γεια χαρα μαγκες και ελπιζω ολα καλα.
στο 67 οροφο η μαρια μελαχρινη πλεον
εδω εγινε η πρωτη καταθεση η οποια στο συνολο ηταν μετριοτατη αν και το σαλοναρισμα το εχει και σε πειθει να περασεις.
να πω οτι οταν ηταν ξανθια και δουλευε στη φιλιππιδου κατω δε μου αρεσε καθολου. ηταν και λιγο chubby. τωρα με την αλλαγη ειναι πιο sexy και ελαφρως αδυνατισμενη, με λιγα λογια σε πειθει η εικονα και μπαινεις.
στα ενδοτερα, καλη πιπα αλλα μεχρι εκει αν και δεν της το'χα. στον αγωνα ρεταρει (σε μενα τουλαχιστον). ποτε δε βρηκαμε τον αναλογο συγχρονισμο στο in-out.
μη οχι ετσι ποναω, οχι αλλιως δε με βολευει, οχι ετσι γιατι εμενα τωρα δε βολευει, αχ γιατι σου επεσε...
γενικως τραγωδια το μαρακι και μετα τη σημερινη 2η φορα, δεν ταιριαζουμε φαινεται και δε θα ξαναπαω εννοειται.
για να καταλαβετε την πρωτη δεν καταφερα να χυσω με την καμια μετα απο 15+ λεπτα μεσα, αλλα της εδωσα μια 2η ευκαιρια γιατι το παλεψε και δεν ηταν φολα ολκης, σημερα.
συνεχιζω....
Η Μαρία είναι στανταράκι μου από όταν είχε έρθει Φυλής (Φωκαίας 27 για την ακρίβεια), και έχω να δηλώσω ότι έχει το καλό (και κακό) ότι δεν είναι επαγγελματίας. Αν της αρέσει η φάση θα γαμηθεί απίστευτα και πολύ άγρια, αν δεν είναι σε φάση, πάλι θα προσπαθήσει να σε ικανοποιήσει αλλά δεν θα τις βγαίνει με τίποτα.
Ακόμα θυμάμαι ένα γαμήσι που είχαμε κάνει στο Φιλιπίδου 11 με άπειρο ξύλο που το ζητούσε σαν τρελή και δεν με άφηνε να φύγω αν δεν την χύσω ολόκληρη. Αλλά έχω φάει και ξενέρες απίστευτες. Όμως είναι ωραίο τυπάκι και την γουστάρω.
στο 11 οροφο η τζοαννα (no further comments #2).
Απίστευτη πίπα!!
στη φωκαιας.
στο 25 κατω η τζανινα που σε σχεση με την πρωτη πρωτη φορα που την ειχα δει (φιλιππιδου 17 οροφο) και ελεγα οτι θα περασω την επομενη για να τη δοκιμασω, με χαλασε ετσι οπως ηταν και εκανα μεταβολη.
μπορει ισως στο κοντινο μελλον και αυτη αμα κανει καμια αλλαγη της προκοπης.
ΜΑΚΡΙΑ!!! ΦΟΛΑΡΑ!!!
στο 27 οροφο η ναταλια.
εδω εγινε η 2η καταθεση που παιχτηκε γαμησαρα με την τυπισσα.
καταρχην ειναι μεγαλη καυλα σαν παρουσια παρολο που εχει παρει λιγο σε σχεση που την ειχα γαμησει την πρωτη φορα πριν καιρο στο 27 μεση. και εκει ειχαμε ριξει τρελο γαμησι.
και παλι λοιπον γαμησαρα με γλωσσοφυλα και γενικως φιλια στο στομα, χαμουρεμα απο την αρχη στην εισοδο, πιπα φοβερη χωρις καποτα εννοειται γιατι το ΚΑΡΑΕΧΕΙ.
sex σε 2 στασεις, 1η σε cow στην οποια μου εχει πιασει τα χερια στο κρεβατι, εχει παρει τον ελεγχο αυτη και καλα, να παιζει μπαλα οπως γουσταρει με τρελα κουνηματα πανω-κατω και τριψηματα, με αποτελεσμα να χυσει πρωτη φορα και να μου λεει oh my god.
2η σταση ορθιος εγω να την εχω στα 4, οπου να δινω πονο τρελο, να τη χαιδευω στην πλατη, να τη φιλαω σε πλάτη, αυτια, στομα και μαγουλα και να παιζει το μουνι της αυτη σε συνδιασμο με μενα με αποτελεσμα να χυσει και 2η φορα. να της παιζω το μουνι και εγω ταυτοχρονα οπως τη γαμαω και τρελενεται η τυπισσα με αποτελεσμα να καυλωσω στο full και να χυσουμε μαζι (απ'οτι καταλαβα).
στο τελος να μου λεει thank you και thank you. γλωσσοφυλο και byesss, c u again next time babe !!!
στα standards μου και αυτη εννοειται.
Η γυναίκα έχει κάτι το καβλωτικό, δεν ξέρω τι είναι αυτό αλλά με καβλώνει απίστευτα και αυτή δεν είναι επαγγελματίας και το γαμήσι είναι "σπιτικό" και επιπλέον έχει απίστευτο βλέμα και έκφραση προσώπου.
Και επιπλέον στο τσιμπούκι κάνει κάτι απλό που δεν κάνουν οι άλλες όμως, σφίγει με τη γλώσσα της τον πούτσο με αποτέλεσμα να νιώθεις απίστευτα την αίσθηση της γλώσσας της στο πουτσοκέφαλο.