπέρα, θα ήθελα να αναφέρω πως μια και μοναδική φορά που πήγα όταν περίμενα να ετοιμαστεί γιατί μόλις είχε έρθει, η τσα την ρώτησε όλα εντάξει με τον άντρα σου; Και η απάντηση ναι όλα καλά δεν μου φάνηκε κάπως αλλά γιατί να την ρωτήσει πρωί πρωί

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Δεν ξέρω αν έχει σχέση, αλλά ακόμα και εκείνη τη στιγμή μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως κάτι τρέχει.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
(Τι φιλάκια να δώσει αυτή η ξενέρωτη...) Λοιπόν χαίρομαι που τα ακούω αυτά γιατί βρίσκω πάτημα να μιλήσω για την Ρόζα. Όντως η τύπισσα πλέον δεν κάνει γι 'αυτή τη δουλειά έχει χαζέψει . Την βλέπω στο σαλόνι να μπαίνει με ένα τουπέ λες και είναι η Scarlet Johansson ,τούς κοιτάει όλους σαν να είναι κατώτεροί της με ένα βλέμμα σαν να γλιστράει αργά σε πολυτελές σαλόνι δεξίωσης -κάτι τέτοιο- και γενικώς είναι πολύ ψωνισμένη , σαν να έχει φτιάξει ένα αμυντικό φράγμα απέναντι στην αντρική ανθρωπότητα. Δεν τα λέω αυτά λόγω χυλόπιτας που μού έχει ρίξει οκ δεν θέλει να με ξαναβάλει με την καμία δωμάτιο αυτή η γκόμενα, τα λέω γιατί αυτό βλέπω γαμώ την πουτάνα μου και τελικά δεν ξέρω ακριβώς τον λόγο 100%. Μέχρι στιγμής έχω αναφέρει ότι μάλλον ήμουν κάπως τούρμπο και δεν άντεξε ας πούμε , αλλά ρε φίλε όταν τη βλέπω και κοιταζόμαστε υπάρχουν ερωτηματικά δε βλέπω να με μισεί μια μέρα χαιρετηθήκαμε κιόλας ευγενικά μάλλον κάτι τής έχει κολλήσει στο κεφάλι κάτι υπαρξιακό. Γιατί να θέλει να χάσει χρήματα από τη στιγμή που δεν έχει και την τρελή πελατεία -όλοι ξενερωμένοι είμαστε με Ρόζα απ' όσα διαβάζω-. Στο δωμάτιο νωχελική με πινελιές ειρωνίας. Έχω πάει συνολικά μαζί της γύρω στις 10 φορές. Πίπα χάλια , αγγίγματα μηδέν, ζεστασιά μηδέν ,συναίσθημα μηδέν και γενικώς ότι περικλείει ανθρώπινα πράγματα. Δεν είπα να με αγαπήσει έτσι κι αλλιώς ούτε εγώ ο ίδιος δεν έχω καταλάβει τι εστί αγάπη (αν κάποιος μπορεί να εξηγήσει καλοδεχούμενος) απλώς μια σεξουαλικότητα ρε φίλε ένα αισθησιακό touch. Τα μοναδικά ατού ωραίος κώλο και γλυκομούνα σε όλα τα άλλα έχει πιάσει πάτο , βυθό του Μπικίνι. Θα κάνω μια εικασία γιατί μού χώνει χυλοπιτίδια: Πιστεύω ότι την αγχώνει η προσωπικότητά μου, δε νοιώθει άνετα όταν είμαι στον χώρο της επειδή αισθάνεται ότι δεν έχει το πάνω χέρι όπως με τα ψοφίμια τους πακιστανούς. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή.
1.Αγαπη είναι να πηγαίνεις στα βορδελα να γαμας στο δεκάρικο.

2.Το ότι δεν σε βάζει δεν έχει να κάνει τίποτα με τα υπαρξιακά . Μάλλον την γαμας σαν μανιασμένος και πονάει φοβούμενη μήπως της μείνει το μουνι στο χέρι

3. Δεν έχεις παρά να τη ρωτήσεις γιατί δεν σε βάζει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Στο bold ξεκάθαρα είναι αυτό που ψάχνεις!! Στο παρελθόν έχω φάει πόρτες στο Μεταξουργείο επειδή έδινα πόνο στο δωμάτιο... Πόρτες να χτυπάνε ακριβώς στο 6λεπτο σε συνεννόηση με το κορίτσι...

Στη Φυλής υπάρχει λίγο περισσότερο ανοχή να δεχτούν ενα δυνατό γαμήσι για το €20... Αλλά και εκεί δεν πετάνε και την σκούφια τους...

Λίζα (μοντέλο) μου έφυγε απο το δωμάτιο στα 10 λεπτά, είχα πληρώσει για 20' και με έφερε τα έξτρα πίσω... :2funny:

Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα (εξ Αλβανίας), με αφήνει να μπω μόνο για φυσιολογικές καταστάσεις :cussing:

Αντριάνα (μοντέλο) κάθε φορά χαιρετιόμαστε, φιλιόμαστε και με σταυρώνει να πάω αλλού... :smitten:

Λίζα (βαθύ λαρύγγι) τελευταιά φορά μου λέει
δεν θα μου γαμήσεις απο στόμα,
πονάει ο αυχένας μου... :pipa3:

Μιχαέλα με περιμένει στην γωνία... :knuppel:

Αλεξάνδρα (skinny) απο Φυλής 61, είχε επιστρέψει στην δουλεία και απο fb για 6 μήνες μου έλεγε οτι θα αργήσει να επιστρέψει... :tickedoff:

Και αρκετές άλλες που σίγουρα μου διαφεύγουν... Έχουν και αυτές το αντίστοιχο VFM... :s&m_1:

Υ.Γ. Σε body massage στην Ταϊλάνδη που διαλέγεις ανάμεσα σε 50 κοπέλες... Μου έκανε παράπονα μετά οτι με το γαμήσι που της έριξα θα είχε πάρει 5 :fuck2:.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Καλησπέρα σε όλους.
Διαβάζω κάτι ενημερώσεις απο φυλής. Έχουμε κανένα νέο? Άνοιξε τίποτα στην Φυλής?
Καμία σχέση, απο μέλος που βαρέθηκε να βαράει μύγες κάνει ανασκόπηση του παρελθόντος για να υπάρχουν στο ιστορικό...

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
66
Πόντοι
0
Αλάνια μου, μιλφακι ή γενικά ώριμη που να μην βιάζεται και να μην είναι ξεπέτα; Κυρίως Μεταξουργείο ψάχνω αλλά έχω δει και αρκετά θετικά σχόλια για Μπάρμπορα.

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Παιδια Στη διδυμου δεν εχει ανοιξει κανενα ? Λεω να βγω σημερα για τσαρκα στοχευμενη και ηθελα να χυσω στο στομα της αλιονας με καυλωνει πολυ η παλιογρια
AΝ μαθεις κατι πες και σε μενα φιλε μου! και μενα με κβλωνει η καβλογρια η ΑΛΙΟΝΑ!

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Καλησπέρα ξανά στο φόρουμ.
Η γαμημενη εργασία,με άφησε να απέχω, αρκετό καιρό,από την δραστηριότητα του σεξ με εκδιδόμενη.καθως έχω επιστρέψει εδώ και περίπου δύο εβδομαδες και έχοντας διαβάσει για το ποια είναι ανοιχτά,πέρασα μια βόλτα από περιοχή λιωσιων.
Στην πρώτη περίπτωση μια σάπια Ρωσίδα στο διώροφο που δεν θυμάμαι όνομα.Ξανθια κοντοκουρεμένη milf με άkα πρόγραμμα έκανε και ντούο με μια πιτσιρίκα.Στην ουσία ήταν σάπια,αλλά η κανέλα είχε βαρεσει κοφτές οπότε έκανα την δουλίτσα μου.Σημερα το απόγευμα βρήκα την Μπάρμπορα.
Μία χαρά είναι και με λίγα παραπάνω κιλά.Το κακό είναι ότι παρολίγο να τελειώσω στην πίπα,παρόλο που ήθελα να κρατηθώ με το που μπήκα μέσα της σε λιγότερο απο τριλεπτο δεν άντεξα.Γι αυτό λέω,όσες μαλακίες κι αν τραβήξεις,μόλις δεις το μουνι να σου κουνιέται αντιδρας διαφορετικά.Καλα γαμισα να ζούμε παίδες,μιας και Μεταξουργείο δεν κατεβαίνω,θα περιμένω να ανοίξει η φυλής.
ΥΓ πέρασα κι από εκεί μια βόλτα.Απογοητευση,τα πρεζακια έχουνε κατακλύσει την περιοχή.Δεν ξέρω πως θα γίνει αλλά πρέπει να καθαρίσει εκεί μέσα.

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.919
Πόντοι
1.046

giorgosgdark

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Like
7
Πόντοι
0
Παιδιά η μπαρπορα δουλευει και τα σαββατοκυριακα?

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Λοιπόν... Σεξ με Ζήνα από Ι 37Α. Για κάποιο λόγο αυτή την κοπέλα την απέφευγα πάντα -είχε άλλο όνομα πριν- κι όπως αποδείχτηκε λανθασμένα. Καθαρή , ήρεμη καλή ενέργεια χωρίς πολλά πολλά , βυζάρες στενό μουνί και καλή υφή δέρματος. Κάναμε 3 στάσεις δεν βιαζόταν καθόλου και όλα οκ. . Είναι μια νορμάλ περίπτωση αρκετά γεματούλας που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου.Θα ξαναπάω, αυτά!
Καλησπέρα, αγαπητέ Carl, η Ζήνα είναι από τις 16.00 Ι37Α? Ευχαριστώ πολύ.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Λοιπόν... Σεξ με Ζήνα από Ι 37Α. Για κάποιο λόγο αυτή την κοπέλα την απέφευγα πάντα -είχε άλλο όνομα πριν- κι όπως αποδείχτηκε λανθασμένα. Καθαρή , ήρεμη καλή ενέργεια χωρίς πολλά πολλά , βυζάρες στενό μουνί και καλή υφή δέρματος. Κάναμε 3 στάσεις δεν βιαζόταν καθόλου και όλα οκ. . Είναι μια νορμάλ περίπτωση αρκετά γεματούλας που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου.Θα ξαναπάω, αυτά!
Ποσο χοντρη ειναι το "Αρκετα γεματουλα" ; :2funny:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
αν ειναι αυτη που πλασσαρεται ως Μαρια στον ιδιο οικο, πρωι-μεσημερι παιζει μπαλα. Αν οχι, γραψε λαθος

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Στο bold ξεκάθαρα είναι αυτό που ψάχνεις!! Στο παρελθόν έχω φάει πόρτες στο Μεταξουργείο επειδή έδινα πόνο στο δωμάτιο... Πόρτες να χτυπάνε ακριβώς στο 6λεπτο σε συνεννόηση με το κορίτσι...

Στη Φυλής υπάρχει λίγο περισσότερο ανοχή να δεχτούν ενα δυνατό γαμήσι για το €20... Αλλά και εκεί δεν πετάνε και την σκούφια τους...

Λίζα (μοντέλο) μου έφυγε απο το δωμάτιο στα 10 λεπτά, είχα πληρώσει για 20' και με έφερε τα έξτρα πίσω... :2funny:

Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα (εξ Αλβανίας), με αφήνει να μπω μόνο για φυσιολογικές καταστάσεις :cussing:

Αντριάνα (μοντέλο) κάθε φορά χαιρετιόμαστε, φιλιόμαστε και με σταυρώνει να πάω αλλού... :smitten:

Λίζα (βαθύ λαρύγγι) τελευταιά φορά μου λέει
δεν θα μου γαμήσεις απο στόμα,
πονάει ο αυχένας μου... :pipa3:

Μιχαέλα με περιμένει στην γωνία... :knuppel:

Αλεξάνδρα (skinny) απο Φυλής 61, είχε επιστρέψει στην δουλεία και απο fb για 6 μήνες μου έλεγε οτι θα αργήσει να επιστρέψει... :tickedoff:

Και αρκετές άλλες που σίγουρα μου διαφεύγουν... Έχουν και αυτές το αντίστοιχο VFM... :s&m_1:

Υ.Γ. Σε body massage στην Ταϊλάνδη που διαλέγεις ανάμεσα σε 50 κοπέλες... Μου έκανε παράπονα μετά οτι με το γαμήσι που της έριξα θα είχε πάρει 5 :fuck2:.
Μην το λέτε με καμάρι ότι γαμάτε σαν ούγκανοι που ούτε οι πουτάνες σας θέλουν.
Δε σας κάνει πιο άντρες αυτό.
Το γαμήσι θέλει συναίσθημα ακόμα και στα μπουρδέλα.
Βέβαια δεν το εκδηλώνουμε γιατί αλλιώς γινόμαστε αγαπούληδες.
Αλλά φαίνεται από τον τρόπο που γαμάμε.
Εμένα γιαυτό μου λένε οι κοπέλες ότι ξέρω να γαμάω.
Επειδή έχω καρδιά.
Έτσι είναι οι άντρες.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Την είχα δει σαλόνι !! Μου γελασε μαύρο δόντι … και πήγαινε σαν τα κουτσαβάκια … κουρασμένη πολύ !! Ευγενική παντός και πρέπει να είναι καλό ψυχή κοπέλα !! Αλλά μακρυά …

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μην το λέτε με καμάρι ότι γαμάτε σαν ούγκανοι που ούτε οι πουτάνες σας θέλουν.
Δε σας κάνει πιο άντρες αυτό.
Το γαμήσι θέλει συναίσθημα ακόμα και στα μπουρδέλα.
Βέβαια δεν το εκδηλώνουμε γιατί αλλιώς γινόμαστε αγαπούληδες.
Αλλά φαίνεται από τον τρόπο που γαμάμε.
Εμένα γιαυτό μου λένε οι κοπέλες ότι ξέρω να γαμάω.
Επειδή έχω καρδιά.
Έτσι είναι οι άντρες.
Πριν κανα χρόνο θα συμφωνούσα μαζί σου !! Στο σήμερα έχω αλκή γνώμη από διαφορά που μου έτυχαν … καλητερα σαν Ουγκάνος παρά να δενεσε και στο τέλος η τανα να σου παίζει και πουστια !!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Φολάρες και οι δύο...

Η Ναόμι είναι περίπτωση του να σε συμπαθήσει.
Ο κολλητός μου την τιμάει εδώ και χρόνια δίχως να μένει παραπονεμένος.. ΔΕΝ θυμάμαι να έχει βγει από δωμάτιο μαζί της και να έχει πει πεταμένο 10€
*Όταν μάλιστα ΔΕΝ είναι στις καλές της, του λέει όχι σήμερα μωρό έλα άλλη φορά....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom