Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 272 άτομα (29 μέλη και 243 επισκέπτες)

tyrion lan

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα.. εχει καποιος συντροφος υπ οψην του αν η ολγα απο κολωνου 30 δουλευει ακομα? εχω να τη δω καιρο..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.941
Πόντοι
42.697
Αλλαγή σπιτιών για τις μουνάρες απόψε:

Στο Φυλής 65β (μαζί με τον κυρ Βασίλη ο οποίος έλεγε για την κοπέλα ότι "στο δωμάτιο κάνει κοινωνικό λειτούργημα το τζιτζιλόνι") η μουνάρα Μάγια από Φωκαίας 19-στο οποίο δουλεύει η μελαχροινή μουνάρα Λίζα από Φυλής 65β!

Στο Φωκαίας 17α το μουναροπίπινο Αντριάννα (απίστευτο γκομενάκι,μοναδικό κωλί).

Στο Φυλής 84 ισόγειο,Μαρία καινούρια ξανθιά πιτσιρίκα με μέτριο πρόσωπο και με ωραία ζουμερή κωλάρα.

:thumbsup:

H Μαγια οντως οσο περνα ο καιρος ολο και ομορφαινει! :kissass:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
220
Πόντοι
1
καλησπερα.. εχει καποιος συντροφος υπ οψην του αν η ολγα απο κολωνου 30 δουλευει ακομα? εχω να τη δω καιρο..
Λιγο οφφ τοπικ αλλα τυριον σε παρακαλω μην έχουμε την ιδια φωτο για κορασιδα δεν εχω ινφο! Pay your debts!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα παιδιά απογευματινο περασμα απο μετάξι λογο μετα της 18.00 οποτε έχουμε τα εξης
Μεγάλου Αλεξανδρου 28 Πάολα και Βερόνικα δυο νεαρές ευτραφείς κοπέλες που μοιάζουν αρκετά πέρασα με την Πάολα η οποία δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες μου όσο πίστευα λεπτομέριες στην κριτική
Μεγάλου Αλεξανδρου22B όροφος μια μελαχρινή νεαρή ευσωμη κοπελα με μακρί μαυρο μαλλί απο την προφορά της νομιζω οτι είναι Ελληνιδα κανει απλό προγραμμα στα10€ και για οτι εξτρα ανεβαίνει η χρεωση όπως μου είπε καλά κρασιά...
Ιασωνος37Α Ρόζα μελαχρινή μιλφ με σχετικα καλό σωμα και φουλ πρόγραμμα
Ιασωνος19 ισόγειο Αννα ξανθιά αδύνατη-στυλιαρι με μακρί ξανθό μαλλί
Ιασωνος10 ισόγειο Η μελαχρινή χοντρουλα σαν βαρελάκι με την πολύ γλυκειά φάτσα και τα μεγαλα βυζια και η καινούργια ξανθιά κοπελα με το κοντο μαλλι και το σχετικα καλό σωματακι και επανω Αννα Ρωσσιδα σχετικα ψηλή αλλά πολύ βαριεστημενη στο σαλόνι
Ιασωνος1Α Ειρήνη νεαρή κοντουλα Ουκρανή χαμογελαστή και Μαρίνα γκολφ αδύνατη με καστανό μαλλί αδυνατη πολύ μέτρια παρουσια
Ιασωνος2Α Εύα νεαρή αδύνατη μελαχρινή κοπελιτσα
Λεωνιδιου28 δυο τσιγγανακια μάλλον αλβανακια μια αδυνατη και μια πιο χοντρουλα κοντές και οι δυο αδιάφορες παρουσιες

Αυτά για την ωρα τα υπολοιπα τα κάλυψε νωριτερα ο Dude οποτε δεν έχω να προσθέσω κάτι αλλο καλο βραδυ

