Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 223 άτομα (18 μέλη και 205 επισκέπτες)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
μονο για τσαρκα ειναι το μεταξουργειο και με επιφυλαξη.για καταθεση αμα ρισκαρετε τη ζωη σας κορωνα γραμματα πηγαινετε και οχι μονο για αφροδισια νοσηματα.φυλης-διδυμου και γυρω περιοχες φορ εβερ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Respect σε xilnik και PIATSAS!  :rockon: Πραγματικά φαντάζουν "ήρωες"!

Ένα έχω πάντως να πω... η Simone (coringa)είναι ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ! :o :rockon: Αποφύγετέ την αν έχετε πρόβλημα καρδιάς, ή ορθοπεδικά προβλήματα!  :grin: :2funny: :2funny:ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ! :2funny: :2funny:

Επίσης μετά θέλει μια γερή μάσα για να έρθετε στα ίσια σας! :rockon: :2funny: Η κοπέλα είναι ΤΡΟΜΕΡΗ- ΠΥΡΑΥΛΟΣ! τίποτα άλλο δεν έχω να πω! :o :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ!!!!!!!!!!οσο μπορειτε το μεταξουργειο και ειδικα την ιασωνος.
δε νοιτε να λεγετε καπιοσ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΙΣ αν δεν εχει περασει απο τα  λαγνα δοματιακια τον κοκινον στιτιον του πιο εροτικου πεζοδρομου τισ αθινασ...!!! :rockon:
μιν ξανακουσο τετιεσ ιεροσιλιες.... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
σιμερινι εροτικι περιπολο στο κοκινο σπιτι τισ μιχαιλ βοδα μαζι με τον πιστο ιποτι τισ χρισισ κλιτοριδασ ΣΚΙΝΤΟ...

ι αγαπιτι θεια σιμονε περιποιθικε τα φιλοιδονα κορμακια τον μικρον ανιψιον και εδοσε μια αισθισι φρεσκαδασ στα σκλιροτραχιλα και αροστιμενα απο ιδονι ακοντια μασ.!
οι πουτσεσ μασ γνορισαν μεγαλια αστιρευτισ γκαυλας!

δινο το εισιτιριο στιν τσατσα και περναο στο λαγνο πορνοδοματιακι!.
αμεσοσ αμεσοσ ακουο τα τακουνακια τισ θειασ σιμον ..ολο και πιο δινατα αντιχουσαν στο βιονικο μου αυτι.
οσπου ανοιγει ι πορτουλα και μπενι ι βραζιλιανα μιλφ με ενα ποτιρι σαμπανιασ.
εγο ξαπλομενοσ στο λαγνο πορνοκρεβατο τιν θαυμαζα !
ειχα μεινι μονο με το σλιπακι το οποιο μου το εβγαλε με τα καυλοχερακια τισ με μια ερεθιστικι και απαλι κινισι....
ι καυλα χτιπισε κοκινο...μονο και μονο με τιν προτοβουλια τισ μιλφοπορνις!
περνι λοιπον τι σαμπανια και τι χινι πανο στο κορμι μου και σιναμα στοο καυλι μου.
το καυλοδρεπανο μου αρχισε να αποζιταει τι λιτροσι του.
αρχιζει λοιπον να μου το χαιδευει και παραλιλα να γλιφει τιν ξεροχιμενι σαμπανια πανο στο στιθος μου.
αρχιζει λοιπον ενα θεσπεσιο ακαποτο τσιμπουκλοβερ ρουφοντασ το κρεατινο ραβδι μεχρι το λαριγγι τισ!γλιψιμο μπαλον,μπολικο σαλιο,ιδονικεσ κραυγεσ,και μια λαγνα ματια
φτανουν για να σε απογιοσουν στα ουρανια τισ καυλας!
το ποτιρακι τισ σαμπανιασ ακουμπισμενο στο κομοδινο...
ιρθε ι ορα να προταγονιστισο σε αυτι τιν αμαρτολι περιπετια...
περνο το ποτιρι και το χινο πανο στα μικρα και στρουμπουλα βιζακια τισ...και αρχιζο ενα κικλικο γλιψιμο τον αθοον βιζον τισ θειασ σιμον!
δεν εμινα μονο εκι ομοσ αφου ι καυλα με επιρεασε και γευτικα τιν οριμι κλιτοριδα αυτινισ τισ ξελογιαστρας πορνισ!
ακολουθισε και φετιχ ποδολαγνιασ οπου εγλιψα το βραζιλιανικο ποδαρακι τισ!
και ιρθε ι ορα του πιτσιλισματοσ...
ι θεια σιμον με χαρα ιπεταξε το ζαχαροκαλαμο μου στι γκαυλα τισ παλινδρομικισ ιδονισ ενο ταυτοχρονα τσιμπουκονε το κεφαλακι τισ λενεασ ιδρασ μου.
ε λοιπον δεν αντεξα με τετιο καυτο τσιμπουκι και τα φλοκια μου εκαναν παρελασι στον αερα και προσγιοθικαν μερικα πανο στιν θεια και αλλα πανο στο κοκινο σεντονακι!!!

αν και δεν ειμαι λατρισ τον μιλφει ι θεια σιμον αξιζει τα πορνοευρο τισ!
εμπιρια ζοισ μιλαμε !!!!τα τιμαι τα πορνοευρο τισ και με το παραπανο!
value for money!αξιζει πραγματικα ι εμπιρια μαζι τισ!
ι γινεκα τα δινι ολα πανο στο σεξ!ειναι ταγμενι στιν ιδονι! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
καυλιαριδεσ μιν διαχοριζετε τισ οδουσ τισ ιερισ μπουρδελοπολισ μασ!
ολα τα μπουρδελοσοκακια τισ πουτανιαρασ αθινασ μασ πρεπει να τιμουνται δεοντοσ απο τουσ απανταχου μπουρδελοβιουσ...!
ι καυλα δεν εχι δρομουσ....ειναι ξεχιμενι σε ολα τα αβισαλεα σοκακια τισ μπουρδελομανασ αθινασ...
μιν απαρνιστε τουσ αγιουσ τοπουσ τισ μπουρδελοσινισ...
αλοστε στιν πορνο--disneyland(μεταξουργειο για τουσ νεουσ χιστεσ που δεν ξερουν τιν ορολογια)
εχουν παρουσιαστι πορνιδια που στι φιλισ δεν θα τα βρουμε ουτε στα πιο καυλιαρικα  ονειρα μασ....

σαφοσ στι φιλισ τα κοκινοσπιτα κιμενονται σε ανοτερο επιπεδο...
αλλα ενασ γνισιοσ μπουρδελιαρισ πρεπει να εξερευνει ολα τα δισβατα μονοπατια του αγορεου εροτα!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
καυλιαριδεσ μιν διαχοριζετε τισ οδουσ τισ ιερισ μπουρδελοπολισ μασ!
σαφοσ στι φιλισ τα κοκινοσπιτα κιμενονται σε ανοτερο επιπεδο...
αλλα ενασ γνισιοσ μπουρδελιαρισ πρεπει να εξερευνει ολα τα δισβατα μονοπατια του αγορεου εροτα!
Συγνώμη και με το συμπάθειο αλλα τα underground της disneyland κρατα για σένα δικέ μου.No problem!
Καυλιάρηδες είμαστε οι περισσότεροι αλλά στο μετάξι μπορεί και να μας πέσει...όπως και τα ταβάνια...εκτός εάν σου αρέσουν τα ρίσκα(βλεπε βρώμα).Βέβαια δεν λέω ότι στη φυλής είναι όλα τέλεια.Αλλά είναι καλύτερα να "επενδύουμε" εκεί!Ασε που είμαι της άποψης όλα σε 1 μέρος.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Η ενημέρωση να είναι διαφορετική για φυλής και άλλη(σε άλλο thread) για το μεταξουργείο. Και να δούμε τότε τι λέει η πλειοψηφία......!!!

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Respect σε xilnik και PIATSAS!  :rockon: Πραγματικά φαντάζουν "ήρωες"!

Ένα έχω πάντως να πω... η Simone (coringa)είναι ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ! :o :rockon: Αποφύγετέ την αν έχετε πρόβλημα καρδιάς, ή ορθοπεδικά προβλήματα!  :grin: :2funny: :2funny:ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ! :2funny: :2funny:

Επίσης μετά θέλει μια γερή μάσα για να έρθετε στα ίσια σας! :rockon: :2funny: Η κοπέλα είναι ΤΡΟΜΕΡΗ- ΠΥΡΑΥΛΟΣ! τίποτα άλλο δεν έχω να πω! :o :rockon: :rockon: :rockon:
..καλημερα ανιψιε.... τι κανεις χαιρομε που περασες καλα οσο κ εγω,αμα ειναι ετσι οπως λες τοτε να σε ισηχος ι καρδια σου ειναι 1000000000000000000000000 φιλακια πολαΣΙΜΟΝΕ

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σιμερινι εροτικι περιπολο στο κοκινο σπιτι τισ μιχαιλ βοδα μαζι με τον πιστο ιποτι τισ χρισισ κλιτοριδασ ΣΚΙΝΤΟ...

ι αγαπιτι θεια σιμονε περιποιθικε τα φιλοιδονα κορμακια τον μικρον ανιψιον και εδοσε μια αισθισι φρεσκαδασ στα σκλιροτραχιλα και αροστιμενα απο ιδονι ακοντια μασ.!
οι πουτσεσ μασ γνορισαν μεγαλια αστιρευτισ γκαυλας!

δινο το εισιτιριο στιν τσατσα και περναο στο λαγνο πορνοδοματιακι!.
αμεσοσ αμεσοσ ακουο τα τακουνακια τισ θειασ σιμον ..ολο και πιο δινατα αντιχουσαν στο βιονικο μου αυτι.
οσπου ανοιγει ι πορτουλα και μπενι ι βραζιλιανα μιλφ με ενα ποτιρι σαμπανιασ.
εγο ξαπλομενοσ στο λαγνο πορνοκρεβατο τιν θαυμαζα !
ειχα μεινι μονο με το σλιπακι το οποιο μου το εβγαλε με τα καυλοχερακια τισ με μια ερεθιστικι και απαλι κινισι....
ι καυλα χτιπισε κοκινο...μονο και μονο με τιν προτοβουλια τισ μιλφοπορνις!
περνι λοιπον τι σαμπανια και τι χινι πανο στο κορμι μου και σιναμα στοο καυλι μου.
το καυλοδρεπανο μου αρχισε να αποζιταει τι λιτροσι του.
αρχιζει λοιπον να μου το χαιδευει και παραλιλα να γλιφει τιν ξεροχιμενι σαμπανια πανο στο στιθος μου.
αρχιζει λοιπον ενα θεσπεσιο ακαποτο τσιμπουκλοβερ ρουφοντασ το κρεατινο ραβδι μεχρι το λαριγγι τισ!γλιψιμο μπαλον,μπολικο σαλιο,ιδονικεσ κραυγεσ,και μια λαγνα ματια
φτανουν για να σε απογιοσουν στα ουρανια τισ καυλας!
το ποτιρακι τισ σαμπανιασ ακουμπισμενο στο κομοδινο...
ιρθε ι ορα να προταγονιστισο σε αυτι τιν αμαρτολι περιπετια...
περνο το ποτιρι και το χινο πανο στα μικρα και στρουμπουλα βιζακια τισ...και αρχιζο ενα κικλικο γλιψιμο τον αθοον βιζον τισ θειασ σιμον!
δεν εμινα μονο εκι ομοσ αφου ι καυλα με επιρεασε και γευτικα τιν οριμι κλιτοριδα αυτινισ τισ ξελογιαστρας πορνισ!
ακολουθισε και φετιχ ποδολαγνιασ οπου εγλιψα το βραζιλιανικο ποδαρακι τισ!
και ιρθε ι ορα του πιτσιλισματοσ...
ι θεια σιμον με χαρα ιπεταξε το ζαχαροκαλαμο μου στι γκαυλα τισ παλινδρομικισ ιδονισ ενο ταυτοχρονα τσιμπουκονε το κεφαλακι τισ λενεασ ιδρασ μου.
ε λοιπον δεν αντεξα με τετιο καυτο τσιμπουκι και τα φλοκια μου εκαναν παρελασι στον αερα και προσγιοθικαν μερικα πανο στιν θεια και αλλα πανο στο κοκινο σεντονακι!!!

αν και δεν ειμαι λατρισ τον μιλφει ι θεια σιμον αξιζει τα πορνοευρο τισ!
εμπιρια ζοισ μιλαμε !!!!τα τιμαι τα πορνοευρο τισ και με το παραπανο!
value for money!αξιζει πραγματικα ι εμπιρια μαζι τισ!
ι γινεκα τα δινι ολα πανο στο σεξ!ειναι ταγμενι στιν ιδονι! :rockon: :rockon:
.....ανιψουλι μου δεν ηταν ευκολο καταλαβα ωμος τη γνωμη σου για μενα,μουαρεσει πιο πολ το ΘΕΙΑ ΣΙΜΟΝΕ δεν χρεαζει να σου πω το ποσο γκελασα μ'αυτο παντος χερωμε που περασαμε καλα...στο κατο κατο μια τετοια θεια ουτε στο πιο μακρινο ωνειρο σου δεν περημενες ευχωμαι να σε ξαναδω οποτε θες δευ.τεταρ. παρασ......οκ οικογκενιακος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

coringa

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα σε ολοι που ακωμα δεν εχουνε κοιμιθι οπος κ εγω .....λοιμπον αυριο απω 5 μεχρι 12 θα εινι στην ΜΗΧΑΗΛ ΒΟΔΑ η γνωστη σε πολους Αδριανα,απω τη ακουσα κ δειαβασα πολυ πολυ καλι περημενω την κριτικι σας......φιλακια ζεστα ΣΙΜΟΝΕ

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
καλημερα σε ολοι που ακωμα δεν εχουνε κοιμιθι οπος κ εγω .....λοιμπον αυριο απω 5 μεχρι 12 θα εινι στην ΜΗΧΑΗΛ ΒΟΔΑ η γνωστη σε πολους Αδριανα,απω τη ακουσα κ δειαβασα πολυ πολυ καλι περημενω την κριτικι σας......φιλακια ζεστα ΣΙΜΟΝΕ

Καλημέρα καυλιάρικο μωρό

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το μεταξουργείο είναι ωραίο να το επισκέπτονται οι συναγωνιστές έστω και για ...ιστορικούς λόγους  :cool2:

Πρόσθετα θα πρέπει να σημειωθεί ότι εμφανίζονται και ωραίες κοπέλες ισάξιες με αυτές που εμφανίζονται και Φυλής (ίσως και καλλίτερες)  :dancing:

Εξάλλου αρκετές κοπέλες από το Μεταξουργείο μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα "μετατίθονται" στη Φυλής και το αντίθετο. Προφανώς δεν γίνεται ακαριαία και αυθημερόν η οποιαδήποτε μόλυνση ή καταχώρηση τους στις μη επιλέξιμες  :coffee:

Μια πλήρης, ικανοποιητική και πολυποίκιλη τσάρκα, συστήνεται να περιλαμβάνει όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια, έστω και μόνο για πιθανές ωραίες εκπλήξεις και ευρύτερη γνώση και αίσθηση του χώρου  :referee:

Καλό είναι να περπατάμε στα βήματα των "πατέρων" μας...   :ak:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Καλημερα συναγωνιστη [size=18pt] farkeli ....[/size]
Εχεις ερωτιματικα για μενα ε;;;; :2funny: :2funny:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ναι αλλα ειναι τρωγλες.διακινδυνευεις τη ζωη σου οχι μονο απο αφροδισια νοσηματα αλλα και απο αλλες αρρωστιες.
για τσαρκα ναι για καταθεση προς θεου οχι!!!!!!!!!.και ειδικα στην ιασωνος και στη λεωνιδου. στη κολωνου ετσι και ετσι.
μακραν καλυτερη η φυλης.δεν τιθεται θεμα συγκρισης

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
με την επιστροφη και της παλαιας φρουρας τα πραγματα γινονται σαφως καλυτερα και νομιζω το thread ενθουσιαζει..τους χαιρετισμους μου σε gangsta,skidoo,και pitsi :rockon:
η ενημερωση ασφαλως και πρεπει να περιλαμβανει οχι μονο το μεταξουργειο αλλα ολα τα μπουρδελακια της αθηνας και φυσικα επιλογη του καθενος ειναι που θελει να παει,εξαλου επιβεβαιωνω και γω οτι υπαρχουν μερικες φορες εκατερωθεν μετακινησεις κυριως οσον αφορα
κοντοπουτανα μελαγχροινης η' ξανθιας κομμωσης
εξαλλου ενα πραγμα που προσεξα σε αυτο το site και που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι η μεγαλη ποικιλια που υπαρχει σε γουστα οσον αφορα τις κοπελες,χωρους καταθεσεων,φετιχ κτλ

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Βρε παιδιά, ακούω τόσες ΙΕΡΟΣΥΛΙΕΣ για το Μετάξι που αναγκάστηκα να παρέμβω.
Ως πολύ παλιός μπουρδελιάρης στην Ιάσωνος 19Α Όροφο (Ίνα με το τέλειο στητό Βυζί Ρωσίδα το ομορφότερο
βυζί της ζωής μου, Καρίνα το κοντοπούτανο στα 'νεώτερα' χρόνια) και στο ισόγειο στα 'παλιότερα' χρόνια
(Νατάσα/Ναταλία δίμετρη Ρωσίδα ΘΕΑ με ίσια μαλλιά μέχρι τον κόλο ΒΥΖΟΥΣ μεγάλους στητούς που είχε έναν
άντρα πουρό τσάτσο), είχα συναντήσει όχι μόνο ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ γυναίκες αλλά και τις πρώτες
'μπουρδελοκαψούρες' μου λόγω της τέλειας ομορφιάς (εξαιρώ το Καρινάκι που ήταν προς το μέτριο σε σχέση
με τις άλλες) τους αλλά και της ΑΡΧΟΝΤΙΑΣ που εξέπεμπαν 'Ρωσίδες Πριγκήπισσες ξεπεσμένες στην
οδό της ΚΑΒΛΑΣ'.

Λοιπόν, μην τρελλαίνεστε οι νεώτεροι, και όσοι φοβούνται πολύ πολύ βάζουν ένα ολόσωμο με γάντια
και την παίζουν σε τηλεδιάσκεψη του Netmeeting ... μουά-χαχαχα-χαχα

Επισκέπτης
Βρε παιδιά, ακούω τόσες ΙΕΡΟΣΥΛΙΕΣ για το Μετάξι που αναγκάστηκα να παρέμβω.
Ως πολύ παλιός μπουρδελιάρης στην Ιάσωνος 19Α Όροφο (Ίνα με το τέλειο στητό Βυζί Ρωσίδα το ομορφότερο
βυζί της ζωής μου, Καρίνα το κοντοπούτανο στα 'νεώτερα' χρόνια) και στο ισόγειο στα 'παλιότερα' χρόνια
(Νατάσα/Ναταλία δίμετρη Ρωσίδα ΘΕΑ με ίσια μαλλιά μέχρι τον κόλο ΒΥΖΟΥΣ μεγάλους στητούς που είχε έναν
άντρα πουρό τσάτσο), είχα συναντήσει όχι μόνο ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ γυναίκες αλλά και τις πρώτες
'μπουρδελοκαψούρες' μου λόγω της τέλειας ομορφιάς (εξαιρώ το Καρινάκι που ήταν προς το μέτριο σε σχέση
με τις άλλες) τους αλλά και της ΑΡΧΟΝΤΙΑΣ που εξέπεμπαν 'Ρωσίδες Πριγκήπισσες ξεπεσμένες στην
οδό της ΚΑΒΛΑΣ'.

Λοιπόν, μην τρελλαίνεστε οι νεώτεροι, και όσοι φοβούνται πολύ πολύ βάζουν ένα ολόσωμο με γάντια
και την παίζουν σε τηλεδιάσκεψη του Netmeeting ... μουά-χαχαχα-χαχα
προτινετε παραυτα για ΤΙΜΙΜΕΝΟΣ!!!!!
να ακουστει παρακαλο το αιτιμα μου προσ τουσ οππερατορ του site!
ιποκλινομαι ταπεινα σκλαβε αιοσφορε του μεταξοτου εροτισμου!!! :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom