donpaparion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 744
- Πόντοι
- 361
milfara ,πολυ καλη. αξιζει .Τόσο καυλιάρα είναι αυτή η Άννα;;
milfara ,πολυ καλη. αξιζει .Τόσο καυλιάρα είναι αυτή η Άννα;;
Όντως ναι ,πώς θα γαμαμε στο Κολωνού 34 στον δεύτερο χωρίς την κασέτα που έπαιζε συνέχεια το 'ανεβειτε και πάνω,πολύ ωραίο σεξ'.Βρε μάγκες, να ρωτήσω, μουσικούλα λέτε να επιτρέψουν στα μπορδέλα;
Στις καφετέριες δεν παίζει μουσική, οκ, παίζει να χορέψουμε σου λέει....
Στα μπουρδελα ; πως θα βγαίνει η ιερόδουλη χωρίς μουσική να παίξει λίγο με την φαντασία μας στον στύλο...
ΠΏΣ ΘΑ ΓΑΜΑΜΕ ΧΩΡΊΣ ΜΟΥΣΙΚΉ;
Πώς το μαγαζί θα μουσικώνεται;;;;
Δε κάνει πλέον σε κανέναν...έπαθε και έμαθε.κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό αλλά πρόσεξε πρέπει να της το αναφέρεις ότι το επιθυμείς με το που έρθει στο δωμάτιο
Στο Ιασώνος ηταν, είχε πάρει κιλά πριν κάποιου μήνεςΑν λες τι Ζωιτσα από Ιάσονος 30α και πιο παλιά Κολωνού 11β έχω να τη δω από τη πρώτη καραντίνα, αν λες άλλη δώσε καμία ακόμη πληροφορία
Αν λες τι Ζωιτσα από Ιάσονος 30α και πιο παλιά Κολωνού 11β έχω να τη δω από τη πρώτη καραντίνα, αν λες άλλη δώσε καμία ακόμη πληροφορία
Μάγκες αν λέτε την Ζωή που μοιάζει φατσικά με αυτήν εδώ τη πορνοστάρΣτο Ιασώνος ηταν, είχε πάρει κιλά πριν κάποιου μήνες
Φέρνει στο πρόσωπο, θυμάσαι τι ώρα ?Μάγκες αν λέτε την Ζωή που μοιάζει φατσικά με αυτήν εδώ τη πορνοστάρ
πριν έναν μήνα την γαμησα στο Ιασονος 30.
Ρώτησα και την τσατσά πριν 10 μέρες ακόμα εκεί ήταν.
Κατά την 1.Φέρνει στο πρόσωπο, θυμάσαι τι ώρα ?
Μεγα Αλεκου 17 εννοεις? ή Μεγα Αλεκου 28 ?Πέρνα μια βόλτα από του Μέγα Αλέκου και δες την Έλενα το μελαχρινό milf.
Έχεις δίκιο ανακαλώ και διορθώνω...Που μου είπε πουτάνα ότι έχω καρδιά;
Δεν έγραψα αυτό.
Παραποιείς τα λόγια μου.
Ότι ξέρω να γαμάω μου έχουν πει.
Δεν το παίζω αγαπούλης, πάλι ψέματα λες.
Δεν έχω λόγια να προσθέσω, παρά μόνο μια ευχή να σου δώσω...Φίλοι, σας χαιρετώ.
Μετά από κάποιες ημέρες απουσίας επιστρέφω. Είχα γράψει πριν ένα μήνα για ένα ατύχημα που είχα.
Υπεβλήθην σε μια πολύπλοκη επέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσω να περπατήσω ξανά κανονικά (μελλοντικά).
Η χαρά είναι μεγάλη για την επιτυχία της επέμβασης. Ίσως μεγαλύτερη από τους μετεγχειρητικούς πόνους, οι οποίοι δε με αφήνουν προς το παρόν ούτε να κοιμηθώ. Δεν ξέρω βέβαια πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στα κορίτσια μας.
Να προσέχετε την υγεία σας και να γεύεστε όπως θεωρείτε τις ηδονές.
Θα συνεχίσω να συμμετέχω και να σας διαβάζω με ευλάβεια.
Κοπέλες όταν είπα δεν εννοούσα μη πουτάνες.Έχεις δίκιο ανακαλώ και διορθώνω...
Οπότε άσε μας εμάς να γαμάμε σαν ούγκανοι, και εσυ να το παίζεις πετσοκάγκουρας με τις πουτάνες ή τις κοπέλες (που δεν καταλαβαίνω γιατί τις έβαλες στην εξίσωση).
Ό άνθρωπος είναι τόσο... που μπορεί να νομίσει και κάτι τέτοιο. Τι νομίζεις φίλε μου, ότι τα σκέφτεται μόνος του όλα;Μιλάμε όμως για μεγάλη κοροϊδία, ανοίγουνε πρώτα τα μπουρδέλα και μετά η εστίαση σε εσωτερικούς χώρους, εκτός κι άμα ο Κούλης νομίζει ότι πηδάμε στα πεζοδρόμια
Περαστικά καλή ανάρρωσηΔεν έχω λόγια να προσθέσω, παρά μόνο μια ευχή να σου δώσω...
Όταν τελειώσει αυτή η ιστορία και βγείς πιο δυνατός... να ξαναγαμίσεις στα όρθια!!
Θα πω για τσεκ. Οι φόλες είναι ο τύπος μου.Σημερα ειχα ενα ραντεβου κοντα στην τροχαια στο ομορφομέταξω και ειπα να διαβασω τις τελευταιες κριτικες ετσι ωστε να επισκευτω κανα καινουργιο πιπινι ( αν υπηρχε ).
Διαβασα λοιπον για τη Λαουρα στη Λεωνιδου 28 ο αριστερος οικος που ειναι στον οροφο.
Μπαινω μεσα και περιμενω στο σαλονι.Βγαινει η κορασις οπου βλεπω ενα κοντοπουτανο αλλα πολυ λεπτη μινιον κορμακι αρκετα συμπαθητικο με νορμαλ βυζακι αλλα αρκετα ξηνομουρα και πολυ κουρασμενη εδειχνε.
Αφου βγηκε η κοπελα μετα στα καπακια βγαινει και ενας τυπος απο το δωματιο συχτηρισμενος οπου ελεγε με νευρα ποσο χαλια ητανε η πορνη και οτι μετα απο το πενταλεπτο του ελεγε finish finish.Η αληθεια ειναι μου θυμισε τη φολολιζα απο φυλης οπου τα ιδια ειχε κανει και σε εμενα.Φυσικα τον πιστεψα, οχι οτι υπηρχε περιπτωση να μπω ουτεσιαλλος.Οπως ητανε αναμενομενο ολοι οι παρευρισκομενοι σηκωθηκανε και φυγανε.
Νομίζω οτι θα ήταν καλύτερα να έκανες την παράθεση στο αγαπητό μέλος Keeper...Περαστικά καλή ανάρρωση
αδερφέ μου καλή ανάρρωσηΦίλοι, σας χαιρετώ.
Μετά από κάποιες ημέρες απουσίας επιστρέφω. Είχα γράψει πριν ένα μήνα για ένα ατύχημα που είχα.
Υπεβλήθην σε μια πολύπλοκη επέμβαση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γιατρούς μου, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσω να περπατήσω ξανά κανονικά (μελλοντικά).
Η χαρά είναι μεγάλη για την επιτυχία της επέμβασης. Ίσως μεγαλύτερη από τους μετεγχειρητικούς πόνους, οι οποίοι δε με αφήνουν προς το παρόν ούτε να κοιμηθώ. Δεν ξέρω βέβαια πότε θα μπορέσω να επιστρέψω στα κορίτσια μας.
Να προσέχετε την υγεία σας και να γεύεστε όπως θεωρείτε τις ηδονές.
Θα συνεχίσω να συμμετέχω και να σας διαβάζω με ευλάβεια.