Jakob.adav
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δε συγκράτησα όνομα από το ξανθό λευκό με τα πολλά τατουάζ στο φυλής 84 νομίζω, απόψε αργά το απόγευμα,αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
αλεξάνδρα μήπως; σε ενα που ανεβαινεις σκαλεςΔε συγκράτησα όνομα από το ξανθό λευκό με τα πολλά τατουάζ στο φυλής 84 νομίζω, απόψε αργά το απόγευμα,αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
Συναγωνιστή, οι βάρδιες της Ντάρια δεν είναι σταθερές. Μπορεί να την πετύχεις και πρωινή και απογευματινή. Το σίγουρο είναι, ότι δεν δουλεύει ποτέ βράδυ. Επίσης, μπορεί να την πετύχεις και στο απέναντι μαγαζί (12), εκτός από το Αγκύρας 9.Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες ; Η Ντάρια άγκυρας είναι πρωινη βάρδια η απογευματινή ; Γιατί πήγα απόγευμα Κυριακής,με σκοπό να τη πάρω και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Εγω τις άλλες φορές που την έπαιρνα ήταν απόγευμα εκει,όχι πρωί,τώρα μου είπαν πρωί.
Το ξέρω συναγωνιστή ρώτησα στο άγκυρας 12 και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Διπλοβαρδιες δε κανει ; Δηλαδή και πρωί και απόγευμα.Συναγωνιστή, οι βάρδιες της Ντάρια δεν είναι σταθερές. Μπορεί να την πετύχεις και πρωινή και απογευματινή. Το σίγουρο είναι, ότι δεν δουλεύει ποτέ βράδυ. Επίσης, μπορεί να την πετύχεις και στο απέναντι μαγαζί (12), εκτός από το Αγκύρας 9.
Η καινούργια που λες..Φιλ11Β Ρούμπι, Τζούλια και μια καινούργια (παλιά από αλλού) που μου διαφεύγει, καλό όμως..
Δεν τις κολλάνε τα ένσημα του ΙΚΑ για διπλοβαρδιες.και οι υπερωρίες είναι ακριβές.και μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωπος.Το ξέρω συναγωνιστή ρώτησα στο άγκυρας 12 και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Διπλοβαρδιες δε κανει ; Δηλαδή και πρωί και απόγευμα.
Πολλές κάνουν διπλοβαρδιες γι'αυτό σου φαίνεται περίεργο; Δε είναι.Δεν τις κολλάνε τα ένσημα του ΙΚΑ για διπλοβαρδιες.και οι υπερωρίες είναι ακριβές.και μην ξεχνάμε ότι είναι άνθρωπος.
1 απ'τα 2Διπλοβαρδιες δε κανει ; Δηλαδή και πρωί και απόγευμα.
Οκ φίλε ευχαριστώ1 απ'τα 2
Ρε δε γαμιεσαι λεω γω μαλακα..Εκεί,στο γκαράζ αυτοκινήτων έχει ένα πακι,αν θες μπορείς να πάρεις το τηλέφωνο του για να τον ρωτάς για τις κορασίδες.Αφού εσύ βαριέσαι που ζεις να τσαρκαρεις για να δεις αν είναι εκεί η όχι.Θα κάνει πχ μπάνιο ο πάκι σπίτι του,θα τον παίρνεις να τον ρωτάς για κοπέλα θα βγαίνει αυτός από τη μπανιέρα αμέσως για να πάει να δει.Θα είναι κάτι σαν τον γοργονο από τον Μπομπ,που όταν τον καλούσαν ήταν εκεί.
Ας πουμε πηγαινε Φωκαιας 19 πρωι για Κατερινα κ Αννα.Μικρες και ομορφες.Καλησπέρα στην ομάδα. Υπάρχουν κοπέλες εμφανησιμες που να κάνουν καλή παρτουζα και σε ποιες βάρδιες ;
Ευχαριστώ , θα περάσω να τσεκάρω αύριο την Κατερίνα με την ΆνναΑς πουμε πηγαινε Φωκαιας 19 πρωι για Κατερινα κ Αννα.Μικρες και ομορφες.
Πηγαινε Διδυμου 8 ισογειο στις θειτσες Βερονικα και Ελενη.Ομορφες μεγαλοκοπελες.
Θα πρεπει να βολταρεις αγαπητε να δεις κατ'ιδιαν τι σου αρεσει.
To idio exo pathei kai ego oses fores pao den einai ekei kai anagastika petagome dipla sti kontri ti konstantina gia ena tsimbouki oloklirotiko me kleista matiaΗ μπαρμπαρα απο βεργας παλι αποφασισε να μην δουλεύει? Εδω και και κάτι μήνες οοοποτε ξυπνάω και θέλω να της τον βρεξω, ως δια μαγειας δεν δουλεύει. Κακοτυχια, μην σας τυχει
Μήπως λες στο Φ59 πάνω; Να φοβηθώ;Ρε παιδιά πήγα εχθές βόλτα στο φυλής 69 στον όροφο το απόγευμα έπαθα πλάκα τόσο όμορφο μαγαζί με υπέροχα κρεβάτια να εχει εκεί την βρωμιαρα την Έμιλυ που δεν κάνει μπάνιο ποτε της ! Την είχα πάρει στο παρελθόν και το μουνι της μύριζε ψαρίλα !άσε που σε κοροϊδεύει στο σαλόνι κρίμα το μαγαζί τσατσά και πουτανα μπάζα !