iron addict
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.236
- Πόντοι
- 206
Καύλα...
ενα τονο αλοιφη να μην εβαζε καλα θα ηταν...αλλα γενικα ναι νταξει ειναι καυλετο.
Καύλα...
Και για να μην μας λέτε αφιλόξενους,αναλαμβάνω να σε ξεναγήσω!Εάν ενδιαφέρεσαι,στείλε pm.παιδια ειμαι σαλονικιος και κατεβαινω αθηνα...εχει κανεις να μου προτεινει κατι καλο;...απο τιμες τι παιζει εκει κατω;..πρωτη φορα αθηνα ερχομαι!!!
Οι μοναδικές που είδα χθες,και τελικά πέρασα με τη Νατάσα.Μπήκε δωμάτιο πολύ γρήγορα,σχεδόν τα κορδόνια έλυνα!(Ήθελε φαίνεται να απολαύσει ανδρικό striptease! ). Πρόσχαρη,χαμογελαστή κι ευγενική,της ζήτησα ακά που ανακοινώθηκε,όχι τίποτα σπουδαίο σε τεχνική.Στο σεξ μέτρια πράγματα,το άφησα και πήγα Ιάσονος 10 όροφο για τα καθιερωμένα διόδια!(Η ατάκα κλεμμένη,δεν είναι δική μου).Δεν είναι κακή,αλλά δεν είναι κάτι ξεχωριστό να κάνει τη διαφορά...19 ισόγειο:
Η μελαχροινή Βαλέρια.
Με θηλυκό-πονηρό πρόσωπο και με ωραίο σώμα με λίγα πιασίματα.Δεν είναι κακή!
Η γνωστή Βαλέρια από Καλλέργη.
19 όροφος:
Η ξανθιά Νατάσα.
Πιτσιρίκα με χαρακτηριστικά πεταχτά δοντάκια και με αδύνατο σώμα με μικρό στήθος και με εξίσου μικρό (και προκλητικό!) κωλαράκι.
Δοκιμασία τύποι μου για ακαποτα...και μου τον πιθανή και λέει θες να στον κοψο με νεύρα...της λέω Άστον! Απ τα πολλά ταφησε ξενεροσα πρωτη φορά τόσο άγρια γκομενα
Μαλλον απαρχη των επισκεπτηριων φιλων και γνωστων στο ΚΑΤ για τον FORMET θα ειναι...
Αφού δεν έφαγες το τακούνι στο κρανίο....τυχερός είσαι...έχει και...Ταρτού στο Μπουτι με ααραιά τα μ0ροστινα δοντακια.....Δοκιμασία τύποι μου για ακαποτα...και μου τον πιθανή και λέει θες να στον κοψο με νεύρα...της λέω Άστον! Απ τα πολλά ταφησε ξενεροσα πρωτη φορά τόσο άγρια γκομενα
Που πήγε η Μαρίνα η γκέισα :o :o :S :S.Κι ήμουν έτοιμος να περάσω να θυμηθώ τα παλιά
Αφού δεν έφαγες το τακούνι στο κρανίο....τυχερός είσαι...έχει και...Ταρτού στο Μπουτι με ααραιά τα μ0ροστινα δοντακια.....
... και λέει θες να στον κοψο με νεύρα... πρωτη φορά τόσο άγρια γκομενα....
Θέλουμε μετάφραση,θέλουμε μετάφραση!Δοκιμασία τύποι μου για ακαποτα...και μου τον πιθανή και λέει θες να στον κοψο με νεύρα...της λέω Άστον! Απ τα πολλά ταφησε ξενεροσα πρωτη φορά τόσο άγρια γκομενα
Μεταφραση ..Δοκιμασία τύποι μου για ακαποτα... και μου τον πιθανή και λέει θες να στον κοψο με νεύρα...της λέω Άστον! Απ τα πολλά ταφησε ξενεροσα πρωτη φορά τόσο άγρια γκομενα
χαχαχα!!ενταξει τωρα με σκλαβωσες...ειναι δικιας μας ατακα αυτη αλλα τωρα που το ειπες θα ερθω να τα περπατησουμε μαζι!!!θα γινεις γκαρντασης!!Και για να μην μας λέτε αφιλόξενους,αναλαμβάνω να σε ξεναγήσω!Εάν ενδιαφέρεσαι,στείλε pm.
Μεταφραση ..
Μεσημέρι Μεγ.Τρίτης λίγες ώρες πριν από το τροπάριο της Κασσιανής-η οποία μπροστά στον αυτοκράτορα Θεόφιλο (απαντώντας του στο "Ως άρα δια γυναικός ερρύη τα φαύλα"...) εκστόμισε το περίφημο " αλλά και δια γυναικός πηγάζει τα κρείττω"...
φιλε Μπεβερλυς δεν ριχνεις και κανεναν υποτιτλο για να μπουμε λιγο στο πνευμα των ημερρων?
Τώρα το είδα μαν...ωραίος.... Χάνονται οι ενημερώσεις με τις μαλακίες του καθένα....Ενημέρωση από την τρέχουσα βάρδια στην Ιάσωνος...
20 αριστερά:
Η καστανόξανθη μουναροπιπίνα Ρωξάννη.
Με αγγελικό προσωπάκι και με αδύνατο,μοντελέ σώμα.
Με σύντομη θητεία στη Φυλής-την είχαμε δει πρώτη μέρα στη δουλειά μαζί με τον Μπίλυ στο Φυλής 84 ισόγειο.
Η Αντριάννα ήτανε;Γιατί στον εβδομαδιαίο προγραμματισμό είναι για αύριο.Η καινουργια ξανθια Ρωσιδα Ελενη απο Κολωνου 30β φαινεται συμπαθητικη περιπτωση.To σαλοναρισμα της προδιαθετει για gfe καταστασεις.Την εχει παρει καποιος?