Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (3 μέλη και 67 επισκέπτες)

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
619
Πόντοι
310
13:30 ειχε κλεισει το φως αλλα η εξωπορτα ηταν ανοιχτη.Μαλλον κρεμασαν τα στριγλακια τους για σημερα τα κοριτσια.
Τι έγινε ρε παίδες, κι εκεί απεργίες; Θα δούμε και πορεία ημίγυμνων κορασίδων στα cult στενά του Μεταξιού; :grin: :think:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
76
Like
11.945
Πόντοι
12.421
Μεσημεριανή γρήγορη τσάρκα, αποφεύγοντας τα κεντρικά:uzi::uzi:

Φυλής 109β Όλγα η γνωστή ξανθιά κοντοκουρεμένη αδύνατη. Με ελεύθερη φλογέρα

Φυλής 109α Ρέιχαν η Ρέιχαντ. Κατά τα λεγόμενα της τσατσάς Τουρκοβουλγάρα. Βγήκε μια μελαχρινή κοντή με σχετικά μεγάλα βυζιά, αλλά με έξτρα κιλά. Στυλ καθαρίστριας. Κάνει λέει και ελεύθερη φλογέρα με εξτραδάκι:jerking2:

Φυλής 105 κλειστά

Το Πιπίνου 65 το πέτυχα με αναμμένο φως. Μπήκα μέσα και είδα απλωμένα ρούχα και αλλοδαπούς που μένουν :OΆρα κατατάσσεται κι αυτό επίσημα στα κλειστά σπιτάκια...
Όπως και το Φ134 ισόγειο πλέον κατοικείται...

Αλκαμένους 113 κλειστά. Μάλλον κουράστηκαν τα μουνάκια Μαριάννα και Ειρήνη απ' τα γαμήσια...

makao

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Κριτικές
16
Like
1.609
Πόντοι
1.071
Επανεμφάνιση Νάταλι skinny στο Μετάξι

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
76
Like
11.945
Πόντοι
12.421
Στροφή για τα σπιτάκια της Μαραθώνος:ak::ak:

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα κλειστό

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Κάτια καινούρια. Σοβιετική μελαχρινή μιλφ με καρέ μαλλί, πιασίματα και μεγαλούτσικα βυζόμπαλα:jade: Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα.

Μαραθώνος 59 πάνω Μαριάννα λατίνα με κάποια πιασίματα και πλαστικά 2άρια βυζιά. Την έχω πετύχει στο μασατζίδικο Καλλιρόης 38.Πρόγραμμα επιλεκτική ελεύθερη φλογέρα.

Εδώ έγινε κατάθεση :zfuck::zfuck::zfuck:
Η τύπισσα μου έκανε τρελό deepthroat:pipa1:
Έφαγε τρελό γαμήσι στο κρεβάτι και ξεμούνιασμα μπροστά στο καθρέφτη:fuck2::fuck2::fuck2:

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Αχιλλέως και Μαραθώνος Ιζαμπέλα μιλφ μελαχρινή με πλαστική μεγάλη κωλάρα :assshake:
Μου υποσχέθηκε σπέσιαλ ελεύθερη φλογέρα :eyebrows:

AggelosXXX

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
0
Καλησπερα. Επαναληπτικη Ιασωνος 46 οροφος. Καρινα με τα ωραιοτερα βυζια που υπαρχουν αυτην την εποχη κατ εμε στα αντρα της ακολασιας. (ελπιζω να δημοσιευσουν την φωτο).

Συνημμένα

• awq3kaLJ.jpg
    awq3kaLJ.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 16

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
1.280
Πόντοι
201
Μαλάκες, μόνο για τον Ιανουάριο, έχω σκάσει 350€ στα πουτανάκια, δέχομαι δωρεές προς συνέχιση της πορνοκαριέρας μου, όποιος θέλει να βοηθήσει, του στέλνω paypal/revolut, δέχομαι και iris :grin:
αφου κλεινεις μισαωρα και διωρα με δαύτες,αυτα παθαινεις :-D

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
104
Πόντοι
0
Στροφή για τα σπιτάκια της Μαραθώνος:ak::ak:

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα κλειστό

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Κάτια καινούρια. Σοβιετική μελαχρινή μιλφ με καρέ μαλλί, πιασίματα και μεγαλούτσικα βυζόμπαλα:jade: Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα.

Μαραθώνος 59 πάνω Μαριάννα λατίνα με κάποια πιασίματα και πλαστικά 2άρια βυζιά. Την έχω πετύχει στο μασατζίδικο Καλλιρόης 38.Πρόγραμμα επιλεκτική ελεύθερη φλογέρα.

Εδώ έγινε κατάθεση :zfuck::zfuck::zfuck:
Η τύπισσα μου έκανε τρελό deepthroat:pipa1:
Έφαγε τρελό γαμήσι στο κρεβάτι και ξεμούνιασμα μπροστά στο καθρέφτη:fuck2::fuck2::fuck2:

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Αχιλλέως και Μαραθώνος Ιζαμπέλα μιλφ μελαχρινή με πλαστική μεγάλη κωλάρα :assshake:
Μου υποσχέθηκε σπέσιαλ ελεύθερη φλογέρα :eyebrows:
Δεύτερη βαρδια πηγές ;

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
619
Πόντοι
310
Καλησπερα. Επαναληπτικη Ιασωνος 46 οροφος. Καρινα με τα ωραιοτερα βυζια που υπαρχουν αυτην την εποχη κατ εμε στα αντρα της ακολασιας. (ελπιζω να δημοσιευσουν την φωτο).
Τέλη Οκτωβρίου είχα πάρει μια Ρωσίδα εκεί σ αυτά που είναι στη σειρά, φατσικά ίσως την πεις και ψιλομπάζο, αλλά ήταν και σχετικά ψηλή, και αυτό που με έκανε να περάσω ήταν οι βυζούμπες της! Αυτή μου θύμισες.. Αλλά ήταν ισόγειο. Ξανθό νομίζω βαμμένο, και με σιδεράκια

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.539
Πόντοι
441

Δεν γίνεται τα ωραιότερα βυζιά να είναι ψεύτικα (καλή δουλειά πάντως).

Είναι σαν να μου λες έχω την υψηλότερη τεστοστερόνη στο site ενώ τρυπάς τον κώλο σου μέρα παρά μέρα.

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
576
Πόντοι
21
Απογευματινή τσάρκα πριν από δύο τρεις μέρες. Καταλήγω στο Φυλής 65 (όροφος) και στην Κορίνα. Καύλωσα τόσο με το θέαμα (κοντούλα, έκφυλη φατσούλα, μελαχρινή, αδυνατούλα με σφιχτό σώμα, εναμισοδυάρι βυζάκι, κωλαράκι μικρό, σφιχτό, πεταχτό) που περνάω δωμάτιο ξεχνώντας να ρωτήσω από που είναι. Δυστυχώς Ρουμάνα. Ευτυχώς όχι φόλα, αλλά μέτριες υπηρεσίες. Πέρασμα σκούφου σχεδόν με πεσμένο κατάρτι, αλλά το ότι χάιδευα το θεσπέσιο κωλαράκι της αυτό ήταν αρκετό για να σηκωθεί αμέσως σε μια, κατά τα άλλα, τυπική πιπούλα. Πήγα να χαϊδέψω κλειτορίδα, δεν άφησε.

Μετά από λίγο της λέω να γυρίσει στα 4. Καυλωτικό θέαμα και με κωλαράκι δουλεμένο, απ’οτι είδα, δε δοκίμασα, αλλά δε ρώτησα και για περισσότερες πληροφορίες. Μπαίνω στο όμορφο μουνάκι της χαλαρά στην αρχή και στη συνέχεια ανεβάζω στροφές (όχι φουλ) ώστε να τελειώσω. Μόλις αρχίζω να τελειώνω και πριν καλά καλά αδειάσουν όλα, τραβήχτηκε. Πιο σιγά δεν μπορείς να γαμήσεις μου λέει, σε κάπως παιχνιδιάρικο στυλ θα έλεγα και όχι νευριασμένα. Αν δεν αντέχεις, γιατί δεν αλλάζεις δουλειά της κάνω, με ήπιο τόνο εγώ και με ένα χαμογελάκι παράλληλα, αφού κι αυτή δεν ήταν επιθετική. Μετά από αυτό γυρίζει το μπιφτέκι και μου λέει ότι γαμάω ωραία, βγάλε άκρη τώρα, και πιάσαμε μια μικρή κουβεντούλα. Γενικά δεν είναι κακή με το σόσιαλ και μου άρεσε το όλο παιχνιδάκι της (και στην αρχή πριν ξεκινήσουμε) και γι’αυτό δε λέω όχι στο να την ξανασυναντήσω, παίζοντας αναγκαστικά φροντίδα και προδέρμ αυτή τη φορά.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου από την εν λόγω κορασίδα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
76
Like
11.945
Πόντοι
12.421
Απογευματινή τσάρκα πριν από δύο τρεις μέρες. Καταλήγω στο Φυλής 65 (όροφος) και στην Κορίνα. Καύλωσα τόσο με το θέαμα (κοντούλα, έκφυλη φατσούλα, μελαχρινή, αδυνατούλα με σφιχτό σώμα, εναμισοδυάρι βυζάκι, κωλαράκι μικρό, σφιχτό, πεταχτό) που περνάω δωμάτιο ξεχνώντας να ρωτήσω από που είναι. Δυστυχώς Ρουμάνα. Ευτυχώς όχι φόλα, αλλά μέτριες υπηρεσίες. Πέρασμα σκούφου σχεδόν με πεσμένο κατάρτι, αλλά το ότι χάιδευα το θεσπέσιο κωλαράκι της αυτό ήταν αρκετό για να σηκωθεί αμέσως σε μια, κατά τα άλλα, τυπική πιπούλα. Πήγα να χαϊδέψω κλειτορίδα, δεν άφησε.

Μετά από λίγο της λέω να γυρίσει στα 4. Καυλωτικό θέαμα και με κωλαράκι δουλεμένο, απ’οτι είδα, δε δοκίμασα, αλλά δε ρώτησα και για περισσότερες πληροφορίες. Μπαίνω στο όμορφο μουνάκι της χαλαρά στην αρχή και στη συνέχεια ανεβάζω στροφές (όχι φουλ) ώστε να τελειώσω. Μόλις αρχίζω να τελειώνω και πριν καλά καλά αδειάσουν όλα, τραβήχτηκε. Πιο σιγά δεν μπορείς να γαμήσεις μου λέει, σε κάπως παιχνιδιάρικο στυλ θα έλεγα και όχι νευριασμένα. Αν δεν αντέχεις, γιατί δεν αλλάζεις δουλειά της κάνω, με ήπιο τόνο εγώ και με ένα χαμογελάκι παράλληλα, αφού κι αυτή δεν ήταν επιθετική. Μετά από αυτό γυρίζει το μπιφτέκι και μου λέει ότι γαμάω ωραία, βγάλε άκρη τώρα, και πιάσαμε μια μικρή κουβεντούλα. Γενικά δεν είναι κακή με το σόσιαλ και μου άρεσε το όλο παιχνιδάκι της (και στην αρχή πριν ξεκινήσουμε) και γι’αυτό δε λέω όχι στο να την ξανασυναντήσω, παίζοντας αναγκαστικά φροντίδα και προδέρμ αυτή τη φορά.

Αυτή ήταν η εμπειρία μου από την εν λόγω κορασίδα.
Με εξτραδάκι η Κορίνα δίνει σουφραδέλι για κάρφωμα:zfuck:
Γενικά όμως είναι φόλα, κοιτάει να ξεπετάξει και έχει ψιλοθέμα με τη καθαριότητα...
Δεν αξίζει να δώσει κάποιος εκεί τα λεφτά του...

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
46
Like
6.691
Πόντοι
2.836
Μερικα φωταγωγιμένα χωρίς τον φίλο Μπάμπολα.
Περγάμου 27 ανοιχτό
Αλκαμένους 113 Βίκυ, καινούργια, 50+
Φυλής 109 πάνω Ρέηχαν καινούργιο milf , παλιά καραβάνα, πρώτη φορά στην Αθήνα, φαίνεται υποσχόμενη, σπασμένο πρόσωπο όμως όμορφη
Κάτω Βικτόρια, νεαρή μελαχρινή κοπελίτσα με χαμόγελο, και Μαρία , κοντή κοκκινομάλλα με κοντό μαλλί 45+
105 το ένα ανοιχτό Αλεξάνδρα λατίνα με μεγάλο κωλαράκι, απλό πρόγραμμα
Το Μαγνησίας κλειστό

AndrosP69

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Like
202
Πόντοι
0
Ας κάνω και εγώ μια παράθεση στον Εαυτό μου.

Θέμα Ειρήνη!!!
Την Τρίτη λίγο πριν το Πανηγύρι ήπια το καφεδάκι μου... Απόλαυση!!!
Ο Θεός μαζί μας
:priest:

Σε εμένα πρέπει κανονικά να πεις.
Πολλές φορές. Άλλα κάνουν οι κοπέλες σε κάποιον και άλλα σε έτερο συναγωνιστή.
:hi:

Σύντομη ενημέρωση ανταπόκριση από φιλλιπίδου 11Α, 3 κοπέλες αυτή τη φορά, Ναόμι, Λούνα, Ντιάνα. Ωραίο το λατινάκι με γαμάτο κωλί και καυλωτική συμπεριφορά στο σαλόνι, πρόκληση..
Θήκη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ξέρει κανείς αν η φωτεινή από Ιάσωνος 44 εργάζεται απόψε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.781
Πόντοι
46.232
Αλκαμένους 113 Βίκυ, καινούργια, 50+
Φυλής 109 πάνω Ρέηχαν καινούργιο milf , παλιά καραβάνα, πρώτη φορά στην Αθήνα, φαίνεται υποσχόμενη, σπασμένο πρόσωπο όμως όμορφη
Screenshot_20250128_203514.jpg

τη πέτυχα τη 2η μέρα που δούλεψε, πιο αξιογαμητη ήταν η μελαχρινή υπηρεσία που δούλευε μαζί της.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
46
Like
6.691
Πόντοι
2.836
Και
Εξηκιου 18 Έλλη
18 όροφος Μιλένα
18Γ Μαρία με φουλ
Λιοσίων 73 Β Άντζελα εκτός κώλου, και Κατερίνα Πολωνεζα full από Φώκαιας 27.
Βέργας 6 πάνω Λίλιαν

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.745
Πόντοι
3.760
Πτωχη 2η βαρδια.Στο Αλκαμενους 113 ηταν μια χοντρουλα χαριτωμενη ονοματι Μαρινα.Μεχρι και η τσατσα μπερδευτηκε.Στο Φωκαιας 25 ηταν η Σαρα η γυφτορουμανα.Στο Φυλης 54 ηταν η Ορορα η γνωστη.Διπλα στο 56 ηταν δυο κοριτσακια το ενα Λατινακι σκουροχρψμο και ενα πιο ανοιχτοχρωμο ονοματη Κελλυ.Ετερος συναγωνιστης μπηκε σουμπιτος για την σκουρολατινα.
Στα 71 της Φυλης ηταν κατω η Αντζι με την δεν θυμαμαι,μια αλλη λατινα μαλακω αλλα η καριολα τσατσα ζητησε συν 20 για κωλο.Επανω ηταν ενα απιθανο πλασμα ονοματι Βιολεττα ,λατινα με απιστευτο κωλαρι και βλεμμα πυρκαγια.Συν 20 ομως για κωλο και αν θελω λεει να παω στουντιο να πληρωσω συν 50.Χαρη μας κανουνε μου φαινεται η μαλακισμενες.Στη Φωκαιας 19 ηταν κλασσικα Λιζα και Φαιη .Εγαμευθει η Λιζα βεβαιως γιατι η αλλη φωμανε απο το δωματιο σε συναγωνιστη που ηθελε αλλα κολπα εκτος νορμαλ.Παντως μου εμεινε η Βιολεττα το μωρο.Τι καυλα ηταν....
Ο κυρ Βασιλης της σουπερ Ρανιας σημερα δεν γκρεμιζε τιμες γιατι στο δρομο δεν επαιζε ψυχη.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.153
Πόντοι
3.177
Πτωχη 2η βαρδια.Στο Αλκαμενους 113 ηταν μια χοντρουλα χαριτωμενη ονοματι Μαρινα.Μεχρι και η τσατσα μπερδευτηκε.Στο Φωκαιας 25 ηταν η Σαρα η γυφτορουμανα.Στο Φυλης 54 ηταν η Ορορα η γνωστη.Διπλα στο 56 ηταν δυο κοριτσακια το ενα Λατινακι σκουροχρψμο και ενα πιο ανοιχτοχρωμο ονοματη Κελλυ.Ετερος συναγωνιστης μπηκε σουμπιτος για την σκουρολατινα.
Στα 71 της Φυλης ηταν κατω η Αντζι με την δεν θυμαμαι,μια αλλη λατινα μαλακω αλλα η καριολα τσατσα ζητησε συν 20 για κωλο.Επανω ηταν ενα απιθανο πλασμα ονοματι Βιολεττα ,λατινα με απιστευτο κωλαρι και βλεμμα πυρκαγια.Συν 20 ομως για κωλο και αν θελω λεει να παω στουντιο να πληρωσω συν 50.Χαρη μας κανουνε μου φαινεται η μαλακισμενες.Στη Φωκαιας 19 ηταν κλασσικα Λιζα και Φαιη .Εγαμευθει η Λιζα βεβαιως γιατι η αλλη φωμανε απο το δωματιο σε συναγωνιστη που ηθελε αλλα κολπα εκτος νορμαλ.Παντως μου εμεινε η Βιολεττα το μωρο.Τι καυλα ηταν....
Ο κυρ Βασιλης της σουπερ Ρανιας σημερα δεν γκρεμιζε τιμες γιατι στο δρομο δεν επαιζε ψυχη.
Καλησπέρα,τι εννοείς οτι ο κυρ Βασίλης δε γκρέμιζε τιμές;

Madador

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2024
Like
428
Πόντοι
20
Καλησπέρα,τι εννοείς οτι ο κυρ Βασίλης δε γκρέμιζε τιμές;
Ατάκες του κυρ Βασίλη Για την Ράνια Γκρεμίζει τις τιμές Γιατί αξίζει από πενήντα ευρώ και πάνω η Ράνια Έτσι λέει ο κυρ Βασίλης

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom