Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (8 μέλη και 126 επισκέπτες)

Jakob.adav

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Δε συγκράτησα όνομα από το ξανθό λευκό με τα πολλά τατουάζ στο φυλής 84 νομίζω, απόψε αργά το απόγευμα,αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.185
Πόντοι
726
Δε συγκράτησα όνομα από το ξανθό λευκό με τα πολλά τατουάζ στο φυλής 84 νομίζω, απόψε αργά το απόγευμα,αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
αλεξάνδρα μήπως; σε ενα που ανεβαινεις σκαλες

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
16.116
Πόντοι
4.926
Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες ; Η Ντάρια άγκυρας είναι πρωινη βάρδια η απογευματινή ; Γιατί πήγα απόγευμα Κυριακής,με σκοπό να τη πάρω και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Εγω τις άλλες φορές που την έπαιρνα ήταν απόγευμα εκει,όχι πρωί,τώρα μου είπαν πρωί.
Συναγωνιστή, οι βάρδιες της Ντάρια δεν είναι σταθερές. Μπορεί να την πετύχεις και πρωινή και απογευματινή. Το σίγουρο είναι, ότι δεν δουλεύει ποτέ βράδυ. Επίσης, μπορεί να την πετύχεις και στο απέναντι μαγαζί (12), εκτός από το Αγκύρας 9.

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
105
Πόντοι
0
Συναγωνιστή, οι βάρδιες της Ντάρια δεν είναι σταθερές. Μπορεί να την πετύχεις και πρωινή και απογευματινή. Το σίγουρο είναι, ότι δεν δουλεύει ποτέ βράδυ. Επίσης, μπορεί να την πετύχεις και στο απέναντι μαγαζί (12), εκτός από το Αγκύρας 9.
Το ξέρω συναγωνιστή ρώτησα στο άγκυρας 12 και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Διπλοβαρδιες δε κανει ; Δηλαδή και πρωί και απόγευμα.

ejarxos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2023
Like
85
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Υπάρχουν κοπέλες εμφανησιμες που να κάνουν καλή παρτουζα και σε ποιες βάρδιες ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom