TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Οχι! Δευτερη κοπελα ηταν η παχουλη Χριστινα απο Ιασωνος 10 ισογειοΗ Αντριάννα ήτανε;Γιατί στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό είναι για αύριο.
Οχι! Δευτερη κοπελα ηταν η παχουλη Χριστινα απο Ιασωνος 10 ισογειοΗ Αντριάννα ήτανε;Γιατί στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό είναι για αύριο.
Που λες η τύπισα η Κασσιανή ήταν και γαμώ τα μουνάκια!
Ο Θεόφιλος (που ήταν τότε αυτοκράτορας) έψαχνε για νύφη και μόλις την είδε έκανε όπως ο FORMET,για τη Μαρία τη φυλακόβια!
Ήθελε όμως να την τσεκάρει να δει μήπως είναι βλήτο και της λέει "από τη γυναίκα ξεκινούν τα κακά πράγματα!"
Οπότε αυτή στο καπάκι τού απαντάει "και απ'τη γυναίκα πηγάζουν τα καλύτερα!"-κλασσική Ελλεεινίδα!
Τα πήρε ο Θεόφιλος,την απέρριψε (άλλος παπάρας αυτός-πήρε τη Θεοδώρα που του το έπαιζε παρθένα αλλά ήταν ανεξάρτητο call girl στο my list της εποχής...) και η Κασιανή (αφού έχασε το χρήμα του γαμπρού...) έγινε μοναχή και ίδρυσε κοινόβιο στο οποίο έγινε και η πρώτη ηγουμένη.
(Ούτε στη Λάμψη με τον Γιαγκο Δράκο και την Τζάιαντ δεν γίνονταν αυτά...)
Μου έδωσες ιδέα να τη δοκιμάσω,αλλά ταυτόχρονα θα στενοχωρήσω τη δεύτερη που ανέφερες,την οποία έχω απαξιώσει πολλάκις,ίσως άδικα,δεν ξέρω...Οχι! Δευτερη κοπελα ηταν η παχουλη Χριστινα απο Ιασωνος 10 ισογειο
Μυστη μου το γλυψιμο δεν είναι αρτησιμο
Σε συγχαίρω όμως για τα ελληνοχριστιανικα σου ήθη και σου εύχομαι καλό πασχα
παρασκευη θα ανοιξουν τα ιδρυματα?
Εννοείται μύστη ;) ;).Έγω το έχω έθιμο κάθε χρόνο Μ.Παρασκευή να καταθέτω
Αμαρτία τέκνον μου,θα πέσει φωτιά να σας κάψει!Εννοείται μύστη ;) ;).Έγω το έχω έθιμο κάθε χρόνο Μ.Παρασκευή να καταθέτω
Είναι και η Αντριάννα στο Κ.48 ρομαντική κοπέλα;
Υπερ-ρομαντικη κοπελα
Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στη Φωκαίας...
Φωκαίας 27 όροφος:
Καινούρια κοπέλα,πρώην μασατζού!
Η καστανή Σοφία.Κοντοπούτανο προμιλφ,με θηλυκό-πρόστυχο πρόσωπο,με κανονικό σώμα με μικρό στήθος και με ωραίο,ελαφρώς ζουμερό,κώλο.
Πρόκειται για την Σοφία που δούλευε πριν από μερικές ημέρες στο Θησέως 22 και παλαιότερα στο Σινώπης 29 και Δημοκρίτου 9.
Αυτό πρέπει να ποσταριστεί εμπλουτισμένο στην παραδίπλα ενημέρωση... ;)Καλημέρα παληκάρια μου αυτή την ωρα live απο φυλής με ψιχαλες
Φυλής74 Αννουλα η τσατσά κοντουλα ευγενική Ελληνίδα μου είπε να περάσω λίγο αργότερα να την δω
Έχουμε παράπονο από τον master του ακάποτου!Αφήνεις το κοινό σου χωρίς αναλυτική περιγραφή και λεπτομέρειες,έχουμε μείνει στο trailer και περιμένουμε να δούμε την ταινία...Δοκιμασία τύποι μου για ακαποτα...και μου τον πιθανή και λέει θες να στον κοψο με νεύρα...της λέω Άστον! Απ τα πολλά ταφησε ξενεροσα πρωτη φορά τόσο άγρια γκομενα
Πολύ άγριο ξενέρωμα τύπε...Δοκιμασία τύποι μου για ακαποτα...και μου τον πιθανή και λέει θες να στον κοψο με νεύρα...της λέω Άστον! Απ τα πολλά ταφησε ξενεροσα πρωτη φορά τόσο άγρια γκομενα
Αμαρτία τέκνον μου,θα πέσει φωτιά να σας κάψει!
(Αλλά μην ανησυχείτε,έχω βάρδια και θα σας σώσω)!