Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Τι δώρο ήταν αυτό για τα γενέθλιά μου...μακράν το καλύτερο..7 Ιουνίου 2021 ημέρα ελευθερίας κατά την Μπάρμπορα!
Τι δώρο ήταν αυτό για τα γενέθλιά μου...μακράν το καλύτερο..7 Ιουνίου 2021 ημέρα ελευθερίας κατά την Μπάρμπορα!
Δηλαδή ο μπουμπουκος θέλει να πηδάμε μόνο στα 4;; Και για πολύ λίγα λεπτά ; ;
Μα είναι δυνατόν χωρίς χειραψία ?
Τίποτα δεν θα γίνει από όλα αυτά.Δηλαδή, εδώ γελάμε κανονικά! Τήρηση πελατολόγιο και τηλεφώνου. Για να μας βρούνε πιο εύκολα. Είναι γελοίοι. Ο παντρεμένος θα δώσει τηλέφωνο; Γιατί να μην δώσει της γυναίκας του;
Τελικά υποτιμούν την νοημοσύνη του Έλληνα.
Ξέρω θα γίνουν όπως πέρσι. Βρε δεν γαμιέματε να Αγιάσουμε;
Αμ και τα 15 λεπτά; Εδώ πρέπει να παρακαλάς να μην σου χτυπήσει η τσατσά πριν τα 10.
εννοείται...είναι ακριβώς τα ίδια μέτρα με το πρώτο άνοιγμα και τότε πέρα από 1-2 σπιτάκια που είχαν στυλό και τετράδιο για το θεαθήναι πάνω σε τραπεζάκι και 5-6 σπιτάκια όπου η υπηρεσία είχε ηλεκτρονικό θερμόμετρο τίποτα άλλο δεν έγινεΤίποτα δεν θα γίνει από όλα αυτά.
Στο 28 φίλε.Μεγα Αλεκου 17 εννοεις? ή Μεγα Αλεκου 28 ?
Προσωπικά σε μένα δε μου ζήτησαν ποτέ να γράψω όνομα ή να μου πάρουν θερμοκρασία.εννοείται...είναι ακριβώς τα ίδια μέτρα με το πρώτο άνοιγμα και τότε πέρα από 1-2 σπιτάκια που είχαν στυλό και τετράδιο για το θεαθήναι πάνω σε τραπεζάκι και 5-6 σπιτάκια όπου η υπηρεσία είχε ηλεκτρονικό θερμόμετρο τίποτα άλλο δεν έγινε
Αμα γραφουν ονοματεπωνυμα, εικαζω οτι ο "Γιωργος Παπαδοπουλος" θα γαμησει πολυ φετος το καλοκαιρι στα μπουρδελα1-2 σπιτάκια που είχαν στυλό και τετράδιο
Αυτοί που είναι μέσα να δεις συνάδελφε τύχη..Τυχεροί όσοι μένουν απέναντι..! Θα χορτάσουν οφθαλμολουτρο!
καλά όνομα τηλέφωνο ούτε εμένα, θερμομετρηση όμως σε αρκετά τις πρώτες μέρες σε 5-6 τις επόμενεςΠροσωπικά σε μένα δε μου ζήτησαν ποτέ να γράψω όνομα ή να μου πάρουν θερμοκρασία.
Τουλάχιστον θα ξέρουμε για τον μαλάκα που θα σιχτιρίζει η πουτάνα και οτι την έσπασε στον πούτσο... και τώρα δεν μπορεί να δουλέψει...Μαλάκες Carl Barton θα γράφω στο τεφτέρι , να πάνε να γαμηθούνε..
ωχ το πουστηθα γραψω το κανονικο ονομα του Quaresma τυποι
Τουλάχιστον θα ξέρουμε για τον μαλάκα που θα σιχτιρίζει η πουτάνα και οτι την έσπασε στον πούτσο... και τώρα δεν μπορεί να δουλέψει...
Μου είπε πριν περάσει αν θέλω να φωνάξω ασθενοφόρο, αλλα δεν τον πίστεψα...
θα το γαμησω το νιμου τυπεωχ το πουστη
τι παιχτηκε
τσακωθηκατε???????
ωχ ωχ αχαχαχθα το γαμησω το νιμου τυπε