Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 92
- Like
- 16.596
- Πόντοι
- 19.226
Ευχαριστώ μύστη μου!Αν εννοεις τη Βιολεττα στο Φ71 οροφος ,εχθες την ειχα πετυχει στη β' βαρδια.
Προσεχώς θα τη τσεκάρω

Ευχαριστώ μύστη μου!Αν εννοεις τη Βιολεττα στο Φ71 οροφος ,εχθες την ειχα πετυχει στη β' βαρδια.
Παρεμπιπτόντως άμα είστε στα πέριξ στο Μετάξι, 1η 2η βάρδια, γύρω στις 5, σοβαρά τώρα περάστε από κει να δείτε! Αν είναι ακόμα αυτές οι δύο. (θα τρομάξετε, αλλά κι εγώ δεν έφταιγα σε τίποτα όταν το αντίκρισαΚολοκυνθούς 38 αν δεν κάνω λάθος (κεντρικός που βγάζει προς Τσαλδάρη/Πειραιώς, στην αρχή από Μ. Αλεξάνδρου) πριν λίγο καιρό που τσέκαρα παρουσιάστηκαν δύο θορυκτά, tanks, δεν έχω δει πιο χοντρές πουθενά!Μιλάμε σκέτο κρέας παντού, τα βυζιά τους παίζει να ζυγίζουν όσο μια λατίνα!
Μήπως είναι η Χλόη απ' τα Φυλής 71?Πέρασμα απο κολωνου 32 όροφος (πρωην ονλιγκρηκ) ειχε ενα πολυ όμορφο μωρο λατίνα με αναλογίες μοντέλου μακρύ μαύρο μαλλί και γυαλιά, Χλοη την ελεγαν με απλο προγραμμα στα 20 ευρω. Δε βρηκα καμμία κριτική για αυτήν. Θα περνουσα δωμάτιο αλλα το budget μου, μου επιτρέπει να χαλαω μονο 30ε την ημέρα στα μπουρδέλα και για σήμερα τα ειχα ξοδέψει....
Παρεμπιπτόντως άμα είστε στα πέριξ στο Μετάξι, 1η 2η βάρδια, γύρω στις 5, σοβαρά τώρα περάστε από κει να δείτε! Αν είναι ακόμα αυτές οι δύο. (θα τρομάξετε, αλλά κι εγώ δεν έφταιγα σε τίποτα όταν το αντίκρισα![]()
![]()
Μονο αυτήν είχε ή ήταν και η Καρολίνα?Πέρασμα απο κολωνου 32 όροφος (πρωην ονλιγκρηκ) ειχε ενα πολυ όμορφο μωρο λατίνα με αναλογίες μοντέλου μακρύ μαύρο μαλλί και γυαλιά, Χλοη την ελεγαν με απλο προγραμμα στα 20 ευρω. Δε βρηκα καμμία κριτική για αυτήν. Θα περνουσα δωμάτιο αλλα το budget μου, μου επιτρέπει να χαλαω μονο 30ε την ημέρα στα μπουρδέλα και για σήμερα τα ειχα ξοδέψει....
Κολοκυνθούς 38 αν δεν κάνω λάθος (κεντρικός που βγάζει προς Τσαλδάρη/Πειραιώς, στην αρχή από Μ. Αλεξάνδρου) πριν λίγο καιρό που τσέκαρα παρουσιάστηκαν δύο θορυκτά, tanks, δεν έχω δει πιο χοντρές πουθενά!Μιλάμε σκέτο κρέας παντού, τα βυζιά τους παίζει να ζυγίζουν όσο μια λατίνα!
Αν είναι αυτή, να ξέρεις έχει υγρό μουνάκιΤαιριάζει η περιγραφή σου αλλα δεν την εχω δει ακομα αυτή της φυλής.
Ειχε πεταχτο κωλαρι παντως...
Scania
την έχω τεράστια ανάγκη
Πρόσεξε όμως μη κάτσει πάνω σου και μετά έχεις ανάγκη το ΕΚΑΒτην έχω τεράστια ανάγκη![]()
Και να τρομάξουν δεν πειράζει. Τρέξιμο κάνει καλό.Παρεμπιπτόντως άμα είστε στα πέριξ στο Μετάξι, 1η 2η βάρδια, γύρω στις 5, σοβαρά τώρα περάστε από κει να δείτε! Αν είναι ακόμα αυτές οι δύο. (θα τρομάξετε, αλλά κι εγώ δεν έφταιγα σε τίποτα όταν το αντίκρισα![]()
![]()
την έχω τεράστια ανάγκη![]()
Ο @n.smirni76 ξέρει. Κάτι είχε αναφέρει για Αλκιβιάδου 16 τα Σ/Κ νομίζω.Μηπως ξερει κανεις που παιζει η ξανθιά Ρωσιδα Μαρινα που ηταν προσφατα στο Αλκαμενους 113;
Ο μπίλιας από το έργω ρόδα τσάντα και κοπάνα
Τη πήρες?