Επισκέπτης
τι σε κούρασε το avatar που έχω? LolΠραγματικά,έχεις κουράσει...
τι σε κούρασε το avatar που έχω? LolΠραγματικά,έχεις κουράσει...
Στο Φυλής 40 η εναλλακτικά Σαράντα ΦόλεςΗ μονικα απο φυλής 40 δουλεύει σήμερα? αν την έχει δει κάποιος να με ενημερώσει θέλω να πάω...ευχαριστω
Ελα εχεις κουρασει! Σχεδον ολα τα μηνυματα σου ειναι ερωτησεις!!! Τι δεν καταλαβαινεις?τι σε κούρασε το avatar που έχω? Lol
σορρυΕλα εχεις κουρασει! Σχεδον ολα τα μηνυματα σου ειναι ερωτησεις!!! Τι δεν καταλαβαινεις?
Κανε καμια ενημερωση , γραψε καμια κριτικη!
αστείος".......Στο Φυλής 40 η εναλλακτικά Σαράντα Φόλες
Μη χτυπιέσαι τύπε! Τουλάχιστον προσπάθησα!αστείος".......
Δε σου το λένε τα παιδιά για να απολογηθείς... Μην το παίρνεις και έτσι... Αν έχεις το χρόνο, κάνε τη βολτούλα σου στην περιοχή και πίστεψέ με θα βρεις τη διάθεση και όλο κάτι μπορεί να πετύχεισ που σε ενδιαφέρει πραγματικά. Άλλωστε οι προτιμήσεις είναι πάντα υποκειμενικές. Στη συνέχεια, αν έχεις ακόμα δθνάμεις, ρίχνεις και μια ενημερωσούλα/κριτικούλα και σε εμάς! ;)
Καλησπέρα φιλέ άλλαξε το αβατάρ σου δεν είναι της μόδας πλεον.Αστειευομαι.....αστείος".......
Δεν λέγονται . πτωματολάγνοι , αλλά νεκρόφιλοι. Σύμφωνα με την σεξολογία του Τσακίρη.Φιλικά.Πέρασα να δοκιμάσω τη Μαρία στο Ιάσονος 44 αριστερά,ήταν και η ξανθιά στυλιάρι,κι έφαγα τέτοιο ξενέρωμα,σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να το παλέψω... Πιό καλά θα πέρναγα σε νεκροταφείο!Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε πτωματολάγνους!
Εκνευρίστηκα και με την τσατσά στο δεξί μαγαζί,αφού εκεί την είχα δει στην προηγούμενη βόλτα.Στην ερώτησή μου αν και πότε δουλεύει η Μαρία,μου απάντησε ''δεν ξέρω καμία Μαρία,με τη Σάρα δουλεύω εγώ''!
Τελικά πήγα στη Λίλη στο Λεωνίδου 28 στον ημιόροφο,και βρήκα την υγειά μου...
ΟΚ,γνωστό ότι είναι νεολογισμός εσκεμμένος,για να έχει όμοια κατάληξη με τα ''βυζολάγνος'',''πρωκτολάγνος'',συνηθισμένοι όροι στο παρόν site!Δεν λέγονται . πτωματολάγνοι , αλλά νεκρόφιλοι. Σύμφωνα με την σεξολογία του Τσακίρη.Φιλικά.
Η Καρολινα ειναι πραγματι που καλη στο δωματιο.
Ο φιλος μου ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ μου ειπε οτι ειναι και αρκετα ρομαντικη και τολμηρη
Σημερα το μεσημερι ειχα την τυχη και την τιμη να γνωρισω απο κοντα τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ Ντινο το Γιατρο, γνωστο απο τις τσοντες της SIRINA PRODUCTIONS
Τον πετυχα τυχαια στο Αλκιβιαδου 16Β, οπου μολις τον ειδα αμεσως σηκωθηκα και του ειπα οτι ειμαι μεγαλος θαυμαστης.
Μιλησαμε για αρκετη ωρα, τσαρκαραμε μαζι και μου ειπε οτι ψαχνει χοντρες γυναικες με ακα τελειωτικο.
Τον κατευθυνα προς τα τσιμπουκαδικα τη Διδυμου και οπου κατεθεσε τελικα στο 27 σε ενα θωρηκτο, το ονομα του οποιου μου διαφευγει.
Ειμαι πραγματικα συγκινημενος
Πάρτε μια ενημέρωση....
Φυλής
65Α Σμάρω (έτσι μας την παρουσίασε ο κυρ.Βασίλης...αδύνατη Ρουμάνα με μαύρο μαλλάκι :-* )
65Β Εμμανουέλα (η γνωστή καύλα/με απλό πρόγραμμα)
69Α Χριστίνα (σούπερ ξανθό μωράκι,με απλό ΧΩΡΊΣ 69 )
67 Βανέσα (μελαχρινό,νέο στυλιάρι )
71 πάνω Χριστίνα (Καζακστάν )
Τιμήθηκε πάλι από τον εξωθεσμικό μου φίλο....
Τυχαία συνάντηση με,Beverlys...
86 κάτω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...καύλα...με απλό πρόγραμμα,άψογο το μαύρο της μαλλί)
Φωκαίας
17Α Ανδριάνα (μελαχρινή,από Μεταξουργείο...ωραία παρουσία)
17Β Μαρία (μπάζο,ξανθιά) + Αντζελίνα (παραείναι στυλιάρι....ακόμα και για μένα )
24 Τζέσικα (ωραίο στυλιάρι,σκουρόχρωμο) & Αλέσια (τρελό μωρό,με σγουρό μαλλί.... )
27Α Χριστίνα (η ξανθιά,καύλα με λίγο πεσμένο βυζάκι )
27Β κάτω Άννυ (η "Ελληνίδα" πορνοστάρ,με τα τατουάζ )
27Β Άννα (η γνωστή,σαλονάρισε ξεβράκωτη) ρε μπίλλυ καλα ποσο στυλιαρι ειναι ποια αυτη λες οτι παραείναι ακομα και για σένα?εδω πηδηξες την ναταλί το σαμιαμίδι ποιο πολυ? δεν νομιζω!!
ρε μπίλλυ καλα ποσο στυλιαρι ειναι ποια αυτη λες οτι παραείναι ακομα και για σένα?εδω πηδηξες την ναταλί το σαμιαμίδι ποιο πολυ? Hmmm.... δεν νομιζω!!
ετσι ντε! ειπα και εγω ποιο στυλιαρι απο ναταλί δεν παίζει!Όχι,δεν είναι πιο στυλιάρι...αλλά είναι λίγο κουμπωμένη στο σαλόνι και με αποθάρρυνε....
μας βλεπω εκ διαμέτρου αντίθετους..!!!Στο γατόσπιτο της Ιάσωνος ποια είναι αυτή η ώριμη παχουλή με κόκκινο κοντό μαλλάκι;Αξίζει από υπηρεσίες;