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Κατόπιν συνάντησης και γνωριμίας με το σεβαστό και έγκυρο μέλος Επιρρεπής, κατευθυνθήκαμε παρέα για τσαρκούλα στη 2η βάρδυα προς Λιοσίων και Φυλής παρατηρώντας τα παρακάτω:
Τροφωνίου 11 (όροφος): Μόλις που είχε φτάσει η Γιάννα, καστανή κοπέλα, με την κωλάρα και το τίμιο φουλ πρόγραμμα.
Τροφωνίου 13(όροφος): Gilf ξανθιά με καλό σώμα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών.
Τροφωνίου 13(ισόγειο): Η ξανθιά Ελένη με πιασιματάκια και ευμεγέθης μαστούς! vyzo-alert
Βέργας 3 (όροφος): Μια μικρόσωμη χαμογελαστή παρουσία που άκουγε στο όνομα Εύα.
Βέργας 3 (δεξιά): Η γνωστή χυμώδης Τζέννη, παρέα με μια ξανθιά συμπαθητική κοπέλα.
Βέργας 3 (αριστερά): Μελαχρινή νεαρή κοπέλα, προφανώς καινούργια στο χώρο αν κρίνουμε και από το συνεσταλμένο σαλονάρισμά της.
Βέργας 6: Τόσο στο ημιυπόγειο όσο και στο υπερυωψμένο ισόγειο υπήρχαν από μια ξανθιά granny παρουσία, ευγενικές χωρίς ωστόσο να μας κάνουν περαιτέρω εντύπωση.
Παιωνίου 47: Μέχρι τις 18:00 εργαζόταν η ναζιάρα (με σήμα κατατεθέν τον άγριο σκύλο) Αλεξάνδρα. Δε γνωρίζουμε ποια κοπέλα θα την αντικαθιστούσε για τη συνέχεια...
Εξηκίου 18Α: Παρούσες δύο (μεγαλο)κοπέλες, η μία εξ αυτών κοκκινομάλα - η Στέλλα - η οποία παρέχει φουλ πρόγραμμα και η έταιρη ξανθιά νταρντάνα - αγνώστου ονόματος - τα πάντα εκτός πρωκτικού.
Λιοσίων 73: Στουντέλο με δύο κοπέλες η μία εκ των οποίων σίγουρα λεγόταν Χριστίνα, πιθανολογώ ότι και η άλλη κοπέλα είχε το ίδιο όνομα. Παρουσιαστικά, ήταν ελκυστικές κοπέλες νεαρής ηλικίας, καστανού χρώματος μαλλιών και με αξιοπρόσεκτα "προσόντα" η μια κοπέλα.  ;)
Χωματιανού 11 (όροφος): Καστανή λεπτή κορασίδα με ωραίο σώμα και ακόμα πιο ωραίο προσωπάκι, αγνώστου ονόματος.
Χωματιανού 11 (ισόγειο): Η γνωστή ξανθιά Ναταλία από Φυλής 66Α (μοντελοαλυσίδα) με τρελά κέφια, σε βαθμό που με... γαργάλησε κατά την έξοδό μας από το σπίτι!!! :2funny:
Φυλής 40: Η γνωστή τα απογεύματα Μόνικα, καστανή κοπέλα κανονικών προδιαγραφών με στάνταρ φουλ πακέτο.
Διδύμου 7α: Η επίσης γνωστή και μη εξαιρετέα Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη σε ευδιάθετο mood και περιποιημένη, όπως πάντα.
Διδύμου 7Β: Κλασικά η Τζωρτζιάννα η οποία έχει γίνει γνωστή από τις επίμονες αρνήσεις της προς τον Billy13 για ρομαντικό 69!!! Μη μασάς Billάρα, είσαι σε καλό δρόμο!  ;)
