Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (9 μέλη και 277 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Τωρα το μεσημερι
Φυλης 109 οροφος,δυο γυφτοπουλες, η χριστινα και η μαγια
Η χριστινα ειναι ανοικτου χρωματος,στρουμπουλη,κοινως πολυ ζουμερη,ενω η μαγια κοντουλα λεπτη με σκουρομελαγχροινη επιδερμιδα
Πηγα για την τζουλια η οποια ηταν η αρχικη σκεψη για καταθεση αλλα απουσιαζε
Αγκυρας 12β νατασα,ξανθια κοντουλα ζουμερη mlf μ ενδιαφερον προσωπο που παραπεμπει στην χριστινα Lcd απο αγαθουπολεως και φωκαιας 24
Παρασιου 36 δυο μεγαλοκοπελες
Μαρια προφανως η τρελλοκοτσιδου και μπετυ προφανως η παχουλη ξανθια mlf
Θυμηθηκα μια κουβεντα με τον κερβερα περι μονικας και σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να καταθεσω εκει,ωστοσο απουσιαζε επισης
Θα επιστρεψει μετα τις 22 μου ανεφερε η υπηρεσια
Βεργας 3 αριστερα η ελλη με την καιτη
Καταθεση με την καιτη την οποια θα χαρακτηριζα ενεργειακη
Αποδοση απο την πλευρα μου,του μικρου αποθεματος θετικης ενεργειας στο σωμα της και αποβολη της αρνητικης,ωστε να επαναφορτιστει η ψυχη και το σωμα
Δυο στασεις,πισωκολλητα επειδη εχει ωραιο σωμα και ιεραποστολικα,επειδη ως ροναντικη ψυχη αποζητω την επαφη των κορμιων
Κλου της συνευρεσης η στιγμη που πισωκολλητα εχει γυρισει το κεφαλι της και φιλιομαστε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κλου της συνευρεσης η στιγμη που πισωκολλητα εχει γυρισει το κεφαλι της και φιλιομαστε

Όντως...και εμένα με καυλώνει αυτό το σκηνικό.... :cum: :rockon:

Μαραθωνος59Α Γιαννα η βαλβιδορουφηχτρα αδυνατισμενη και βαριεστημενη στο σαλονι εντελως ομως

Διδυμου7B Τζωρτζια ρουμανα γνωστη με ωραιο σωμα αλλα χανει αρκετα στη φατσα

Ωραίος...
Η Γιάννα,ας πάει πιο δίπλα...Ιάσωνος/Κολωνού...για να έχει δουλίτσα...
Και να κόψει το γνωστό κόλπο....με την πίπα...που πάει να σε τελειώσει.... ;)

Εμένα μου αρέσει και η φάτσα της Τζωρτζιάνα(ς)... :cum:

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 26

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
καλησπ'ερα!εχετε να προτεινετε κανενα  στυλιαρι πετιτε στην μεταμεσονυχτια βάρδια?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα! Πέρασα και εγω , Μετά από Πολλλαααα χρόνια, προχτές από το τροφωνίου 11 Όροφος και είδα από κοντά το βυζο-τούμπανο που έγραψε και ο φίλος TOMMY DEVITO]TOMMY DEVITO. Στο ισόγειο είχε δύο gilfs, ο θεός να τα κάνει gilfs... έφυγα μετά για Περγάμου, γιατί και εκεί είχα χρόνια να περάσω και πέτυχα πάλι γιαγιάδες. Πέτυχα όμως στο ρεμούνδου 21Α ένα Γλυκό κοντοπουτάνο, την Καίτη. Περίμεναν 2-3 άτομα, οποτές την έκανα. Ξέρουμε ΑΝ δουλεύει πάλι απόγευμα μέσα στην εβδομάδα?

Την Κυριακή το βράδυ η Καίτη δήλωσε ότι ακολουθεί το σύνηθες πρόγραμμα του μαγαζιού, διήμερο εκ περιτροπής (2 μέρες σερί ίδια βάρδια και μετά αλλάζει). Αξίζει μία επίσκεψη πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη. Εχθές και σήμερα πρωινή, αύριο και μεθαύριο 2η βάρδια, ίσως διπλοβάρδια με Αντζέλικα, μιας και αυτή, κατά δήλωση της υπηρεσίας, επιστρέφει.

Xou_re_Thymiato

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Την Κυριακή το βράδυ η Καίτη δήλωσε ότι ακολουθεί το σύνηθες πρόγραμμα του μαγαζιού, διήμερο εκ περιτροπής (2 μέρες σερί ίδια βάρδια και μετά αλλάζει). Αξίζει μία επίσκεψη πάντως, κατά την ταπεινή μου άποψη. Εχθές και σήμερα πρωινή, αύριο και μεθαύριο 2η βάρδια, ίσως διπλοβάρδια με Αντζέλικα, μιας και αυτή, κατά δήλωση της υπηρεσίας, επιστρέφει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για την ενημέρωση! Όπως και το φίλο magaret για την απάντησή του.

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.176
Πόντοι
206
για βραδινη ενημερωση ουτε λογος ποτε ε..

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
Τωρα το μεσημερι
Φυλης 109 οροφος,δυο γυφτοπουλες, η χριστινα και η μαγια
Η χριστινα ειναι ανοικτου χρωματος,στρουμπουλη,κοινως πολυ ζουμερη,ενω η μαγια κοντουλα λεπτη με σκουρομελαγχροινη επιδερμιδα
Πηγα για την τζουλια η οποια ηταν η αρχικη σκεψη για καταθεση αλλα απουσιαζε
Αγκυρας 12β νατασα,ξανθια κοντουλα ζουμερη mlf μ ενδιαφερον προσωπο που παραπεμπει στην χριστινα Lcd απο αγαθουπολεως και φωκαιας 24
Παρασιου 36 δυο μεγαλοκοπελες
Μαρια προφανως η τρελλοκοτσιδου και μπετυ προφανως η παχουλη ξανθια mlf
Θυμηθηκα μια κουβεντα με τον κερβερα περι μονικας και σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να καταθεσω εκει,ωστοσο απουσιαζε επισης
Θα επιστρεψει μετα τις 22 μου ανεφερε η υπηρεσια
Βεργας 3 αριστερα η ελλη με την καιτη
Καταθεση με την καιτη την οποια θα χαρακτηριζα ενεργειακη
Αποδοση απο την πλευρα μου,του μικρου αποθεματος θετικης ενεργειας στο σωμα της και αποβολη της αρνητικης,ωστε να επαναφορτιστει η ψυχη και το σωμα
Δυο στασεις,πισωκολλητα επειδη εχει ωραιο σωμα και ιεραποστολικα,επειδη ως ροναντικη ψυχη αποζητω την επαφη των κορμιων

η κοπελα δεν φιλαει στο στομα ολα ειναι στην φαναντασια σου φιλε κριμα....

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Nα φανταστείς παλιότερα η Καίτη έδινε γλωσσόφιλα και έκανε και γυμνό τσιμπούκι και την έχυνες κιόλας. Πως έγινε τόσο έπιπλο με εκπλήσσει. Θα άρπαξε κανένα παράσημο δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η μεταστροφή.
Kριμα ειναι που σε αυτο τ ωραιο σαιτ,πρεπει καθε τοσο ν απολογουμαστε για απλα πραγματα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Προυνό:
Φωκαίας 24 η Καρολίνα, κοντοπούτανο.
Φυλής 54Β η Βαλέρια και η καινούργια ρωσίδα Νάντια, καλή περίπτωση.

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλημέρα εγώ πάντως δεν πιστευω οτι ο xilnik είναι φαντασιοπληκτος δεν μπορω να καταλάβω γιατί κάποιοι είναι κακοπιστοι κάθε ένας έχει διαφορετικη εμπειρία με την κάθε κοπελα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
εμάς που είμαστε όμορφοι μια χαρά μας φιλάει η Καιτούλα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι... με γλώσσα και ακάποτη πίπα με χύσιμο στο στόμα... άνοιξη του ΄13... στο Διδύμου 16...
μόνο κώλο μου αρνήθηκε...
από τα γαμήσια σε μπουρδέλο που έχουν ανεξίτηλα χαρακτεί στην μνήμη μου...
πολύ αισθησιακό κοντοπούτανο...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Προφανως alcat εχεις προβλημα με την κοπελα
Κτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο,οταν εφυγε απο τη διδυμου 16 ως βικτωρια
Στη συνεχεια την παιρνεις στη βεργας αλλα δεν περνας καλα
Προβλημα σου,αλλα μην το συνεχιζεις φορτωνοντας το σε μενα

alcat

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
114
Πόντοι
0
ναι... με γλώσσα και ακάποτη πίπα με χύσιμο στο στόμα... άνοιξη του ΄13... στο Διδύμου 16...
μόνο κώλο μου αρνήθηκε...
από τα γαμήσια σε μπουρδέλο που έχουν ανεξίτηλα χαρακτεί στην μνήμη μου...
πολύ αισθησιακό κοντοπούτανο...
Αυτα τα εκανε πριν 2 χρονια τωρα κανει απλο προγραμα ετσι δεν ειναι η κανω λαθος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Eτσι ακριβως
Η κοπελα κανει απλο προγραμμα
Κοινως στοματικο με προφυλαξη
Φιλια δεν δινει
Το ενα ομως δεν αναιρει το αλλο οσον αφορα τα φιλια
Και η αναιρεση σε μενα εγινε ενα χρονο σχεδον μετα απο συστηματικες επισκεψεις

Αυτα τα εκανε πριν 2 χρονια τωρα κανει απλο προγραμα ετσι δεν ειναι η κανω λαθος
Περασμα απο Βεργας 3 δεξια η κοπελα λεγοταν Καιτη δεν περασα και τα καλυτερα η κοπελα δεν το εχει καταρχας ειναι πολυ κοντη χωρις τα παπουτσια τισ δουλειας το στομα ηταν γεματο απο σαπακια!!! το στηθος μικρο και η φωνουλες που βγαζει ειναι για μενα πολυ ψευτικες Το προγραμα τις ειναι απλο δεν φυλαει στο στομα και τα παιχνιδια ειναι ανυρπακτα αυτα καλημερα :headbang:
Μονο που ξεχασες ν αναφερεις οτι την ειχες παρει ως βικτωρια στη διδυμου.
Εκεινη τη βικτωρια που κτυπαγες το κεφαλι σου γιατι την εχασες

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Υπάρχουν νεότερες ενημερώσεις από το Αχαρνών 85;
Την τελευταία φορά που πέρασα από κει, ήταν κλειστό,

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom