Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (32 μέλη και 223 επισκέπτες)

Επισκέπτης
διπλη καταθεση σημερα μετα απο ΠΡΗΞΗΜΟ στο φορουμ(LOL) εκανα μια βολτα και πηγα φυλης 40(μονικα) φουλ σεξ 20ε καλα ηταν μετα απο κανενα 20 λεπτο πηγα στο ρεμουνδου 21(αερα πατερα) εκει συναντησα την Ιβάννα ξανθια ρωσσιδα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΠΟΥΚΙ που μου εχουν κανει + χυσιμο στο στομα.........ακολουθουν κριτηκες  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μας βλεπω εκ διαμέτρου αντίθετους..!!! :grin: :grin: :grin:
Εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα κυβικά.Γυναίκες γουστάρω να πηδάω,όχι σκελετούς!
Σήμερα πήγα με μια Λίλη στο Κολωνού 53.Πολύ μέτρια πράματα αλλά για τις βυζάρες της χαλάλι...

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα κυβικά.Γυναίκες γουστάρω να πηδάω,όχι σκελετούς!
Σήμερα πήγα με μια Λίλη στο Κολωνού 53.Πολύ μέτρια πράματα αλλά για τις βυζάρες της χαλάλι...
φιλε μου γούστα είναι αυτά εσυ ξιγκι εγω κοκκαλο..!! :grin: :grin:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Φυλής

65Α Σμάρω (έτσι μας την παρουσίασε ο κυρ.Βασίλης...αδύνατη Ρουμάνα με μαύρο μαλλάκι  :-* )

Να συμπληρώσω,ότι ο κ.Βασίλης φορούσε φουτεράκι Lacoste  :grin:
Είπε ότι τον Μάρτη,θα την κάνει πάλι για Κω.....
Άρα,όσοι θέλετε να απολαύσετε: "σπαστές μεσούλες" - "σεισμικές δονήσεις" και "τζιτζιλόνια"....σπεύσατε...  :)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και εμενα μου αρεσε η Αλεσια! :cum:

Εμένα μου αρέσει το στυλιάρι η Χριστίνα/ξανθιά,από Φ.69...αλλά με την μαλακία πρόγραμμα της - απλό χωρίς 69 - δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω ποτέ... :lheel:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Ενημέρωση από την τρίτη βάρδια στην Φωκαίας...

▪Φωκαίας 17α:
Η μελαχροινή σκουρόδερμη Χριστίνα, με συμπαθητικό-πονηρό πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο σώμα.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.

Όπως πολύ σωστά επισήμαναν aoratos και De Vito πρόκειται για την κοπέλα που έχει δουλέψει και στο Μεταξουργείο, στην Κολοκυνθούς και στο Ιάσωνος 31 χόστελ-και στα δύο μαγαζιά μαζί με την γνωστή Ελβίρα-Ελπίδα.
Στο 10ρικο ειχε κακη φημη.Να δουμε τι συμπεριφορα θα δειξει στο 20ρικο!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Εμένα μου αρέσει το στυλιάρι η Χριστίνα/ξανθιά,από Φ.69...αλλά με την μαλακία πρόγραμμα της - απλό χωρίς 69 - δεν υπάρχει περίπτωση να περάσω ποτέ... :lheel:
Δεν  αξιζει! Ειναι φολα! :(

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την τρίτη βάρδια στην Φωκαίας...

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η αδύνατη, σκουρόδερμη Αλέσια-με τα παΐδια της σε κοινή θέα και ευκολομέτρητα!!!
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και σε ερώτηση υποψήφιου πελάτη για 69, η κοπέλα ήταν αρνητικότατη!

Δυστυχώς οι μαρτυρίες για τις επιδόσεις της δεν είναι ενθαρρυντικές προερχόμενες μάλιστα(συν τοις άλλοις) από την υπηρεσία που την δουλεύει...

▪Φωκαίας 27 όροφος:
Η μελαχροινή Αλεξάνδρα, με μέτριο πρόσωπο και σώμα με πιασίματα-η επονομαζόμενη και εξαδέλφη της Άννας Κου.

▪Φωκαίας 24:
Το μελαχροινό στυλιάρι  Τζέσικα, με το πολύ όμορφο πρόσωπάκι και το αδύνατο κορμάκι.

▪Φωκαίας 25α:
Η μελαχροινή Λάουρα, γεματούλα πιτσιρίκα με γλυκό πρόσωπο, με μικρό στήθος και ζουμερό κώλο τον οποίο και δίνει.

▪Φωκαίας 17β:
Η Ελένη η Αιγύπτια, με τα χαρακτηριστικά γυαλάκια της-δεν την λες άσχημη πάντως...

▪Φωκαίας 17α:
Η μελαχροινή σκουρόδερμη Χριστίνα, με συμπαθητικό-πονηρό πρόσωπο και με ωραίο αδύνατο σώμα.
Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό και 69.

Όπως πολύ σωστά επισήμαναν aoratos και De Vito πρόκειται για την κοπέλα που έχει δουλέψει και στο Μεταξουργείο, στην Κολοκυνθούς και στο Ιάσωνος 31 χόστελ-και στα δύο μαγαζιά μαζί με την γνωστή Ελβίρα-Ελπίδα.

Τα Φωκαίας 19,25β και 27 υπόγειο ήταν κλειστά.

Επίσης για όσους ενδιαφέρονται:

▪Η καινούρια Αίντα δουλεύει ξανά αύριο απόγευμα και νύχτα.
▪Η Εστελ γυρνάει σε δύο ημέρες.
▪Η Ανκα επιστρέφει την Πέμπτη.
▪Η Αλεξία δουλεύει ξανά-καλώς εχόντων των πραγμάτων-αύριο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στο 10ρικο ειχε κακη φημη.Να δουμε τι συμπεριφορα θα δειξει στο 20ρικο!

Δυστυχώς η ίδια φήμη φαίνεται να την συνόδεψε και εδώ-λόγω κακής συμπεριφοράς την σταμάτησαν από το Φωκαίας 27(όπου και δούλεψε για δύο βράδια) και μεταπήδησε στο Φωκαίας 17.

Θα δούμε λοιπόν ποια θα είναι η περαιτέρω εξέλιξη...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.738
Πόντοι
4.587
86 κάτω Μάγια (Μπάρμπαρα/Λάουρα...καύλα...με απλό πρόγραμμα,άψογο το μαύρο της μαλλί)
Ακόμη δεν έχει βάλει μυαλό, έχει μείνει πολύ πίσω με το απλό πρόγραμμα. Κάποτε την έχυσα στα βυζάκια (όταν δούλευε στης εύας Φ71) και μόνο που δεν πλακωθήκαμε στις φάπες, τι πουριτανή γυναίκα!!!!!!!!!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γιατί  :headbang: ; Δεν τον ικανοποίησε το Χριστινάκι; :think:

Ναι ρε,απλώς έχει κολλήσει και πάει συνεχώς μαζί της... ;)

Ακόμη δεν έχει βάλει μυαλό, έχει μείνει πολύ πίσω με το απλό πρόγραμμα. Κάποτε την έχυσα στα βυζάκια (όταν δούλευε στης εύας Φ71) και μόνο που δεν πλακωθήκαμε στις φάπες, τι πουριτανή γυναίκα!!!!!!!!!!!

Μπα,στο Φ.71 κάτω...περνούσα άψογα με 69/γλωσσόφιλα κτλ...
Όταν επέστρεψε,έπρεπε να κάνω διαδικασία για να πάρω τις ίδιες υπηρεσίες...μέχρι που βαρέθηκα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom