Βρε παιδιά, ακούω τόσες ΙΕΡΟΣΥΛΙΕΣ για το Μετάξι που αναγκάστηκα να παρέμβω.
Ως πολύ παλιός μπουρδελιάρης στην
Ιάσωνος 19Α Όροφο (Ίνα με το τέλειο στητό Βυζί Ρωσίδα το ομορφότερο
βυζί της ζωής μου, Καρίνα το κοντοπούτανο στα 'νεώτερα' χρόνια) και στο ισόγειο στα 'παλιότερα' χρόνια
(Νατάσα/Ναταλία δίμετρη Ρωσίδα ΘΕΑ με ίσια μαλλιά μέχρι τον κόλο ΒΥΖΟΥΣ μεγάλους στητούς που είχε έναν
άντρα πουρό τσάτσο), είχα συναντήσει όχι μόνο ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ γυναίκες αλλά και τις πρώτες
'μπουρδελοκαψούρες' μου λόγω της τέλειας ομορφιάς (εξαιρώ το Καρινάκι που ήταν προς το μέτριο σε σχέση
με τις άλλες) τους αλλά και της ΑΡΧΟΝΤΙΑΣ που εξέπεμπαν 'Ρωσίδες Πριγκήπισσες ξεπεσμένες στην
οδό της ΚΑΒΛΑΣ'.
Λοιπόν, μην τρελλαίνεστε οι νεώτεροι, και όσοι φοβούνται πολύ πολύ βάζουν ένα ολόσωμο με γάντια
και την παίζουν σε τηλεδιάσκεψη του Netmeeting ... μουά-χαχαχα-χαχα
προτινετε παραυτα για ΤΙΜΙΜΕΝΟΣ!!!!!
να ακουστει παρακαλο το αιτιμα μου προσ τουσ οππερατορ του site!
ιποκλινομαι ταπεινα σκλαβε αιοσφορε του μεταξοτου εροτισμου!!!
Αρχοντικέ Άρχοντα της Πορνικής Ενημέρωσης ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια
με Τιμάς, όπως κι ο Αδιαφιλονίκητος Πρίγκηπας των CT Τουριστριών Baby (εσένα έπρεπε
να είχαμε Υπουργό Τουρισμού Άρχοντα Baby).
Κι επειδή με συγκινήσατε ιδιαίτερα θα σας πώ περισσότερα για τις Δύο Ρωσίδες Θεές,
την Ίνα και την Νατάσα/
Ναταλία, έτσι σαν κατάθεση ψυχής προσφορά στην
Πορνοιστορία αυτού του Καβλιάρικου τόπου...
Ναταλία: ήταν μια κούκλα όπως η Τζούλια Αλεξανδράτου σε Κορμί, αλλά ΚΑΛΥΤΕΡΟ με πιό
στενή βορειοευρωπαική περιφέρεια (Αχχχ...ΜΑΝΑ ΡΩΣΙΑ με τις Κουκλάρες σου)
και δύο βυζάρες αρκετά πιό στητές από της Τζούλιας. Αν τις βλέπατε πλαί πλαί
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ θα προτιμούσατε την Ναταλία. Λοιπόν αυτή δούλευε στο
Ιάσωνος 19Α το ισόγειο και μάλιστα όχι φούλ βάρδια αλλά μέχρι τις 1-2 το μεσημέρι.
Της είχα μεγάλη αδυναμία (φαναταστείτε να γαμάτε μια μουνάρα σαν την Τζούλια Αλεξανδράτου
κάθε Σ/Κ με λίγα λεφτά...χεχεχε). Γι' αυτό μετά από ψηστήρι κι αφού είχα πληρώσει μερικές
φορές για περισσότερη ώρα μαζί της στο μαγαζί στο τέλος της βάρδιας (έσβηναν το φώς
κλείδωναν κι εγώ της ρούφαγα από τις Βυζάρες της μέχρι το Αρχοντικό της Μουνάκι κ.λ.π.)
τελικά κατάφερα και ανταλλάξαμε κινητά και την πήρα μια φορά στο 3ΧΧΧ Hotel στο πεδίο
του Άρεως πίσω από το Park που είναι επί της Ιουλιανού νομίζω.
Ίνα: το Καλύτερο ΒΥΖΙ που έχω δεί στην ζωή μου ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ, ΦΥΣΙΚΟ Βυζί όχι σιλικόνες και μαλακίες
με ΤΕΛΕΙΑ αίσθηση, ΣΤΗΤΟ σχεδόν η ρόγα έβλεπε προς τα πάνω ...χεχε και ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ με
μέγεθος 3,5-4, μιλάμε η κοπέλα αυτή ήταν η προσωποποίηση της Μάνας Ρωσίας, δούλευε στο
Ιάσωνος 19Α όροφος, να σε θρέφει με τους Βύζους της και να μην θές τίποτ' άλλο στη Ζωή σου.
Το μειονέκτημά της γενικά με τους πελάτες ήταν οτι ήταν νευρική, αλλά εγώ το είχα πάρει
πρέφα και πήγαινα με τα νερά της όλο γαλιφιές γλύκιες και ότι θέλει, κι έτσι μην τα πολυλογώ
οτι όποτε πήγαινα (κάθε Σ/Κ) κάναμε το καλύτερο 69 της ζωής μου (βαθιά πίπα η γκόμενα με
τρέλλαινε) επίσης δεν μπορούσε να χύσει εύκολα και έτσι το γλυφομούνι που της έκανα το
εκτιμούσε δεόντως, ήταν η πρώτη γυναίκα που της έκανα γλυφοκόλι (ήταν πάντα πεντακάθαρη)
και της το έκανα πάντα μαζί με το γλυφομούνι. Για λίγο καιρό δούλεψε και Φ71 στο ισόγειο που
την είχα πετύχει γυρνώντας από εκλογές...χεχεχε. Τότε μάλιστα είχαμε ανταλλάξει και κινητά
και επικοινωνούσαμε για κάποιο διάστημα εκτός μαγαζιών. Εάν τότε δεν είμουν σφιγγμένος
οικονομικά μπορεί να είχαμε κάνει μέχρι και σοβαρή σχέση με το Μωράκι, αλλά δή δή χρημάτων
οπότε έκανα το κορόιδο...χεχεχε
Αυτή η κατάθεση από εμένα τον Ταπεινό Μπουρδελιάρη για την Μπουρδελική Ιστορία του τόπου μας...χεχεχε