Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (31 μέλη και 232 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.971
Κριτικές
76
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Ο Κλεόβουλος έγραψε μια αρνητική κριτική για την Τζένιφερ, εγώ θα γράψω μια θετική, θα θεωρηθω προμοτορας?

Γράφε αυτό που σου κάνει η κοπέλα μέσα...απλά.... σε μένα φέρθηκε ετσι..
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Γράφε αυτό που σου κάνει η κοπέλα μέσα...απλά.... σε μένα φέρθηκε ετσι..
Τι να γράψει ρε φιλε...
Υπενθύμιση και εγώ την πάτησαν διάβασα διθύραμβο για αγίου πετρου,πηγα και πήρα την κοπέλα,και φωλαρα και καμιά σχέση με τα ψέματα που έγραφε αυτός. Και καπάκι φυσικά βγήκαν και άλλες αρνητικές κριτικές. Καλό είναι να απομονώσουμε κάποια άτομα και να προσέχουμε τι γραφει, ποιος το γράφει.
 

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Μηνύματα
1.640
Like
7.590
Πόντοι
1.056
BURNOUT :badair: :badair: :badair:

Το γνωστο συνδρομο της επαγγελματικης εξουθενωσης :-( :-(

8+κατι σκαω :blowup:στο υγρο+σκοτεινο μετακςυι :orchestra: :walkingpenis: :tn04:

Καρφι στον λαβυρινθο ΜΑΞ28Α :headbaning2:για την Τζεσσικα :afro:
Λοιπον,τι εγραψα το Σαββατο;θυμαστε;μην γραψω τα ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ βαριεμαι :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μονο η πιπα αξιζε κ οταν πηγα να της τον καρφωσω βαθεια αντεδρασε :tickedoff:
Η κοπελα τα χε παιξει απο τις ορδες των ανθωπομορφων αλλοδαπων  πελατων :thubsdown: :headbang:
Το ενα δωματιο πισω απ τ αλλο :fuck2:
Με την Τζεσσικα δεν νομιζω να ξαναπαω :-(

Βγηκα στην Περδικα,αριστερα μου μια εκδιδομενη μονο με εσωρουχα,ξανθη πλατινε με τεραστια κωλαρα γεματη κυτταριτιδα μιλουσε με μια 2τσα :think:μαλλον,η οποια καθονταν στο απεναντι παρτερι του πρεζοδρομου.Η ολη φαση μου θυμησε την Κασσανδρα απο το μπιλιαρδαδικο να ψαρευει πελατες :headbaning2:το κσλοκαιρι που περασε :S
Πηγαινοντας στον φουρνο σκεφτηκα τι ειχα διαβασει απο τον dimxxx για την Τζεσσικα το καλοκαιρι,δεν ειχε κ τις καλυτερες εντυπωσεις... :dunno:
Περιμενοντας κατω απο το ξενοδοχειο να αναψει ο σηματοδοτης για να διασχισω την Αχιλλεως βλεπω στην Κολ εναν πρεζακια :zombie: πανω σε ενα αθλιο παπι να καμει burnout :2funny: :2funny: :2funny:κ με το που αναβει το φαναρι ξεχυνεται :cum:σαν εμετος :vomit: στην καθοδο της Αχιλλεως :badair: :uglystupid:δινοντας την δικη του νοτα στην ολη παρακμα :shit:
Χαρου πεσκεσι :priest:

Χλαπακιασα μια μπογατσα :wanker:

Αυτα απο μενα κ καλα να περνατε  :hi:  :hi:  :hi:  :coolcondom:







 

Επισκέπτης
κατεβηκα μεσημερι και ηταν μια Παολα,ουτε καθισα να την δω,ισως περασω βραδυ
μια νταρντανα ειναι η Παολα

Παιδια εχετε προσεξει 2 Κινεζους που καθονται στο νταβατζοκαφενειο Αρτα; Ειναι της δουλειας ή ξεκαρφωτοι;
 

Επισκέπτης
Τι να γράψει ρε φιλε...
Υπενθύμιση και εγώ την πάτησαν διάβασα διθύραμβο για αγίου πετρου,πηγα και πήρα την κοπέλα,και φωλαρα και καμιά σχέση με τα ψέματα που έγραφε αυτός. Και καπάκι φυσικά βγήκαν και άλλες αρνητικές κριτικές. Καλό είναι να απομονώσουμε κάποια άτομα και να προσέχουμε τι γραφει, ποιος το γράφει.
ετσι
 

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Μηνύματα
658
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Θα απαντησω αναλυτικα καποια αλλη στιγμη σχετικα με την κατηγορια, που με κατηγορουν οτι ειπα ψεματα,οχι οτι επαθα καμια καταθλιψη,αλλα μιας και περναμε τον χρονο μας,καλο θα ηταν να ανταλλασουμε αποψεις,για μενα το αγιου πετρου 7 ειναι μακραν φολοσπιτο,τζεσικα,φαμπιανα,μονικα κλπ δεν κανανε ελευθερο στοματικο ,το αποφευγανε,η φαμπιανα επιτηδες ειχε βαλει σιδερακια σαν δικαιολογια,η τζεσικα οτι δεν εχει ορεξη,η μονικα δεν θυμαμαι αλλα το απεφευγε,η τζεσικα παναθεμα την εγινε και στουντιο girl , η τσατσαδες? Μη χειροτερα, η μια ποιο αγενης και ποιο ξινη απο την αλλη,δεν μπορω να πω ψεματα ρε παιδια? Γιατι? Ξυρισμενος,μπαναρισμενος,και δευτερο μπανιο με τα μωρομαντηλα η αλλη μου εκανε μια πορνοσταρικη πιπα σε καποια σημεια εκανε deepthroat της πιεζα το κεφαλι και συνεχιζε μεχρι να σκασει,γιατι να πω ψεματα? :S Ωραια, εγω θα ρωτησω κατι αλλο, γιατι δεν εκανε σε εσας και εκανε σε εμενα? Ενας λογος της ειπα οτι δεν θελω σεξ και θελω μονο αυτο,καθαρος ημουν ,τι διαολο? Τεσπα εαν βγειτε και πειτε ολοι μαζι οτι δεν κανει και πω εγω οτι κανει καλο στοματικο,θα πιστεψουν απλα εσας γιατι ειστε απλα  πλειοψηφια και μαρτυρες,αλλα μαρτυρες χωρις στοιχεια,δεν μπορω να τραβηξω εγω βιντεο την ωρα στο δωματιο,θα με πανε δικαστικα,και ουτε προκειται να κανω κατι ριψοκινδυνο για να μεταπεισω καποια μελη μιας πορνοκοινοτητας  :jerking: Ημουν τοσο ενθουσιασμενος εκεινα τα λεπτα που βγηκα και το ειπα εδω χωρις λογικη οτι αυτα που κανε σε μενα ισως μην τα κανει με ολους,θα μου πειτε τωρα επαγγελματιας ,εαν παρω εγω μια πορσε καγιεν και παρει και ο αλλος πορσε καγιεν γιατι να εχει λιγοτερη αποδοση η δικη μου απο τον αλλον? Εκει μιλαμε για αντικειμενα και υλικα αγαθα,εδω μιλαμε για ανθρωπινο παραγοντα,συνθηκες,ψυχολογια,εδω εχουν κλαφτει στο παρελθον διαφοροι οτι σε αλλους δινει φιλια,και σε αλλους οχι ,χωρις ρατσισμο ,χωρις κακη προθεση,το ιδιο θα γαμηθει με εναν 25αρη καθαρο και εμφανισιμο,με εναν 60αρη,αξεστο,απλυτο? Και φυσικα η χαρακτηρισμοι δεν πανε ουτε για τον κλεοβουλο,ουτε για το αλλον που απαντησε κατω..Τωρα ισως η περισσοτεροι τα 10 και 20 ευρω να ειναι υπερπολυτιμα,δυστηχως αντικατοπτριζουν την μιζερια της κοινωνιας και της ελλαδας  :headbang:,να ξερετε η κοινωνια εχει χωριστει σε λεφταδες,και μπατιρηδες,προσωπικα δεν ανηκω σε κανενα απο τα δυο,αυτην την στιγμη ειμαι καλα απο λεφτα και μαρεσει να ρισκαρω,τα χασα? Στα ρχιδια μου,ρισκαρα και εμαθα να ξεχωριζω την καθε φολα και οχι,και τσακωμο εχω κανει,και τα μισα λεφτα εχω ζητησει,και πολλα αλλα,γιατι τσατσαδες σπανια να χαρισουν και να ριξουν τιμη ετσι και εμεις πρεπει να εχουμε σκληρο προσωπο,θα ηθελα πολυ να σας ηξερα να σας κερασω αυτα τα 20 χαμενα ευρω,δυστηχως ειμαι προκατηλημενος και πολλες συναντησεις μεσω διαδυκτιου δεν γουσταρω,της κριτικες για πατρισια και  τζενιφερ θα της ανεβασω,σε οσους αρεσουν καλως,σε οσους οχι παλι καλως...

Υγ Καποιοι υποψηφιοι αρχιμαλακες της χρονιας που πανε γκαζι και φιλλοπαππου να παρουν ματι παρτουζες  :2on1: Ας μην χαλανε το νημα με την φλυαρια τους και ας πανε στον νομο του πικερ  :2funny: :2funny: :2funny:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
..Τωρα ισως η περισσοτεροι τα 10 και 20 ευρω να ειναι υπερπολυτιμα,δυστηχως αντικατοπτριζουν την μιζερια της κοινωνιας και της ελλαδας  :headbang:,να ξερετε η κοινωνια εχει χωριστει σε λεφταδες,και μπατιρηδες,προσωπικα δεν ανηκω σε κανενα απο τα δυο,αυτην την στιγμη ειμαι καλα απο λεφτα και μαρεσει να ρισκαρω,τα χασα? Στα ρχιδια μου,ρισκαρα και εμαθα να ξεχωριζω την καθε φολα και οχι...

    Νταβατζή στην τσέπη μας, δεν θα βάλουμε... κουμάντο, ο καθένας κάνει για την δική του τσέπη!! Και εμένα προσωπικά μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση, το πρώτο πράμα σαν κουλτούρα που συνάντησα εδώ μέσα ήταν το VFM (value for money), και αν κλάψαμε το 20άρικο ή όχι. Πάλι στο προσωπικό, ποτέ μου δεν με πείραξε πόσα χρήματα είχα δώσει και αν έφαγα την φόλα... με πείραζε η ΦΟΛΑ, γιατί πήγαινα να εκτονωθώ, και δεν εκτονώθηκα. Σίγουρα οι διάφορες αρνητικές περιπτώσεις σε κάνουν να προφυλάσσεσαι.
    Τόσο καιρό, το έβλεπα, το διάβαζα, ποτέ δεν το σχολίασα... Το θεωρώ χυδαίο, να κάτσω να ασχοληθώ με το αν κάποιος μπορεί να δώσει €1000 σε μια πουτάνα για να την γαμήσει από κώλο ή αν θα κάτσει να κλάψει το 20άρικο... Το θεωρώ χυδαίο να κάτσω δίπλα δίπλα με τον οποιονδήποτε να κάτσω να αναμετρηθώ για τα 20άρικα ή τα 50άρικα... Το θεωρώ χυδαίο να γίνονται κοινωνικές διακρίσεις με βάση την οικονομική, κοινωνική, πολιτιστική κατάσταση του καθενός... Και αν θες αν ξέρεις, θεωρώ χυδαίο ότι κάθομαι και σχολιάζω το σχόλιο σου.
    Ίσως, κάποια στιγμή, θα πρέπει κάποια πράματα, όσο και να τα πιστεύουμε, μπορεί να είναι και η ωμή πραγματικότητα, μπορεί και όχι... να τα κρατάμε για τον εαυτό μας.
 

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Μηνύματα
437
Like
875
Πόντοι
81
Καλησπερα μαγκες μπορει να μου καποιος να μου πει εαν γνωριζει που χαθηκε η γιασμιν που δουλευε στη φωκαιας 25 εχω πολυ καιρο να την πετυχω..
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.178
Κριτικές
86
Like
3.968
Πόντοι
5.015
Καλησπέρα. Τι προτείνετε κοντα στα Ιλίσια;; ειμαι άσχετος απο Αθήνα

Στα Ιλίσια δεν έχει μπουρδέλα αλλά άλλα "σπορ" στη Μιχαλακοπούλου, κωλόμπαρα, στριπτιζάδικα... Αλλά επειδή αυτά είναι για βαριά βαλάντια και όπως υποπτεύομαι είσαι φοιτητής, αν θες να γαμήσεις οπωσδήποτε κι όχι απλά να χουφτώσεις άσ' το καλύτερα, μπες στη διαδικασία να γνωρίσεις την Αθήνα, προτιμότερο
 

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Θα απαντησω αναλυτικα καποια αλλη στιγμη σχετικα με την κατηγορια, που με κατηγορουν οτι ειπα ψεματα,οχι οτι επαθα καμια καταθλιψη,αλλα μιας και περναμε τον χρονο μας,καλο θα ηταν να ανταλλασουμε αποψεις,για μενα το αγιου πετρου 7 ειναι μακραν φολοσπιτο,τζεσικα,φαμπιανα,μονικα κλπ δεν κανανε ελευθερο στοματικο ,το αποφευγανε,η φαμπιανα επιτηδες ειχε βαλει σιδερακια σαν δικαιολογια,η τζεσικα οτι δεν εχει ορεξη,η μονικα δεν θυμαμαι αλλα το απεφευγε,η τζεσικα παναθεμα την εγινε και στουντιο girl , η τσατσαδες? Μη χειροτερα, η μια ποιο αγενης και ποιο ξινη απο την αλλη,δεν μπορω να πω ψεματα ρε παιδια? Γιατι? Ξυρισμενος,μπαναρισμενος,και δευτερο μπανιο με τα μωρομαντηλα η αλλη μου εκανε μια πορνοσταρικη πιπα σε καποια σημεια εκανε deepthroat της πιεζα το κεφαλι και συνεχιζε μεχρι να σκασει,γιατι να πω ψεματα? :S Ωραια, εγω θα ρωτησω κατι αλλο, γιατι δεν εκανε σε εσας και εκανε σε εμενα? Ενας λογος της ειπα οτι δεν θελω σεξ και θελω μονο αυτο,καθαρος ημουν ,τι διαολο? Τεσπα εαν βγειτε και πειτε ολοι μαζι οτι δεν κανει και πω εγω οτι κανει καλο στοματικο,θα πιστεψουν απλα εσας γιατι ειστε απλα  πλειοψηφια και μαρτυρες,αλλα μαρτυρες χωρις στοιχεια,δεν μπορω να τραβηξω εγω βιντεο την ωρα στο δωματιο,θα με πανε δικαστικα,και ουτε προκειται να κανω κατι ριψοκινδυνο για να μεταπεισω καποια μελη μιας πορνοκοινοτητας  :jerking: Ημουν τοσο ενθουσιασμενος εκεινα τα λεπτα που βγηκα και το ειπα εδω χωρις λογικη οτι αυτα που κανε σε μενα ισως μην τα κανει με ολους,θα μου πειτε τωρα επαγγελματιας ,εαν παρω εγω μια πορσε καγιεν και παρει και ο αλλος πορσε καγιεν γιατι να εχει λιγοτερη αποδοση η δικη μου απο τον αλλον? Εκει μιλαμε για αντικειμενα και υλικα αγαθα,εδω μιλαμε για ανθρωπινο παραγοντα,συνθηκες,ψυχολογια,εδω εχουν κλαφτει στο παρελθον διαφοροι οτι σε αλλους δινει φιλια,και σε αλλους οχι ,χωρις ρατσισμο ,χωρις κακη προθεση,το ιδιο θα γαμηθει με εναν 25αρη καθαρο και εμφανισιμο,με εναν 60αρη,αξεστο,απλυτο? Και φυσικα η χαρακτηρισμοι δεν πανε ουτε για τον κλεοβουλο,ουτε για το αλλον που απαντησε κατω..Τωρα ισως η περισσοτεροι τα 10 και 20 ευρω να ειναι υπερπολυτιμα,δυστηχως αντικατοπτριζουν την μιζερια της κοινωνιας και της ελλαδας  :headbang:,να ξερετε η κοινωνια εχει χωριστει σε λεφταδες,και μπατιρηδες,προσωπικα δεν ανηκω σε κανενα απο τα δυο,αυτην την στιγμη ειμαι καλα απο λεφτα και μαρεσει να ρισκαρω,τα χασα? Στα ρχιδια μου,ρισκαρα και εμαθα να ξεχωριζω την καθε φολα και οχι,και τσακωμο εχω κανει,και τα μισα λεφτα εχω ζητησει,και πολλα αλλα,γιατι τσατσαδες σπανια να χαρισουν και να ριξουν τιμη ετσι και εμεις πρεπει να εχουμε σκληρο προσωπο,θα ηθελα πολυ να σας ηξερα να σας κερασω αυτα τα 20 χαμενα ευρω,δυστηχως ειμαι προκατηλημενος και πολλες συναντησεις μεσω διαδυκτιου δεν γουσταρω,της κριτικες για πατρισια και  τζενιφερ θα της ανεβασω,σε οσους αρεσουν καλως,σε οσους οχι παλι καλως...

Υγ Καποιοι υποψηφιοι αρχιμαλακες της χρονιας που πανε γκαζι και φιλλοπαππου να παρουν ματι παρτουζες  :2on1: Ας μην χαλανε το νημα με την φλυαρια τους και ας πανε στον νομο του πικερ  :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαράκι δεν είναι τα 20 ευρώ αυτά καθ' αυτά το ζήτημα. Εγώ ας πούμε διαβάζω για την αλλη πάνω στην Καβλα μου οτι ειναι τελεια, οτι κάνει τσιμπουκαρες, οτι κανει παπαδες, οτι γαμιεται σαν σκυλι. Παω εκει και δεν αφηνει ουτε να την αγγιξεις και βρωμαει κιολας το μουνι της απο μακριά. Ε δεν μπορουμε να κοροιδευομαστε τοσο πολυ. Και εγω δεν αναφερομαι προσωπικα, απλα εφιστω την προσοχη σε οσους διαβαζουν, να φιλτραρουν γενικα οτι διαβαζουν και να ψαχνουν για ποσα μπουρδελα εχουν γραψει αυτοι που γραφουν και τι γραφουν. Ειναι αμαρτια καποια παιδιά να ενημερωνουν χωρις κανενα οφελος και καποιοι να προσπαθουν να προμοταρουν καποιες ηλιθιες αχρηστες και να μας τρωνε τα λεφτα ετσι. Εγω αμα ειναι καποια μετρια και δεν ξερει τη δουλεια, ας πουμε η Ρωξανη στο φ17 που πηρα. Ενταξει ενα 20αρικακι ειναι, δοκιμαζεις ενα φρεσκο και νεαρο ευγενικο κοριτσακι. Αλλα να πηγαινεις με καλη διαθεση σε καποια και να φευγεις με νευρα, να σε έχει νευριασει τοσο με τις μαλακιες που κανει...
Συγνωμη εγω δεν παω στην αλλη για να πιστεψει οτι θα μου κλεψει τα λεφτά με την κουτοπονηρια της χωρις να κανει τιποτα. Ειτε αυτα ειναι πολλα λεφτα, ειτε λιγα. Εγω δεν τα εκλεψα παντως, ουτε κανενας εδω μεσα.
 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Μηνύματα
4.259
Κριτικές
256
Like
11.661
Πόντοι
19.505
    Αγαπούλες μόλις επέστρεψα, και ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ SKINNY... Πήγα και εγώ να βρω το Χριστινάκι μου, αλλά είχε περίοδο, όπως είπε και ο άλλος συναγωνιστής. Εγώ δεν πέρασα στην Μαρίνα, ανέβηκα πάνω Φώκαιας 27Β ημιώροφος, και μου βγαίνει η ΕΥΑ από Ουκρανία... Skinny από τα λίγα... το χόρτασα, δεν το χόρτασα, ακόμα δεν ξέρω...

Ένα θα σας πω, με το που τελείωσα, και βγαίνει από το δωμάτιο στο επόμενο λεπτό, φωνάζω την τσατσά και μου την ξαναφέρνει μέσα...  Double score ο δικός σου.

Έχω γράψει κριτική, θα περιμένετε να εγκριθεί, να την διαβάσετε, λέμε τώρα...

Την είδα χτες καθώς έμπαινε στον οίκο
Μωβ ράστα μαλλιά
Αδύνατη στα όρια παρεξηγήσεως.
Έσπασα το κεφάλι μου που την έχω ξαναδεί και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι πρόκειται για την πάλαι ποτέ τούμπανη Εύα που δούλευε για καιρό στο Κεφαληνίας 75 στούντιο.
Τώρα έχει μείνει η σκιά της.
 

Επισκέπτης
Θα απαντησω αναλυτικα καποια αλλη στιγμη σχετικα με την κατηγορια, που με κατηγορουν οτι ειπα ψεματα,οχι οτι επαθα καμια καταθλιψη,αλλα μιας και περναμε τον χρονο μας,καλο θα ηταν να ανταλλασουμε αποψεις,για μενα το αγιου πετρου 7 ειναι μακραν φολοσπιτο,τζεσικα,φαμπιανα,μονικα κλπ δεν κανανε ελευθερο στοματικο ,το αποφευγανε,η φαμπιανα επιτηδες ειχε βαλει σιδερακια σαν δικαιολογια,η τζεσικα οτι δεν εχει ορεξη,η μονικα δεν θυμαμαι αλλα το απεφευγε,η τζεσικα παναθεμα την εγινε και στουντιο girl , η τσατσαδες? Μη χειροτερα, η μια ποιο αγενης και ποιο ξινη απο την αλλη,δεν μπορω να πω ψεματα ρε παιδια? Γιατι? Ξυρισμενος,μπαναρισμενος,και δευτερο μπανιο με τα μωρομαντηλα η αλλη μου εκανε μια πορνοσταρικη πιπα σε καποια σημεια εκανε deepthroat της πιεζα το κεφαλι και συνεχιζε μεχρι να σκασει,γιατι να πω ψεματα? :S Ωραια, εγω θα ρωτησω κατι αλλο, γιατι δεν εκανε σε εσας και εκανε σε εμενα? Ενας λογος της ειπα οτι δεν θελω σεξ και θελω μονο αυτο,καθαρος ημουν ,τι διαολο? Τεσπα εαν βγειτε και πειτε ολοι μαζι οτι δεν κανει και πω εγω οτι κανει καλο στοματικο,θα πιστεψουν απλα εσας γιατι ειστε απλα  πλειοψηφια και μαρτυρες,αλλα μαρτυρες χωρις στοιχεια,δεν μπορω να τραβηξω εγω βιντεο την ωρα στο δωματιο,θα με πανε δικαστικα,και ουτε προκειται να κανω κατι ριψοκινδυνο για να μεταπεισω καποια μελη μιας πορνοκοινοτητας  :jerking: Ημουν τοσο ενθουσιασμενος εκεινα τα λεπτα που βγηκα και το ειπα εδω χωρις λογικη οτι αυτα που κανε σε μενα ισως μην τα κανει με ολους,θα μου πειτε τωρα επαγγελματιας ,εαν παρω εγω μια πορσε καγιεν και παρει και ο αλλος πορσε καγιεν γιατι να εχει λιγοτερη αποδοση η δικη μου απο τον αλλον? Εκει μιλαμε για αντικειμενα και υλικα αγαθα,εδω μιλαμε για ανθρωπινο παραγοντα,συνθηκες,ψυχολογια,εδω εχουν κλαφτει στο παρελθον διαφοροι οτι σε αλλους δινει φιλια,και σε αλλους οχι ,χωρις ρατσισμο ,χωρις κακη προθεση,το ιδιο θα γαμηθει με εναν 25αρη καθαρο και εμφανισιμο,με εναν 60αρη,αξεστο,απλυτο? Και φυσικα η χαρακτηρισμοι δεν πανε ουτε για τον κλεοβουλο,ουτε για το αλλον που απαντησε κατω..Τωρα ισως η περισσοτεροι τα 10 και 20 ευρω να ειναι υπερπολυτιμα,δυστηχως αντικατοπτριζουν την μιζερια της κοινωνιας και της ελλαδας  :headbang:,να ξερετε η κοινωνια εχει χωριστει σε λεφταδες,και μπατιρηδες,προσωπικα δεν ανηκω σε κανενα απο τα δυο,αυτην την στιγμη ειμαι καλα απο λεφτα και μαρεσει να ρισκαρω,τα χασα? Στα ρχιδια μου,ρισκαρα και εμαθα να ξεχωριζω την καθε φολα και οχι,και τσακωμο εχω κανει,και τα μισα λεφτα εχω ζητησει,και πολλα αλλα,γιατι τσατσαδες σπανια να χαρισουν και να ριξουν τιμη ετσι και εμεις πρεπει να εχουμε σκληρο προσωπο,θα ηθελα πολυ να σας ηξερα να σας κερασω αυτα τα 20 χαμενα ευρω,δυστηχως ειμαι προκατηλημενος και πολλες συναντησεις μεσω διαδυκτιου δεν γουσταρω,της κριτικες για πατρισια και  τζενιφερ θα της ανεβασω,σε οσους αρεσουν καλως,σε οσους οχι παλι καλως...

Υγ Καποιοι υποψηφιοι αρχιμαλακες της χρονιας που πανε γκαζι και φιλλοπαππου να παρουν ματι παρτουζες  :2on1: Ας μην χαλανε το νημα με την φλυαρια τους και ας πανε στον νομο του πικερ  :2funny: :2funny: :2funny:
εχει ματι παρτουζες στο Γκαζι και στου Φιλοπαππου; Τι αλλη μαλακια θα διαβασουμε εδω μεσα απο φαντασιοπληκτους ψευδοκριτικογραφους; Βγαζετε τα κινητα στο δωματιο και λετε στην πουτανα κοιτα εδω κριτικη που σου εγραψα.
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.069
Κριτικές
7
Like
3.812
Πόντοι
736
     και αν έφαγα την φόλα... με πείραζε η ΦΟΛΑ, γιατί πήγαινα να εκτονωθώ, και δεν εκτονώθηκα. Σίγουρα οι διάφορες αρνητικές περιπτώσεις σε κάνουν να προφυλάσσεσαι.
   

:hi:
 

mut

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Μηνύματα
50
Like
18
Πόντοι
0
Παιδια γεια σας.Παιζει κανα ομορφο μελανουρι αντε εως 25 χρονων 1η βαρδια Φυλης?Ευχαριστω...
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.107
Κριτικές
33
Like
7.341
Πόντοι
4.746

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.951
Πόντοι
206
Εκανα μια μεσημβρινη περατζαδα απο εκει, αλλα επεσα σε ζονγκ, σαλοναριζε η παολα bear.  :sunglasses:
Το έγραψα και εχθές πως αν δεν είναι εκεί πιθανον να είναι σε ένα από τα άλλα δύο 48
 

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.163
Κριτικές
3
Like
4.799
Πόντοι
736
Το έγραψα και εχθές πως αν δεν είναι εκεί πιθανον να είναι σε ένα από τα άλλα δύο 48
Στο 48 καινουργιο παντως δεν ηταν σιγουρα γιατι ηταν η Ευα και η Μαρια.
Διπλα δεν πηγα αλλα εκει παιζει στανταρ η Ατζελα οποτε λιγο χλωμο.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom