σινεμπουρδελιαριδεσ πορνο-σιγκινιθικα...για μια στιγμι το φορουμ πιρε το παλιο του χρομα και τιν παλια του αυρα...
διστιχος ομος δεν προκιτε ποτε να ξαναπαρει τιν παλια του αυρα....
τελοσπαντον...
αλες εποχεσ τοτε...
επι εποχεσ πανοσμποσ,γοθορχολ,σαβαλασ και αλον σιναγονιστον....το κλιμα στο σαιτ ιταν πολι φιλικο και ολοι ειμασταν μια αγαπιμενι παρεα...τορα πανε αυτα.....παλια μεγαλια που διστιχοσ δεν θα ερθουν ποτε.
τεσπα...
ιθελα να σιμπλιροσο σχετικα με τιν πορνοξεναγισι που μασ εκανε ο σιναδερφος πορνορεπορτερ γκανκ...
γκανκ ξεχασεσ να ανεφερεισ το τραβελακι που εκανε πιατσα στιν ιασονοσ εν ονοματι μονικα το οποιο και καυλαντισαμε!
ι ατακτι μεταλαγμενι νεραιδα ειχε κολοκαυλεσ και μασ χαιδευε τα εργαλεια !!!μαλιστα ιταν τοσο καυλομενο το κοριτσι μασ που ιθελε να αγγιξει τα φλογερα μου μουσκουλα οσπου ιθελε να τα δει live!!!
τισ εκανα λοιπον τισ ξεβρακοκεφαλισ το χατιρι και αποκαλιψα το φιλιδονο κορμι μου πανο στον πιο εροτικο πεζοδρομο τισ αθινασ...!
οι απανταχυ πορνο-ιδονοβλεψιεσ πακιδεσ επερναν ματι και αυτοι....
αλλα ι μονικα ιταν ο θερμοαιμος θεατισ μασ! οπου ακουμπουσε τουσ μιονεσ μου και εβγαζε κραυγεσ καυλασ λεγοντασ στον γκανγ ..πο πο τι κορμι ειναι αυτο που εχει ο φιλοσ σου....πο πο!!!
και εγο τισ ελεγα ...δειξε μασ λιγο τιν ζαρτιερα σου να ξεροχισουμε πουτανιαρα μου!!!!