Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 308 άτομα (25 μέλη και 283 επισκέπτες)

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Πρωινό πέρασμα από Διδύμου, όλα κλειστά. Περγάμου κλειστά. Φυλης ένα απέραντο στέκι τοξικομανών. Στο γνωστό δρόμο κοντά σταθμό Λαρίσης ανοιχτά τα Β2 , Β3, Β6 και Β7. Ανοιχτα και τα ΙΩΑ 3 πανω και ΙΩΑ 5 με την πολύ καβλιαρα Άννα.
Τόσο καυλιάρα είναι αυτή η Άννα;;

ub45

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2020
Like
365
Πόντοι
21
Μόλις επέστρεψα σπίτι από τη δουλειά (κοπάνα) αφού πρώτα πέρασα από Λιοσίων και απέλαυσα μια γυναίκα έστω και για το μικρό χρόνο που αντιστοιχεί στο μπλέ. Αυτά τα λίγα λεπτά άρκεσαν για να γίνουν όλα τα συστήματα GO. Aπό το νευρικό μέχρι το ορθοπεδικό.

Βέβαια, στη διαδρομή για το σπίτι, χάνεις ορισμένα συστήματα, ιδίως αυτό που ελέγχει την αηδία και την τάση για εμετίλα, αντικρύζοντας τα πλήθη των αφροελλήνων και ινδοπακιστανών αδελφών μας που πατούν με τις παντόφλες τους το ιερό χώμα του "this is Sparta".

Και σκέφτεσαι, πόσες θυσίες πρέπει να κάνεις για τους συνέλληνες. Να μετρήσουμε:
-να ανεχτείς τους πρωθυπουργούς που ψηφίζουνε
-να ανεχτείς τα μνημόνια που φέρανε για να μην πεινάσουν έστω για καναδυό χρόνια
-να ανεχτείς τα ως άνω μελανούρια που μαζέψανε εδω από τα πέρατα, για να τους γυαλίζουν το tailpipe
-να ανεχτείς το ότι γεμίζουνε τα μπου με φώκιες, γκιλφούδες, χαμούρες και τραβέλια, διότι οι συνέλληνες είναι kinky
-να ανεχτείς τα όνειρα του Μπίλλυ Γκέυ, διότι τον γουστάρει ο Π/Θ των συνελλήνων

#$#Ε^% **_(+)_ )(&&Τ%^##΅)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Δικέ μου νοιώθω άνετα μαζί σου, αυτά περνάω κι εγώ.. Λοιπόν θα εκφραστώ ελεύθερα επιτέλους και θα σού κάνω και follow.. : Α) Από ένα σημείο κι έπειτα ρωτούσα τις κοπέλες με το που παρουσιαζόμουν αν επιθυμούν να καλέσω ασθενοφόρο πριν ξεκινήσουμε.. Β) Ζητούσα τα χαρτιά τους από παθολόγο για να χω το κεφάλι μου ήσυχο να βαρέσω σφυριά.. Γ) Τις έχω βάλει να υπογράψουν σε παραδοσιακό Άλφα 4 ότι δεν φέρω καμία ευθύνη αν μεταφερθούν στο Κ.Α.Τ ή σε κάσα από τριανταφυλλιά. Δ) Τούς είπα ειλικρινά ότι τις βλέπω σαν γυμναστήριο-εξάσκηση ώστε να αναπτύξω τις αντοχές που απαιτούνται για να γυρίσω επαγγελματικό πορνό, τι να κάνω έχω όνειρα γαμώ το κεφάλι μου..!!!
Η αντίδραση με :2funny: δεν έχει να κάνει με αυτό που θα σκεφτούν οι περισσότεροι τι μαλακίες λέει ο τύπος!!

Αλλά οτι αυτά που έγραψες είναι πέρα για πέρα αληθινά...

:new_shocked:

Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
28
Πόντοι
0
Το γνωρίζω ότι δεν γέλασες. Δεν έκανα χιούμορ , απλώς σού την είπα στη μάπα.
Οχι, δεν γνωρίζεις φιλαρακο μου. Οταν οι αλλοι γελάνε μαζί σου, ενώ εσυ νομίζεις οτι τους την "λες", τοτε έχεις ένα προβληματάκι.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Συναγωνιστές ηγγικεν η ωρα της κρίσης!! Επαννεκινηση δραστηριοτήτων ανακοινωσε σημερα η Κυβερνηση.. 7 Ιουνιου ανοιγουν επισημα οι οικοι ανοχης.. Συμφωνα με το υγειονομικο πρωτοκολλο του 2020...?

Συνημμένα

• XRONODRIAGRAMMA_EPANNEKINHSHS_05_09_2021.pdf
    788 KB · Εμφανίσεις: 68

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Μιλάμε όμως για μεγάλη κοροϊδία, ανοίγουνε πρώτα τα μπουρδέλα και μετά η εστίαση σε εσωτερικούς χώρους, εκτός κι άμα ο Κούλης νομίζει ότι πηδάμε στα πεζοδρόμια :confused:

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Συναγωνιστές ηγγικεν η ωρα της κρίσης!! Επαννεκινηση δραστηριοτήτων ανακοινωσε σημερα η Κυβερνηση.. 7 Ιουνιου ανοιγουν επισημα οι οικοι ανοχης.. Συμφωνα με το υγειονομικο πρωτοκολλο του 2020...?
Αυτα είναι,ενας μήνας έμεινε,υπομονή μπουρδελιάρηδες,εδώ κάναμε υπομονή 5 μήνες και θα κολλήσουμε στον έναν.Μέχρι να ανοίξουν βολευόμαστε με αυτά που παίζουν.Αυτό που με αγχώνει περισσότερο είναι τι θα συναντήσουμε μόλις ανοίξουν.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Επιτέλους. Το βόδι το φάγαμε στην ουρά θα κολλήσουμε; Απλά πιστεύω ότι η κατάσταση θα εξομαλυνθεί στο τέλος της βδομάδας. Να δούμε οι πατρώνες θα κάνουν καμία κίνηση να καθαρίσουν την φυλής από πρεζόνια. Καμιά γαμημένη απολύμανση θα κάνουν; θυμάμαι το 19 όταν πήγα στην Πιπίνου χαμηλά πλατεία Αττικής το βρήκα πολύ καθαρό. Και μάλιστα το μεσημέρι έκαναν απολύμανση όπως μου είπε η μαντάμ.
Οι κοπέλες πολλές φορές σιχαίνονται τους πελάτες, και με το δίκιο τους, αλλά ρε φίλε κι εκείνοι που τα οικονομάνε δεν κάνουν και τίποτε.
Για να δούμε; Να δούμε και τι πρόσωπα θα παίξουν. Ίδωμεν.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πρωινό πέρασμα από Διδύμου, όλα κλειστά. Περγάμου κλειστά. Φυλης ένα απέραντο στέκι τοξικομανών. Στο γνωστό δρόμο κοντά σταθμό Λαρίσης ανοιχτά τα Β2 , Β3, Β6 και Β7. Ανοιχτα και τα ΙΩΑ 3 πανω και ΙΩΑ 5 με την πολύ καβλιαρα Άννα.
Έχω να περασο πολύ καιρό !! Απέραντο στέκι η φυλής ε ; Κρίμα μεγάλο κρίμα !! Θυμάμαι έως το 2003 γινόντουσαν εκεί πολλ νταραβέρια μετά μετανάστευσαν τα τζανκια τώρα Αντε παλυ

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

...........Στο πλαίσιο αυτό, οι οίκοι ανοχής θα υποδεχθούν ξανά πελάτες από τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, ενώ θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ίσχυε την περασμένη χρονιά, το 2020............

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Βρε μάγκες, να ρωτήσω, μουσικούλα λέτε να επιτρέψουν στα μπορδέλα;
Στις καφετέριες δεν παίζει μουσική, οκ, παίζει να χορέψουμε σου λέει....
Στα μπουρδελα ; πως θα βγαίνει η ιερόδουλη χωρίς μουσική να παίξει λίγο με την φαντασία μας στον στύλο...
ΠΏΣ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΧΩΡΊΣ ΜΟΥΣΙΚΉ;
Πώς το μαγαζί θα μουσικώνεται;;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σημερα ειχα ενα ραντεβου κοντα στην τροχαια στο ομορφομέταξω και ειπα να διαβασω τις τελευταιες κριτικες ετσι ωστε να επισκευτω κανα καινουργιο πιπινι ( αν υπηρχε ).
Διαβασα λοιπον για τη Λαουρα στη Λεωνιδου 28 ο αριστερος οικος που ειναι στον οροφο.
Μπαινω μεσα και περιμενω στο σαλονι.Βγαινει η κορασις οπου βλεπω ενα κοντοπουτανο αλλα πολυ λεπτη μινιον κορμακι αρκετα συμπαθητικο με νορμαλ βυζακι αλλα αρκετα ξηνομουρα και πολυ κουρασμενη εδειχνε.
Αφου βγηκε η κοπελα μετα στα καπακια βγαινει και ενας τυπος απο το δωματιο συχτηρισμενος οπου ελεγε με νευρα ποσο χαλια ητανε η πορνη και οτι μετα απο το πενταλεπτο του ελεγε finish finish.Η αληθεια ειναι μου θυμισε τη φολολιζα απο φυλης οπου τα ιδια ειχε κανει και σε εμενα.Φυσικα τον πιστεψα, οχι οτι υπηρχε περιπτωση να μπω ουτεσιαλλος.Οπως ητανε αναμενομενο ολοι οι παρευρισκομενοι σηκωθηκανε και φυγανε.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Φίλοι, σας χαιρετώ.

Μετά από κάποιες ημέρες απουσίας επιστρέφω. Είχα γράψει πριν ένα μήνα για ένα ατύχημα που είχα.
Υπεβλήθην σε μια πολύπλοκη επέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσω να περπατήσω ξανά κανονικά (μελλοντικά).

Η χαρά είναι μεγάλη για την επιτυχία της επέμβασης. Ίσως μεγαλύτερη από τους μετεγχειρητικούς πόνους, οι οποίοι δε με αφήνουν προς το παρόν ούτε να κοιμηθώ. Δεν ξέρω βέβαια πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στα κορίτσια μας.

Να προσέχετε την υγεία σας και να γεύεστε όπως θεωρείτε τις ηδονές.
Θα συνεχίσω να συμμετέχω και να σας διαβάζω με ευλάβεια. :hi:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Καμία κοπέλα που με γούσταρε δεν μου παραπονέθηκε ποτέ οτι την γάμησα δυνατά... ίσα ίσα που γούσταρε κιόλας...

Για τις πουτάνες αυτοί που δεν χύνουν σε 3' είναι μη φυσιολογικοί...

Όμως το να σου λέει μια πουτάνα έχεις καρδιά και άλλες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες... Είναι ακριβώς το ίδιο με τα μαγαζιά της παραλιακής που οι μετρ βαράνε στην κυριολοξία προσοχή στους και καλά γαμάτους, ωραίους τύπους- πελάτες... κοινώς αφήνουν χρήμα στο μαγαζί!!

Οπότε άσε μας εμάς να γαμάμε σαν ούγκανοι, και εσυ να το παίζεις αγαπούλης με τις πουτάνες!!
Που μου είπε πουτάνα ότι έχω καρδιά;
Δεν έγραψα αυτό.
Παραποιείς τα λόγια μου.
Ότι ξέρω να γαμάω μου έχουν πει.
Δεν το παίζω αγαπούλης, πάλι ψέματα λες.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φίλοι, σας χαιρετώ.

Μετά από κάποιες ημέρες απουσίας επιστρέφω. Είχα γράψει πριν ένα μήνα για ένα ατύχημα που είχα.
Υπεβλήθην σε μια πολύπλοκη επέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσω να περπατήσω ξανά κανονικά (μελλοντικά).

Η χαρά είναι μεγάλη για την επιτυχία της επέμβασης. Ίσως μεγαλύτερη από τους μετεγχειρητικούς πόνους, οι οποίοι δε με αφήνουν προς το παρόν ούτε να κοιμηθώ. Δεν ξέρω βέβαια πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στα κορίτσια μας.

Να προσέχετε την υγεία σας και να γεύεστε όπως θεωρείτε τις ηδονές.
Θα συνεχίσω να συμμετέχω και να σας διαβάζω με ευλάβεια. :hi:
Ουε και αλιμονο μη ξεχασεις να μη μας διαβασεις.Σε παρακαλω δηλαδη μη κανεις κατι τετοιο και χασεις τη σοβαροτητα των μελων. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Μια μερα χωρις μπουρδελοεμετιλες ειναι πραγματι χασιμο χρονου.
Κοιτα εκει ρε φιλαρακο να γινεις καλα και οσο ποιο γρηγορα ειναι δυνατον.
Παρακολουθησε καμια ταινια να ξεχαστεις , φερε κανα φιλο φίλη στο σπιτι σου και μην ασχολεισαι με τους μπαρμπαδες της σελιδας.Καλη αναρωση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom