Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 319 άτομα (55 μέλη και 264 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.827
Πόντοι
46.232
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσα :alivedick::alivedick: και το χύσιμο στο τέλος. :wanker::wanker:
Την εκανα να νιώσει γυναίκα μου είπε.. :cool2::cool2:

Ακούστε το πριν το κατεβάσουν...

τυπε μην ανεβάζεις τέτοια ντοκουμέντα/αποδείξεις, γιατί θα βγει πάλι ο άλλος που μόνο σπαμαρει εδώ ή ρίχνει λάσπη (προφανώς γιατί δε μπορεί να κάνει τα ίδια ή να λάβει ίδιες υπηρεσίες)και θα λέει για vip μέλη και μυθιστορηματικες κριτικες

ΥΓ μπράβο ρε Μήτσο
ΥΓ1 μα η Ειρήνη κάνει υπεραπλο πρόγραμμα....χαχαχαχα
ΥΓ2 όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.801
Πόντοι
446
Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα ακούστε το σεξυ Ειρηνακι ποσο γουστάρει να τρώει πουτσα :alivedick::alivedick: και το χύσιμο στο τέλος. :wanker::wanker:

Προσπαθώ τόση ώρα να καταλάβω αν γαβγίζει ή αν χέζει

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.282
Πόντοι
2.036
τυπε μην ανεβάζεις τέτοια ντοκουμέντα/αποδείξεις, γιατί θα βγει πάλι ο άλλος που μόνο σπαμαρει εδώ ή ρίχνει λάσπη (προφανώς γιατί δε μπορεί να κάνει τα ίδια ή να λάβει ίδιες υπηρεσίες)και θα λέει για vip μέλη και μυθιστορηματικες κριτικες

ΥΓ μπράβο ρε Μήτσο
ΥΓ1 μα η Ειρήνη κάνει υπεραπλο πρόγραμμα....χαχαχαχα
ΥΓ2 όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
Νταξ' ρε, πολλές φορές τα γράφει λίγο υπερβολικά και άντε να ξέρεις ποιος/πότε τρολλάρει και ποιος όχι, κλάιν.

Πάντως όσο καιρό ασχολούμαι με το χόμπι εδώ, μου έχει τύχει μόλις 2 φορές να τελειώσει η άλλη,
1η φορά με την Λατίνα Αγάπη (την 1η, όχι την πιο πρόσφατη με του πλάστικ βύζους) στο Μ.Α.21πάνω που με είχε συμπαθήσει εξαρχής (η αλήθεια είναι πώς την γούσταρα και εγώ, ήμουν φρέσκος στον χώρο ακόμα :cheesy: ) και 2 μέρες πριν φύγει μου έκανε ένα κάρο έξτρα και πραγματικό έρωτα.
Δεύτερη ήταν η Beauty πριν κανά 10μηνο 1η φορά που την πήρα, χωρίς να το επιδιώξω χτύπησα χρυσό και κάποια στιγμή που έδινα πόνο με είδε που κουράστηκα και μου λέει με αγριάδα, επί λέξη "μην σταματήσεις σε γάμησα" , τα έκανε μουνί όλα και εγώ είχα γίνει λούτσα στον ιδρώτα, μετά όμως έφυγε και δεν μπόρεσα να το επαναλάβω, τώρα φοβάμαι να ξαναπάω ... χαχαχαχαχα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.318
Πόντοι
32.478
Απογευματινη τσαρκα σημερα στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 19:00,

Πηγα καρφωτος στο Ιασωνος 31 ισογειο οπου ειχε γραφτει για μια Ταιλανδεζα την Λιλιαν αλλα τελικα ηταν το αλβανικο κοντοπουτανο η Γκαμπριελα οποτε εφυγα..

Ιασωνος 36 ισογειο ηταν η μελαχρινη Ρωσιδα η Κάτια γνωστη και απο το Ιασωνος 19 ισογειο

Περδικας 1 γωνια σκαλια μια Λατινα ψηλη με τουμπανο κωλο δεν κρατησα ονομα

Περδικας 3 Επεστρεψε ξανα η ψηλη Ουκρανεζα νταρντανα η Μιλανα οπου εγινε και η πρωτη καταθεση για να το καλοσωρισμα...ηταν η πολλοστη φορα που πηγα μαζι της οπως παντα με καλες εντυπωσεις και χρωσταω να γραψω και μια κριτικη....

Επειτα απο ενα μισαωρο διαλλειματακι μπηκαμε στο,

Κολωνου 48α το αριστερο (οχι το 48β δεξια οπου ειναι συνηθως η Παολα...)

Εκει ειδα για πρωτη φορα μια ψηλη νταρντανα σοβιετικη ξανθια μιλφαρα την Μαρθα, περασα δωματιο μαζι της οπου θα ανεβει συντομα κριτικη...η μεγαλη εκπληξη ομως ηταν η εξης...το δωματιο που με βαλανε....ρε παιδες γνωριζατε οτι σε αυτον τον οικο υπαρχει και ενα τριτο δωματιο το οποιο ειναι υπογειο και για να κατεβεις περνας μεσα απο το κουζινακι στριβεις αριστερα και κατεβαινεις τις σκαλες.... και ειναι σαν να βρισκεσαι σε αλλο μπουρδελο χαχα...εχει ενα μικρο σαλονακι συν το δωματιο το οποιο ειναι πολυ μεγαλο λες και εισαι σε στουντιο....πολυ πριβέ κατασταση...παραθετω φωτογραφιες μεσα απο το δωματιο....οποιος εχει γαμησει εκει μεσα ας γραψει....

20250128_193935.jpg

20250128_193924.jpg

Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους..
Πολλές φορές έχω γαμήσει εκεί, ειδικά την Νατάσα. Μετά ένα διάστημα το είχαν κλειστό και δούλευαν μόνο τα επάνω. Αν το έβαλαν πάλι, είναι καλό γιατί γαμάς ανθρώπινα. Τα πάνω δωμάτια είναι σαν κλουβιά

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
290
Πόντοι
21

Λατέρνα είναι έτσι κάνει με όλους

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.827
Πόντοι
46.232
Εκει ειδα για πρωτη φορα μια ψηλη νταρντανα σοβιετικη ξανθια μιλφαρα την Μαρθα, περασα δωματιο μαζι της οπου θα ανεβει συντομα κριτικη...η μεγαλη εκπληξη ομως ηταν η εξης...το δωματιο που με βαλανε....ρε παιδες γνωριζατε οτι σε αυτον τον οικο υπαρχει και ενα τριτο δωματιο το οποιο ειναι υπογειο και για να κατεβεις περνας μεσα απο το κουζινακι στριβεις αριστερα και κατεβαινεις τις σκαλες.... και ειναι σαν να βρισκεσαι σε αλλο μπουρδελο χαχα...εχει ενα μικρο σαλονακι συν το δωματιο το οποιο ειναι πολυ μεγαλο λες και εισαι σε στουντιο....πολυ πριβέ κατασταση...παραθετω φωτογραφιες μεσα απο το δωματιο....οποιος εχει γαμησει εκει μεσα ας γραψει....

20250128_193935.jpg

20250128_193924.jpg

Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους..
έχουν γνώση οι φυλακες...:hi::thumbsup:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.827
Πόντοι
46.232
Πολλές φορές έχω γαμήσει εκεί, ειδικά την Νατάσα. Μετά ένα διάστημα το είχαν κλειστό και δούλευαν μόνο τα επάνω. Αν το έβαλαν πάλι, είναι καλό γιατί γαμάς ανθρώπινα. Τα πάνω δωμάτια είναι σαν κλουβιά
Εγώ όταν περνάω σε αυτόν τον οίκο, πάντα τούς λέω ότι θέλω να περάσω σε αυτό το δωμάτιο

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Καλησπέρα..γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω την τζεσικα από φυλης;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
177
Like
22.318
Πόντοι
32.478
Εγώ όταν περνάω σε αυτόν τον οίκο, πάντα τούς λέω ότι θέλω να περάσω σε αυτό το δωμάτιο
Χ σ χα κι εγώ το ίδιο. Δεν χρειαζόταν καν να το πω, το ήξεραν. Όπως κσι στο διπλανό μόνο στο μεγάλο αριστερά. Αλλά μετά την Νατάσα ,έχω σταματήσει να μπαίνω. Κάνα δυο φορές το πολύ να έχω πάει

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
9
Like
281
Πόντοι
280
Θα λειπει για κανα διμηνο τριμηνο ειχε πει η κοντη ανατηπαθητικη τσατσα με το πλεημομπιλ κουρεμα.Απογεματα πλεον,αν δεν ειναι κλειστο θα βρισκεται μια Ελενη.Ντατντανοχοντρη ξανθια με απ'ολα εκτος κωλου.
Κρίμα τόσο ωραίο τσιμπούκι
Ευχαριστώ φίλε

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
76
Like
11.990
Πόντοι
12.421
Είναι ωραίο και προπαντός ήσυχο:eyebrows:
Αν όμως μαθευτεί, μας βλέπω να γαμάμε δίπλα στη πόρτα με φασαρία:tooth:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
76
Like
11.990
Πόντοι
12.421
Τσάρκα αστραπή το μεσημέρι, σκαστός απ' το γραφείο :uzi::uzi:

Αλκαμένους 113 κλειστό πήρε φωτιά το μουνάκι της Ειρήνης με τον DmtrsxXx:2funny:

Φυλής 71 όροφος πήγα για τη καινούρια, αλλά ήταν κλασσικά η Βικτώρια. Ομορφούλα λατίνα με νορμάλ πρόγραμμα

Φυλής 67 Σάρα η σχετικά ψηλή, μελαχρινή λατίνα με κωλάρα:assshake: Ελεύθερη φλογέρα.Αρκετά όμορφη στο πρόσωπο...
Την έχω πετύχει πολλές φορές τελευταία στις τσάρκες μου, αλλά αποφεύγω να μπώ γιατί τα δωμάτια του Φ67 είναι κλουβιά και τα κρεβάτια μικρά για νάνους:tooth:

Σήμερα τη πήρα με σχετικά καλές εντυπώσεις. Κάνει καλή ελεύθερη φλογέρα:pipa2:
Δεν έχει όμως ερωτισμό και συμμετοχή. Η μούνα της, επίσης, είναι ανοιχτή...

Παρόλα αυτά έφαγε δυνατά καρφώματα με αλλαγές στάσεων :fuck2::fuck2::fuck2:

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
Παιδιά πριν τρεις - τέσσερις βδομάδες είχα πετύχει νύχτα στο Βέργας 2 μια μέτριας εμφάνισης μελαχρινούλα με μεγαλούτσικα κρεμαστά βυζιά, έχει πάει κανείς μαζί της; Ξέρετε αν είναι ακόμα εκεί; Την Κυριακή μεταμεσονύχτια ώρα που πήγα ξανά ήταν κλειστό αλλά μπορεί και να ήταν τυχαίο ή λόγω Κυριακής

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
623
Πόντοι
310
Μάγκες που θα βρω τα μεγαλύτερα βυζία που υπάρχουν; Δεν θέλω να είναι απλά μεγάλα, θέλω να είναι υπέρ τεράστια. Ευχαριστώ!
Κολοκυνθούς 38 αν δεν κάνω λάθος (κεντρικός που βγάζει προς Τσαλδάρη/Πειραιώς, στην αρχή από Μ. Αλεξάνδρου) πριν λίγο καιρό που τσέκαρα παρουσιάστηκαν δύο θορυκτά, tanks, δεν έχω δει πιο χοντρές πουθενά! :O Μιλάμε σκέτο κρέας παντού, τα βυζιά τους παίζει να ζυγίζουν όσο μια λατίνα!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
76
Like
11.990
Πόντοι
12.421
Κολοκυνθούς 38 αν δεν κάνω λάθος (κεντρικός που βγάζει προς Τσαλδάρη/Πειραιώς, στην αρχή από Μ. Αλεξάνδρου) πριν λίγο καιρό που τσέκαρα παρουσιάστηκαν δύο θορυκτά, tanks, δεν έχω δει πιο χοντρές πουθενά! :O Μιλάμε σκέτο κρέας παντού, τα βυζιά τους παίζει να ζυγίζουν όσο μια λατίνα!
Τη τελευταία φορά που είχα περάσει σε τσάρκα στα Κολοκυνθούς 38, δάκρυσα από τη μπόχα:crazy::crazy::crazy:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.125
Πόντοι
456

Μπράβο Μητσε την άκουσε καλά η κορασίδα, διέκρινα και μερικά μπλιάτ ενδιάμεσα στα βογγητα !!!

Περπάτημα κάνει καλό

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
10
Like
623
Πόντοι
310
Τη τελευταία φορά που είχα περάσει σε τσάρκα στα Κολοκυνθούς 38, δάκρυσα από τη μπόχα:crazy::crazy::crazy:
Λογικό, άθλιος οίκος, με άθλιες ο Θεός να τις κάνει τάνες.. Σαν γύρο χοιρινό σε μεγέθυνση, με ρόμπα ήταν. Και μιλάμε για 50+ ηλικία.. Απλά δεν είχα μπει ποτέ και είπα να ελέγξω

Gio_Vanni

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
430
Πόντοι
20

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.883
Πόντοι
31.618
Πέρασα με Ράνια το απόγευμα και το Μορό ήταν μες στην καύλα.
Κατέβασε φουλ υγρά η μουναρα της που μουσκεψε η κολοτριπιδα της.γυρησαν τα μάτια της ανάποδα μιλάμε.
Το κορίτσι αξίζει με τα χίλια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.314
Πόντοι
41.129
Πέρασα με Ράνια το απόγευμα και το Μορό ήταν μες στην καύλα.
Κατέβασε φουλ υγρά η μουναρα της που μουσκεψε η κολοτριπιδα της.γυρησαν τα μάτια της ανάποδα μιλάμε.
Το κορίτσι αξίζει με τα χίλια

Εγω πέρασα πριν 30 λεπτά και ηταν θεοκλειστο τυπε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom