Απογευματινή τσάρκα πριν από δύο τρεις μέρες. Καταλήγω στο Φυλής 65 (όροφος) και στην Κορίνα. Καύλωσα τόσο με το θέαμα (κοντούλα, έκφυλη φατσούλα, μελαχρινή, αδυνατούλα με σφιχτό σώμα, εναμισοδυάρι βυζάκι, κωλαράκι μικρό, σφιχτό, πεταχτό) που περνάω δωμάτιο ξεχνώντας να ρωτήσω από που είναι. Δυστυχώς Ρουμάνα. Ευτυχώς όχι φόλα, αλλά μέτριες υπηρεσίες. Πέρασμα σκούφου σχεδόν με πεσμένο κατάρτι, αλλά το ότι χάιδευα το θεσπέσιο κωλαράκι της αυτό ήταν αρκετό για να σηκωθεί αμέσως σε μια, κατά τα άλλα, τυπική πιπούλα. Πήγα να χαϊδέψω κλειτορίδα, δεν άφησε.
Μετά από λίγο της λέω να γυρίσει στα 4. Καυλωτικό θέαμα και με κωλαράκι δουλεμένο, απ’οτι είδα, δε δοκίμασα, αλλά δε ρώτησα και για περισσότερες πληροφορίες. Μπαίνω στο όμορφο μουνάκι της χαλαρά στην αρχή και στη συνέχεια ανεβάζω στροφές (όχι φουλ) ώστε να τελειώσω. Μόλις αρχίζω να τελειώνω και πριν καλά καλά αδειάσουν όλα, τραβήχτηκε. Πιο σιγά δεν μπορείς να γαμήσεις μου λέει, σε κάπως παιχνιδιάρικο στυλ θα έλεγα και όχι νευριασμένα. Αν δεν αντέχεις, γιατί δεν αλλάζεις δουλειά της κάνω, με ήπιο τόνο εγώ και με ένα χαμογελάκι παράλληλα, αφού κι αυτή δεν ήταν επιθετική. Μετά από αυτό γυρίζει το μπιφτέκι και μου λέει ότι γαμάω ωραία, βγάλε άκρη τώρα, και πιάσαμε μια μικρή κουβεντούλα. Γενικά δεν είναι κακή με το σόσιαλ και μου άρεσε το όλο παιχνιδάκι της (και στην αρχή πριν ξεκινήσουμε) και γι’αυτό δε λέω όχι στο να την ξανασυναντήσω, παίζοντας αναγκαστικά φροντίδα και προδέρμ αυτή τη φορά.
Αυτή ήταν η εμπειρία μου από την εν λόγω κορασίδα.