Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (18 μέλη και 250 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Θα σε παραπέμψω στην παρακάτω (πρώτη κατά σειρά) κριτική για την κοπέλα η οποία αντικατοπτρίζει απόλυτα και την προσωπική εμπειρία φίλου εξωθεσμικού συναγωνιστή.

Κρίμα!Κι είχα ''φτιαχτεί'' για έφοδο τις επόμενες μέρες...  :'(
Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις σου για την πιάτσα,αλλά είναι 100% εξακριβωμένο ότι μιλάμε για την ίδια;Έχουμε... πήξει στις ''Χριστίνες'' βλέπεις...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Οι... Καζακστανόπληκτοι είμαστε μια ειδική κατηγορία βλαμμένων,κάτι σαν τους HONDAκηδες με τις μοτό που ψιλοασχολούμαι,αυθαίρετη και άδικη ίσως η σύγκριση:μπορεί να βρεις σε άλλα μοντέλα καλύτερα γκάζια,αναρτήσεις,φρένα,κλπ,αλλά τη συνολική μαγεία δεν στη δίνει καμμία άλλη,οπότε πάλι σε HONDA θα καταλήξεις...

Eiδικη κατηγορια βλαμμενων.. :rockon: :2funny:  γεια σου ρε Επιρρεπης αυτοι ειμαστε!!....κλειδωθηκε στοχοπροσυλωση!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Eiδικη κατηγορια βλαμμενων.. :rockon: :2funny:  γεια σου ρε Επιρρεπης αυτοι ειμαστε!!
Για ειδικούς προσωπικούς λόγους που αφορούν την ψυχική μου υγεία,εδώ κι ένα μήνα έχω επιβάλλει εμπάργκο στον εαυτό μου με το Χριστινάκι,για άγνωστο χρονικό διάστημα,οπότε μέχρι νεοτέρας... διαταγής,το ακριβές είναι ''είσαστε!''
Να τη χαιρόσαστε  και να την προσέχετε,για να έχετε!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κρίμα!Κι είχα ''φτιαχτεί'' για έφοδο τις επόμενες μέρες...  :'(
Δεν αμφισβητώ τις γνώσεις σου για την πιάτσα,αλλά είναι 100% εξακριβωμένο ότι μιλάμε για την ίδια;Έχουμε... πήξει στις ''Χριστίνες'' βλέπεις...

Τα δύο συγκεκριμένα μαγαζιά "συνεργάζονται".

Κάποιες ημέρες λοιπόν (ιδίως όταν είχε ξεκινήσει η εν λόγω Χριστίνα) δούλευε απόγευμα στο Λιοσίων 73α και νύχτα στο Φυλής 109α.

Από την στιγμή όμως που ήσουν έτοιμος για έφοδο,ας μη σε αποτρέψουν λόγια και εμπειρίες τρίτων.

Η δική σου εμπειρία ενδεχομένως να είναι εντελώς διαφορετική.  ;)

(Μα τί γίνεται με εσένα; :think:
Χριστινομαγνήτη έχεις επάνω σου;;; )

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Για ειδικούς προσωπικούς λόγους που αφορούν την ψυχική μου υγεία,εδώ κι ένα μήνα έχω επιβάλλει εμπάργκο στον εαυτό μου με το Χριστινάκι,για άγνωστο χρονικό διάστημα,οπότε μέχρι νεοτέρας... διαταγής,το ακριβές είναι ''είσαστε!''
Να τη χαιρόσαστε  και να την προσέχετε,για να έχετε!

οκ παω πασο :) αν και δεν ενωουσα ακριβως εσενα και εμενα, υπαρχουν και αλλοι σαν και εμενα εκει εξω... ενωειται οτι προσεχουμε για να εχουμε ;)
Σου ευχωμαι καλη και γρηγορη αναρωση!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Η δική σου εμπειρία ενδεχομένως να είναι εντελώς διαφορετική.  ;)
Δεν βαριέσαι,το πολύ-πολύ να... κάψω 20€,δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου,τόσα άλλα έχουν γίνει... χαρτοπόλεμος!
(Μα τί γίνεται με εσένα; :think:
Χριστινομαγνήτη έχεις επάνω σου;;; ) Θ'αρχίσω να πιστεύω σε μεταφυσικές θεωρίες για το πεπρωμένο...

spyros187

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα ρε παιδες.ξερουμε ποτε δουλευει η ρακελ (ισπανιδα)απο Μεγ.Αλεξανδρου 28α ????

kopaskk

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
61
Like
649
Πόντοι
3.295
Ακομα μια φορα με το χριστινακι απο καζαξταν χτες την νυχτα εχει μεταμορφοθη σε μια γυναικα που ξερςι τι κανει τι θελει,με γεμησε σημαδια με το κραγιον της μου λεει σε πηραζη? Λεω κανε ακομα πιο πολλα,μουγληφε ταρχιδια και η πουτσα ετοιμη να χυση κατεβηκε πιο χαμηλα κοντευο να παθο εφραγμα.....πιπα τρομερη με πολλα μμμμ και γω πολλα φιλακια στο κολαρακι της....στην κανονηκη σταση δεν ενιωθαππολλα ξανα πικαι ανιβηκε πανο μου μου ει να μηνο ακινιτος μου γαμουσε την πουτσα με κοιτουσε στα ματια με εβλεπε να φωναζο απο ηδονη αφαιθηκα οι σττες βυζαρες της ακου μπουσαν στο στηθος μου,τις αρπαζο και τις τα κρατουσα σφιχτα αρχισα να χυνο  κολησε.τα χηλη της στα

δικα.μου ενομουγκριζα   ,εχυσα για δευτερολεπτα εμεινα εκειννα την κοιταο...Σκευτικα δεν μας προσφερη ηδονη για το 20αρικο το γουσταρη θελει να περναμε κα Υποκλινομε
Ααααχχχχχ αυτή η Χριστίνα, πάντα καταπληκτική,όσοι την ξέρουν καταλαβαίνουν τι λέω.....

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
η μαρια απο ροθμανια ποθ ηταν στο ιασονοσ 44 και η κλαοθντια στο 46 ποθ ειναι τισ ηδατε για πισω ντριπα? :think:
Για την πρώτη έγραψα ότι είναι ένα ζωντανό... πτώμα!Δες και τα σχόλια στην  τελευταία κριτική για τη συγκεκριμένη.
Για την άλλη δεν ξέρω.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
οκ παω πασο :) αν και δεν ενωουσα ακριβως εσενα και εμενα, υπαρχουν και αλλοι σαν και εμενα εκει εξω... ενωειται οτι προσεχουμε για να εχουμε ;)
Σου ευχωμαι καλη και γρηγορη αναρωση!!

Μετα απο ωριμη σκεψη αποφανθικα οτι δεν ειμαι καταναγκη Καζακστανοπληκτος ειμαι ωραιομουνοπληκτος και ενοιοτε συναισθηματικοπληκτος :2funny: με αυτες τις καινουργιες παραμετρους μεταφερω την στοχοπροσηλοση μου απο το Χριστηνακι στο Μαρσελινακι..... νοιοθω καποιες ενοχες που το ειχα κερατωσει της προηγουμενες μερες   :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :2funny:...... θα ενημερωσω....μην το διαγραψεις :grin:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
με αυτες τις καινουργιες παραμετρους μεταφερω την στοχοπροσηλοση μου απο το Χριστηνακι στο Μαρσελινακι..... νοιοθω καποιες ενοχες που το ειχα κερατωσει της προηγουμενες μερες   :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :idiot: :2funny:...... θα ενημερωσω....μην το διαγραψεις :grin:
Μαλακία μου!Κάθε μέρα περνάω από εκεί,αλλά δεν έχω ερευνήσει τα τρία μαζεμένα στα δεξιά της Αχιλλέως.Από τις κριτικές πάντως,έχετε βαρέσει... φλέβα χρυσού!

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Καλησπέρα αυτή την ωρα live περασμα απο τα εξης μαγαζιά

Βεργας3 κάτω αριστερά Καρίνα νεαρή μέτριο υψος κάστανα μαλλια καλο σωματακι,δεξια Τζένη παχουλη μιλφ που δουλεύει και τα πρωινά εκεί και μια Αλλη με κοντό ξανθό μαλλί που έκανε ελεύθερο στοματικό,επανω Εύα κοντή γεματουλα αδιάφορη παρουσια
Λιοσιων73 Δυο κοπέλες Χριστίνα μελαχρινή με μαυρο μακρί ίσιο μαλλί και μια αλλη επίσης μελαχρινή πιο ψηλη και σωματωδης και οι δυο με μούτρα ως το πάτωμα καθόλου διάθεση στο σαλόνι
Χωματιανου11Α ισόγειο Ναταλία νεαρή Ρωσσιδουλα μετριου ύψους με Αφράτο σωματακι με πιασιματα πολύ ευχάριστη και ορεξατη στο σαλόνι δούλευε πρόσφατα Διδυμου7Α
Χωματιανόυ11Β όροφος Μια πολυ ψηλή μελαχρινή αδύνατη κοπελα όχι υπερβολικά όμως με μαύρα μακρια ίσια μαλλια
Φυλης66Δ Αννα τσιγγανορουμανακι μαλλον αδύνατο κοντό ευχάριστη διάθεση στο σαλονι
Αγκυρας12Β Ήρα ξανθιά Ρωσσιδα θηριώδης μιλφ βυζαρου
Φυλης54 Ωρωρα η νεαρή κοπελα με τα ωραία βυζια γνωστή σε πολλους

Αυτά για την ωρα με την κινηση να είναι χαμηλη

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Λιοσιων73 Δυο κοπέλες Χριστίνα μελαχρινή με μαυρο μακρί ίσιο μαλλί και μια αλλη επίσης μελαχρινή πιο ψηλη και σωματωδης και οι δυο με μούτρα ως το πάτωμα καθόλου διάθεση στο σαλόνι
Μάλλον η απάντηση δόθηκε,προς ενίσχυση της άποψης του @Dude 007...

anastasios78

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2010
Like
108
Πόντοι
0
αυτη την στιγμη ιασωνος 20 β...καινουργια αφιξη...εγω δεν την εχω ξαναδει
κατια...κανονικο αναστημα...ωραιο τουπωτο κολαρακι...στηθος που ασφυκτιουσε στο
σουτιεν και οταν αποκαλυφθηκε...το θαυμα...ενα υπεροχο 2-,25 εφηβικο γεματο σκληρο στηθος
στα ενδοτερα...αργη πιπα...2 στασεις κανονικο και στα 4...απο πανω δεν κανει...
και πολυ αγχωμενο μετο χρονο...κοινως επιπλο...ενδυκνειται...μονο για κυνηγους πολυ νεανικης σαρκας

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Ίσως είναι αυτή που είχα δει στον όροφο του Ιάσονος 10,για ένα μόλις πρωινό με την Άνυ,οπότε άκυρο και για αυτήν...

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Φορμετ η Χριστίνα σου κάνει ακόμα απλό πρόγραμμα  :uglystupid: :think:.
Κοιτα ακα τσιμπουκι δεν τοχω προτηνη, και δεν λεει διοτι θα χυσο στο μπαμ..εδω μουρχετε με το που γλυφη αρχιδια και πιο κατο φαντασου ακα...Φιλια πιασιματα να την γλυφο κτλ..μαφηνη στασης ολα οκ...ε τι αλλο  :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ααααχχχχχ αυτή η Χριστίνα, πάντα καταπληκτική,όσοι την ξέρουν καταλαβαίνουν τι λέω.....
Αααααχχχχχ δε λες τιποτα τυπε μου , Σκετη Καυλα λεμε  :grin: Ναχεις λεφτα να την Γαμας 2 φορες την βδομαδα , και της 3 να στον παιρνει τσιμπουκι και να σε κανει να χυνης ενο σου γλυφη τα αρχιδια και το περινεο.. ....Εγω παντος το απολαμβανο.....

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Αααααχχχχχ δε λες τιποτα τυπε μου , Σκετη Καυλα λεμε  :grin: Ναχεις λεφτα να την Γαμας 2 φορες την βδομαδα , και της 3 να στον παιρνει τσιμπουκι και να σε κανει να χυνης ενο σου γλυφη τα αρχιδια και το περινεο.. ....Εγω παντος το απολαμβανο.....
γουστάρεις να σου γλύφει το περινεο??? :think: :think: :think: :think: :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom