Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (14 μέλη και 255 επισκέπτες)

Jakob.adav

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Δε συγκράτησα όνομα από το ξανθό λευκό με τα πολλά τατουάζ στο φυλής 84 νομίζω, απόψε αργά το απόγευμα,αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
3.189
Πόντοι
726
Δε συγκράτησα όνομα από το ξανθό λευκό με τα πολλά τατουάζ στο φυλής 84 νομίζω, απόψε αργά το απόγευμα,αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
αλεξάνδρα μήπως; σε ενα που ανεβαινεις σκαλες

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
16.153
Πόντοι
4.926
Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες ; Η Ντάρια άγκυρας είναι πρωινη βάρδια η απογευματινή ; Γιατί πήγα απόγευμα Κυριακής,με σκοπό να τη πάρω και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Εγω τις άλλες φορές που την έπαιρνα ήταν απόγευμα εκει,όχι πρωί,τώρα μου είπαν πρωί.
Συναγωνιστή, οι βάρδιες της Ντάρια δεν είναι σταθερές. Μπορεί να την πετύχεις και πρωινή και απογευματινή. Το σίγουρο είναι, ότι δεν δουλεύει ποτέ βράδυ. Επίσης, μπορεί να την πετύχεις και στο απέναντι μαγαζί (12), εκτός από το Αγκύρας 9.

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
147
Πόντοι
1
Συναγωνιστή, οι βάρδιες της Ντάρια δεν είναι σταθερές. Μπορεί να την πετύχεις και πρωινή και απογευματινή. Το σίγουρο είναι, ότι δεν δουλεύει ποτέ βράδυ. Επίσης, μπορεί να την πετύχεις και στο απέναντι μαγαζί (12), εκτός από το Αγκύρας 9.
Το ξέρω συναγωνιστή ρώτησα στο άγκυρας 12 και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Διπλοβαρδιες δε κανει ; Δηλαδή και πρωί και απόγευμα.

ejarxos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2023
Like
87
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Υπάρχουν κοπέλες εμφανησιμες που να κάνουν καλή παρτουζα και σε ποιες βάρδιες ;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.274
Πόντοι
19.236
Φιλ11Β Ρούμπι, Τζούλια και μια καινούργια (παλιά από αλλού) που μου διαφεύγει, καλό όμως..
Η καινούργια που λες..
Νικόλ Ρωσσόφωνη, ψηλή σχετικά, με ωραίο κορμί και χαρακτηριστική κρεατοελιά στο πρόσωπο.
Δούλευε στον ίδιο οίκο.
Πρόγραμμα δεν θυμάμαι!
:hi:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
977
Πόντοι
361
Το ξέρω συναγωνιστή ρώτησα στο άγκυρας 12 και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Διπλοβαρδιες δε κανει ; Δηλαδή και πρωί και απόγευμα.
Δεν τις κολλάνε τα ένσημα του ΙΚΑ για διπλοβαρδιες.και οι υπερωρίες είναι ακριβές.και μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωπος.

Τελευταία τροποποίηση:

Jshe

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2025
Like
147
Πόντοι
1
Δεν τις κολλάνε τα ένσημα του ΙΚΑ για διπλοβαρδιες.και οι υπερωρίες είναι ακριβές.και μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωπος.
Πολλές κάνουν διπλοβαρδιες γι'αυτό σου φαίνεται περίεργο; Δε είναι.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.856
Πόντοι
206
Εκεί,στο γκαράζ αυτοκινήτων έχει ένα πακι,αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο του για να τον ρωτάς για τις κορασίδες.Αφού εσύ βαριέσαι που ζεις να τσαρκαρεις για να δεις αν είναι εκεί η όχι.Θα κάνει πχ μπάνιο ο πάκι σπίτι του,θα τον παίρνεις να τον ρωτάς για κοπέλα θα βγαίνει αυτός από τη μπανιέρα αμέσως για να πάει να δει.Θα είναι κάτι σαν τον γοργονο από τον Μπομπ,που όταν τον καλούσαν ήταν εκεί.
Ρε δε γαμιεσαι λεω γω μαλακα..

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
190
Like
43.105
Πόντοι
32.548
IMG_6958.jpeg

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
110
Πόντοι
0
Η μπαρμπαρα απο βεργας παλι αποφασισε να μην δουλεύει? Εδω και και κάτι μήνες οοοποτε ξυπνάω και θέλω να της τον βρεξω, ως δια μαγειας δεν δουλεύει. Κακοτυχια, μην σας τυχει

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.967
Πόντοι
3.760
Καλησπέρα στην ομάδα. Υπάρχουν κοπέλες εμφανησιμες που να κάνουν καλή παρτουζα και σε ποιες βάρδιες ;
Ας πουμε πηγαινε Φωκαιας 19 πρωι για Κατερινα κ Αννα.Μικρες και ομορφες.
Πηγαινε Διδυμου 8 ισογειο στις θειτσες Βερονικα και Ελενη.Ομορφες μεγαλοκοπελες.
Θα πρεπει να βολταρεις αγαπητε να δεις κατ'ιδιαν τι σου αρεσει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom