Στην Ιάσωνος με το που είχε αρχίσει να νυχτώνει με ρωτάει ένας μπάρμπας πάκις, στην ηλικία μου, κοντά στα 50, άμα ξέρω κάνα φαρμακείο. Δεν θυμόμουν άμα χαμηλά στην Ιάσωνος ήταν ακόμα ανοιχτό ένα που παλιότερα έπαιρνα σιάλις, αλλά τον έστειλα εκεί. Μετά με ξαναπέτυχε, ρώταγε αν είμαι Έλληνας κι έλεγε ότι του άρεσε το σκουλαρίκι μου. Να με πέρασε για πούστη ο καριόλης;
Τεσπά. Ψιλοχάλια η φάση, τρία πράγματα να επισημάνω: Στα καινούργια της Ιάσωνος 44, στο ισόγειο, μια κοντούλα τσαχπίνα είναι φιλότιμη, εν αντιθέσει με μια κοντούλα, τσαχπίνα, με λίγα πιασιματάκια στα Ιάσωνος 10 πάνω και κάτω.
Τελευταία στάση στο Ιάσωνος Γ, η τσατσά είπε μια κουβέντα μόνο: Ελένη 21 χρονών. Στο μεταξύ κατουριόμουνα. Άκουγα και κάτι βαριές φωνές από μέσα και λέω καμιά χοντρή θα είναι. Και εμφανίζεται ένα στυλιάρι, ξανθό, κοντά στο 1,70. Όμορφη κοπελίτσα για τα δεδομένα της Ιάσωνος και στο δωμάτιο ακόμα καλύτερη. Έλεγε ότι είναι κουρασμένη από τα 20-30 δωμάτια που κάνει στη βάρδια της, ότι ευτυχώς που οι πάκις πιστονιάζουνε κάνα δίλεπτο και χύνουνε, ενώ συστήθηκε ως Ρωσιδούλα με 8 μήνες στην Ελλάδα. Χαλαρή φάση μέσα, χωρίς βιασύνες, θερμή στο σεξ, γλωσσόφιλα απέφυγε, πίπα με καπότα, πατούσες καθαρές που με άφησε να της κολλήσω στη μάπα μου να ανασάνω σαν άνθρωπος
, γενικώς μου άρεσε. Τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει με το στοίχημα, μπας και γαμήσω καμιά μέρα στο σπίτι με την ησυχία μου :S