Διδύμου 8(όροφος): Μελαχρινή κοπέλα με τα πιασιματάκια της, Νατάσα το όνομα αυτής αν δεν απατώμαι...
Διδύμου 8(ισόγειο): Μέγκυ, ξανθιά κοπέλα που έχει εμφανιστεί και στη Φώκαιας με αρνητικές (κατά γενική ομολογία) κριτικές να την ακολουθούν.
Διδύμου 16: Λίλιαν, ξανθιά milf με καλή διάθεση στο σαλόνι.
Διδύμου 16α: Μαρία (μάλλον η σάντουϊτς) μελαχρινή γυναίκα με πιασίματα και φουλ πρόγραμμα.
Διδύμου 18: Ο παρατηρητικότατος Επιρρεπής διέκρινε από τον πεζόδρομο την εμβληματική φιγούρα της Διδύμου που ακούει στο όνομα Αλιόνα.
Διδύμου 20: Φλώρα η μινιόν κοπέλα... Για άλλους Χόμπιτ και για κάποιους άλλους Γκόμπλιν!!! Η επιλογή δική σας.
Διδύμου 22: Μια ξανθιά ψιλοαδιάφορη κοπέλα για την οποία δε συγκράτησα και πολλά, αφού η υπηρεσία μόλις και μετά βίας που ακουγόταν...
Διδυμου 27: Μια ξανθιά, σλαβικών χαρακτηριστικών, ευγένεστατη milf με κανονικό πρόγραμμα. Μου έκαναν εντύπωση οι καλοί της τρόποι!
Φυλής 54 (όροφος): Μελαχρινή κοπέλα νεαρής ηλικίας με γλυκά χαρακτηριστικά... Προφανώς είναι η Νάντια που αναφέρουν έγκριτοι συναγωνιστές.
Φυλής 54 (ισόγειο): Η ναζιάρα και τσαχπινογαργαλιάρα Αουρόρα, με ξανθό σκούρο μαλλάκι... Πάλι με έβαλε σε σκέψεις το μικρούλι...
Φυλής 56: Αλίνα και Πατρίτσια: οι δύο χαριτωμένες "φοιτητριούλες", γνωστές πλέον στο μέσο μπουρδελιάρη και όχι μόνο. Απλό πρόγραμμα η Πατρίτσια, απλό και 69 η Αλίνα.
Φυλής 66Α: Η Ρενάτα... το ελαφάκι κατά πολλούς (ή το... τραβελάκι για άλλους!).
Φυλής 66Δ: Ένα "άχρωμο" στυλιάρι με βαμένο ξανθό μαλλί και φουλ πρόγραμμα εν ονόματι Άννα.
Φυλής 72 (& Φωκαίας): Αριστερά η πιτσιρίκα "ασπρουλιάρα" Νάντια, στο μεσαίο η ξανθιά Μαρία και δεξιά η μικρούλα καστανή Βανέσα.
Φωκαίας 17 (ισόγειο): Η κ. Εύα μας παρουσίασε τη μελαχρινή Αντριάννα, πολύ γλυκιά παρουσία.
Φωκαίας 17 (όροφος): Η Μαρία, μια καινούργια κοπέλα - ξανθιά νεαρή Ρουμάνα - με συνεννόηση μόνο στην αγγλική γλώσσα.
Φωκαίας 19: Λυγερόκορμη, καστανή και με όμορφα χαρακτηριστικά κοπέλα, ωστόσο κάθε μπουρδελιάρης με στοιχειώδες μπουρδελο - ένστικτο λαμβάνει το fola - alert και συνεχίζει παρακάτω...
Φωκαίας 25 (όροφος): Αδιάφορη μελαχρινή μετριότητα, ανάξια περαιτέρω σχολίων...
Φωκαίας 25 (ισόγειο): Τζούλια με τα πίρσινγκ. Καστανή αυτήν την περίοδο.
Φωκαίας 27 (υπόγειο): Ξανθιά και ελκυστική παρουσία και το όνομα αυτής Χριστίνα... Το έχει ο οίκος φαίνεται...
Φωκαίας 27 (ισόγειο): Η Άννυ η "πορνοστάρ" με καστανόξανθη κόμμωση...
Φωκαίας 27 (όροφος): Η περίφημη στους κόλπους του site... Άννα Κου με στενό μαρκάρισμα στο σαλόνι...
Φωκαίας 24: Δύο κοπέλες: Η Αλέξια μελαχρινό τσιγκανοειδές στυλιάρι και μια ξανθιά προκλητική νεαρά της οποίας το ονομα... ξέχασα.
Φυλής 74: Αριστερά η γνωστή Μάντα και δεξιά η Σαμπρίνα, κοντούλα καστανή με φουλ πρόγραμμα.
Φυλής 65 (όροφος): Ο κύρ - Βασίλης μας παρουσίασε (με το δικό του ξεχωριστό τρόπο) μια μελαχρινή χαριτωμένη και ομορφούλα κοπέλα.
Φυλής 65 (ισόγειο): Η καλοδιάθετη υπηρεσία μας έδειξε την πολύ γλυκιά και τρυφερή... Φραουλίτσα(!!!), η άλλη κοπέλα ήταν απασχολημένη και δεν την είδαμε.
Φυλής 67: Αντίνα με τους ημισφαιρικούς προβολείς του πρόσθιου θωρακικού τοιχώματος (τα βυζιά δηλαδή!) σε κοινή θέα. 
Φυλής 69 (όροφος): Η Ειρήνη, κατανή νεαρή και τρυφερή κοπελίτσα για γούτσου - γούτσου...
Φυλής 69 (ισόγειο): Αντριάννα, η μελαχρινή κοπέλα που έχει εργαστεί σε Φωκαίας 17 & 27.
Φυλής 71 (όροφος): Χριστίνα από το Καζακστάν, τα λόγια είναι περιττά!
Φυλής 71(ισογειο): Χριστίνα, άλλη κοπέλα αυτή... κάπου την έχω ξαναδεί, αλλά που...  :think:
Φυλής 84 (ισόγειο): Αν θυμάμαι καλά, Μαρία τη λένε και είναι καστανόξανθη μετρίου αναστήματος χαριτωμένη κοπέλα.
Φυλής 84 (όροφος): Αντριάννα η γνωστή καστανή φόλα. Μάλλον τσακωνόταν με κάποιους πιτσιρικάδες στο σαλόνι...
Φυλής 86 (όροφος): Η καστανή όμορφη γλυκιά Λαβίνια με τα πολύ μακριά μαλλιά και τη χαρακτηριστική αλογοουρά.
Φυλής 86 (ισόγειο): Η Μάγια/Λάουρα, όμορφη και περιποιημένη όπως πάντα και με καλή διάθεση.
Φυλής 109 (όροφος): δύο κοπέλες, πολύ εμφανίσιμες και ευχάριστες, καστανή η μία (Λάουρα;) και πιο ψηλή και ξανθιά με μέτριο ύψος η άλλη.
Φυλής 134 (όροφος): Ο μύστης Επιρρεπής αναγνώρισε τη λεγόμενη υγειονομική βόμβα, προερχόμενη από τους οίκους του Μεταξουργείου... Μελαχρινή, λεπτή, με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους.
Φυλής 134 (ισόγειο): Η ξανθιά ευγενική παρουσία Τζέσικα με τα γυαλακια, τα οποία την κολακεύουν κατά τη γνώμη μου.
Φυλής 136: Όπως κάθε (σχεδόν) απόγευμα, έτσι και σήμερα ήταν η Εμμανουέλα η μελαχρινή "ξεματιάστρα".

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Κατόπιν συνάντησης και γνωριμίας με το σεβαστό και έγκυρο μέλος Επιρρεπής, κατευθυνθήκαμε παρέα για τσαρκούλα στη 2η βάρδυα προς Λιοσίων και Φυλής παρατηρώντας τα παρακάτω:

Διδύμου 7α: Η επίσης γνωστή και μη εξαιρετέα Άννα/Ιλόνα/Ευτέρπη σε ευδιάθετο mood και περιποιημένη, όπως πάντα.

Μην την γράφετε Ευτέρπη,γιατί πάλι εμείς θα τα ακούσουμε... :grin:

Διδύμου 7Β: Κλασικά η Τζωρτζιάννα η οποία έχει γίνει γνωστή από τις επίμονες αρνήσεις της προς τον Billy13 για ρομαντικό 69!!! Μη μασάς Billάρα, είσαι σε καλό δρόμο!  ;)

Πλέον δεν της το λέω,κουράστηκα.... :)

Διδύμου 20: Φλώρα η μινιόν κοπέλα... Για άλλους Χόμπιτ και για κάποιους άλλους Γκόμπλιν!!! Η επιλογή δική σας.

Χόμπιτ,έτσι την είχαμε βγάλει από την 1η μέρα που δούλεψε...εγώ με Πρόεδρο Sotirof.

Φωκαίας 27 (όροφος): Η περίφημη στους κόλπους του site... Άννα Κου με στενό μαρκάρισμα στο σαλόνι...

Εχθές βγήκε ξεβράκωτη,με αποτέλεσμα να ξενερώσω με την ρομαντική της "μπάκα"... :P

Φυλής 65 (όροφος): Ο κύρ - Βασίλης μας παρουσίασε (με το δικό του ξεχωριστό τρόπο) μια μελαχρινή χαριτωμένη και ομορφούλα κοπέλα.

"Σμάρω",μας την είπε εχθές... :grin:

Φυλής 134 (όροφος): Ο μύστης Επιρρεπής αναγνώρισε τη λεγόμενη υγειονομική βόμβα, προερχόμενη από τους οίκους του Μεταξουργείου... Μελαχρινή, λεπτή, με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους.

"Κατερίνα"...την έχω ξεσκίσει 5 φορές με 10€...ακά τσιμπούκια κτλ...  :cum:

Ωραίοι...μια χαρά ενημέρωση!

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
..................................................
Πολύ καλή ενημέρωση!  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Στάμπαρα για δοκιμή προσεχώς:
1.Χριστίνα στο Λιοσίων 73.
2.Τζέσικα στο Φυλής 134 ισόγειο
3.Μάγια στο Φυλής 86 ισόγειο.
Ομολογώ ότι δεν είχα το κουράγιο να ανεβώ τις σκάλες του Φ.71,φοβούμενος μια πιθανή ψυχική κατάρρευση...
Μ'άρεσε πολύ αυτή η βόλτα, θα επιδιώξω να επαναληφθεί σύντομα!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

Διδύμου 16α: Μαρία (μάλλον η σάντουϊτς) μελαχρινή γυναίκα με πιασίματα και φουλ πρόγραμμα.
''Σαντουιτς'' Αποκαλουμε την χοντρη Αννα

Φυλής 72 (& Φωκαίας): Αριστερά η πιτσιρίκα "ασπρουλιάρα" Νάντια, στο μεσαίο η ξανθιά Μαρία και δεξιά η μικρούλα καστανή Βανέσα.
Μαλλον θα εννοεις την ξανθια Βικυ

Φυλής 69 (ισόγειο): Αντριάννα, η μελαχρινή κοπέλα που έχει εργαστεί σε Φωκαίας 17 & 27.
Ποια Αντριαννα εννοεις? :think:

Φυλής 71(ισογειο): Χριστίνα, άλλη κοπέλα αυτή... κάπου την έχω ξαναδεί, αλλά που...  :think:
Αν ειδες την γνωστη ξανθια Χριστινα , εχει εργαστει επισης Φυλης 80,69β,69α.

Φυλής 109 (όροφος): δύο κοπέλες, πολύ εμφανίσιμες και ευχάριστες, καστανή η μία (Λάουρα;) και πιο ψηλή και ξανθιά με μέτριο ύψος η άλλη.
Συνηθως δουλευουν δυο Λαουρες.Μια μελαχρινη αδυνατη απο Ευνειδων 5 , Λιοσιων 73 , Φυλης 54 παλαιοτερα.Και μια ξανθια πιο κοντη απο Φυλης 86β παλαιοτερα οπου εδινε τον κωλο της.
Ωραια ενημερωση! :thumbsup:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Στάμπαρα για δοκιμή προσεχώς:
1.Χριστίνα στο Λιοσίων 73.
2.Τζέσικα στο Φυλής 134 ισόγειο
3.Μάγια στο Φυλής 86 ισόγειο.
Ομολογώ ότι δεν είχα το κουράγιο να ανεβώ τις σκάλες του Φ.71,φοβούμενος μια πιθανή ψυχική κατάρρευση...
Μ'άρεσε πολύ αυτή η βόλτα, θα επιδιώξω να επαναληφθεί σύντομα!
Την Τζεσσικα την θεωρω φολαρα! :s&m_1: Η Μαγια κανει τυπικο υπεραπλο προγραμμα! :(
Εγω απο αυτες που ειδες θα σου προτεινα  :sunglasses: τις εξης κοπελες
1.Αλινα απο Φυλης 56
2.Εμμανουελλα απο Φυλης 136
3.Λαουρα η μελαχρινη ψηλη αδυνατη απο Φυλης 109α οροφος

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλημερα σε μια περιστροφη καθως κατεβαινα την αχαρνων πριν λιγα λεπτα συντομο περασμα απο Φυλης

Φωκαιας27B επανω Αλεσια νεαρη μελαμψη αρκετα αδυνατη κοπελα μαυρα μαλλια σαλοναρισμα που δεν εμπνεει κατι σιγουρο οποιος ρισκαρει ας ενημερωσει
Φωκαιας25A Λαουρα  μελαχρινη σωμα με πιασιματα μακρι μαυρο μαλλι
Φυλης65Β Εμανουελλα ηταν δωματιο δεν την ειδα
Φυλης71Β Κατριν η ξανθια κορμαρα πολυ ανετα θα μπορουσε να ειναι σε στουντιο εμφανισιακα οτι καλιτερο υπαρχει στη φυλης αλλα βαριεστημενη στο σαλονι
Φυλης86Β Μαγια το αδυνατο πιπινι πρωην στουντιοκοριτσο
και τελος Βεργας2 Γκαμπριελα νεαρη κοπελα με καστανο μαλλι καλο σωματακι εχει δουλεψει πριν κανα διμηνο Φυλης65Β και παλιοτερα Κολωνου27Α

προσοχη μπλοκο αχαρνων και μαρνης εθνικη τραπεζα απο Ζηταδες γραφουν αβερτα  κρανη καλο ξημερωμα

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.176
Πόντοι
206
καλημερα σε μια περιστροφη καθως κατεβαινα την αχαρνων πριν λιγα λεπτα συντομο περασμα απο Φυλης

Φωκαιας27B επανω Αλεσια νεαρη μελαμψη αρκετα αδυνατη κοπελα μαυρα μαλλια σαλοναρισμα που δεν εμπνεει κατι σιγουρο οποιος ρισκαρει ας ενημερωσει

φολαρα του κερατα,δεν ξερει γρι ελληνικα και ηθελε ντε καλα να τελειωσω στο ιεραποστολικο,πρωτη σταση και στο καπακι κιολας...με τα χιλια ζορια την εβαλα στα τεσσερα με αισχος στησιμο,εκανα το καυλι μου πετρα και εχυσα...ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Καληνησπεραναρχοντες.... αφου ειχα λιποτακτησει απο το συνταγμα της ηδονης για κανα 6μερο στην προσπαθεια να ρεφαρω μετα απο φολοκαταθεσεις και σαλταρισμενα γατια ειπα να βγω τσαρκουλα στο ρομαντικο μεταμεσονυχτιο μεταξουργειο! Πλυθηκα ντυθηκα καβαντζοσα κατι 20ικα που ηταν σε κοινη θεα ;) τσιμπισα μπλοκακι και μολυβη μπας και κανω καμια ενημερωση της προκοπης(τζαμπα το πηρα !! :<  )και βουρ για τον πατσα!

Ειχα προγραματισει να αρχισω μπαινοντας στο κατουρλοδρομιο Ιασωνος αλλα καθως διεσχιζα την Αχιλλεως διεκρινα μια χαρουμενη παρεα απο ΔΙΑΣ η οποια εφραζε την εισοδο,αποφασησα να μην τους πλησιασω καθως εχω αλεργεια στο bacon kai ετσι αρχισα απο Κολωνου γενικα επαιζε νεκρας φαση και ολοι ηταν σε βαριεστημενο μουντ ειδηκα οι τσα2ες αφου βαριοντουσταν να ξεστομησουν τα ονοματα και τις υπηρεσιες των κοριτσιων

το λοιπον
Κολωνου 53 μπηκα μεσα με 2 αλοδαπους που μιλαγαν δυνατα οταν βγηκε η τσα2 αφου τους εριξε δολοφονικες ματιες μας ειπε οτι η κοπελα ηταν μεσα και θα αργουσε οποτε πηραμε τον μπουλο!

30β μπαινω μεσα τα ηχεια παιζαν Bob Marley :o  αφου εδωσα τα ευσημα για την μοθσικη επιλογη στην τσα2 μου ειπε να περιμενω να δω το κοριτσι που ειναι φρεσκοφρεσκο στην δουλεια με οτι αυτο μπορει να συνεπαγετε, η κορασιδα μελαχρινο μετριου αναστηματος και αποτη καταλαβα μαντεψα σιπταρικης καταγωγης, ονομα δεν ανακοινωθηκε στην ερωτηση μου για το προγραμα η απαντηση που πηρα ειταν απλο εδω δεν κανουμε ανωμαλιες.......

23β στην υπογα το σαλονι γεματο απο βαριεστιμενους συνκαυλιαριδες  και η πορνη ακομα πιο βαριεστημενη αφου το σαλοναριζμα ητα ανυπαρκτο ουτε τσα2 ειδα ουτε ονομα ακοθσα το μονο που θυμαμε ειναι οτι ηταν κοντι με καστανο μαλι

23 μια ψιλη κοπελα με ωραιο σωμα, φατσα δεν θυμαμε ουτε ακουσα ονομα

15β ο τσα2ος ανακοινωνη 10 το απλο και 15 μετα πρωκτου και εμφανιζετε  ε ν α αθιγκανο σ τ ι λ ι α ρ ι !! ετσι οπως το ειδα απο μακρια επαθα ενα κοκομπλοκο!! με το που γυρισε δε το κωλαρακι της η καρδουλα μου αρχισε να χορευει .... ο στοχος ειχε κλειδωθει αλλα για χαρη της τσαρκας ειπα να συνεχισω, ουτε εδω ακουσα ονομα :rolleyes:
15α κοντομετριου αναστηματος ονοματι Μονικα περισοτερα δεν θυμαμε καθωτι θωλομενος απο το 15β

Κατουρλοδρομιο 2α καθως ανεβενω τις λιγοστες σκαλες ακουω ενα ΝΤΑΒΑΗ ΝΤΑΒΑΗ και μου σκαει στο μυαλο  η κριτικη του Τζουρα Νταβαι Ελληνα...αντικριζω στον ενα καναπε την τσα2 και απεναντι την τανα μια μεστομενι μπαμπατσα, ακολουθει ο επομενος διαλογομονολογος απο μερος μου... σασ κανω και μεταφραση :sunglasses:
                                                     Νταβαη νταβαει- δωσε δωσε
                                                     ζντραστη -  Χαιρετε
                                                     Πακα   -  τα λεμε
1γ ενα ξανθο γκρανι που αν ημουν σε τερμα μερακλοφαση και φουλ πιωμενος θα το τιμουσα!
καπου εκει αποφασισα οτι η τσαρκα δεν ειχε πια νοιμα και επεστρεψα στο Κ15β να πετσωσω τ ο  σ τ ι λ α ρ ι  συγκεκριμενα το βαλβιδακι του (τροπος του λεγειν βαλβιδακι) στο δωματιο αναγνωρισα την κορασιδα απο τα τατου , ειναι η χριστινα που δουλευε στο κατουρλοδρομιου 43 αν δεν κανω λαθως τεσπα αυτο που ειναι σαν κοντεινερ,ρε τι σου κανει το μακιγιαζ δεν γνωριζεις ανθρωπο!! Ψιλοσκαχτικα γιατι θυμαμε οτι ειχε παιξει ξεπετουαζ  καθως και θεματακι μασχαλιλας και γενικα οσμων ευτηχως τιποτα απο αυτα δεν επαιξε αυτη την φορα το Χριστηνακι μοσχομυριζε και πηγαινε με το παασσοοοοο ττηηηςςς δεκτικη σε αργο γλυφομουνι σε 1 και 2 δαχτιλα γενικα παθιτηκη συμπεριφορα με μετρια πιπουλα και διακριτηκους αναστεναγμους η δε κωλοβαλβιδα της να μην εχει μεγαλη διαφορα απο το μουνακι της με αποτελεσμα προς το τελος να δωσω ρεστα! Εχυσα σαν ρινοκερος !!:grin: Ενω τα μαξευαμε μου ειπε οτι της αρεσε....τωρα να την σε πιστεψω!??! :rolleyes:!! Καθως επεστρεφα στο τσαρδι χτυπισα την καθιερομενη μεταμπουρδελιακη κρεπουλα μου,αυτη την φορα η κρεπα ηταν πιο γλυκια!! Καλα ξημερωματα!! Κοριτσια καλη ξεκουραση !!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ακομα μια φορα με το χριστινακι απο καζαξταν χτες την νυχτα εχει μεταμορφοθη σε μια γυναικα που ξερςι τι κανει τι θελει,με γεμησε σημαδια με το κραγιον της μου λεει σε πηραζη? Λεω κανε ακομα πιο πολλα,μουγληφε ταρχιδια και η πουτσα ετοιμη να χυση κατεβηκε πιο χαμηλα κοντευο να παθο εφραγμα.....πιπα τρομερη με πολλα μμμμ και γω πολλα φιλακια στο κολαρακι της....στην κανονηκη σταση δεν ενιωθαππολλα ξανα πικαι ανιβηκε πανο μου μου ει να μηνο ακινιτος μου γαμουσε την πουτσα με κοιτουσε στα ματια με εβλεπε να φωναζο απο ηδονη αφαιθηκα οι σττες βυζαρες της ακου μπουσαν στο στηθος μου,τις αρπαζο και τις τα κρατουσα σφιχτα αρχισα να χυνο  κολησε.τα χηλη της στα

δικα.μου ενομουγκριζα  ,εχυσα για δευτερολεπτα εμεινα εκειννα την κοιταο...Σκευτικα δεν μας προσφερη ηδονη για το 20αρικο το γουσταρη θελει να περναμε κα Υποκλινομε

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ακομα μια φορα με το χριστινακι απο καζαξταν χτες την νυχτα εχει μεταμορφοθη σε μια γυναικα που ξερςι τι κανει τι θελει...

...εχυσα για δευτερολεπτα εμεινα εκειννα την κοιταο...Σκευτικα δεν μας προσφερη ηδονη για το 20αρικο το γουσταρη θελει να περναμε κα Υποκλινομε

FORMET,κανόνισε να πασαλείψεις και την οθόνη σου πρωί-πρωί!!!  :grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Ακομα μια φορα με το χριστινακι απο καζαξταν χτες την νυχτα εχει μεταμορφοθη σε μια γυναικα που ξερςι τι κανει τι θελει,με γεμησε σημαδια με το κραγιον της μου λεει σε πηραζη? Λεω κανε ακομα πιο πολλα,μουγληφε ταρχιδια και η πουτσα ετοιμη να χυση κατεβηκε πιο χαμηλα κοντευο να παθο εφραγμα.....πιπα τρομερη με πολλα μμμμ και γω πολλα φιλακια στο κολαρακι της....στην κανονηκη σταση δεν ενιωθαππολλα ξανα πικαι ανιβηκε πανο μου μου ει να μηνο ακινιτος μου γαμουσε την πουτσα με κοιτουσε στα ματια με εβλεπε να φωναζο απο ηδονη αφαιθηκα οι σττες βυζαρες της ακου μπουσαν στο στηθος μου,τις αρπαζο και τις τα κρατουσα σφιχτα αρχισα να χυνο  κολησε.τα χηλη της στα

δικα.μου ενομουγκριζα   ,εχυσα για δευτερολεπτα εμεινα εκειννα την κοιταο...Σκευτικα δεν μας προσφερη ηδονη για το 20αρικο το γουσταρη θελει να περναμε κα Υποκλινομε
Πρέπει να την ανακυρήξουμε Ιέρεια του Έρωτα!Μπορεί κάποτε,απαλλαγμένος από προσωπικά κολλήματα και αναστολές,να την ξαναγευτώ... Μέχρι τότε,με μεθαδόνες και υποκατάστατα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom