ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
ειναι θεμα χημεισς και πως ηταν η κοπελα σε θεμα διαθεσης δεν ταιριαζουν ολες οι εργαζομενες με ολους
Ο Κλεόβουλος έγραψε μια αρνητική κριτική για την Τζένιφερ, εγώ θα γράψω μια θετική, θα θεωρηθω προμοτορας?
Τι να γράψει ρε φιλε...Γράφε αυτό που σου κάνει η κοπέλα μέσα...απλά.... σε μένα φέρθηκε ετσι..
μια νταρντανα ειναι η Παολακατεβηκα μεσημερι και ηταν μια Παολα,ουτε καθισα να την δω,ισως περασω βραδυ
ετσιΤι να γράψει ρε φιλε...
Υπενθύμιση και εγώ την πάτησαν διάβασα διθύραμβο για αγίου πετρου,πηγα και πήρα την κοπέλα,και φωλαρα και καμιά σχέση με τα ψέματα που έγραφε αυτός. Και καπάκι φυσικά βγήκαν και άλλες αρνητικές κριτικές. Καλό είναι να απομονώσουμε κάποια άτομα και να προσέχουμε τι γραφει, ποιος το γράφει.
..Τωρα ισως η περισσοτεροι τα 10 και 20 ευρω να ειναι υπερπολυτιμα,δυστηχως αντικατοπτριζουν την μιζερια της κοινωνιας και της ελλαδας ,να ξερετε η κοινωνια εχει χωριστει σε λεφταδες,και μπατιρηδες,προσωπικα δεν ανηκω σε κανενα απο τα δυο,αυτην την στιγμη ειμαι καλα απο λεφτα και μαρεσει να ρισκαρω,τα χασα? Στα ρχιδια μου,ρισκαρα και εμαθα να ξεχωριζω την καθε φολα και οχι...
Καλησπέρα. Τι προτείνετε κοντα στα Ιλίσια;; ειμαι άσχετος απο Αθήνα
Συμφωνα με πληροφοριες απο σπιτακι στη φυλης, επιστρεφει η Μπιουτη η νταρντανομαρουλα αυτη τη βδομαδα! Το ανεφερε τσα2.
Φιλαράκι δεν είναι τα 20 ευρώ αυτά καθ' αυτά το ζήτημα. Εγώ ας πούμε διαβάζω για την αλλη πάνω στην Καβλα μου οτι ειναι τελεια, οτι κάνει τσιμπουκαρες, οτι κανει παπαδες, οτι γαμιεται σαν σκυλι. Παω εκει και δεν αφηνει ουτε να την αγγιξεις και βρωμαει κιολας το μουνι της απο μακριά. Ε δεν μπορουμε να κοροιδευομαστε τοσο πολυ. Και εγω δεν αναφερομαι προσωπικα, απλα εφιστω την προσοχη σε οσους διαβαζουν, να φιλτραρουν γενικα οτι διαβαζουν και να ψαχνουν για ποσα μπουρδελα εχουν γραψει αυτοι που γραφουν και τι γραφουν. Ειναι αμαρτια καποια παιδιά να ενημερωνουν χωρις κανενα οφελος και καποιοι να προσπαθουν να προμοταρουν καποιες ηλιθιες αχρηστες και να μας τρωνε τα λεφτα ετσι. Εγω αμα ειναι καποια μετρια και δεν ξερει τη δουλεια, ας πουμε η Ρωξανη στο φ17 που πηρα. Ενταξει ενα 20αρικακι ειναι, δοκιμαζεις ενα φρεσκο και νεαρο ευγενικο κοριτσακι. Αλλα να πηγαινεις με καλη διαθεση σε καποια και να φευγεις με νευρα, να σε έχει νευριασει τοσο με τις μαλακιες που κανει...Θα απαντησω αναλυτικα καποια αλλη στιγμη σχετικα με την κατηγορια, που με κατηγορουν οτι ειπα ψεματα,οχι οτι επαθα καμια καταθλιψη,αλλα μιας και περναμε τον χρονο μας,καλο θα ηταν να ανταλλασουμε αποψεις,για μενα το αγιου πετρου 7 ειναι μακραν φολοσπιτο,τζεσικα,φαμπιανα,μονικα κλπ δεν κανανε ελευθερο στοματικο ,το αποφευγανε,η φαμπιανα επιτηδες ειχε βαλει σιδερακια σαν δικαιολογια,η τζεσικα οτι δεν εχει ορεξη,η μονικα δεν θυμαμαι αλλα το απεφευγε,η τζεσικα παναθεμα την εγινε και στουντιο girl , η τσατσαδες? Μη χειροτερα, η μια ποιο αγενης και ποιο ξινη απο την αλλη,δεν μπορω να πω ψεματα ρε παιδια? Γιατι? Ξυρισμενος,μπαναρισμενος,και δευτερο μπανιο με τα μωρομαντηλα η αλλη μου εκανε μια πορνοσταρικη πιπα σε καποια σημεια εκανε deepthroat της πιεζα το κεφαλι και συνεχιζε μεχρι να σκασει,γιατι να πω ψεματα? :S Ωραια, εγω θα ρωτησω κατι αλλο, γιατι δεν εκανε σε εσας και εκανε σε εμενα? Ενας λογος της ειπα οτι δεν θελω σεξ και θελω μονο αυτο,καθαρος ημουν ,τι διαολο? Τεσπα εαν βγειτε και πειτε ολοι μαζι οτι δεν κανει και πω εγω οτι κανει καλο στοματικο,θα πιστεψουν απλα εσας γιατι ειστε απλα πλειοψηφια και μαρτυρες,αλλα μαρτυρες χωρις στοιχεια,δεν μπορω να τραβηξω εγω βιντεο την ωρα στο δωματιο,θα με πανε δικαστικα,και ουτε προκειται να κανω κατι ριψοκινδυνο για να μεταπεισω καποια μελη μιας πορνοκοινοτητας Ημουν τοσο ενθουσιασμενος εκεινα τα λεπτα που βγηκα και το ειπα εδω χωρις λογικη οτι αυτα που κανε σε μενα ισως μην τα κανει με ολους,θα μου πειτε τωρα επαγγελματιας ,εαν παρω εγω μια πορσε καγιεν και παρει και ο αλλος πορσε καγιεν γιατι να εχει λιγοτερη αποδοση η δικη μου απο τον αλλον? Εκει μιλαμε για αντικειμενα και υλικα αγαθα,εδω μιλαμε για ανθρωπινο παραγοντα,συνθηκες,ψυχολογια,εδω εχουν κλαφτει στο παρελθον διαφοροι οτι σε αλλους δινει φιλια,και σε αλλους οχι ,χωρις ρατσισμο ,χωρις κακη προθεση,το ιδιο θα γαμηθει με εναν 25αρη καθαρο και εμφανισιμο,με εναν 60αρη,αξεστο,απλυτο? Και φυσικα η χαρακτηρισμοι δεν πανε ουτε για τον κλεοβουλο,ουτε για το αλλον που απαντησε κατω..Τωρα ισως η περισσοτεροι τα 10 και 20 ευρω να ειναι υπερπολυτιμα,δυστηχως αντικατοπτριζουν την μιζερια της κοινωνιας και της ελλαδας ,να ξερετε η κοινωνια εχει χωριστει σε λεφταδες,και μπατιρηδες,προσωπικα δεν ανηκω σε κανενα απο τα δυο,αυτην την στιγμη ειμαι καλα απο λεφτα και μαρεσει να ρισκαρω,τα χασα? Στα ρχιδια μου,ρισκαρα και εμαθα να ξεχωριζω την καθε φολα και οχι,και τσακωμο εχω κανει,και τα μισα λεφτα εχω ζητησει,και πολλα αλλα,γιατι τσατσαδες σπανια να χαρισουν και να ριξουν τιμη ετσι και εμεις πρεπει να εχουμε σκληρο προσωπο,θα ηθελα πολυ να σας ηξερα να σας κερασω αυτα τα 20 χαμενα ευρω,δυστηχως ειμαι προκατηλημενος και πολλες συναντησεις μεσω διαδυκτιου δεν γουσταρω,της κριτικες για πατρισια και τζενιφερ θα της ανεβασω,σε οσους αρεσουν καλως,σε οσους οχι παλι καλως...
Υγ Καποιοι υποψηφιοι αρχιμαλακες της χρονιας που πανε γκαζι και φιλλοπαππου να παρουν ματι παρτουζες Ας μην χαλανε το νημα με την φλυαρια τους και ας πανε στον νομο του πικερ
Αγαπούλες μόλις επέστρεψα, και ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ SKINNY... Πήγα και εγώ να βρω το Χριστινάκι μου, αλλά είχε περίοδο, όπως είπε και ο άλλος συναγωνιστής. Εγώ δεν πέρασα στην Μαρίνα, ανέβηκα πάνω Φώκαιας 27Β ημιώροφος, και μου βγαίνει η ΕΥΑ από Ουκρανία... Skinny από τα λίγα... το χόρτασα, δεν το χόρτασα, ακόμα δεν ξέρω...
Ένα θα σας πω, με το που τελείωσα, και βγαίνει από το δωμάτιο στο επόμενο λεπτό, φωνάζω την τσατσά και μου την ξαναφέρνει μέσα... Double score ο δικός σου.
Έχω γράψει κριτική, θα περιμένετε να εγκριθεί, να την διαβάσετε, λέμε τώρα...
εχει ματι παρτουζες στο Γκαζι και στου Φιλοπαππου; Τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε εδω μεσα απο φαντασιοπληκτους ψευδοκριτικογραφους; Βγαζετε τα κινητα στο δωματιο και λετε στην πουτανα κοιτα εδω κριτικη που σου εγραψα.Θα απαντησω αναλυτικα καποια αλλη στιγμη σχετικα με την κατηγορια, που με κατηγορουν οτι ειπα ψεματα,οχι οτι επαθα καμια καταθλιψη,αλλα μιας και περναμε τον χρονο μας,καλο θα ηταν να ανταλλασουμε αποψεις,για μενα το αγιου πετρου 7 ειναι μακραν φολοσπιτο,τζεσικα,φαμπιανα,μονικα κλπ δεν κανανε ελευθερο στοματικο ,το αποφευγανε,η φαμπιανα επιτηδες ειχε βαλει σιδερακια σαν δικαιολογια,η τζεσικα οτι δεν εχει ορεξη,η μονικα δεν θυμαμαι αλλα το απεφευγε,η τζεσικα παναθεμα την εγινε και στουντιο girl , η τσατσαδες? Μη χειροτερα, η μια ποιο αγενης και ποιο ξινη απο την αλλη,δεν μπορω να πω ψεματα ρε παιδια? Γιατι? Ξυρισμενος,μπαναρισμενος,και δευτερο μπανιο με τα μωρομαντηλα η αλλη μου εκανε μια πορνοσταρικη πιπα σε καποια σημεια εκανε deepthroat της πιεζα το κεφαλι και συνεχιζε μεχρι να σκασει,γιατι να πω ψεματα? :S Ωραια, εγω θα ρωτησω κατι αλλο, γιατι δεν εκανε σε εσας και εκανε σε εμενα? Ενας λογος της ειπα οτι δεν θελω σεξ και θελω μονο αυτο,καθαρος ημουν ,τι διαολο? Τεσπα εαν βγειτε και πειτε ολοι μαζι οτι δεν κανει και πω εγω οτι κανει καλο στοματικο,θα πιστεψουν απλα εσας γιατι ειστε απλα πλειοψηφια και μαρτυρες,αλλα μαρτυρες χωρις στοιχεια,δεν μπορω να τραβηξω εγω βιντεο την ωρα στο δωματιο,θα με πανε δικαστικα,και ουτε προκειται να κανω κατι ριψοκινδυνο για να μεταπεισω καποια μελη μιας πορνοκοινοτητας Ημουν τοσο ενθουσιασμενος εκεινα τα λεπτα που βγηκα και το ειπα εδω χωρις λογικη οτι αυτα που κανε σε μενα ισως μην τα κανει με ολους,θα μου πειτε τωρα επαγγελματιας ,εαν παρω εγω μια πορσε καγιεν και παρει και ο αλλος πορσε καγιεν γιατι να εχει λιγοτερη αποδοση η δικη μου απο τον αλλον? Εκει μιλαμε για αντικειμενα και υλικα αγαθα,εδω μιλαμε για ανθρωπινο παραγοντα,συνθηκες,ψυχολογια,εδω εχουν κλαφτει στο παρελθον διαφοροι οτι σε αλλους δινει φιλια,και σε αλλους οχι ,χωρις ρατσισμο ,χωρις κακη προθεση,το ιδιο θα γαμηθει με εναν 25αρη καθαρο και εμφανισιμο,με εναν 60αρη,αξεστο,απλυτο? Και φυσικα η χαρακτηρισμοι δεν πανε ουτε για τον κλεοβουλο,ουτε για το αλλον που απαντησε κατω..Τωρα ισως η περισσοτεροι τα 10 και 20 ευρω να ειναι υπερπολυτιμα,δυστηχως αντικατοπτριζουν την μιζερια της κοινωνιας και της ελλαδας ,να ξερετε η κοινωνια εχει χωριστει σε λεφταδες,και μπατιρηδες,προσωπικα δεν ανηκω σε κανενα απο τα δυο,αυτην την στιγμη ειμαι καλα απο λεφτα και μαρεσει να ρισκαρω,τα χασα? Στα ρχιδια μου,ρισκαρα και εμαθα να ξεχωριζω την καθε φολα και οχι,και τσακωμο εχω κανει,και τα μισα λεφτα εχω ζητησει,και πολλα αλλα,γιατι τσατσαδες σπανια να χαρισουν και να ριξουν τιμη ετσι και εμεις πρεπει να εχουμε σκληρο προσωπο,θα ηθελα πολυ να σας ηξερα να σας κερασω αυτα τα 20 χαμενα ευρω,δυστηχως ειμαι προκατηλημενος και πολλες συναντησεις μεσω διαδυκτιου δεν γουσταρω,της κριτικες για πατρισια και τζενιφερ θα της ανεβασω,σε οσους αρεσουν καλως,σε οσους οχι παλι καλως...
Υγ Καποιοι υποψηφιοι αρχιμαλακες της χρονιας που πανε γκαζι και φιλλοπαππου να παρουν ματι παρτουζες Ας μην χαλανε το νημα με την φλυαρια τους και ας πανε στον νομο του πικερ
και αν έφαγα την φόλα... με πείραζε η ΦΟΛΑ, γιατί πήγαινα να εκτονωθώ, και δεν εκτονώθηκα. Σίγουρα οι διάφορες αρνητικές περιπτώσεις σε κάνουν να προφυλάσσεσαι.
Εκανα μια μεσημβρινη περατζαδα απο εκει, αλλα επεσα σε ζονγκ, σαλοναριζε η παολα bear.ΚΟΛΩΝΟΥ 53 - 22ΧΡΟΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΛΔΑΒΑΚΙΑ
Το έγραψα και εχθές πως αν δεν είναι εκεί πιθανον να είναι σε ένα από τα άλλα δύο 48Εκανα μια μεσημβρινη περατζαδα απο εκει, αλλα επεσα σε ζονγκ, σαλοναριζε η παολα bear.
Στο 48 καινουργιο παντως δεν ηταν σιγουρα γιατι ηταν η Ευα και η Μαρια.Το έγραψα και εχθές πως αν δεν είναι εκεί πιθανον να είναι σε ένα από τα άλλα δύο 48