Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (19 μέλη και 139 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κολονου 30,Τρίτη βάρδια,  δουλεύει η μελαχρινή μιλφ με το κοντό μαλλί που λεγα!!ονομα νομίζω Νατάσσα,παλαιότερα Άννα!!!αξιζει το 10 ευρώ;;;;έχει κωλαρα!!!θα τιμήσω κάποια στιγμή

Φίλε,αφού ρωτάς εμένα...να σου πω...ότι είναι τόσο άσχημη,που δεν την παίρνω ούτε δωρεάν... :S
Ο ρομαντικός - εξωθεσμικός μου φίλος όμως...είπε τα καλύτερα για τις υπηρεσίες της,όταν την είδαμε τις προάλλες... :think:

Καλημέρα απο πλατεία αττικης τι παίζει?

Απο πλατεία αττικης τι παίζει? ευχαριστώ.. :rockon:

Ότι και εχθές... :rolleyes:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τι μου εκανες βραδυατικα ρε παιχτη ,που θα σβησω την καυλα μου και βαριεμαι να κατεβαινω φωκαιας.
πραγματικα με παλαβωσες γιατι εχω μεγαλη καυλα για την συγκεκριμενη  :lheel:
ητανε πουτανα παλια η οχι....οπως και να εχει θα κανω χοντρο πεσιμο οταν θα την δω .

Πρόσεχε παίκτη μου, γιατί αυτά που γράφω έγιναν πριν χρόνια που δεν υπήρχαν κάμερες και
γενικά γνωριζόμασταν χρόνια και υπήρχε και η χημεία, δεν πήγα μια μέρα στο ξεκάρφωτο και
παίχτηκε σκηνικό...χεχεχε, πρόσεχε μην σε απαξιώσει.

Υπήρχε πολύμηνο 'φλέρτ' τότε, π.χ. πήγαινα με μια μοντέλα που είχε, και π.χ. μέχρι να έρθει
η μοντέλα φώναζα την τσα2 στο δωμάτιο κάτι να της πω και ενώ είχα ήδη γδυθεί την ρωτούσα εάν
το κεντρί μου είναι όμορφο και αν έχει καβλώσει καλά και να μου πεί τη γνώμη της αφού το
αγγίξει. Παιζόταν κατάσταση όπου της τα έριχνα για μήνες και την κάβλωνα, χωρίς να την αγγίζω,
απλά της έδειχνα τα κάλη μου και της έλεγα πόσο φταίει και αυτή που είμουν έτσι καβλωμένος...χεχεχε

Υ.Γ. Τέτοιες φάσεις σήμερα είναι δύσκολο να παιχτούν, και μάλιστα πρέπει να είναι σε 'απόμερους' οίκους
    και σε βάρδια που δεν έχει κόσμο και όταν η κοπέλα είναι στο δωμάτιο με άλλο πελάτη, αλλιώς θα
    πέσει καρφωτή στο αφεντικό...χεχεχε
    Και μάλιστα τώρα που το έγραψα εδώ το 'έκαψα' το θέμα εντελώς, γιατί μας διαβάζει πολύς κόσμος...χεχεχε

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Πρόσεχε παίκτη μου, γιατί αυτά που γράφω έγιναν πριν χρόνια που δεν υπήρχαν κάμερες και
γενικά γνωριζόμασταν χρόνια και υπήρχε και η χημεία, δεν πήγα μια μέρα στο ξεκάρφωτο και
παίχτηκε σκηνικό...χεχεχε, πρόσεχε μην σε απαξιώσει.

Υπήρχε πολύμηνο 'φλέρτ' τότε, π.χ. πήγαινα με μια μοντέλα που είχε, και π.χ. μέχρι να έρθει
η μοντέλα φώναζα την τσα2 στο δωμάτιο κάτι να της πω και ενώ είχα ήδη γδυθεί την ρωτούσα εάν
το κεντρί μου είναι όμορφο και αν έχει καβλώσει καλά και να μου πεί τη γνώμη της αφού το
αγγίξει. Παιζόταν κατάσταση όπου της τα έριχνα για μήνες και την κάβλωνα, χωρίς να την αγγίζω,
απλά της έδειχνα τα κάλη μου και της έλεγα πόσο φταίει και αυτή που είμουν έτσι καβλωμένος...χεχεχε

Υ.Γ. Τέτοιες φάσεις σήμερα είναι δύσκολο να παιχτούν, και μάλιστα πρέπει να είναι σε 'απόμερους' οίκους
    και σε βάρδια που δεν έχει κόσμο και όταν η κοπέλα είναι στο δωμάτιο με άλλο πελάτη, αλλιώς θα
    πέσει καρφωτή στο αφεντικό...χεχεχε
     Και μάλιστα τώρα που το έγραψα εδώ το 'έκαψα' το θέμα εντελώς, γιατί μας διαβάζει πολύς κόσμος...χεχεχε
Στο Φωκαιας που ειναι τωρα δε βολευει για κατι τετοιο.Κουζινακι,δωματια,ολα ειναι σε κοινη θεα.Αντιθετα στο Φυλης 71 ισογειο που ηταν πρωτα,τα δωματια ηταν στα ενδοτερα,δεν ειχαν επαφη με το σαλονι.Μαλιστα μου εχει κανει και φιιλοφρονηση αν και δεν εχει τυχει να περασω με καποια απ τις κοπελες της.Αλλα της αρεσει να ειναι ομιλιτικη και παιχνιδιαρα.Εμενα μ αρεσει πολυ η ξανθια Ελληνιδα υπηρεσια απο Φωκαιας 19 απογευματινη βαρδια οταν ειναι ανοικτο το συγκεκριμενο σπιτι αφου υπολειτουργει.Παντως ειναι σταθερα εκει τα τελευταια χρονια.Πολυ ομορφη γυναικα και παντα διακριτικη και ευγενικη.Εχω περασει μερικες φορες στο δωματιο με κατι ωραιες γυφτορουμανες που φερνει κατα καιρους.Αλλα οταν εχει κατι αδιαφορες κοπελες σκεφτομαι να της πω πως ειναι δυνατον να περασω στο δωματιο απ τη στιγμη που η υπηρεσια ειναι πιο ομορφη απο τη κοπελα.Δινει την αισθηση παντα της αυστηρης επαγγελματια οποτε δεν εχω αποτολμησει κατι.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Στο Διδύμου 20 ήταν η Φλώρα το χόμπιτ εκνευρισμένη απο την αναδουλεία.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.

κάνει η Φλώρα και κώλο???σίγουρα????γιατί το έχω απωθημένο αυτό το κωλαράκι 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
κάνει η Φλώρα και κώλο???σίγουρα????γιατί το έχω απωθημένο αυτό το κωλαράκι 
Δεν ανακοινώνει πάντα  κώλο. Όταν βλέπει και έχει αναδουλεία όμως τον βάζει στον πρόγραμμα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έκτακτη στοχευμένη καταδρομική στην πρωινή βάρδια 18/01/2015

μόνο στο Μαραθώνος 59Α όπου μετά από χρόνια συνάντησα
τον ορισμό της γλύκας Ρωσίδας (Ουκρανής) Γιάννας
τον ορισμό της γκέισας που είναι πλασμένη για να κάνει ευτυχισμένο τον Άνδρα
τον ορισμό της αμοιβαίας στοματικής απόλαυσης

είχα να δώ το μωράκι από το Φωκ.27Β παλιά,
ένα θα πώ Τύποι μου: Ότι κούραση, ότι 'τοξίνες', ότι αρνητικό, μου το εξαφάνισε το μωράκι !!!
                    Μου έκανε μια σπέσιαλ Αποτοξίνωση κι εγώ της έκανα ένα σπέσιαλ ερωτικό
                    μασάζ με το στόμα και τη γλώσσα μου εκεί που της αρέσει.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ !!!

Υ.Γ. Μπορεί να σας φάνηκα υπερβολικός, αλλά μόνο η Γιάννα μπορεί να με 'ανεβάσει τόσο'.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Κολονου 30,Τρίτη βάρδια,  δουλεύει η μελαχρινή μιλφ με το κοντό μαλλί που λεγα!!ονομα νομίζω Νατάσσα,παλαιότερα Άννα!!!αξιζει το 10 ευρώ;;;;έχει κωλαρα!!!θα τιμήσω κάποια στιγμή
Για αυτήν πρόκειται;Άλλαξε όνομα;Οχι ότι μ'ενδιαφέρει,μια φορά πέρασα με μέτριες εντυπώσεις,αλλά για την ονοματολογία των ενημερώσεων.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έκτακτη στοχευμένη καταδρομική στην πρωινή βάρδια 18/01/2015

Υ.Γ. Μπορεί να σας φάνηκα υπερβολικός, αλλά μόνο η Γιάννα μπορεί να με 'ανεβάσει τόσο'.

Έπαιξε 69/αλληλογλυφοκώλι...;  :-* :-* :-*

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Έπαιξε 69/αλληλογλυφοκώλι...;  :-* :-* :-*

Έπαιξε 'τελειωτικό' (κι από τους δυό μας) 69...χεχεχε

Να μου κάνουν Γλυφοκώλι δεν το έχω ανάγκη μύστη μου.

Άλλη φορά θα της κάνω και μασάζ στη σουφρίτσα της,
απλά σήμερα δεν το σκέφτηκα ζαλίστηκα από τα πολλά
γλωσσόφιλα και τα όμορφα Ρωσιδοματάκια της.

Υ.Γ. Έχει γίνει εντελώς στυλιάρι το μωράκι μύστη μου, ότι πρέπει για μας τους στυλιαρολάγνους.
    Είχε ωραία βαμμένα τα νυχάκια τον ποδιών της και φορούσε ωραία πατούμενα με τακούνι και
    ένα μαύρο διάφανο μπέιμπυ ντόλλ...χεχεχε, και είχε και ωραίο μακιγιάζ.
    Είναι ΓΛΥΚΑ το μωράκι. Επίσης συστήνεται 100% και για τους Ποδολάγνους,
    εγώ την είχα αρχικά ανάσκελα και την έγλυφα, ενώ πριν έγλυψα τα πανέμορφα
    πατουσάκια της, και καθώς την έγλυφα έφερα το ένα πατουσάκι και μου χάιδευε
    το 'κεντρί' μου. ΣΚΕΤΗ ΚΑΒΛΑ.

aris_164

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, δεν κατάφερα να βρω πως μπορώ να δημιουργήσω ένα νέο thread στο forum, οπότε έιπα να κάνω την ερώτησή μου εδώ.

Μέχρι πριν λίγους μήνες η γνωστή Χριστίνα από το Φυλής 69Α (που τώρα είναι στο 71 στον όροφο), δούλευε στο 69Α με μια Τζουλιάνα.
Μήπως γνωρίζει κανείς τι απέγινε αυτή η Τζουλιάνα;; Αν δουλεύει ακόμα δηλαδή, που και τι ώρες.

Ευχαριστώ!

aris_164

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Την καστανομαλλα Αλβανιδα που δινει κωλο δε λες;
Την πετυχα προχθες απογευμα Αλκιβιαδου16Γ

Αυτή λέω ναι. Την έχω πετύχει και ξανθιά βέβαια, αλλά ότι δίνει κώλο, δίνει..! Ευχαριστώ θα το τσεκάρω.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Σε ποιά ταινία του Σειρηνάκη παίζει η Άννα από Φωκαίας 27Α;;;;

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
μαγκες ξερουμε αν παιζει η βανεσσα τωρα στο φωκαιας 9 και το κοντο χριστινακι στο φωκαιας 27 .

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.661
Πόντοι
41.129
εκανα ένα περασμα από κολωνου 15 αριστερα και δεξια για να δω την σαμπρινα που ανεφερε ο προφέσορας γιατι αν είναι οντως αυτή από το φ59 είναι πολύ καλη περιπτωση αλλα στο δεξι ηταν μια χοντρη ξανθια και στο αριστερο μια άλλη τσιτσιδη με αθλητικα παπούτσια που μυριζε και λιγο ιδρωτιλα από μακρια...την εκανα ταχεως και πηγα για σουβλάκια..

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Πριν από λίγο στοχευμένα:

Φυλ. 65 1ος: ένα εμφανίσιμο νεαρό πορνίδιο, δεν συγκράτησα όνομα
Φυλ. 65 ισ.: Εμμανουέλα και Λουίζα (κοντοπούτανο ομορφούλικο)
Φυλ. 54: Πατρίτσια

Φωκ. 17 1ος: Έλενα (ελαφρώς καμπυλόγραμμη ξανθιά) και Αντζελίνα (στηλιάρι)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυποι μου η Λαουρα η τατουαζατη απο Φυλής 67 εργαζετε ακομα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom