Dsar263
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 49
- Like
- 12.925
- Πόντοι
- 7.446
Παντως δεν μου ηρθε καποια μυρωδια χαχαχαΕίναι χεσμένο το σεντόνι ή εμένα μου φαίνεται?
Παντως δεν μου ηρθε καποια μυρωδια χαχαχαΕίναι χεσμένο το σεντόνι ή εμένα μου φαίνεται?
Ακριβώς την ιδια απορία έχω και εγώ.Είναι χεσμένο το σεντόνι ή εμένα μου φαίνεται?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α μπα κανας λεκες θα ηταν...πρωτον δεν μυριζε και δευτερον θα ερχοταν τωρα η πουτανα να ξαπλωσει γυμνη σε χεσμενο σεντονι?Ακριβώς την ιδια απορία έχω και εγώ.
Πάει το 50€ ??? ....μάλλον έπεσε πείνα..... κ αναδουλειά20€ μύστη μου, αλλά να ξέρεις δεν αξίζει. Όσο γλυκούλα φαίνεται στο σαλόνι, τόσο διεκπεραιωτική είναι μέσα. Πολλές φορές είναι και άπλυτη
Το παίζει δύσκολη δε σηκώνει παζάρια αλλά θα επιμείνωΕίναι χεσμένο το σεντόνι ή εμένα μου φαίνεται?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνε σουφροπαζάρι πριν μπεις...
Στο Συγγρός Ίωνος Δραγούμη 5Καλημέρα συναγωνιστές
Η Ιβανα από δίδυμου με το καταπληκτικό τσιμπ πού είναι?
Αν διαβάσεις τι συνέβη με κάποιον συναγωνιστή πιο πίσω, θα καταλάβεις.Καλημέρα συναγωνιστές
Από περιέργεια πήγα μέχρι την 9865, αλλά τίποτα. Έχει κριτική στον οίκο για την κοπέλα;Αν διαβάσεις τι συνέβη με κάποιον συναγωνιστή πιο πίσω, θα καταλάβεις.
Ελπίζω να μην πάτησαν και άλλοι
Σε αυτό το δωμάτιο κατέβαινα με την μιλφ Νατάσσα όταν δούλευε εκεί, γιατί της έδινα 20€ για άνεση χρόνου.Απογευματινη τσαρκα σημερα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 19:00,
Πηγα καρφωτος στο Ιασωνος 31 ισογειο οπου ειχε γραφτει για μια Ταιλανδεζα την Λιλιαν αλλα τελικα ηταν το αλβανικο κοντοπουτανο η Γκαμπριελα οποτε εφυγα..
Ιασωνος 36 ισογειο ηταν η μελαχρινη Ρωσιδα η Κάτια γνωστη και απο το Ιασωνος 19 ισογειο
Περδικας 1 γωνια σκαλια μια Λατινα ψηλη με τουμπανο κωλο δεν κρατησα ονομα
Περδικας 3 Επεστρεψε ξανα η ψηλη Ουκρανεζα νταρντανα η Μιλανα οπου εγινε και η πρωτη καταθεση για να το καλοσωρισμα...ηταν η πολλοστη φορα που πηγα μαζι της οπως παντα με καλες εντυπωσεις και χρωσταω να γραψω και μια κριτικη....
Επειτα απο ενα μισαωρο διαλλειματακι μπηκαμε στο,
Κολωνου 48α το αριστερο (οχι το 48β δεξια οπου ειναι συνηθως η Παολα...)
Εκει ειδα για πρωτη φορα μια ψηλη νταρντανα σοβιετικη ξανθια μιλφαρα την Μαρθα, περασα δωματιο μαζι της οπου θα ανεβει συντομα κριτικη...η μεγαλη εκπληξη ομως ηταν η εξης...το δωματιο που με βαλανε....ρε παιδες γνωριζατε οτι σε αυτον τον οικο υπαρχει και ενα τριτο δωματιο το οποιο ειναι υπογειο και για να κατεβεις περνας μεσα απο το κουζινακι στριβεις αριστερα και κατεβαινεις τις σκαλες.... και ειναι σαν να βρισκεσαι σε αλλο μπουρδελο χαχα...εχει ενα μικρο σαλονακι συν το δωματιο το οποιο ειναι πολυ μεγαλο λες και εισαι σε στουντιο....πολυ πριβέ κατασταση...παραθετω φωτογραφιες μεσα απο το δωματιο....οποιος εχει γαμησει εκει μεσα ας γραψει....
Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους..
Ωραίος φίλε, ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Επανεμφάνιση Νάταλι skinny στο Μετάξι
Απογευματινη τσαρκα σημερα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 19:00,
Πηγα καρφωτος στο Ιασωνος 31 ισογειο οπου ειχε γραφτει για μια Ταιλανδεζα την Λιλιαν αλλα τελικα ηταν το αλβανικο κοντοπουτανο η Γκαμπριελα οποτε εφυγα..
Ναί, εκεί που ήταν/είναι η Στέλλα τελευταία, μερικές φορές πάει όντως στο Ι31? ισόγειο καπάκια 2η βάρδια, εκεί την πήρα 1η φορά, μου είχε πεί η τσατσά μας κάνεις και σεφτέ και χάρηκα εγώ πως γαμάω φρέσκο πράγμα 1ος στην βάρδια, αλλά με προσγείωσε η Λίλυ όταν μου είπε πως είναι διπλοβάρδια, χαχαχα, πάντως είναι φιλότιμη και ευχάριστη.Εγώ την είχα πετύχει πάντως Ιάσωνος 44 τη Λίλυ.
Από το γλείψιμο ή το γαμήσι ?Αλκαμένους 113 μονη της η Ειρήνη! Χωρίς αναμονή. Της εριξα ενα γλειφομούνι σπέσιαλ και μετα τη γάμησα καρφωτα στην ακρη του κρεβατιού. Εχω και ηχητικό που εχυνε. Θα ανεβασω πιο μετά.
Γιατί δεν πέρασες ρε, εγώ το Σάββατο που πέτυχα αυτή την Ρενάτα στο Φ59 μπήκα αμέσως και ας ήξερα πως η φόλα ήταν το πιθανότερο σενάριο.Παντως μου εμεινε η Βιολεττα το μωρο.Τι καυλα ηταν....
Ένας συναγωνιστής έγραψε, ότι κόλλησε κάποιο αφροδίσιο νόσημα, μετά από σεξουαλική επαφή με την Ιβάνα. Συγκεκριμένα, μετά από ελεύθερο στοματικό.Από περιέργεια πήγα μέχρι την 9865, αλλά τίποτα. Έχει κριτική στον οίκο για την κοπέλα;
Θα λειπει για κανα διμηνο τριμηνο ειχε πει η κοντη ανατηπαθητικη τσατσα με το πλεημομπιλ κουρεμα.Απογεματα πλεον,αν δεν ειναι κλειστο θα βρισκεται μια Ελενη.Ντατντανοχοντρη ξανθια με απ'ολα εκτος κωλου.Καλημέρα συναγωνιστές
Ισχυει.Ειδικα ηταν σρα κεφια της εκανε οτι της ελεγες κυριολεκτικα.Θελει προσοχη η συγκεκριμενη.Ένας συναγωνιστής έγραψε, ότι κόλλησε κάποιο αφροδίσιο νόσημα, μετά από σεξουαλική επαφή με την Ιβάνα. Συγκεκριμένα, μετά από ελεύθερο στοματικό.
Brad Pitt - Ειρήνη 1-0Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσα και το χύσιμο στο τέλος.
Την εκανα να νιώσει γυναίκα μου είπε..
Ακούστε το πριν το κατεβάσουν...
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσα και το χύσιμο στο τέλος.
Την εκανα να νιώσει γυναίκα μου είπε..
Ακούστε το πριν το κατεβάσουν...