dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
Καταδρομική σε Μεταξουργείο
Καταδρομική σε Μεταξουργείο
εχει δοκιμάσει κάποιος συμπουρδελιάρης μια ξανθιά 2 μετρη κουκλάρα στο ισόγειο ιάσωνος 44? 2η βαρδια, μιλάμε για τρελό μουνί αλλά στο σαλόνι μόνιμα στην αναμονή πάκηδες. Λέω να την δοκιμάσω αύριο .
Ρε φίλε μήπως λες την Καίτη στο Βέργας 3 αλλά είναι πρώτη βάρδια αυτή,νομίζω είναι καλή λύση
αλλά μόνο για μία φορά. Πιο πολλές πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας με το συμπάθειο
για να πας. Γνώμες είναι αυτές και επιτρέπεται η διαφωνία :o
αυτό είναι και το σωστό του διαλόγου άλλωστε.
Είχα πετύχει θυμάμαι έναν παππού που την πήρε και μου είπε καλά λόγια. :o
Μου ήρθε μια μασχαλίλα όμως και ψιλοξενέρωσα την βρηκα και λιγο τυπική ενώ φοβάμαι
γιατί οι συναγωνιστές την αναφερουν ως Ουκρανή ή Ρωσίδα :o και όσο να'ναι σκέφτομαι
μια φάση με ένα καραφλό γυαλάκια που ισχυριζόταν κάποτε σε τυχαία συζήτηση ότι πηδούσε
την Ουκρανή Γιάνννα στο Αχιλλέως 48 χωρίς προφυλακτικό.
Είναι λίγο μυστηρια αυτά τα έθνη,με τρόμαξε αλλά δεν το πιστεύω πάντως με τίποτα.
Πολλά ακούγονται και λέγονται. Μπορεί να ήταν κι ανίκανος όμως και να την κατηγορεί. :-
Χίλια δυο συμβαίνουν γύρω μας.
ωραια ενημερωση ασλ!
Η Καίτη ήταν πρωινήΚαλησπέρα, ανέβηκα σήμερα Ρεμούνδου, μήπως πετύχω την Καίτη, αλλά έλειπε...
Από όσα θυμάμαι, γιατί δεν κρατούσα σημειώσεις (και για αυτό δεν γράφω πρόγραμμα), είδα στη 2η Βάρδια (απογευματινή)
Λ. Ιωνίας 12: Η τζιλφ αδύνατη Φωτεινή
Περγάμου 27Α: Δύο προ-τζίλφια, η ξανθιά γεματούλα Εύα και η Μελίνα, η οποία ήταν δωμάτιο
Αλκαμένους 113: Πάλι Δύο προ-τζίλφια, η μελαχροινή Μαρία με τις βυζάρες και η Σύλβια
Αλκαμένους 117: Κλειστό
Ρεμούνδου 20: Κλειστό
Ρεμούνδου 21 κάτω: Δύο κοπέλες, μια μιλφ Υβόννη μελαχρινή, με ωραίο σώμα και μία πιτσρίκα μελαχρινή, αδύνατη
Ρεμούνδου 21Α: Πάλι Δύο κοπέλες, ΟΧΙ όμως η Καίτη, γαμώ... Ήταν η Αντζέλικα και άλλη μία νέα κοπέλα, Υβόννη νομίζω την λέγανε, ήτανε και αυτή ψιλο-άλογο σαν την άλλη.
Περγάμου 1: Κλειστό
Καλύμνου 48Α: η εύσωμη τζιλφ Φωτεινή
Καλύμνου 48Α: Κλειστό
Μαγνησίας 1Α: Μια Γιαγιά, η Ντιάνα, ημαρτονρεεε
Μαγνησίας 11: Μια προ-τζιλφ από τη Πατρίδα του Κιμ Γιονγκ Ουν, Βορεο-Κορεάτισα όπως είπε η τσατσά , δεν έλεγε πολλά
Αγκύρας 12Β: Η εύσωμη ξανθιά μιλφ Ήρα
Τροφωνίου 13 Πάνω: η βυζαρού Έλενα, που είχα ξαναδεί την Κυριακή
Πέρασα και από το Βέργας 3, αλλά δεν θυμάμαι γαμώ τις κοπέλες...
Για την Καίτη από Ρεμούνδου, ρώτησα τη τσατσά, μου είπε για Σάββατο απόγευμα, δεν ρωτησα για άλλες μέρες, είχε κόσμο και την έκανα.
Αυτά...
Η Καίτη ήταν πρωινή
μαγκες απο την στιγμη που τα σπιτια ξερουνε τι παιζει και τις πασαρουνε φορα παρτιδα στον κοσμο για να κονομανε οι μουλοι..οχι μαυρο...καρβουνο!!!!Οσο για τις οροθετικες που λες, πραγματι εχει εργαστει η συγκεκριμενη τυπισα.
Πρωτη φορα το 13 για λιγο καιρο.
Και τωρα παλι πριν λιγους μηνες, οπως εγραψε ο Φανουρης.
Ευτυχως εξαφανιστηκε, προφανως εγινε καταγγελια και τη μαζεψανε.
Μολις εφτασα στο τσαρδι μου ανακαλυψα με τρομο οτι το Πιτσινι ειχε κανει κομματακια κομματακια ενα αλλο μπλε χαρτακι ειχα 2 μερες να του καθαρισω την αμμο και τα ειχε παρει στην κρανα!! *P
Παλια τουλαχιστον εκανε.Συμφωνα με πληροφοριες, η Ντιανα κανει ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ προγραμματακι
Οι δυνατοι μυστες του σαιτ πρεπει να την τσεκαρουν
Υπεροχη φωτο
Ανακεφαλαίωση για τις καινούριες:
▪Στο Ιάσωνος 10: Κάτια, Ρουμάνα ψηλή, καστανή ομορφούλα με καλό σώμα- από @ Επιρρεπής.
▪Στο Ιάσωνος 30α: Κάρμεν, Ρουμάνα κοντούλα, τσιγγγανοειδές πιπινάκι, με ωραίο βυζί και πεταχτό κωλαράκι- από @ billy13.
▪Στο Φωκαίας 27α: Άιντα, ξανθιά κοντούλα, νεαρή σε ηλικία, με όμορφο πρόσωπο και ωραίο σώμα- από @ aoratos19.
▪Στο Αχιλλέως 48: Ντιάνα, ξανθιά με ζουμερό σώμα- από @ kou tsou.
(Επίσης όσοι έχετε πιτσινογατάκια καλό θα είναι να τους αλλάζετε συχνά την άμμο γιατί μεταμορφώνονται σε θεριά ανήμερα και καταβροχθίζουν 20ευρα!
Θα μου πεις τώρα από το να στο καταβρόχθήσει το 20ρικο η (μουνάρα)Κατερίνα από την Μαραθώνος καλύτερα να στο φάει το πιτσινογατάκι!!!)
Η ΛΑΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ???Καλησπερα live απο φυλής τώρα
Φωκαιας25Α Λάουρα μελαχρινή φουλ προγραμμα και κώλο
Φωκαιας17Β Έλενα η αλλιώς Ιονελλα φουλ και αυτή
Φωκαιας17Β Ειρήνη η ψηλή μελαχρινή
Φυλης84Α Μάγια το αδύνατο Πιπίνο
Φυλής 86Α Λαβίνια
Φυλής 86Β Αντριάννα μελαχρινή νεαρη
Ελληνικα μιλαει γιατι λεω να την επισκευτω και δεν γουσταρω αν δεν μιλαει ελληνικαΗ ΛΑΟΥΡΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ???
Καλησπέρα φιλε δεν την ρωτησα αλλά υποθετω πως είναι Ρουμανα