Επισκέπτης
Καλημέρα απο πλατεία αττικης τι παίζει?
Κολονου 30,Τρίτη βάρδια, δουλεύει η μελαχρινή μιλφ με το κοντό μαλλί που λεγα!!ονομα νομίζω Νατάσσα,παλαιότερα Άννα!!!αξιζει το 10 ευρώ;;;;έχει κωλαρα!!!θα τιμήσω κάποια στιγμή
Καλημέρα απο πλατεία αττικης τι παίζει?
Απο πλατεία αττικης τι παίζει? ευχαριστώ..
τι μου εκανες βραδυατικα ρε παιχτη ,που θα σβησω την καυλα μου και βαριεμαι να κατεβαινω φωκαιας.
πραγματικα με παλαβωσες γιατι εχω μεγαλη καυλα για την συγκεκριμενη
ητανε πουτανα παλια η οχι....οπως και να εχει θα κανω χοντρο πεσιμο οταν θα την δω .
Στο Φωκαιας που ειναι τωρα δε βολευει για κατι τετοιο.Κουζινακι,δωματια,ολα ειναι σε κοινη θεα.Αντιθετα στο Φυλης 71 ισογειο που ηταν πρωτα,τα δωματια ηταν στα ενδοτερα,δεν ειχαν επαφη με το σαλονι.Μαλιστα μου εχει κανει και φιιλοφρονηση αν και δεν εχει τυχει να περασω με καποια απ τις κοπελες της.Αλλα της αρεσει να ειναι ομιλιτικη και παιχνιδιαρα.Εμενα μ αρεσει πολυ η ξανθια Ελληνιδα υπηρεσια απο Φωκαιας 19 απογευματινη βαρδια οταν ειναι ανοικτο το συγκεκριμενο σπιτι αφου υπολειτουργει.Παντως ειναι σταθερα εκει τα τελευταια χρονια.Πολυ ομορφη γυναικα και παντα διακριτικη και ευγενικη.Εχω περασει μερικες φορες στο δωματιο με κατι ωραιες γυφτορουμανες που φερνει κατα καιρους.Αλλα οταν εχει κατι αδιαφορες κοπελες σκεφτομαι να της πω πως ειναι δυνατον να περασω στο δωματιο απ τη στιγμη που η υπηρεσια ειναι πιο ομορφη απο τη κοπελα.Δινει την αισθηση παντα της αυστηρης επαγγελματια οποτε δεν εχω αποτολμησει κατι.Πρόσεχε παίκτη μου, γιατί αυτά που γράφω έγιναν πριν χρόνια που δεν υπήρχαν κάμερες και
γενικά γνωριζόμασταν χρόνια και υπήρχε και η χημεία, δεν πήγα μια μέρα στο ξεκάρφωτο και
παίχτηκε σκηνικό...χεχεχε, πρόσεχε μην σε απαξιώσει.
Υπήρχε πολύμηνο 'φλέρτ' τότε, π.χ. πήγαινα με μια μοντέλα που είχε, και π.χ. μέχρι να έρθει
η μοντέλα φώναζα την τσα2 στο δωμάτιο κάτι να της πω και ενώ είχα ήδη γδυθεί την ρωτούσα εάν
το κεντρί μου είναι όμορφο και αν έχει καβλώσει καλά και να μου πεί τη γνώμη της αφού το
αγγίξει. Παιζόταν κατάσταση όπου της τα έριχνα για μήνες και την κάβλωνα, χωρίς να την αγγίζω,
απλά της έδειχνα τα κάλη μου και της έλεγα πόσο φταίει και αυτή που είμουν έτσι καβλωμένος...χεχεχε
Υ.Γ. Τέτοιες φάσεις σήμερα είναι δύσκολο να παιχτούν, και μάλιστα πρέπει να είναι σε 'απόμερους' οίκους
και σε βάρδια που δεν έχει κόσμο και όταν η κοπέλα είναι στο δωμάτιο με άλλο πελάτη, αλλιώς θα
πέσει καρφωτή στο αφεντικό...χεχεχε
Και μάλιστα τώρα που το έγραψα εδώ το 'έκαψα' το θέμα εντελώς, γιατί μας διαβάζει πολύς κόσμος...χεχεχε
Στο Διδύμου 20 ήταν η Φλώρα το χόμπιτ εκνευρισμένη απο την αναδουλεία.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Δεν ανακοινώνει πάντα κώλο. Όταν βλέπει και έχει αναδουλεία όμως τον βάζει στον πρόγραμμα.κάνει η Φλώρα και κώλο???σίγουρα????γιατί το έχω απωθημένο αυτό το κωλαράκι
Για αυτήν πρόκειται;Άλλαξε όνομα;Οχι ότι μ'ενδιαφέρει,μια φορά πέρασα με μέτριες εντυπώσεις,αλλά για την ονοματολογία των ενημερώσεων.Κολονου 30,Τρίτη βάρδια, δουλεύει η μελαχρινή μιλφ με το κοντό μαλλί που λεγα!!ονομα νομίζω Νατάσσα,παλαιότερα Άννα!!!αξιζει το 10 ευρώ;;;;έχει κωλαρα!!!θα τιμήσω κάποια στιγμή
Έκτακτη στοχευμένη καταδρομική στην πρωινή βάρδια 18/01/2015
Υ.Γ. Μπορεί να σας φάνηκα υπερβολικός, αλλά μόνο η Γιάννα μπορεί να με 'ανεβάσει τόσο'.
Έπαιξε 69/αλληλογλυφοκώλι...; :-* :-* :-*
Την καστανομαλλα Αλβανιδα που δινει κωλο δε λες;
Την πετυχα προχθες απογευμα Αλκιβιαδου16Γ
Σε ποιά ταινία του Σειρηνάκη παίζει η Άννα από Φωκαίας 27Α;;;;
που ειναι αυτό το Φωκαίας 9?μαγκες ξερουμε αν παιζει η βανεσσα τωρα στο φωκαιας 9 και το κοντο χριστινακι στο φωκαιας 27 .
Τυποι μου η Λαουρα η τατουαζατη απο Φυλής 67 εργαζετε ακομα?