μπίλλυ τι λέει αυτη η μόνικα στυλιαράκι καλό?
Σε σχέση με την σαπίλα που είδε ο Dude...ναι... ;)
Αλλά δεν μου κάνει κλικ...είναι και λίγο μπιχλιάρα...
μπίλλυ τι λέει αυτη η μόνικα στυλιαράκι καλό?
ρε στυλιάρι ναναι και ας είναι και μπιχλιάρα...!!Σε σχέση με την σαπίλα που είδε ο Dude...ναι... ;)
Αλλά δεν μου κάνει κλικ...είναι και λίγο μπιχλιάρα...
Αλλαγή σπιτιών για τις μουνάρες απόψε:
Στο Φυλής 65β (μαζί με τον κυρ Βασίλη ο οποίος έλεγε για την κοπέλα ότι "στο δωμάτιο κάνει κοινωνικό λειτούργημα το τζιτζιλόνι") η μουνάρα Μάγια από Φωκαίας 19-στο οποίο δουλεύει η μελαχροινή μουνάρα Λίζα από Φυλής 65β!
Στο Φωκαίας 17α το μουναροπίπινο Αντριάννα (απίστευτο γκομενάκι,μοναδικό κωλί).
Στο Φυλής 84 ισόγειο,Μαρία καινούρια ξανθιά πιτσιρίκα με μέτριο πρόσωπο και με ωραία ζουμερή κωλάρα.
Λιγο οφφ τοπικ αλλα τυριον σε παρακαλω μην έχουμε την ιδια φωτο για κορασιδα δεν εχω ινφο! Pay your debts!καλησπερα.. εχει καποιος συντροφος υπ οψην του αν η ολγα απο κολωνου 30 δουλευει ακομα? εχω να τη δω καιρο..
Λιγο οφφ τοπικ αλλα τυριον σε παρακαλω μην έχουμε την ιδια φωτο για κορασιδα δεν εχω ινφο! Pay your debts!
Κατόπιν συνάντησης και γνωριμίας με το σεβαστό και έγκυρο μέλος Επιρρεπής, κατευθυνθήκαμε παρέα για τσαρκούλα στη 2η βάρδυα προς Λιοσίων και Φυλής παρατηρώντας τα παρακάτω:
Διδύμου 7α: Η επίσης γνωστή και μη εξαιρετέα Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη σε ευδιάθετο mood και περιποιημένη, όπως πάντα.
Μην την γράφετε Ευτέρπη,γιατί πάλι εμείς θα τα ακούσουμε...
Διδύμου 7Β: Κλασικά η Τζωρτζιάννα η οποία έχει γίνει γνωστή από τις επίμονες αρνήσεις της προς τον Billy13 για ρομαντικό 69!!! Μη μασάς Billάρα, είσαι σε καλό δρόμο! ;)
Πλέον δεν της το λέω,κουράστηκα....
Διδύμου 20: Φλώρα η μινιόν κοπέλα... Για άλλους Χόμπιτ και για κάποιους άλλους Γκόμπλιν!!! Η επιλογή δική σας.
Χόμπιτ,έτσι την είχαμε βγάλει από την 1η μέρα που δούλεψε...εγώ με Πρόεδρο Sotirof.
Φωκαίας 27 (όροφος): Η περίφημη στους κόλπους του site... Άννα Κου με στενό μαρκάρισμα στο σαλόνι...
Εχθές βγήκε ξεβράκωτη,με αποτέλεσμα να ξενερώσω με την ρομαντική της "μπάκα"...
Φυλής 65 (όροφος): Ο κύρ - Βασίλης μας παρουσίασε (με το δικό του ξεχωριστό τρόπο) μια μελαχρινή χαριτωμένη και ομορφούλα κοπέλα.
"Σμάρω",μας την είπε εχθές...
Φυλής 134 (όροφος): Ο μύστης Επιρρεπής αναγνώρισε τη λεγόμενη υγειονομική βόμβα, προερχόμενη από τους οίκους του Μεταξουργείου... Μελαχρινή, λεπτή, με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους.
"Κατερίνα"...την έχω ξεσκίσει 5 φορές με 10€...ακά τσιμπούκια κτλ...
Πολύ καλή ενημέρωση!Κατόπιν συνάντησης και γνωριμίας με το σεβαστό και έγκυρο μέλος Επιρρεπής, κατευθυνθήκαμε παρέα για τσαρκούλα στη 2η βάρδυα προς Λιοσίων και Φυλής παρατηρώντας τα παρακάτω:
..................................................
Ωραια ενημερωση!Κατόπιν συνάντησης και γνωριμίας με το σεβαστό και έγκυρο μέλος Επιρρεπής, κατευθυνθήκαμε παρέα για τσαρκούλα στη 2η βάρδυα προς Λιοσίων και Φυλής παρατηρώντας τα παρακάτω:
Διδύμου 16α: Μαρία (μάλλον η σάντουϊτς) μελαχρινή γυναίκα με πιασίματα και φουλ πρόγραμμα.
''Σαντουιτς'' Αποκαλουμε την χοντρη Αννα
Φυλής 72 (& Φωκαίας): Αριστερά η πιτσιρίκα "ασπρουλιάρα" Νάντια, στο μεσαίο η ξανθιά Μαρία και δεξιά η μικρούλα καστανή Βανέσα.
Μαλλον θα εννοεις την ξανθια Βικυ
Φυλής 69 (ισόγειο): Αντριάννα, η μελαχρινή κοπέλα που έχει εργαστεί σε Φωκαίας 17 & 27.
Ποια Αντριαννα εννοεις?
Φυλής 71(ισογειο): Χριστίνα, άλλη κοπέλα αυτή... κάπου την έχω ξαναδεί, αλλά που...
Αν ειδες την γνωστη ξανθια Χριστινα , εχει εργαστει επισης Φυλης 80,69β,69α.
Φυλής 109 (όροφος): δύο κοπέλες, πολύ εμφανίσιμες και ευχάριστες, καστανή η μία (Λάουρα;) και πιο ψηλή και ξανθιά με μέτριο ύψος η άλλη.
Συνηθως δουλευουν δυο Λαουρες.Μια μελαχρινη αδυνατη απο Ευνειδων 5 , Λιοσιων 73 , Φυλης 54 παλαιοτερα.Και μια ξανθια πιο κοντη απο Φυλης 86β παλαιοτερα οπου εδινε τον κωλο της.
Την Τζεσσικα την θεωρω φολαρα! Η Μαγια κανει τυπικο υπεραπλο προγραμμα!Στάμπαρα για δοκιμή προσεχώς:
1.Χριστίνα στο Λιοσίων 73.
2.Τζέσικα στο Φυλής 134 ισόγειο
3.Μάγια στο Φυλής 86 ισόγειο.
Ομολογώ ότι δεν είχα το κουράγιο να ανεβώ τις σκάλες του Φ.71,φοβούμενος μια πιθανή ψυχική κατάρρευση...
Μ'άρεσε πολύ αυτή η βόλτα, θα επιδιώξω να επαναληφθεί σύντομα!
καλημερα σε μια περιστροφη καθως κατεβαινα την αχαρνων πριν λιγα λεπτα συντομο περασμα απο Φυλης
Φωκαιας27B επανω Αλεσια νεαρη μελαμψη αρκετα αδυνατη κοπελα μαυρα μαλλια σαλοναρισμα που δεν εμπνεει κατι σιγουρο οποιος ρισκαρει ας ενημερωσει
Ακομα μια φορα με το χριστινακι απο καζαξταν χτες την νυχτα εχει μεταμορφοθη σε μια γυναικα που ξερςι τι κανει τι θελει...
...εχυσα για δευτερολεπτα εμεινα εκειννα την κοιταο...Σκευτικα δεν μας προσφερη ηδονη για το 20αρικο το γουσταρη θελει να περναμε κα Υποκλινομε
Πρέπει να την ανακυρήξουμε Ιέρεια του Έρωτα!Μπορεί κάποτε,απαλλαγμένος από προσωπικά κολλήματα και αναστολές,να την ξαναγευτώ... Μέχρι τότε,με μεθαδόνες και υποκατάστατα!Ακομα μια φορα με το χριστινακι απο καζαξταν χτες την νυχτα εχει μεταμορφοθη σε μια γυναικα που ξερςι τι κανει τι θελει,με γεμησε σημαδια με το κραγιον της μου λεει σε πηραζη? Λεω κανε ακομα πιο πολλα,μουγληφε ταρχιδια και η πουτσα ετοιμη να χυση κατεβηκε πιο χαμηλα κοντευο να παθο εφραγμα.....πιπα τρομερη με πολλα μμμμ και γω πολλα φιλακια στο κολαρακι της....στην κανονηκη σταση δεν ενιωθαππολλα ξανα πικαι ανιβηκε πανο μου μου ει να μηνο ακινιτος μου γαμουσε την πουτσα με κοιτουσε στα ματια με εβλεπε να φωναζο απο ηδονη αφαιθηκα οι σττες βυζαρες της ακου μπουσαν στο στηθος μου,τις αρπαζο και τις τα κρατουσα σφιχτα αρχισα να χυνο κολησε.τα χηλη της στα
δικα.μου ενομουγκριζα ,εχυσα για δευτερολεπτα εμεινα εκειννα την κοιταο...Σκευτικα δεν μας προσφερη ηδονη για το 20αρικο το γουσταρη θελει να περναμε κα Υποκλινομε