Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (24 μέλη και 213 επισκέπτες)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.263
Πόντοι
2.420

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Δε σου το λένε τα παιδιά για να απολογηθείς... Μην το παίρνεις και έτσι... Αν έχεις το χρόνο, κάνε τη βολτούλα σου στην περιοχή και πίστεψέ με θα βρεις τη διάθεση και όλο κάτι μπορεί να πετύχεισ που σε ενδιαφέρει πραγματικά. Άλλωστε οι προτιμήσεις είναι πάντα υποκειμενικές. Στη συνέχεια, αν έχεις ακόμα δθνάμεις, ρίχνεις και μια ενημερωσούλα/κριτικούλα και σε εμάς!  ;)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Πέρασα να δοκιμάσω τη Μαρία στο Ιάσονος 44 αριστερά,ήταν και η ξανθιά στυλιάρι,κι έφαγα τέτοιο ξενέρωμα,σηκώθηκα κι έφυγα χωρίς να το παλέψω... Πιό καλά θα πέρναγα σε νεκροταφείο!Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε πτωματολάγνους!
Εκνευρίστηκα και με την τσατσά στο δεξί μαγαζί,αφού εκεί την είχα δει στην προηγούμενη βόλτα.Στην ερώτησή μου αν και πότε δουλεύει η Μαρία,μου απάντησε ''δεν ξέρω καμία Μαρία,με τη Σάρα δουλεύω εγώ''!
Τελικά πήγα στη Λίλη στο Λεωνίδου 28 στον ημιόροφο,και βρήκα την υγειά μου...
Δεν  λέγονται . πτωματολάγνοι , αλλά  νεκρόφιλοι. Σύμφωνα με την σεξολογία του Τσακίρη.Φιλικά.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Δεν  λέγονται . πτωματολάγνοι , αλλά  νεκρόφιλοι. Σύμφωνα με την σεξολογία του Τσακίρη.Φιλικά.
ΟΚ,γνωστό ότι είναι νεολογισμός εσκεμμένος,για να έχει όμοια κατάληξη με τα ''βυζολάγνος'',''πρωκτολάγνος'',συνηθισμένοι όροι στο παρόν site!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά μια-δυο πληροφορίες της τελευταίας ώρας:Λόγω εκπτωτικης περιόδου ισως στο Ρεμουνδου21 ισόγειο ανακοινωθηκε ελεύθερο στοματικό στα20€ να διευκρίνησω σήμερα δούλευε η μιλφ Καρλα και η μικρή Μαιρη το αναφέρω γιατι δεν ξέρω αν η<<προσφορά>> ισχυει και για την Υβόννη
Επίσης στο Διδυμου 27 η Αλεξια ξανθιά ψηλή μιλφ με το κοντό μαλλί θα επιστρέψει σε καμια βδομάδα.
Καλό βράδυ να εχετε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.923
Πόντοι
42.697
Σημερα το μεσημερι ειχα την τυχη και την τιμη να γνωρισω απο κοντα τον ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ Ντινο το Γιατρο, γνωστο απο τις τσοντες της SIRINA PRODUCTIONS  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
assets_LARGE_t_1401_1539819_type12364.jpg

Τον πετυχα τυχαια στο Αλκιβιαδου 16Β, οπου μολις τον ειδα αμεσως σηκωθηκα και του ειπα οτι ειμαι μεγαλος θαυμαστης.  :rockon: :rockon:

Μιλησαμε για αρκετη ωρα, τσαρκαραμε μαζι και μου ειπε οτι ψαχνει χοντρες γυναικες με ακα τελειωτικο.
Τον κατευθυνα προς τα τσιμπουκαδικα τη Διδυμου και οπου κατεθεσε τελικα στο 27 σε ενα θωρηκτο, το ονομα του οποιου μου διαφευγει.

Ειμαι πραγματικα συγκινημενος  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πάρτε μια ενημέρωση....

Φυλής

65Α Σμάρω (έτσι μας την παρουσίασε ο κυρ.Βασίλης...αδύνατη Ρουμάνα με μαύρο μαλλάκι  :-* )

65Β Εμμανουέλα (η γνωστή καύλα/με απλό πρόγραμμα)

69Α Χριστίνα (σούπερ ξανθό μωράκι,με απλό ΧΩΡΊΣ 69   )

67 Βανέσα (μελαχρινό,νέο στυλιάρι  :zfuck:)

71 πάνω Χριστίνα (Καζακστάν  :tits2:)

Τιμήθηκε πάλι από τον εξωθεσμικό μου φίλο.... :headbang:
Τυχαία συνάντηση με,Beverlys...

86 κάτω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...καύλα...με απλό πρόγραμμα,άψογο το μαύρο της μαλλί)

Φωκαίας

17Α Ανδριάνα (μελαχρινή,από Μεταξουργείο...ωραία παρουσία)

17Β Μαρία (μπάζο,ξανθιά) + Αντζελίνα (παραείναι στυλιάρι....ακόμα και για μένα  :grin:)

24 Τζέσικα (ωραίο στυλιάρι,σκουρόχρωμο) & Αλέσια (τρελό μωρό,με σγουρό μαλλί....  :fuck2:)

27Α Χριστίνα (η ξανθιά,καύλα με λίγο πεσμένο βυζάκι  :tits2:)

27Β κάτω Άννυ (η "Ελληνίδα"  :grin: πορνοστάρ,με τα τατουάζ )

27Β Άννα (η γνωστή,σαλονάρισε ξεβράκωτη)

Η τσάρκα πραγματοποιήθηκε...έτσι ώστε να ελεγχθούν οι νέες,παρουσίες...
Καλό βράδυ... ;)

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Πάρτε μια ενημέρωση....

Φυλής

65Α Σμάρω (έτσι μας την παρουσίασε ο κυρ.Βασίλης...αδύνατη Ρουμάνα με μαύρο μαλλάκι  :-* )

65Β Εμμανουέλα (η γνωστή καύλα/με απλό πρόγραμμα)

69Α Χριστίνα (σούπερ ξανθό μωράκι,με απλό ΧΩΡΊΣ 69   )

67 Βανέσα (μελαχρινό,νέο στυλιάρι  :zfuck:)

71 πάνω Χριστίνα (Καζακστάν  :tits2:)

Τιμήθηκε πάλι από τον εξωθεσμικό μου φίλο.... :headbang:
Τυχαία συνάντηση με,Beverlys...

86 κάτω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...καύλα...με απλό πρόγραμμα,άψογο το μαύρο της μαλλί)

Φωκαίας

17Α Ανδριάνα (μελαχρινή,από Μεταξουργείο...ωραία παρουσία)

17Β Μαρία (μπάζο,ξανθιά) + Αντζελίνα (παραείναι στυλιάρι....ακόμα και για μένα  :grin:)

24 Τζέσικα (ωραίο στυλιάρι,σκουρόχρωμο) & Αλέσια (τρελό μωρό,με σγουρό μαλλί....  :fuck2:)

27Α Χριστίνα (η ξανθιά,καύλα με λίγο πεσμένο βυζάκι  :tits2:)

27Β κάτω Άννυ (η "Ελληνίδα"  :grin: πορνοστάρ,με τα τατουάζ )

27Β Άννα (η γνωστή,σαλονάρισε ξεβράκωτη) ρε μπίλλυ καλα ποσο στυλιαρι ειναι ποια αυτη λες οτι παραείναι ακομα και για σένα?εδω πηδηξες την ναταλί το σαμιαμίδι ποιο πολυ? :think: :think:δεν νομιζω!!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
ρε μπίλλυ καλα ποσο στυλιαρι ειναι ποια αυτη λες οτι παραείναι ακομα και για σένα?εδω πηδηξες την ναταλί το σαμιαμίδι ποιο πολυ? Hmmm.... :think:δεν νομιζω!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε μπίλλυ καλα ποσο στυλιαρι ειναι ποια αυτη λες οτι παραείναι ακομα και για σένα?εδω πηδηξες την ναταλί το σαμιαμίδι ποιο πολυ? Hmmm.... :think:δεν νομιζω!!

Όχι,δεν είναι πιο στυλιάρι...αλλά είναι λίγο κουμπωμένη στο σαλόνι και με αποθάρρυνε.... :pipa1:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Στο γατόσπιτο της Ιάσωνος ποια είναι αυτή η ώριμη παχουλή με κόκκινο κοντό μαλλάκι;Αξίζει από υπηρεσίες;

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom