Πρωινος κατηφορος στο Μεταξι λιγο μετα τις 9,00
στο ΜΑ28 κουρτινα
θα φανω προμοτορας του οικου μιας και εκει πηγαινω και γραφω συνεχεια...αλλα εχει καλα κομματια που ειναι του στυλ μου ενα πραμα και μενω ικανοποιημενος με τις υπηρεσιες της καθε μιας.
Δυο κοπελες η παχουλη Αννα και η Βερονικα.
Ηταν και οι δυο στο δωματιο -παρτουζα λεσβιακο οπως ανεφερε η κυρια της υποδοχης-.
Ελευθερο στοματικο στο προγραμμα-69-ολες τις στασεις και πρωκτικο ανεφερε επισης.Δυο φορες,μια σε εμενα και μια σε ενα συναγωνιστη που μπηκε μετα απο εμενα.
Επελεξα την Αννα καθως στοχευμενα ειχα παει εκει για αυτη
μιλφαρα νταρντανα με ωραια πιασηματα και μεγαλα βυζια σαν αυτες που δουλευουν στα διαφορα τυροπιταδικα του κεντρου με το βαθυ ντεκολτε
φορουσε μαυρο δαντελωτο κορμακι και απο μεσα τα κοκκινα εσωρουχα καλοστεκουμενη επανω σε πορνοπεδιλα με τακουνι.
Στο δωματιο εβγαλε το σουτιεν και την κυλοτα
με ρωτησε αν θελω καποτα
ειπα ναι και χαρηκε
περασμα καποτας σε ημι καυλωμενο πεος και σκεφτηκα οτι θα φαω φολα
αλλα ξεκινησε τα προκατ φιλια και χαδια σε ολο το σωμα
πολυ καλο καραμελωμα στις μπαλες
εφαρμοσε την καποτα στο σιδερο καλα και αρχισε μια πιπα με λυσσα
ρουφηχτη
σαλιαρα
και μεχρι το λαρυγγι οσο μπορουσε γιατι εβρισκε εμποδιο στη κοιλια μου!
Με ρωτησε σεξ?
Απαντησα καταφατικα και ζητησα κωλο...
σιωπη.....
δεν δινω κωλο ειπε και στηθηκε στα τεσσερα απο μονη της...
Πολυ καλο ανοιγμα των ποδιων
φυσικα κυττριτιδα αλλα δεν με ενοχλει με εξιταρει αυτο το θεαμα και αφρατη κωλαρα με tan line απο το μαγιο που εκανε την καυλα μου να φτασει στα κοκκινα...ανοιξε και αλλο τα ποδια της καθως τη χαιδευα στα μπουτια και στις γαμπες αφου δεν ειχε βγαλει τα πορνοπεδιλα που αυτο με εκανε ακομη περισσοτερο ντουρο καθως φανταζομουν οτι "βιαζα" με την θεληση της βεβαια την τυροπιτου στο πισω μερος του μαγαζιου που εχει ενα ραντζο για να την πεφτει τις δυσκολες ημερες του χειμωνα που ξεκινουν οι απεργιες μετα ΜΜΜ και δεν θελει να ξοδεψει χρηματα για ταξι και πηγαινε-ελα...
Δυνατες κραυγες καυλας και το μουνι της εκανε ενα θορυβο οπως κανουν οι λαστιχενιες σακουλες που τις τριβουμε μεταξυ τους...ενιωσα ωραια αισθηση του πραγματος της εκει κατω και οταν εχυσα αμεσως εσφιξε τα μουνοχειλα για να τον στραγγιξει καλα!!!
Μου αρεσει οταν το κανουν αυτο!!!!
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως οταν τελειωσαμε δεν με αφησε να ακουμοησω την καποτα...το εκανε μονη της...με περιποιηθηκε και μου σκουπισε με μωρομαντηλο τον πουτσο...το βρηκα πολυ ενδιαφερον γιατι δεν το συναντας ευκολα αυτο...
Ειναι και αυτη τιμια επιλογη και αξιζει και με το παραπανω,καθαρη και μυρωδατη,με πιρσινγκ στη γλωσσα,αλλα δεν νομιζω να την βαλω στα στανταρακια μου γιατι δουλευει τοσο πρωινες ωρες και δεν βολευομαι τοσο.
Μου ειπε να ερθω ξανα αυριο!
Οταν αποχωρουσα τις αποχαιρετισα και η Αννα ειχε χυθει στη πορνοπολυθρονα στο δωματιακι με θεα τις μπουταρες της ορθιες και μου ειπε ξανα να περασω και αυριο.
Το σιγουρο ειναι οτι θα περασω την επομενη εβδομαδα αλλα για την Βερονικα.