Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (12 μέλη και 108 επισκέπτες)

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

Μες στην βδομαδα εγινε καταδρομικη επιχειρηση...μετρια πιπα , αντεχει στο γαμησι χωρις να παραπονεθει.
Για οσους γουσταρουν γκρανι στο παρα πεντε πιστευω ειναι θησαυρος. Πραγματικα θυμιζει καβλιαρα θειτσα της διπλανης πορτας. Καλη η προταση σου τελικα Dude007 αξιζει η Σουζανα.  :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Mια ρομαντικη ενημερωσουλα μετα απο πολλους μηνες, μιας και σημερα ειχα ορεξη για περπατημα.
2η βαρδια

ΦΥΛΗΣ

65Α Λουιζα μια νεα παρουσια που δεν εχω ξαναδει. Μελαχρινο στυλιαρι με ομορφο μουτρακι. Πιστευω οτι οι στυλιαρολαγνοι θα ξεροχυσετε. ΑΠΛΟ

Τι έχουμε εδώ...;  :cum: :cum: :cum:

65Β Λιζα μελαχρινη μουναρα, πρωην στουντιοκοριτσο απ οτι λενε οι γνωστες, ψηλη με ομορφο προσωπο και ωραιο σωμα κανονικων κιλων. Την απαξιωσα και εκατσα κανα 5λπτο και καυλανιζα με τη καραμουναρα μιλφ τσατσα με τις βυζαρες. Μαυτη τη γυναικα τον εχω παιξει πανω απο 20 φορες την εχω πελωρια αναγκη. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε

Με την τσα,αυτήν καυλώνω και εγώ μύστη μου.... :pipa1:

134 ως Αντελινα μου συστηθηκε αλλα προκειται για την Κατερινα απο Μεταξουργειο που ο ρομαντικος Μιλλυ13 χαρακτηρισε σε μια κριτικη του ως υγειονομικη βομβα. Τον τελευταιο καιρο την πετυχαινω στο Ιασωνος1Γ με ΑΚΑ στο 10ρικο. Σημερα ανακοινωσε ΑΠΛΟ στο 20ρικο  :tooth:

Προχθές την είδα να σουλατσάρει στο ρομαντικό Μεταξουργείο,λίγο πριν σε πάρω τηλ...
Έχει πάρει κάποια κιλά,πρόσεξα... :)

Καλα γαμησια  :zfuck:

Ωραίος! http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=26.0;attach=593738;image[/img[/URL]]

Σε είχα ρωτήσει για την τσα2.... :lheel:

[QUOTE="billy13, post: 6018230"]
Μικρέ,τώρα που το σκέφτομαι...καλή περίπτωση τσα2...είναι αυτή της Εμμανουέλας - η απογευματινή -... :zfuck:
Δεν σου κρύβω,ότι με καυλώνει....ψήνεται να μπει δωμάτιο αυτή?  :)
[/quote]

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Mια ρομαντικη ενημερωσουλα μετα απο πολλους μηνες, μιας και σημερα ειχα ορεξη για περπατημα.
2η βαρδια

ΦΥΛΗΣ

65Α Λουιζα μια νεα παρουσια που δεν εχω ξαναδει. Μελαχρινο στυλιαρι με ομορφο μουτρακι. Πιστευω οτι οι στυλιαρολαγνοι θα ξεροχυσετε. ΑΠΛΟ

ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
21(οροφος) 2 κοπελες. Η μια ηταν η Ιβαννα, καστανομαλλα ομορφουλα με καλο σωματακι και η Καιτη ξανθια ΚΑΥΛΑ  :smitten: με πανεμορφο προσωπο και σωματαρα. Σιγουρα μεσα στους επομενους στοχους η Καιτη. Και εδω ειχε αρκετο κοσμο, οι κοπελες βγηκαν απο παρτουζα, ενας στο δωματιο  τις περιμενε για παρτουζα καθως και αλλος ενας στο σαλονι πληρωσε για παρτουζα. ΑΚΑ τελειωτικο ανακοινωθηκε και για τις 2

Θα παω αυριο μεθαυριο η στην Καιτη απο Ρεμουνδου η στη Μικη απο Λιοσιων73 η στο Βανεσακι απο Φωκαιας 9  :zfuck:
Η Λουιζα ειναι μηπως αυτη που δουλεψε Κολωνου 48?
Την Καιτη να την παρεις οπωσδηποτε,θα περασεις καταπληκτικα!
Αψογη ενημερωση! :thumbsup: The return of Bmwpower! :rockon:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ΦΥΛΗΣ
136 Εμμανουελλα η ξεμπατιαστρα, καραγυφταριο του κερατα, μελαχρινη με μετρια μουρη, 3αρι βυζι και σωμα με πιασηματα. Παλιοτερα εργαζοταν Κολωνου47 καθως και Χωματιοανου11 οροφος. ΑΠΛΟ ανακοινωσε σημερα, αλλα συνηθως ανακοινωνει ΑΚΑ

Μια παχουλή που κατά διαστήματα έπαιζε και Μ.Αλεξάνδρου στα "κλειστα"?
είχε μπυροκοιλιά θυμάμαι αλλά είχε ειπωθεί πως ήταν πολύ θερμή  :grin:

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
11 Μπαρμπορα, σαπια γυφτοβουλγαρα προμιλφ με αφιαφορη μουρη και σωμα μια πιασηματα. Την ειχα παρει στο Κωλοκυνθους63 πριν λιγους μηνες με καλες εντυπωσεις, αλλα ηταν λιγο βρωμιαρα.  :S Επισης εχει εργαστει και στο Μ.Αλεξανδρου25. Απλο προγραμμα ανακοινωσε, αλλα κανει και εξτραδακια στο δωματιο. Εμενα μου χε κανει ΑΚΑ.

Όταν την είχα πάρει μία φορά μύριζε είναι η αλήθεια αλλά όταν την είχα πετύχει να είμαι ο πρώτος της ήταν μια χαρά και από απόδοση και από μυρωδιά. Δεν ξέρω, μπορεί να ιδρώνει εύκολα και να απαξιώνει το ρεξόνα.

ΑΧΑΡΝΩΝ
104 το Προεδρικο σπιτι, παντα νιωθω ενα δεος απο την καλτιλα αυτου του οικου! Ανεβαινοντας τις σκαλες ειχε μια ανυποφορη αποπνικτικη μποχα και οταν χτυπησα την κουδουνι, ενας σκυλος απο μεσα αρχισε να γαυγιζει και να γρατσιυναει την πορτα με απειλητικη διαθεση.  :S Χτυπησα 2-3 φορες αλλα δεν μου ανοιξε και εφυγα.

Κλασσικό σκηνικό στο προεδρικό.
Πάντως αν την πετύχεις και έχει όρεξη για κουβέντα είναι όλα τα λεφτά.
Σίγουρα IQ διψήφιο μιας και όπως λένε οι παλιοί ήταν και άντρας  :cheesy:

ΑΓΚΥΡΑΣ
1 Βικη ο ξανθος μεσηλικας τραβελος με 2,5αρι πλαστικο βυζι. Σπεσιαλ προγραμματακι  :grin:

Ρε συ σε αυτό το στουντέλλο είχα βολτάρει πριν καιρό χωρίς να περάσω στα ενδότερα βέβαια, αλλά η Βικάρα και στο λέει με τη μία πως είναι τραβεστί και φαίνεται και ξηγημένο άτομο χωρίς κόμπλεξ (μίλαγε σωστά σε γενικές γραμμές). Από εμένα έχει respect χωρίς να είμαι fan του είδους.

ΦΩΚΑΙΑΣ
9(ευθεια) η σαπια Βικη απ το Μεταξουργειο, ξανθο πρεζακι με σαπια δοντια και κακιστη και αγενεστατη συμπεριφορα. Εχει εργαστει Ιασωνος 46, Μ.Αλεξανδρου22 και 28. ΦΟΥΛ προγραμμα.

Αν και δεν πρόκειται για την προαναφερθείσα, μια Βίκυ από Μεταξουργείο που έπαιζει Κ27 υπόγειο στο Μετάξι και έπειτα Φ61 υπόγειο τι απέγινε.
Μια πανέμορφη Βουλγάρα με σάπιο όμως βυζί.

ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
20 Κλειστο

Ντενίζα ψυχάρα!  :2funny:

21(ισογειο)Υβοννη, καστανομαλλα γυναικαρα με πολυ ομροφο προσωπο και σωματαρα. Στο μαγαζι γινοταν λαικο προσκηνυμα. Το σαλονι καθως και τα δωματια ηταν φουλ. ΑΠΛΟ ανακοινωσε η τσατσα αλλα αν δεν κανω λαθος κανει και ΑΚΑ

Η άλλη η "ομορφιά" η Κάρλα που βόσκαγε?
Τηρεί ακόμα το Τετάρτη - Παρασκευή ρεπό λες και νηστεύει το κρέας?

Να είσαι καλά ρε μπέμπα!  ;)
Αν δεν είχε καεί τόσο ο πορνοεγκέφαλός σου ώστε να πας με τον Δεσπότη από το Φ99 θα ήσουν ο Νο1 πόρνος.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Ευχαριστούμε για την πλήρη ενημέρωση,εμπλουτισμένη με σχόλια και παρατηρήσεις από την προσωπική εμπειρία.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
2η βαρδια

Καλα γαμησια  :zfuck:

Μπεμπα απλα !!!!!
king-033.gif

Φοβερη υπερενημερωση απο αυτες που μας ειχες συνηθισει παλαιοτερα και μας ειχανε ληψει!!!!
Respect επισης και για το περασμα σου απο τα ρομαντικα τραβελοσπιτα!

Μερικες επισhμανσεις απο μερους μου:

ΚΑΛΥΜΝΟΥ
36 ηταν η cult Νανα η απαξιωμενη σαπια γκρανυ με τη μουνοτριχα. Ο ρομαντικος δροσερος καραφλας τσατσος για αλλη μια φορα μου εκανε δυνατο καμακι και με συνωμοτικο υφος μου ειπε οτι η κοπελα τα κανει ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ, οτι μπορεις να φανταστεις, ενω χαμογελαγε πονηρα και μου εκλεινε το ματι...  :tooth: ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ προγραμματακι  :priest:
Νανά τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ, θα πρεπει να ηγηθει σαν η ιερεια του Θρεντ «παρανομα εξτρακια» χαχαχα

ΑΧΑΡΝΩΝ
85 Ντινα η "Κινεζα" μιλφ που γαμησα χθες στο Μαγνησιας11 με καλες εντυπωσεις. ΑΚΑ
Αυτην την εχω βαλει στα υποψην μετα την κριτικη σου! Επισης το 85 ειναι ακρως ρομαντικο σπιτακι!!! :grin:

16Β Ελενη ρωσιδα κατα δηλωση της υπηρεσιας με καστανοκοκκινα μαλλια στο υψος των ωμων της, αδυνατη με μετρια φατσα και καλουτσικο σωματακι. 2 μεσηλικες με ρομαντικες πορνοφατσες περιμεναν εναγωνιως να αδειασει δωματιο να περασουν. ΑΚΑ τελειωτικο ανακοινωθηκε

Το οτι ρομαντικοι προνομεσηλικες και πορνογεροι περιμενουν με χαρτακι προταιρεοτητας να περασουν εκει επιβεβαιωνει αυτο που σου ειπα κατ ιδιαν  :sunglasses:

21(ισογειο)Υβοννη, καστανομαλλα γυναικαρα με πολυ ομροφο προσωπο και σωματαρα. Στο μαγαζι γινοταν λαικο προσκηνυμα. Το σαλονι καθως και τα δωματια ηταν φουλ. ΑΠΛΟ ανακοινωσε η τσατσα αλλα αν δεν κανω λαθος κανει και ΑΚΑ
Η Υβονη εχει και προγραμμα με ακαποτο κλαρινο ΚΑΙ κωλο στην τιμη των 30 γιουρος

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
;)Μπεμπα δεν ειναι μονο η ενημερωση σαν μεγεθος αλλα και οι περιγραφες, τα πλουσια και αναλυτικα σχολια για καθε κοπελα που την συνοδευουν
Μοιαζει σαν μια ολοκληρωμενη χαρτογραφηση της περιοχης και για μενα η πιο ποιοτικη ενημερωση που εχω διαβασει εδω και χρονια
Και κατι οσον αφορα το περπατημα
Τετοιες τσαρκες κανουν πολυ καλο στην υγεια,αφθονο περπατημα που δεν το καταλαβαινεις λογω της αναμονης του θεαματος,ανεβοκατεβασμα σκαλιων,αντοχη στο κρυο και ουτω καθεξης
Να σαι καλα και σ ευχαριστουμαι

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
@BMW ωραιος,ευγε μυστη, :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ωραίος ο Μπέμπας,ρομαντική ενημέρωση με έξτρα πληροφορίες! Η αλήθεια είναι ότι λείπουν σε όλους μας και οι ενημερώσεις του Ντιούντ του Φυστική και του Φανούρη

bieber

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2014
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ευγε ηδονικε μυστη μπεμπα..!!ρομαντικη ενημερωση,μας ταξιδεψες..!!απο τσατσαδες εμενα με καυλωνει απιστευτα αυτη στο κολωνου 30 οροφος η μελαχρινη.μεγαλη καυλα,δεν ξερω πως να της το πω να μπει στο δωματιο.λετε να στραβωσει κ να με κυνηγανε τιποτα νταβαδες στην κολωνου?το χει επειχηρησει κανεις με τσατσα να μας δωσει ινφο?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Ωραίος ο Μπέμπας,ρομαντική ενημέρωση με έξτρα πληροφορίες! Η αλήθεια είναι ότι λείπουν σε όλους μας και οι ενημερώσεις του Ντιούντ του Φυστική και του Φανούρη

Φανουρης και Dude θα επανελθουν συντομοτατα και δρυμιτεροι!!! ;)
ελπιζω και ο Φιστικης το ιδιο   :rockon:

URL]]

Kilburn

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
54
Like
131
Πόντοι
5.835
ευγε ηδονικε μυστη μπεμπα..!!ρομαντικη ενημερωση,μας ταξιδεψες..!!απο τσατσαδες εμενα με καυλωνει απιστευτα αυτη στο κολωνου 30 οροφος η μελαχρινη.μεγαλη καυλα,δεν ξερω πως να της το πω να μπει στο δωματιο.λετε να στραβωσει κ να με κυνηγανε τιποτα νταβαδες στην κολωνου?το χει επειχηρησει κανεις με τσατσα να μας δωσει ινφο?
Θελει παρα πολυ προσοχη. Εγω εχω αποθημενο να παρω τσατσα και πορνη μαζι αλλα εχω φαει πορτα 5-6 φορες. Οι τσατσαδες λιγες ειναι αυτες που προερχονται απο πορνικο παρελθον αποτι εχω συμπερανει. Αλλα και οι πρωην γνωστες πορνες (Βικυ, Φωτεινη) τωρα που τσατσοποιηθηκαν ειναι κατηγορηματικες οτι δεν περνανε στο δωματιο. Μαλλον ειναι εντολη εκ των ανω...

ΥΓ. 60 ευρω προτεινα στη Βικυ για ενα ακομα απο τα παλια αλησμονητα τσιμπουκια της χωρις καν να βγαλει τα ρουχα της και τιποτα... Και ειχαμε και πολυ ρομαντικη σχεση οσο εκδιδοταν...

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
600
Πόντοι
81
καλημερα παιδια απο Ρεμουνδου 21Α περασε κανεις?

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αν κ το θρεντ δεν μπορω να το παρακολουθω τακτικα ευχαριστω ολους που ενημερωνουν  :rockon: :rockon:

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
2η βαρδια
17Α Ειρηνη που καποτε την ειχα τεραστια αναγκη, αλλα τωρα που αδυνατησε δεν μου αρεσει. Μελαχρινη με ομορφο προσωπο, μικρο στηθος και καλο σωματακι. Την εχω γαμησει πολλες φορες, ολες με κακες εντυπωσεις  :S . ΚΩΛΟ ανακοινωνει ενω παλιοτερα εκανε και ελευθερο στοματικο.

Την πήρα χθες και την βρήκα βελτιωμένη. Ευδιάθετη, πλούσια προκαταρκτικά, πολύ καλή συμμετοχή στο σεξ. Ειδικά στο πρωκτικό οι φωνές της θα πρέπει να ακούγονταν μέχρι έξω. Τσατσά ήταν μια καβλιάρα μιλφ. Μάλλον αυτή από το 27 κάτω.

Επισκέπτης
Την πήρα χθες και την βρήκα βελτιωμένη. Ευδιάθετη, πλούσια προκαταρκτικά, πολύ καλή συμμετοχή στο σεξ. Ειδικά στο πρωκτικό οι φωνές της θα πρέπει να ακούγονταν μέχρι έξω. Τσατσά ήταν μια καβλιάρα μιλφ. Μάλλον αυτή από το 27 κάτω.
σε ποιο studio δουλευε παλια ξερεται ?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
Η Νανα το σαπιο -ομολογουμενως- γκρανι που ανεφερε ο BMW αποτελεσε πριν απο μια σκαρτη 20ετια περιπου,
το ΧΡΥΣΟ τριδυμο του Φ66 Ριτα -το βαρυ πυροβολικο- Νανα και Εμμανουελα Ουγγαρεζα με σπασμενο κοπτηρα  :grin: :grin:
Εκαναν χρυσες δουλειες μεταξυ 1994-98 οπου η Ριτα σταματησε...
Μιλαμε τοτε για τα παντα ολα ΑΚΑ στο 3χιλιαρο...
Παλι καλα που επιζησαμε καποιοι και καποιοι αλλοι εβαλαν?? μυαλο...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom