Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 306 άτομα (17 μέλη και 289 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Βρε μάγκες, να ρωτήσω, μουσικούλα λέτε να επιτρέψουν στα μπορδέλα;
Στις καφετέριες δεν παίζει μουσική, οκ, παίζει να χορέψουμε σου λέει....
Στα μπουρδελα ; πως θα βγαίνει η ιερόδουλη χωρίς μουσική να παίξει λίγο με την φαντασία μας στον στύλο...
ΠΏΣ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΧΩΡΊΣ ΜΟΥΣΙΚΉ;
Πώς το μαγαζί θα μουσικώνεται;;;;
Όντως ναι ,πώς θα γαμαμε στο Κολωνού 34 στον δεύτερο χωρίς την κασέτα που έπαιζε συνέχεια το 'ανεβειτε και πάνω,πολύ ωραίο σεξ'.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αλλά πρόσεξε πρέπει να της το αναφέρεις ότι το επιθυμείς με το που έρθει στο δωμάτιο
Δε κάνει πλέον σε κανέναν...έπαθε και έμαθε.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.047
Πόντοι
46.232
Αν λες τι Ζωιτσα από Ιάσονος 30α και πιο παλιά Κολωνού 11β έχω να τη δω από τη πρώτη καραντίνα, αν λες άλλη δώσε καμία ακόμη πληροφορία

Liakopoulos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
86
Πόντοι
0
Αν λες τι Ζωιτσα από Ιάσονος 30α και πιο παλιά Κολωνού 11β έχω να τη δω από τη πρώτη καραντίνα, αν λες άλλη δώσε καμία ακόμη πληροφορία
Στο Ιασώνος ηταν, είχε πάρει κιλά πριν κάποιου μήνες

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Στο Ιασώνος ηταν, είχε πάρει κιλά πριν κάποιου μήνες
Μάγκες αν λέτε την Ζωή που μοιάζει φατσικά με αυτήν εδώ τη πορνοστάρ

a3d3f6fe44ea3071b0e6d629c742a87e.jpg

πριν έναν μήνα την γαμησα στο Ιασονος 30.
Ρώτησα και την τσατσά πριν 10 μέρες ακόμα εκεί ήταν.

Liakopoulos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
86
Πόντοι
0
Μάγκες αν λέτε την Ζωή που μοιάζει φατσικά με αυτήν εδώ τη πορνοστάρ

a3d3f6fe44ea3071b0e6d629c742a87e.jpg

πριν έναν μήνα την γαμησα στο Ιασονος 30.
Ρώτησα και την τσατσά πριν 10 μέρες ακόμα εκεί ήταν.
Φέρνει στο πρόσωπο, θυμάσαι τι ώρα ?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Που μου είπε πουτάνα ότι έχω καρδιά;
Δεν έγραψα αυτό.
Παραποιείς τα λόγια μου.
Ότι ξέρω να γαμάω μου έχουν πει.
Δεν το παίζω αγαπούλης, πάλι ψέματα λες.
Έχεις δίκιο ανακαλώ και διορθώνω...

Οπότε άσε μας εμάς να γαμάμε σαν ούγκανοι, και εσυ να το παίζεις πετσοκάγκουρας με τις πουτάνες ή τις κοπέλες (που δεν καταλαβαίνω γιατί τις έβαλες στην εξίσωση).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Φίλοι, σας χαιρετώ.

Μετά από κάποιες ημέρες απουσίας επιστρέφω. Είχα γράψει πριν ένα μήνα για ένα ατύχημα που είχα.
Υπεβλήθην σε μια πολύπλοκη επέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσω να περπατήσω ξανά κανονικά (μελλοντικά).

Η χαρά είναι μεγάλη για την επιτυχία της επέμβασης. Ίσως μεγαλύτερη από τους μετεγχειρητικούς πόνους, οι οποίοι δε με αφήνουν προς το παρόν ούτε να κοιμηθώ. Δεν ξέρω βέβαια πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στα κορίτσια μας.

Να προσέχετε την υγεία σας και να γεύεστε όπως θεωρείτε τις ηδονές.
Θα συνεχίσω να συμμετέχω και να σας διαβάζω με ευλάβεια. :hi:
Δεν έχω λόγια να προσθέσω, παρά μόνο μια ευχή να σου δώσω...

Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και βγείς πιο δυνατός... να ξαναγαμίσεις στα όρθια!!

:respect:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Έχεις δίκιο ανακαλώ και διορθώνω...

Οπότε άσε μας εμάς να γαμάμε σαν ούγκανοι, και εσυ να το παίζεις πετσοκάγκουρας με τις πουτάνες ή τις κοπέλες (που δεν καταλαβαίνω γιατί τις έβαλες στην εξίσωση).
Κοπέλες όταν είπα δεν εννοούσα μη πουτάνες.
Εννοούσα οι κοπέλες που εργάζονται στα μπουρδέλα.
Ντάξει δε θέλω να τσακωθούμε.
Εγώ απλά το είπα ως τεχνική για να μην κουράζουμε τα κορίτσια, γιατί κάποιοι εδώ μέσα με έχουν κατηγορήσει ως αναίσθητο.
Επίσης αυξάνει η απόλαυση, τελειώνουμε στην ώρα μας και κάνουμε οικονομία σε έξτρα χρόνους και εξτραδάκια.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλουμε λίγο συναίσθημα στο σεξ.
Δηλαδή να μη γαμάμε άγαρμπα με μανία, αλλά αργά και αισθησιακά.
Έτσι το τέλος έρχεται πιο εύκολα, χωρίς την αγωνία του χρονου.
Όπως λέει και το γνωστό άσμα "Relax, don't do it when you wanna cum"

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Μιλάμε όμως για μεγάλη κοροϊδία, ανοίγουνε πρώτα τα μπουρδέλα και μετά η εστίαση σε εσωτερικούς χώρους, εκτός κι άμα ο Κούλης νομίζει ότι πηδάμε στα πεζοδρόμια :confused:
Ό άνθρωπος είναι τόσο... που μπορεί να νομίσει και κάτι τέτοιο. Τι νομίζεις φίλε μου, ότι τα σκέφτεται μόνος του όλα;

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Δεν έχω λόγια να προσθέσω, παρά μόνο μια ευχή να σου δώσω...

Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και βγείς πιο δυνατός... να ξαναγαμίσεις στα όρθια!!

:respect:
Περαστικά καλή ανάρρωση

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σημερα ειχα ενα ραντεβου κοντα στην τροχαια στο ομορφομέταξω και ειπα να διαβασω τις τελευταιες κριτικες ετσι ωστε να επισκευτω κανα καινουργιο πιπινι ( αν υπηρχε ).
Διαβασα λοιπον για τη Λαουρα στη Λεωνιδου 28 ο αριστερος οικος που ειναι στον οροφο.
Μπαινω μεσα και περιμενω στο σαλονι.Βγαινει η κορασις οπου βλεπω ενα κοντοπουτανο αλλα πολυ λεπτη μινιον κορμακι αρκετα συμπαθητικο με νορμαλ βυζακι αλλα αρκετα ξηνομουρα και πολυ κουρασμενη εδειχνε.
Αφου βγηκε η κοπελα μετα στα καπακια βγαινει και ενας τυπος απο το δωματιο συχτηρισμενος οπου ελεγε με νευρα ποσο χαλια ητανε η πορνη και οτι μετα απο το πενταλεπτο του ελεγε finish finish.Η αληθεια ειναι μου θυμισε τη φολολιζα απο φυλης οπου τα ιδια ειχε κανει και σε εμενα.Φυσικα τον πιστεψα, οχι οτι υπηρχε περιπτωση να μπω ουτεσιαλλος.Οπως ητανε αναμενομενο ολοι οι παρευρισκομενοι σηκωθηκανε και φυγανε.
Θα πω για τσεκ. Οι φόλες είναι ο τύπος μου.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.515
Πόντοι
17.885
Φίλοι, σας χαιρετώ.

Μετά από κάποιες ημέρες απουσίας επιστρέφω. Είχα γράψει πριν ένα μήνα για ένα ατύχημα που είχα.
Υπεβλήθην σε μια πολύπλοκη επέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσω να περπατήσω ξανά κανονικά (μελλοντικά).

Η χαρά είναι μεγάλη για την επιτυχία της επέμβασης. Ίσως μεγαλύτερη από τους μετεγχειρητικούς πόνους, οι οποίοι δε με αφήνουν προς το παρόν ούτε να κοιμηθώ. Δεν ξέρω βέβαια πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στα κορίτσια μας.

Να προσέχετε την υγεία σας και να γεύεστε όπως θεωρείτε τις ηδονές.
Θα συνεχίσω να συμμετέχω και να σας διαβάζω με ευλάβεια. :hi:
αδερφέ μου καλή ανάρρωση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom