Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 280 άτομα (31 μέλη και 249 επισκέπτες)

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κεφαλληνιας75 την ωρα που πηγα γινοταν αλλαγη βαρδιας και περιμενα κανα δεκαλεπτο στο σαλονι!Πετυχα την Ελενα να φευγει με πολιτικα,Θεε μου τι ΜΟΥΝΑΡΑ  :new_shocked: :new_shocked: την βλεπεις στον δρομο και  :bigdick: :bigdick:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ετσι ετσι,και εγω την ειχα δει μια φορα  με πολιτικα δηλαδη με παντελονι και σακακι απο πανω και πραγματικα ειχα μεινει με ανοιχτο στομα..

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.706
Πόντοι
8.445
Κωνσταντινουπολεως130 Βραζιλιανα,κορμαρα  με ΤΕΛΕΙΟ ΚΩΛΟ!Πολυ καλη περιπτωση  :rockon: (προγραμματα ξεκινουν απο 40 μεχρι 100)!

πες μας και τα προγράμματα ... μας ανάβεις με τον τέλειο βραζιλιάνικο κώλο και μετά ...

Επισκέπτης
σινεμπουρδελιαριδεσ πορνο-σιγκινιθικα...για μια στιγμι το φορουμ πιρε το παλιο του χρομα και τιν παλια του αυρα...
διστιχος ομος δεν προκιτε ποτε να ξαναπαρει τιν παλια του αυρα....
τελοσπαντον...
αλες εποχεσ τοτε...
επι εποχεσ πανοσμποσ,γοθορχολ,σαβαλασ και αλον σιναγονιστον....το κλιμα στο σαιτ ιταν πολι φιλικο και ολοι ειμασταν μια αγαπιμενι παρεα...τορα πανε αυτα.....παλια μεγαλια που διστιχοσ δεν θα ερθουν ποτε.
τεσπα...

ιθελα να σιμπλιροσο σχετικα με τιν πορνοξεναγισι που μασ εκανε ο σιναδερφος πορνορεπορτερ γκανκ...
γκανκ ξεχασεσ να ανεφερεισ το τραβελακι που εκανε πιατσα στιν ιασονοσ εν ονοματι μονικα το οποιο και καυλαντισαμε!

ι ατακτι μεταλαγμενι νεραιδα ειχε κολοκαυλεσ και μασ χαιδευε τα εργαλεια !!!μαλιστα ιταν τοσο καυλομενο το κοριτσι μασ που ιθελε να αγγιξει τα φλογερα μου μουσκουλα οσπου ιθελε να τα δει live!!!
τισ εκανα λοιπον τισ ξεβρακοκεφαλισ το χατιρι και αποκαλιψα το φιλιδονο κορμι μου πανο στον πιο εροτικο  πεζοδρομο τισ αθινασ...!
οι απανταχυ πορνο-ιδονοβλεψιεσ πακιδεσ επερναν ματι και αυτοι....
αλλα ι μονικα ιταν ο θερμοαιμος θεατισ μασ! οπου ακουμπουσε τουσ μιονεσ μου και εβγαζε κραυγεσ καυλασ λεγοντασ στον γκανγ ..πο πο τι κορμι ειναι αυτο που εχει ο φιλοσ σου....πο πο!!!
και εγο τισ ελεγα ...δειξε μασ λιγο τιν ζαρτιερα σου να ξεροχισουμε πουτανιαρα μου!!!! :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
pitsilisti θα σου πω μια κουβεντα και τυπωσε τη καλα στο μυαλο σου,για οσο ειμαι στο bourdela και θα ειμαι για πολυ ,αυτο το thread
δεν προκειται να χασει καμια λαμψη

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
pitsilisti θα σου πω μια κουβεντα και τυπωσε τη καλα στο μυαλο σου,για οσο ειμαι στο bourdela και θα ειμαι για πολυ ,αυτο το thread
RESPECT! :rockon:
Ποιός αμφιβάλλει?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
[shadow=red,left][shadow=red,left]pitsilisti θα σου πω μια κουβεντα και τυπωσε τη καλα στο μυαλο σου,για οσο ειμαι στο bourdela και θα ειμαι για πολυ ,αυτο το thread
δεν προκειται να χασει καμια λαμψη[/shadow]

Για λάμψη δεν ξέρω αν θα χάσει το thread, εμείς όμως θα χάσουμε το φώς μας, στα σίγουρα,  αν ο συνάδελφος συνεχίσει να γράφει έτσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S  :headbang:  :helpplea:

Επισκέπτης
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
τιμιμενε μου μπουρδελιαρι ισοσ δεν εχι χαθει ι δικια σου λαμψι στιν τορινι περιοδο που διανιουμε...
για καπιουσ παλιοτερουσ ομοσ σε σχεσι με το πρελθον και το τορα εχουν χαθει πολλα... :rockon:

Warhol

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
1
σινεμπουρδελιαριδεσ πορνο-σιγκινιθικα...για μια στιγμι το φορουμ πιρε το παλιο του χρομα και τιν παλια του αυρα...
διστιχος ομος δεν προκιτε ποτε να ξαναπαρει τιν παλια του αυρα....
τελοσπαντον...
αλες εποχεσ τοτε...
επι εποχεσ πανοσμποσ,γοθορχολ,σαβαλασ και αλον σιναγονιστον....το κλιμα στο σαιτ ιταν πολι φιλικο και ολοι ειμασταν μια αγαπιμενι παρεα...τορα πανε αυτα.....παλια μεγαλια που διστιχοσ δεν θα ερθουν ποτε.
τεσπα...

ιθελα να σιμπλιροσο σχετικα με τιν πορνοξεναγισι που μασ εκανε ο σιναδερφος πορνορεπορτερ γκανκ...
γκανκ ξεχασεσ να ανεφερεισ το τραβελακι που εκανε πιατσα στιν ιασονοσ εν ονοματι μονικα το οποιο και καυλαντισαμε!

ι ατακτι μεταλαγμενι νεραιδα ειχε κολοκαυλεσ και μασ χαιδευε τα εργαλεια !!!μαλιστα ιταν τοσο καυλομενο το κοριτσι μασ που ιθελε να αγγιξει τα φλογερα μου μουσκουλα οσπου ιθελε να τα δει live!!!
τισ εκανα λοιπον τισ ξεβρακοκεφαλισ το χατιρι και αποκαλιψα το φιλιδονο κορμι μου πανο στον πιο εροτικο  πεζοδρομο τισ αθινασ...!
οι απανταχυ πορνο-ιδονοβλεψιεσ πακιδεσ επερναν ματι και αυτοι....
αλλα ι μονικα ιταν ο θερμοαιμος θεατισ μασ! οπου ακουμπουσε τουσ μιονεσ μου και εβγαζε κραυγεσ καυλασ λεγοντασ στον γκανγ ..πο πο τι κορμι ειναι αυτο που εχει ο φιλοσ σου....πο πο!!!
και εγο τισ ελεγα ...δειξε μασ λιγο τιν ζαρτιερα σου να ξεροχισουμε πουτανιαρα μου!!!! :rockon:
Παντα μαχιμος ο πιτσι.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
[shadow=red,left][shadow=red,left]

Για λάμψη δεν ξέρω αν θα χάσει το thread, εμείς όμως θα χάσουμε το φώς μας, στα σίγουρα,  αν ο συνάδελφος συνεχίσει να γράφει έτσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :S  :headbang:  :helpplea:

παλικαρι εισαι πολυ νεος για να κρινεις τον πιτσι

αν δεν σου αρεσει μην διαβαζεις

φιλε πιτσι μην μας θυμιζεις τα παλια...αλλη φαση τοτε...ηταν ωραια

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Μου αρέσει, αλλά δεν μπορώ ................................. :S

"Λάμψη Νο 69" του Νίκου Φώσκολου   :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :P

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516

αα.. καλά. Αν και τα μεταλλαγμένα τα αγαπάω πάρα πολύ :uzi: η χθεσινή σκηνή ήταν ιστορική.Η φράση: "Ο πίτσι στην Ιάσωνος να κολάζει τράβελο" είναι αρκετή για να μας δείξει το μεγαλείο της στιγμής αυτής!Τι κουλτούρα.. τι μαγεία..

Ο συνάδελφος ρεπόρτερ ήταν σαν τα αγόρια των "090" αφού επιδείκνυε τα μούσκουλα του γυμνός απ'τη μέση και πάνω στη μέση του πορνόδρομου!Οι περαστικοί κοιτούσαν απορημένοι αυτόν το θίασο που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν είδοσο για να το δουν!

Άλλο σκηνικό ήταν όταν πιτσιλούσε μια κορασίδα ο πίτσι μέσα στο δωμάτιο.Απ'έξω είμασταν καμιά δεκαριά άτομα και ακούγαμε από μέσα συνεχόμενα "κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ"!! ήταν σαν τη διαφήμιση με τα λαγουδάκια της duracell που δε πέφτει ποτέ η μπαταρία!Οι απ'έξω γελώντας λέγαμε οτι η κοπέλα θα βγει με αναπηρικό καροτσάκι! :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αα.. καλά. Αν και τα μεταλλαγμένα τα αγαπάω πάρα πολύ :uzi: η χθεσινή σκηνή ήταν ιστορική.Η φράση: "Ο πίτσι στην Ιάσωνος να κολάζει τράβελο" είναι αρκετή για να μας δείξει το μεγαλείο της στιγμής αυτής!Τι κουλτούρα.. τι μαγεία..

Ο συνάδελφος ρεπόρτερ ήταν σαν τα αγόρια των "090" αφού επιδείκνυε τα μούσκουλα του γυμνός απ'τη μέση και πάνω στη μέση του πορνόδρομου!Οι περαστικοί κοιτούσαν απορημένοι αυτόν το θίασο που κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουν είδοσο για να το δουν!

Άλλο σκηνικό ήταν όταν πιτσιλούσε μια κορασίδα ο πίτσι μέσα στο δωμάτιο.Απ'έξω είμασταν καμιά δεκαριά άτομα και ακούγαμε από μέσα συνεχόμενα "κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ"!! ήταν σαν τη διαφήμιση με τα λαγουδάκια της duracell που δε πέφτει ποτέ η μπαταρία!Οι απ'έξω γελώντας λέγαμε οτι η κοπέλα θα βγει με αναπηρικό καροτσάκι! :2funny:
μα καλα αυτος πιτσι δεν ξεκουραζεται ποτε?

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
όχι ο άτιμος.. δεν κουράζεται.. Όταν είναι να πιτσιλίσει γίνεται.. αιθίοπας στα δέκα χιλιόμετρα!! :grin:

Επισκέπτης

ιερεα και ραψοδε τισ νιγιριανισ ιδονισ ιποκλινομαι στο πιοον του λογου σου!!!!!!!
εχισ τιν αυρα του πορνορεπορτερ!!!!!αξιζει που φορασ αυτον τον τιτλο!!!τελοςςς!!!!!

Επισκέπτης

φιλε πιτσι μην μας θυμιζεις τα παλια...αλλη φαση τοτε...ηταν ωραια
προσκιναο ενα πραγματικο ταλεντο απο τα παλια!!!!εναν θαραλεο μπουρδελοβιο που με το αδαμαντινο και ευμεγεθες ραβδι του τιμορουσε και ιποδουλονε τισ σκλαβες πορνες!!!!respect!!! :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Διαβαζω αρκετες  φορες  τους <παλιους> ν αναφερουν το ποσο ωραια ηταν τις παλιες εποχες ,τις εποχες που γραφαν και ενημερωναν τον κοσμο ,και ειλικρινα αναρωτιεμαι,δηλ τωρα τι γινεται ,ο κοσμος δεν ενημερωνεται,ειλικρινα διαβαζουν καθολου το thread?
Όταν μπηκα στο site,το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να διαβασω από την αρχη μεχρι το τελος την ημερησια ενημερωση,οι εντυπωσεις μου..αριστες,ωραιο κλιμα,ωραια διαθεση,καλη παρεα
Ειμαι 1 χρονο ακριβως(σημερα εχω γενεθλια  εγγρ31/10)και η αληθεια είναι ότι όταν αρχισε η ομαδα αυτή να σταματησει να γραφει,υπηρχε μια στασιμοτητα,αυτος ηταν και ο λογος που ξεκινησα να γραφω,παρολο που υπηρχαν ενημερωσεις πολλες στη συνεχεια και αρκετα παιδια αρχισαν να γραφουν δεν ειδα από την παλια φρουρα ουτε ένα καλο λογο και ας ηταν αυτοι που πρωτοι ανοιξαν τον δρομο
Μη μου λετε λοιπον για ωραιες εποχες ,πες τε ,οι δικες σας εποχες
Aπο κει και περα το ιδιο θα συμβει και στη δικη μου περιπτωση αν σταματησω να γραφω,καποια αλλα παιδια πιο νεα θα συνεχισουν με τον ιδιο η΄΄ και περισσοτερο ενθουσιασμο καθως ουδεις είναι αναντικαταστατος και το κοινο που μας παρακολουθει ξεχναει γρηγορα και προχωρα στην επομενη σελιδα
Η ενημερωση για τα μπουρδελα είναι η ΚΑΡΔΙΑ των bourdela και  η ενημερωση για τα ct o ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ  κατά την προσωπικη μου αποψη,και συνοψιζοντας θα ελεγα ότι εχει σημασια για το site ακομη και μια προταση που θα γραψει καποιος και θα πει επιγραμματικα πχ φωκαιας 17 μαρινα,πολύ καλη η’ μαπα το καρπουζι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.621
Πόντοι
42.697
Ειμαι 1 χρονο ακριβως(σημερα εχω γενεθλια  εγγρ31/10)

χρόνια πολλά συναγωνιστή!
είσαι απο τα πολύ δυνατά και αξιολογα μέλη του σάιτ, άξιος συνεχιστής εκεινης της ομάδας!
ολοι το αναγνωριζουν αυτό.
απλά  τότε (πριν 3 χρονια) τα πράγματα ήταν λίγο πιο ρομαντικα...
Ενημέρωση πάντα θα υπάρχει!
να σαι καλά, και καλή συνέχεια

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Ρε παιδια-συναθλητες τι να πουμε εμείς που τότε (τέλη 80ς και όλα τα 90ς) πηγαίναμε στα τυφλά??? Πόσα λεφτα είχαμε δώσει σε παγόβουνα λόγω έλλειψης internet-πληροφόρησης...Μην έχετε τώρα κανένα παράπονο.
Αν και μεταξύ μας έχει και τη φάση του να μην ξέρεις τι θα σου τύχει..

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Διαβαζω αρκετες  φορες  τους <παλιους> ν αναφερουν το ποσο ωραια ηταν τις παλιες εποχες ,τις εποχες που γραφαν και ενημερωναν τον κοσμο ,και ειλικρινα αναρωτιεμαι,δηλ τωρα τι γινεται ,ο κοσμος δεν ενημερωνεται,ειλικρινα διαβαζουν καθολου το thread?
Όταν μπηκα στο site,το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να διαβασω από την αρχη μεχρι το τελος την ημερησια ενημερωση,οι εντυπωσεις μου..αριστες,ωραιο κλιμα,ωραια διαθεση,καλη παρεα
Ειμαι 1 χρονο ακριβως(σημερα εχω γενεθλια  εγγρ31/10)και η αληθεια είναι ότι όταν αρχισε η ομαδα αυτή να σταματησει να γραφει,υπηρχε μια στασιμοτητα,αυτος ηταν και ο λογος που ξεκινησα να γραφω,παρολο που υπηρχαν ενημερωσεις πολλες στη συνεχεια και αρκετα παιδια αρχισαν να γραφουν δεν ειδα από την παλια φρουρα ουτε ένα καλο λογο και ας ηταν αυτοι που πρωτοι ανοιξαν τον δρομο
Μη μου λετε λοιπον για ωραιες εποχες ,πες τε ,οι δικες σας εποχες
Aπο κει και περα το ιδιο θα συμβει και στη δικη μου περιπτωση αν σταματησω να γραφω,καποια αλλα παιδια πιο νεα θα συνεχισουν με τον ιδιο η΄΄ και περισσοτερο ενθουσιασμο καθως ουδεις είναι αναντικαταστατος και το κοινο που μας παρακολουθει ξεχναει γρηγορα και προχωρα στην επομενη σελιδα
Η ενημερωση για τα μπουρδελα είναι η ΚΑΡΔΙΑ των bourdela και  η ενημερωση για τα ct o ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ  κατά την προσωπικη μου αποψη,και συνοψιζοντας θα ελεγα ότι εχει σημασια για το site ακομη και μια προταση που θα γραψει καποιος και θα πει επιγραμματικα πχ φωκαιας 17 μαρινα,πολύ καλη η’ μαπα το καρπουζι
Xronia pollaaaaaaaaaaaa!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom