γεια χαρα μαγκες και ελπιζω ολα καλα.
καθε χρονο τετοια εποχη με επισκεπτεται ο ξαδερφος μου απο το εξωτερικο που λεει οτι πηζει στη δουλεια, δε βγαινει, δεν ειναι περπατημενος και με λιγα λογια ειναι ολιγον τις μαλακοπιτουρ.
ετσι λοιπον τον παω τσαρκα για να ριξει κανα μπουτσο και να ξελαμπικαρει γενικως.
ειχα μαζεψει καποιες οικονομιες ωστε να τον παω μια αξιοπρεπεστατη τσαρκα, οπως συνηθιζω αλλωστε. ελα μου ομως που μου την εκανε και με πουλησε λεγοντας μου οτι εχει δουλειες στο χωριο και αλλα παρομοια φυκια.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ μαλακοξαδερφε, σε γραφω στην καραπουτσακλαρα μου και παω μονος μου για τσαρκα.... ΜΑΛΑΚΑ !!!
(by the way, εχω χαλασει σχεδον ολο το μηνιατικο στα γαμησια αυτο το μηνα, αλλα χαλαλι).
πριν λιγο λοιπον σε αρκετα σπιτια με πανω κατω τις ιδιες και γνωστες σε ολους κοπελες.
σα να πηγαινω με τη γκομενα μου αισθανομαι με μερικες, αλλα παλι καλα που ειναι και αυτες και αντι να τον παιζουμε, ριχνουμε και κανα πουτσο.
στη διδυμου.
στο 7β η τζωρτζια,
στο 8 η λιλιαν, γνωστες μπαμπατσικες both.
by the way, αν αδυνατησει παλι η τζωρτζια της τον δινω ανετα, ετσι με τιποτα.
στη φυλης.
στο 54 κατω η τατιανα αδυνατισμενη, η οποια ετσι φαινεται και πολυ γαμω σαν κορμι... κορμαρα βασικα. θα τιμηθει στο κοντινο μελλον αν δεν παχυνει παλι, παρολο που η φατσα θελει σακουλα.
στο 56 η λιζα η μοντελαρα (αχχχ λιζααα).
στο 66α η αλεξανδρα για skinny και ρομαντικες καταστασεις, αλλα τον παιρνει ολον χαλαροτατα χωρις μα και μου.
στο
66δ η ιωαννα (η οποια παλια ηταν skinny και τωρα εγινε normal, αλλα και παλι ειναι αδιαφορη σαν παρουσια) και μια ακομη που ηταν σα γιουβαρλακι με καποια tattoos, αδιαφορη και αυτη.
στο 59 οροφος 2 κοπελες, αλισα και ντιανα (αν θυμαμαι καλα), μαπες both,
στο 59 κατω η κλασσικη μπαζολα αννα,
στο 72 η ιζαμπελλα που τελικα ειχα κανει λαθος το ονομα και την ειχα πει ρανια στο προηγουμενο post, μετρια αλλα με κωλαρα (καποια στιγμη θα τιμηθει, αλλα οχι σε αυτο το αθλιο γαμωμπουρδελο),
στο 84α η σονια (no further comments),
στο 84β οροφος μια κατερινα ψιλομπουλα με μπουτια αδιαφορη... σα θειτσα εμοιαζε βασικα,
στο 86 οροφος η μπεττυ, καλουτσικη παρουσια αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο,
στο 86 κατω το γλυκουλι-μικρουλι αντζελα για στρουμφοκαταστασεις,
στο 71 κατω η νικολ αδιαφορη,
στο 71 οροφος η κλασσικη στελλα (demi pension),
στο 69 μια που δεν θυμαμαι ονομα, αλλα μου εκανε σαν αλβανιδα αγροτισσα (αγρια φατσα, αλλα σωμα καλο αδυνατο σχετικα... με λιγα λογια με σακουλα της τον εδινες χαλαρα),
στο 67 οροφο η μαρια μελαχρινη πλεον
εδω εγινε η πρωτη καταθεση η οποια στο συνολο ηταν μετριοτατη αν και το σαλοναρισμα το εχει και σε πειθει να περασεις.
να πω οτι οταν ηταν ξανθια και δουλευε στη φιλιππιδου κατω δε μου αρεσε καθολου. ηταν και λιγο chubby. τωρα με την αλλαγη ειναι πιο sexy και ελαφρως αδυνατισμενη, με λιγα λογια σε πειθει η εικονα και μπαινεις.
στα ενδοτερα, καλη πιπα αλλα μεχρι εκει αν και δεν της το'χα. στον αγωνα ρεταρει (σε μενα τουλαχιστον). ποτε δε βρηκαμε τον αναλογο συγχρονισμο στο in-out.
μη οχι ετσι ποναω, οχι αλλιως δε με βολευει, οχι ετσι γιατι εμενα τωρα δε βολευει, αχ γιατι σου επεσε...
γενικως τραγωδια το μαρακι και μετα τη σημερινη 2η φορα, δεν ταιριαζουμε φαινεται και δε θα ξαναπαω εννοειται.
για να καταλαβετε την πρωτη δεν καταφερα να χυσω με την καμια μετα απο 15+ λεπτα μεσα, αλλα της εδωσα μια 2η ευκαιρια γιατι το παλεψε και δεν ηταν φολα ολκης, σημερα.
συνεχιζω....
στο 67 κατω η αλισα, ατσουμπαλη εντελως σα σωμα και ακωλη δυστυχως. κριμα ομως γιατι εχει βυζαρες και φαινεται καλο κοριτσι
στο 65β μια ανιτα εντελως παντελως αδιαφορη, καινουρια ειπε ο τυπος, στα παπαρια μου ειπα εγω και του'πα ciussss,
στο 65 οροφο μια ρανια, normal σε γενικο συνολο, αλλα οχι τιποτα ιδιαιτερο και αυτη,
στη φιλιππιδου.
στο 11 κατω η λωρα, καινουρια ειπε η τσατσα, καλη παρουσια αλλα προσωπικα δε με επεισε, σοβαρα ομως καλη παρουσια δεν κανω πλακα. παιζει να ηταν και η καλυτερη νεα κοπελα που ειδα. θα δειξει αν θα την τιμησω στο κοντινο μελλον.
στο 11 οροφο η τζοαννα (no further comments #2).
στη φωκαιας.
στο 17 κατω 2 κοπελες, η κλασσικη μιχαελα και η κατερινα με γυαλακια, καυλακι μικρο σε ηλικια, αλλα κατι ειχε ο κωλος της και με ξενερωσε στο σαλοναρισμα που την ειδα, αλλιως θα περναγα γιατι την ειχα μπανισει στην προηγουμεη τσαρκα μαζι με την ναταλυ στο 17 οροφο και τη γουσταρα σαν εικονα. κατι γραμμες ειχε σαν καψιματα για να καταλαβετε καπως.
στο 17 οροφο, 2 κοπελες και εδω η παολα που δε μου κανει και η ρωξανη που τοσα γραφτηκαν για αυτην, αλλα μια απλη και αδιαφορη κοπελα ειναι. no big deal δηλαδη.
στο 19 η αθηνα που και αυτη δε μου κανει σαν εικονα,
στο 25 οροφο η βερονικα (Ε Μ Ε Τ Ο Σ και δε χρειαζεται να ξαναπω κατι για δ'αυτην),
στο 25 κατω η τζανινα που σε σχεση με την πρωτη πρωτη φορα που την ειχα δει (φιλιππιδου 17 οροφο) και ελεγα οτι θα περασω την επομενη για να τη δοκιμασω, με χαλασε ετσι οπως ηταν και εκανα μεταβολη.
μπορει ισως στο κοντινο μελλον και αυτη αμα κανει καμια αλλαγη της προκοπης.
στο 27 κατω 2 κοπελες, η κλασσικη χριστινα και μια καινουρια για μενα, η μελινα που σε γενικο συνολο ηταν καλη σαν παρουσια προς milf κατηγορια, αλλα δε μπηκα γιατι ειχε και λαο.
εδω επισης ηταν και η ωραια τσατσα, αλλα αυτην τη φορα φοραγε παλι τα γυαλια.
στο 27 μεση η magica de spell ευα, για skeleton κατασταση λιγο πριν τον ταφο δηλαδη,
στο 27 οροφο η ναταλια.
εδω εγινε η 2η καταθεση που παιχτηκε γαμησαρα με την τυπισσα.
καταρχην ειναι μεγαλη καυλα σαν παρουσια παρολο που εχει παρει λιγο σε σχεση που την ειχα γαμησει την πρωτη φορα πριν καιρο στο 27 μεση. και εκει ειχαμε ριξει τρελο γαμησι.
και παλι λοιπον γαμησαρα με γλωσσοφυλα και γενικως φιλια στο στομα, χαμουρεμα απο την αρχη στην εισοδο, πιπα φοβερη χωρις καποτα εννοειται γιατι το ΚΑΡΑΕΧΕΙ.
sex σε 2 στασεις, 1η σε cow στην οποια μου εχει πιασει τα χερια στο κρεβατι, εχει παρει τον ελεγχο αυτη και καλα, να παιζει μπαλα οπως γουσταρει με τρελα κουνηματα πανω-κατω και τριψηματα, με αποτελεσμα να χυσει πρωτη φορα και να μου λεει oh my god.
2η σταση ορθιος εγω να την εχω στα 4, οπου να δινω πονο τρελο, να τη χαιδευω στην πλατη, να τη φιλαω σε πλάτη, αυτια, στομα και μαγουλα και να παιζει το μουνι της αυτη σε συνδιασμο με μενα με αποτελεσμα να χυσει και 2η φορα. να της παιζω το μουνι και εγω ταυτοχρονα οπως τη γαμαω και τρελενεται η τυπισσα με αποτελεσμα να καυλωσω στο full και να χυσουμε μαζι (απ'οτι καταλαβα).
στο τελος να μου λεει thank you και thank you. γλωσσοφυλο και byesss, c u again next time babe !!!
στα standards μου και αυτη εννοειται.
συνεχιζω...
στο 24 οροφο η πολυαγαπημενη αννα που εχω ξανα-αναφερει η οποια μου ειπε οτι ειναι η τελευταια της μερα και οτι θα επιστρεψει μετα απο 2-3 μηνες.
εδω εγινε η 3η καταθεση για την οποια δε χρειαζεται να πω κατι, αφου εχω ξανα-αναφερθει για τη συγκεκριμενη κοπελα σε προηγουμενο post. γενικως εχουμε χημεια τρελη και κανουμε γαμησαρες αυτο μονο.
στο γυρισμο για το σπιτι, ειπα δεν παω και μια studioτσαρκα συγγρου ???
οπως και εγινε δηλαδη...( και γαμηθηκα στον ποδαροδρομο).
μπηκα λοιπον και στα 2 της αριστοτελους, στο συγγρου 232 και στο της τριγγετα.
τις κοπελες με τις βαρδιες τους μπορειτε να τις δειτε στα αναλογα sites για να μη γραφω τα αυτονοητα.
μαγκες μου οι κοπελες της φυλης δεν εχουν να ζηλεψουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο αυτες που ειδα.
μπορω να πω οτι ειναι και καλυτερες κιολας καποιες (ιδιως τα standards που εχω), επομενως τζαμπα 50αρικα.
εδω θα μου πειτε για το θεμα καθαριοτητας και χρονου και οτι αλλο βγαλει ο νους σας, αλλα ειλικρινα ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ.
το μονο που δικαιολογω ειναι οτι ισως πετυχα ακυρες βαρδιες με ακυρες κοπελες.
ναι οκ αυτο το δεχομαι, αλλα μιλαω με αυτα που ειδα και κανω συγκριση με αυτα που εχω γαμησει.
φυλης και παλι φυλης.
μια χαρα μουνακια βρισκω και μια χαρα γαμησαρες ριχνω με μερικες και κυριως με τα standards μου, επομενως... slow the eggs !!!
αυτα...
p.s. : sorry και παλι για το σεντονι (spirtoyli εχει απορρυπαντικο μη φοβασαι
).