Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (19 μέλη και 195 επισκέπτες)

Mpourdelofagos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σύντροφοι μπουρδελακιες. Θυμάται κανείς Μαρίνα από Καλύμνου δεκαετία 90 που έκανε τα αεροπλάνικα της και μας έστελνε στο παράδεισο??

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τίποτα απολύτως δεν θα ανέσυρε μετά. Θα έγραψε στη μούνα της αυτά που της είπα και απλώς συνεχίζει να βγάζει τα 80άρια της. Μια ένεση επιβεβαίωσης (ίσως και παρηγοριάς) ζήταγε έμμεσα και αντ’ αυτής εγώ τη κέρασα μια κλανιά (που εδώ που τα λέμε της άξιζε κιόλας). Σταμάτα επιτέλους να είσαι αφελής με δαύτες!!
Το ξέρω μωρέ αυτό το γελοίο καρουζέλ με τις ιερόδουλες, απλώς να ξέρεις ότι δεν είναι τόσο καπάτσες όσο θέλουν να δείχνουν

Thatweirdone

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
265
Πόντοι
21
Φίλε η ροζα πως σου φάνηκε καλή ήταν Καη μέχρι τι ώρα δουλεύει αν ξέρεις ευχαριστώ ;
Κοντο μαλλι,βυζι κανονικο γενικα ειναι εμφανισιμη(Ποιο ωραια απο την ναομι κατα την γνωμη μου).Αλλα δεν γνωριζω μεσα στο δωματιο τη φρουτο ειναι,την εχω σταμπαρει βεβαια.Γενικα πρωινες ωρες εγω οταν περασα απο εξω ηταν μια κοπελα παραδιπλα με ειδε και ξεκλειδωσε την πορτα και μου λεει περνα,στης 2 το μεσημερι πηγα.
Αν πας με την ροζα γραψε μια εμπειρια να ξερω αν χανω η οχι,ειμαι περιεργος :coffee: καλο βολι

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Συνάντηση σήμερα με Άναμπελ στις 19:00.ειναι αυτό που λέμε κοντουλικο πουτανακι.εχει κάτι καβλοτικο.ακα τσιμπούκι και αρχιδογλιψιμο.σε κοιτάει στα μάτια.στα τέσσερα δεν στινεται καλά αλλά μπρούμυτα μια χαρά.γενικος γουσταρα.
Είχα περάσει από Ι 20 όπου πετιχα στην πόρτα την Πάολα.δουλευεις τη ροταω όχι λέει πότε θα δουλέψεις ποτέ λέει.να δουλεύει πόρτα. Τι κάθεσαι κορίτσι μου εδώ και μας καβλονεις και πάνω είναι τα μπάζα.για Γιασμίν σε δέκα μέρες λέει.
Όλα είναι θέμα συγκυριών. Απ' την απ' οξω όλοι κριτικοί είναι. Άμα τους τύχει μόκο μετά.
Γάμησέ τα

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχει αρχίσει και ανάβει το νήμα. Αλλά οι περιγραφές ανταποκρίνονται πιο πολύ στα προσωπικά γούστα του καθενός.

Ρόζα ,ελαφρώς συμπαθητικό κωλί, πεσμένο νερουλό βυζί σώμα αχλάδι. Εντελώς διεκπεραιωτική.

Κορίνα ,μην μας τη βγάλετε και μουναρα. Αλλά ναι είναι του ονείρο κάθε λάτρη του βουκολικου. Στο απλό. Την είχα πάρει κανα δύο φορές στην Περγάμου όταν είχε πρωτοκατέβει απ' τα βοσκοτόπια της Μολδαβίας. Δεν ήξερε γρι ελληνικά. Προ εξαετίας είχε δηλωσει ότι είναι 26 χρονών. Φόβος υπάρχει.

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Σου έλειψε ενα δυνατό mouthfuck με ελεύθερη εκσπερμάτωση;;
:pipa2:
Οο ναι δε φαντάζεσαι τρέλαα αν βρω κάπως από δω θα την κλείσω χοτελ ένας που να έχει το τηλ της πλζζ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129
Συνάντηση σήμερα με Άναμπελ στις 19:00.ειναι αυτό που λέμε κοντουλικο πουτανακι.εχει κάτι καβλοτικο.ακα τσιμπούκι και αρχιδογλιψιμο.σε κοιτάει στα μάτια.στα τέσσερα δεν στινεται καλά αλλά μπρούμυτα μια χαρά.γενικος γουσταρα.
Είχα περάσει από Ι 20 όπου πετιχα στην πόρτα την Πάολα.δουλευεις τη ροταω όχι λέει πότε θα δουλέψεις ποτέ λέει.να δουλεύει πόρτα. Τι κάθεσαι κορίτσι μου εδώ και μας καβλονεις και πάνω είναι τα μπάζα.για Γιασμίν σε δέκα μέρες λέει.
Oλοι οι μυστες μετραμε τις μερες αναποδα για να γυρισει το Γιασμινακι μας !!! :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Αυτη η Αναμπελ δουλευει 40 μερες σερί, περιοδο δεν εχει αυτη ? :think::think::think: καθε μερα βαραει 12 ωρο στον οικο, τρομερες αντοχες η κοντοπουτανη :confused::confused::confused:.
Η Παολα οντως καθεται εκει στην πορτα του μαγαζιου που πουλαει καποτες και κωλοχαρτα για να μας κανει καψονι, πριν μερικες μερες την πετυχα και εγω εκει. Παρακαλεσα τον νταβα της να την ανεβασει στον οικο για μια γρηγορη ξεπετα αλλα η καρχια δε δεχοταν :angry: .
Οταν γυρισα σπιτι εγραψα ενα βιντεο στο κινητο μου να αυνανιζομαι οπου στο τελος φωναξα "χυνω για παρτη σου Παολαρα μου !!!! " και το εστειλα στο facebook της . :2funny::2funny::2funny:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχω κάτι βιζιτοαποριες, αλλά χρειάζεται ειδικός να τις απαντήσει.

Γιατί τις βάζουν και τις βγάζουν απ' τα βιζιτογραφεια; Δεν τραβάνε στους πελάτες;
Δεν άρεσει η βίζιτα στις εκδιδόμενες και προτιμούν πχ το στουδιο απ' τη βίζιτα;
Αποφέρει περισσότερα το στουδιο απ' τη βίζιτα και πιο ξεκούραστα ή το αντίθετο;

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.977
Πόντοι
1.046
Έχουμε κανένα νέο για το γωνιακό μαγαζί με τις δύο εισόδους ;;;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για όσους πιστούς ,είδα τη στουδιομπελλα στο βουνό. Σφιχτό φιτ λατινοκοντοπούτανο.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Τελικα
Oλοι οι μυστες μετραμε τις μερες αναποδα για να γυρισει το Γιασμινακι μας !!! :kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Αυτη η Αναμπελ δουλευει 40 μερες σερί, περιοδο δεν εχει αυτη ? :think::think::think: καθε μερα βαραει 12 ωρο στον οικο, τρομερες αντοχες η κοντοπουτανη :confused::confused::confused:.
Η Παολα οντως καθεται εκει στην πορτα του μαγαζιου που πουλαει καποτες και κωλοχαρτα για να μας κανει καψονι, πριν μερικες μερες την πετυχα και εγω εκει. Παρακαλεσα τον νταβα της να την ανεβασει στον οικο για μια γρηγορη ξεπετα αλλα η καρχια δε δεχοταν :angry: .
Οταν γυρισα σπιτι εγραψα ενα βιντεο στο κινητο μου να αυνανιζομαι οπου στο τελος φωναξα "χυνω για παρτη σου Παολαρα μου !!!! " και το εστειλα στο facebook της . :2funny::2funny::2funny:
Τελικά Θέλω υπεύθυνη απάντηση:
Ποσο χρονών είναι η Γιασμίν;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.113
Πόντοι
371
Έχω κάτι βιζιτοαποριες, αλλά χρειάζεται ειδικός να τις απαντήσει.

Γιατί τις βάζουν και τις βγάζουν απ' τα βιζιτογραφεια; Δεν τραβάνε στους πελάτες;
Δεν άρεσει η βίζιτα στις εκδιδόμενες και προτιμούν πχ το στουδιο απ' τη βίζιτα;
Αποφέρει περισσότερα το στουδιο απ' τη βίζιτα και πιο ξεκούραστα ή το αντίθετο;
Όσο και να φαίνεται περίεργο φίλτατε,περισσότερα χρήματα αποφέρει σε μία εκδιδόμενη οι οίκοι ανοχής του εικοσάευρου,και όχι ενα γραφείο με οργανωμένη βίζιτα.Πολλές απο τα γραφεία έχουν ένα ραντεβού την εβδομάδα ή και κανένα.Η μεγάλη κατανάλωση φέρνει την κερδοφορία και ας είναι μικρότερη η τιμή.Για να βγάζει μια βίζιτα περισσότερα απο μία σε οικο ανοχής,πρέπει να εργάζεται μόνη της δίχως γραφείο,και να παίζει η τιμη απο 70 εως 100 την ώρα,και να κάνει και πρόγραμμα δίχως τσιγκουνιές.Οι περισσότεροι δεν διακινδυνέυουν 70€ ή 140€ και να φάνε φόλα,20€ όμως όλοι το δίνουμε αν μας αρέσει η κοπέλα κι ας φάμε φόλα. Όσο γιατί της βγάζουν απο τα γραφεία για διάφορους λόγους π.χ οι περισσότερες έρχονται με τουριστική βιζα ενός μηνα μέχρι τρείς,κάποιες απλά φέυγουν και ψάχνουν αλλου την τύχη τους.

Τελευταία τροποποίηση:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Τελικα

Τελικά Θέλω υπεύθυνη απάντηση:
Ποσο χρονών είναι η Γιασμίν;
Τι θελεις, φωτογραφια ταυτοτητας/αδειας παραμονης; Γιατι χωρις αυτα ολοι εικασιες κανουν. Δεν καταλαβαινω το σκαλωμα, αν θεωρειτε οτι υπαρχουν καποιου ειδους υποψιες απευθυνεστε στον αρμοδιο, αν παλι βλεπετε και οι ιδιοι οτι η κοπελα ειναι εκει απο επιλογη, "νομιμα" και περναει καλα, γιατι γινεται τοσο μεγαλο θεμα; :think:
Πες στο εαυτο σου οτι ηλικια θες να ειναι για να καβλωσεις πιο ευκολα :)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Τι θελεις, φωτογραφια ταυτοτητας/αδειας παραμονης; Γιατι χωρις αυτα ολοι εικασιες κανουν. Δεν καταλαβαινω το σκαλωμα, αν θεωρειτε οτι υπαρχουν καποιου ειδους υποψιες απευθυνεστε στον αρμοδιο, αν παλι βλεπετε και οι ιδιοι οτι η κοπελα ειναι εκει απο επιλογη, "νομιμα" και περναει καλα, γιατι γινεται τοσο μεγαλο θεμα; :think:
Πες στο εαυτο σου οτι ηλικια θες να ειναι για να καβλωσεις πιο ευκολα :)
Τι να σου πω καλά τα λες άμα σε πιάσει καμιά αστυνομία να γαμαω στα 4 το 17χρονο που λέτε και αποδειχθεί μετά είναι θύμα τραφικινγκ ή νταβατζιλικι ή δεν ξέρω τι. Πιστεύω θα με αφήσουν να ντυθώ οι αστυνομικοί στο δωμάτιο, θα μου δώσουν αυτοί τα 10€ που χέστηκα κιόλας θα μου ανοίξουν την πόρτα και θα φύγω... Μπα...

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Καλησπέρα σύντροφοι μπουρδελακιες. Θυμάται κανείς Μαρίνα από Καλύμνου δεκαετία 90 που έκανε τα αεροπλάνικα της και μας έστελνε στο παράδεισο??

Αν τη θυμόμαστε λέει... ξεχνιούνται Ρέα και Μαρίνα στο ημιυπόγειο?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom