Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (15 μέλη και 277 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Η Ναόμι είναι περίπτωση του να σε συμπαθήσει.
Ο κολλητός μου την τιμάει εδώ και χρόνια δίχως να μένει παραπονεμένος.. ΔΕΝ θυμάμαι να έχει βγει από δωμάτιο μαζί της και να έχει πει πεταμένο 10€
*Όταν μάλιστα ΔΕΝ είναι στις καλές της, του λέει όχι σήμερα μωρό έλα άλλη φορά....
Ωραια θα παρω Ναομι για σπασιμο στην αλλη την πατσαβουρα, γιατι μου ελλειψε λιγο ολικης αλεσης

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Μην το λέτε με καμάρι ότι γαμάτε σαν ούγκανοι που ούτε οι πουτάνες σας θέλουν.
Δε σας κάνει πιο άντρες αυτό.
Το γαμήσι θέλει συναίσθημα ακόμα και στα μπουρδέλα.
Βέβαια δεν το εκδηλώνουμε γιατί αλλιώς γινόμαστε αγαπούληδες.
Αλλά φαίνεται από τον τρόπο που γαμάμε.
Εμένα γιαυτό μου λένε οι κοπέλες ότι ξέρω να γαμάω.
Επειδή έχω καρδιά.
Έτσι είναι οι άντρες.
Υπαρχουν πουτανες που τις σεβεσαι και σε σεβονται, υπαρχουν και πουτανες που δεν σε σεβονται και επιβαλλεται να μην τις σεβεσαι. Δεν ειμαστε ιπποτες, μπουρδελοπελατες ειμαστε και πολυ φθηνοι (οι περισσοτεροι) μαλιστα.

Δεν εννοω σαφως να την βιασεις την αλλη μεσα στο δωματιο και μετα να την γαμησεις και στο ξυλο, αλλα γιατι να μην τσουξει λιγο το μουνακι της κι αυτηνης οπως ετσουξε λιγο και η τσεπουλα μου εμενα; Εχω δικαιωμα να τη σκισω και εχει δικαιωμα να σηκωθει να φυγει, νομιζω ειναι δικαιο...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.241
Πόντοι
10.336
Την είχα δει σαλόνι !! Μου γελασε μαύρο δόντι … και πήγαινε σαν τα κουτσαβάκια … κουρασμένη πολύ !! Ευγενική παντός και πρέπει να είναι καλό ψυχή κοπέλα !! Αλλά μακρυά …
Καλοψυχη και υποτακτικη ψωλοαρπαχτρα.
Ανεβασα κριτικη πριν λιγο, θα της προτεινω να γινει σκλαβα μου στα ρεπο της.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλοψυχη και υποτακτικη ψωλοαρπαχτρα.
Ανεβασα κριτικη πριν λιγο, θα της προτεινω να γινει σκλαβα μου στα ρεπο της.
Κατάλαβα … Προσεχε μόνο μην ξεφύγεις πολύ μαΖι της είναι επικυνδινο ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Επειδή έχω καρδιά.
Έτσι είναι οι άντρες.
Καμία κοπέλα που με γούσταρε δεν μου παραπονέθηκε ποτέ οτι την γάμησα δυνατά... ίσα ίσα που γούσταρε κιόλας...

Για τις πουτάνες αυτοί που δεν χύνουν σε 3' είναι μη φυσιολογικοί...

Όμως το να σου λέει μια πουτάνα έχεις καρδιά και άλλες τέτοιες αμπελοφιλοσοφίες... Είναι ακριβώς το ίδιο με τα μαγαζιά της παραλιακής που οι μετρ βαράνε στην κυριολοξία προσοχή στους και καλά γαμάτους, ωραίους τύπους- πελάτες... κοινώς αφήνουν χρήμα στο μαγαζί!!

Οπότε άσε μας εμάς να γαμάμε σαν ούγκανοι, και εσυ να το παίζεις αγαπούλης με τις πουτάνες!!

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Καλημέρα, έχουμε κανένα νεότερο για την Διδυμου αν άνοιξε τίποτα;;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Λεωνίδου 28 είδα για πρώτη φορά σήμερα την Λάουρα, ένα πετιτ κοντο μελαχρινό σκέτη καύλα, άσπρο λείο δερματακι βελούδο, φάτσα μοντέλο.
Αλλά όλα αυτά + Μεταξι = λιγάκι φόλα στο δωμάτιο.

Όχι ότι θα το μετανιώσεις, αλλά δεν είναι για σκληροπυρηνικά γαμησια.
Σπρώχνεις ένα μωρό καλύτερο από την Αλεξάνδρα της μοντελοαλυσίδας που δούλευε στον ίδιο οίκο πριν λίγο καιρό, και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερη στο κρεβάτι

..τουλάχιστον δεν έχει κρεβατομουρμούρα

Αυτή και η Βιολετα από Κολωνού είναι οι πιο όμορφες .
Αξίζει να της ρίξετε έναν μπουτσο και μόνο επειδη ανέβασε τον μ.ο εμφανισης στη περιοχή.

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Λεωνίδου 28 είδα για πρώτη φορά σήμερα την Λάουρα, ένα πετιτ κοντο μελαχρινό σκέτη καύλα, άσπρο λείο δερματακι βελούδο, φάτσα μοντέλο.
Αλλά όλα αυτά + Μεταξι = λιγάκι φόλα στο δωμάτιο.

Όχι ότι θα το μετανιώσεις, αλλά δεν είναι για σκληροπυρηνικά γαμησια.
Σπρώχνεις ένα μωρό καλύτερο από την Αλεξάνδρα της μοντελοαλυσίδας που δούλευε στον ίδιο οίκο πριν λίγο καιρό, και μπορώ να πω ότι είναι καλύτερη στο κρεβάτι

..τουλάχιστον δεν έχει κρεβατομουρμούρα

Αυτή και η Βιολετα από Κολωνού είναι οι πιο όμορφες .
Αξίζει να της ρίξετε έναν μπουτσο και μόνο επειδη ανέβασε τον μ.ο εμφανισης στη περιοχή.
Ηλικία; πρωινή βάρδια προφανώς,ε;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.520
Πόντοι
456
Στου Μ. Αλεκου 28 ποιες κανουν περτουζα με ελευθερο και τελειωτικο ?? ειδα τις Βικη+Ντασα - Σοφια + Αλεξανδρα ( κορτινα)και Ελενη + Ντασα ξερει καποιος να μου πει ποιες ειναι πιο καλες, ευχαριστω !!!!

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
744
Πόντοι
361
Πρωινό πέρασμα από Διδύμου, όλα κλειστά. Περγάμου κλειστά. Φυλης ένα απέραντο στέκι τοξικομανών. Στο γνωστό δρόμο κοντά σταθμό Λαρίσης ανοιχτά τα Β2 , Β3, Β6 και Β7. Ανοιχτα και τα ΙΩΑ 3 πανω και ΙΩΑ 5 με την πολύ καβλιαρα Άννα.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Στου Μ. Αλεκου 28 ποιες κανουν περτουζα με ελευθερο και τελειωτικο ?? ειδα τις Βικη+Ντασα - Σοφια + Αλεξανδρα ( κορτινα)και Ελενη + Ντασα ξερει καποιος να μου πει ποιες ειναι πιο καλες, ευχαριστω !!!!
Αλεξάνδρα και Σοφία..σε ρουφάνε μέχρι να παγώσει η κόλαση

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ποσο χοντρη ειναι το "Αρκετα γεματουλα" ; :2funny:
Κοίτα άμα με πλακώσει από πάνω θα πάθω σίγουρα 2 πράματα: Α) Δεν θα ξαναδώ ουρανό, Β) Θα σταματήσω να αναπνέω γιατί θα με φράξει το βυζόμπαλο.. Έχεις άλλες απορίες???

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Στο bold ξεκάθαρα είναι αυτό που ψάχνεις!! Στο παρελθόν έχω φάει πόρτες στο Μεταξουργείο επειδή έδινα πόνο στο δωμάτιο... Πόρτες να χτυπάνε ακριβώς στο 6λεπτο σε συνεννόηση με το κορίτσι...

Στη Φυλής υπάρχει λίγο περισσότερο ανοχή να δεχτούν ενα δυνατό γαμήσι για το €20... Αλλά και εκεί δεν πετάνε και την σκούφια τους...

Λίζα (μοντέλο) μου έφυγε απο το δωμάτιο στα 10 λεπτά, είχα πληρώσει για 20' και με έφερε τα έξτρα πίσω... :2funny:

Χριστίνα Ελληνοουκρανέζα (εξ Αλβανίας), με αφήνει να μπω μόνο για φυσιολογικές καταστάσεις :cussing:

Αντριάνα (μοντέλο) κάθε φορά χαιρετιόμαστε, φιλιόμαστε και με σταυρώνει να πάω αλλού... :smitten:

Λίζα (βαθύ λαρύγγι) τελευταιά φορά μου λέει
δεν θα μου γαμήσεις απο στόμα,
πονάει ο αυχένας μου... :pipa3:

Μιχαέλα με περιμένει στην γωνία... :knuppel:

Αλεξάνδρα (skinny) απο Φυλής 61, είχε επιστρέψει στην δουλεία και απο fb για 6 μήνες μου έλεγε οτι θα αργήσει να επιστρέψει... :tickedoff:

Και αρκετές άλλες που σίγουρα μου διαφεύγουν... Έχουν και αυτές το αντίστοιχο VFM... :s&m_1:

Υ.Γ. Σε body massage στην Ταϊλάνδη που διαλέγεις ανάμεσα σε 50 κοπέλες... Μου έκανε παράπονα μετά οτι με το γαμήσι που της έριξα θα είχε πάρει 5 :fuck2:.
Δικέ μου νοιώθω άνετα μαζί σου, αυτά περνάω κι εγώ.. Λοιπόν θα εκφραστώ ελεύθερα επιτέλους και θα σού κάνω και follow.. : Α) Από ένα σημείο κι έπειτα ρωτούσα τις κοπέλες με το που παρουσιαζόμουν αν επιθυμούν να καλέσω ασθενοφόρο πριν ξεκινήσουμε.. Β) Ζητούσα τα χαρτιά τους από παθολόγο για να χω το κεφάλι μου ήσυχο να βαρέσω σφυριά.. Γ) Τις έχω βάλει να υπογράψουν σε παραδοσιακό Άλφα 4 ότι δεν φέρω καμία ευθύνη αν μεταφερθούν στο Κ.Α.Τ ή σε κάσα από τριανταφυλλιά. Δ) Τούς είπα ειλικρινά ότι τις βλέπω σαν γυμναστήριο-εξάσκηση ώστε να αναπτύξω τις αντοχές που απαιτούνται για να γυρίσω επαγγελματικό πορνό, τι να κάνω έχω όνειρα γαμώ το κεφάλι μου..!!!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Επειδή έχω καρδιά.
Έτσι είναι οι άντρες.
Δεν διαφωνώ καθόλου σε αυτό, αλλά το μίγμα σκληρότητας με συναίσθημα τις στέλνει στο διάολο..!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1.Αγαπη είναι να πηγαίνεις στα βορδελα να γαμας στο δεκάρικο.

2.Το ότι δεν σε βάζει δεν έχει να κάνει τίποτα με τα υπαρξιακά . Μάλλον την γαμας σαν μανιασμένος και πονάει φοβούμενη μήπως της μείνει το μουνι στο χέρι

3. Δεν έχεις παρά να τη ρωτήσεις γιατί δεν σε βάζει.
Θα τη ρωτήσω απλώς φεύγει γρήγορα λες και θέλει να γλιτώσει..

inviteme

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
imerominies-1200x679.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom