Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (21 μέλη και 250 επισκέπτες)

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.997
Πόντοι
3.760
Εγαμευθει εχθες η νεαρα Αννα στο Φωκ25 οροφος κατα τη δευτερη βαρδια.
Ωραια κοπελα,νεαρης ηλικιας,με πολυ ομορφα χαρακτηριστικα.Ωραιο στηθος στητο αλλα μικρο.Μεταεφηβικο θα ελεγα.Αδουλευτο.Με μικρη και σκληρη ρωγα.Το ρημαξα στο ρουφηγμα.Ωραιο κορμι,χυτο με ελαχιστα πιασηματακια στην περιφερεια και πολυ απαλο δερμα.Ωραια υφη,ειδικα στα 4 που εγαμευθει,η αισθηση ηταν μαγεια.Μουνακι κανονικων διαστασεων με καλη αισθηση.Η κοπελα δεν ειναι ιδιαιτερα εμπειρη.Το μπουκιτσι της ειναι ατεχνο και λιγακι σκληρο.Στην σαλα ανακοινωνεται ελευθερο αλλα η μικρη ανοιγει καποτα αμεσως και κοιτα να το αποφυγει.Επισης βαζει λιπαντικο στο μουνακι της αμεσως προκειμενου να αποφυγει γλειφομουνια αλλα εισαι σκληρος χυστης και το μουνοζουμο ειναι μονοδρομος ορμας και δεν λεει κατι.Επισης ανακοινωνεται και χυσιμο στα βυζουνια της,το οποιο ετιμησα ως προσφερομενο.Εν κατακλειδι,προκειται για μια ομορφη νεαρη λατινα πουτανιτσα με ωραιο κοτμι,σχετικα αματσουρι,ευγενεσταη,χαμογελαστη με καλη προοπτικη και αν το κυνηγησει το επαγγελμα θα βγαλει λεφτα εδω.Εννοειται οτι θα ξαναπαω για να απολαυσω αυτη τη νεοτητα της.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
254.753
Πόντοι
46.232

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
21
Like
8.382
Πόντοι
2.036
Ρε μαστόρια, μερικές φορές στις βόλτες μου βλέπω ανοιχτό στο φώς σε ένα "σπίτι" χαμηλά στην χορμοβίτου στην γωνία στο φανάρι λίγο ποιο μέσα, παίζει οίκος εκεί ή απλά οι άνθρωποι ανάβουν τα φώτα έξω ?

agriemenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2018
Like
599
Πόντοι
80
Καλημέρα μύστες. Υπάρχει καποια με αξυριστο Νιμου; Και εσκορτ κι ότι είναι. Γνωρίζει κάποιος;

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.962
Πόντοι
6.495

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
254.753
Πόντοι
46.232
Ρε μαστόρια, μερικές φορές στις βόλτες μου βλέπω ανοιχτό στο φώς σε ένα "σπίτι" χαμηλά στην χορμοβίτου στην γωνία στο φανάρι λίγο ποιο μέσα, παίζει οίκος εκεί ή απλά οι άνθρωποι ανάβουν τα φώτα έξω ?
επί της Λιοσίων εχει φανάρι, τέλος πάντων δε παίζει οίκος εκεί στη Χορμοβιτου.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
16.159
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Χτυπάς κουδούνι και εάν έχει κοπέλα μέσα, περνάς και ενημερώνεις. Εάν είναι κανονικό σπίτι, πάλι ενημερώνεις, για τα μπινελίκια και τις χριστοπαναγίες που θα σου ρίξουν.

ΥΓ1: Μου θύμισες εμένα, όταν ήμουν 21 ετών. Τότε, η αγαμία και η λιγουριά χτυπούσε κόκκινο. Μου είχε πει ένας μπάρμπας, για μία πουτάνα ονόματι Έμυ, η οποία υποτίθετε ότι δούλευε στο διαμέρισμα μίας πολυκατοικίας, κάπου στην Λ. Βουλιαγμένης. Πήγα, ένα απόγευμα και άρχισα να χτυπάω τα κουδούνια, στο άσχετο. Μόνο από ένα διαμέρισμα, πήρα απάντηση. Ήταν μία γριά, η οποία πρέπει να ήταν, από την φωνή που άκουγα, τουλάχιστον 150 χρόνων. Ψέλλισα κάποιες φορές το όνομα της Έμυ και αφού άρχισα να καταλαβαίνω, πως δεν υπήρχε αυτό το άτομο, έγινα μπουχός πριν με αρπάξει κανένας ένοικος.

ΥΓ2: Ρε συναγωνιστές, τελικά τι άτομα είμαστε εμείς οι Μπουρδελιάρηδες; Εάν εξαιρέσεις το πάθος και την μαλακία που μας δέρνει, ώρες ώρες, ο καθένας από μας είναι ένα τσίρκο, μια ιστορία από μόνος του!

Kavlitos_

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
92
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια! τα πραγματα εκει στο Αλκαμένους 113 εχουν ξεφυγει τελειως. εχουν αρχισει να δουλευουν χωρις υπηρεσια και να κανουν face control σε ολους και να διαλεγουν πελατες ή να σου λενε αυτες με ποια να περασεις.... τραγικο απλα! πηραν εξουσια η πουτανες και εκει φτασαμε! αυτη η μαριαννα τα κανει ολα αποτι εχω καταλαβει...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
15
Like
2.800
Πόντοι
1.431
Καλημέρα μύστες. Υπάρχει καποια με αξυριστο Νιμου; Και εσκορτ κι ότι είναι. Γνωρίζει κάποιος;
Ανάλογα πόσο αξύριστο το θες.. Κάποιες φορές και η μαυρούλα Ναόμι (Φιλ11Α) το αφήνει, σε νορμάλ πλαίσια όμως..
Αν και τώρα που είχε περίοδο υποθέτω θα το ξύρισε

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.502
Πόντοι
216
Καλησπερα παιδια! τα πραγματα εκει στο Αλκαμένους 113 εχουν ξεφυγει τελειως. εχουν αρχισει να δουλευουν χωρις υπηρεσια και να κανουν face control σε ολους και να διαλεγουν πελατες ή να σου λενε αυτες με ποια να περασεις.... τραγικο απλα! πηραν εξουσια η πουτανες και εκει φτασαμε! αυτη η μαριαννα τα κανει ολα αποτι εχω καταλαβει...
Καλημέρα. Τι ενοεις συναγωνιστη. οτι η Μαριάννα τα κανει όλα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom