Χαιρεστε!! Γυρισα πριν λιγο απο περιπατο!!
Βγηκα απο το τσαρδι μ λιγο μετα τις 2300 με στοχοπροσυλοση πρως Μαραραθωνος59 και την Μαρσελα-αχχχχ για να περασω λιγες στιγμες ερωτα και θαλπωρης που ειχα αναγκη! Καθοδον μπηκα στο Κωσταντινουπολεοσπιτο166β(στο α δεν μπαινω για κανεναν λογο μιας και την τελευταια φορα που μπηκα εμφανιστηκε ενα κακασχημο γκιλφ το οποιο με ρωτισε με αυστιρο υφως τι θελω τραυματιζοντας ανεπανορθοτα την ευαισθητη ψυχουλα μου
) για να παρω ματι τα τεραστια μεμε για τα οποια ειχα διαβασει τις προηγοθμενες μερες.
Αντι αυτων ειδα την Αλεξια το πανκορουμανακι, που ειχα πετσωσει προ μερικων εβδομαδων με μετριοκαλες εντυπωσεις, να ξεπροβαλει απο το δωματιο με τον γνωστο τροπο, ολογυμνη με το χερι της μπροστα να καλυπτει το νινακι της(λες και δεν θα το βλεπαμε μετα
). Χαιρετισα ευγενικα τσα2 και εργαζομενη και αποχωρισα νοιθωντας ηδη το αρωμα της Μαρσελας να με περικυκλωνει! Ποσο λαθος ειχαι!!
Μπαινω στο τσαρδι59 και η τσα2 μου ανακοινωνει την Ελενη, ηταν σαν να μου εκανε αυτο
... αλλα δεν το εδειξα, μαζεψα τα κομματια μου και την ρωτισα ποτε δουλευει μου απαντησε το πρωι, την εκανα χωρις να δω το Λενακι. ΒΓαινοντας κοντοσταθηκα και σκεφτικα να ξαναμπω μπας και πετυχω το Λενιο στης καλες του αλλα τελεικα δεν το επιχηρεισα.
ΠεριπλανηΘικα για λιγο ασκοπα και τοτε μου εσκασε η επυθημια να νοιωσω κατι πιο σφυχτο γυρο απο την πουλου μου, τοτε θυμηθηκα οτι ειχα δει στο Φωκαιας17α ενα κοριτσι του γουστου μου προ περιπου μιας βδομαδας η οποια υποσχεθηκε να μου δωσει αυτην την χαρα οποτε αρχισα να ανιφοριζω πρως τα εκει! Ανεβενοντας την Μαρνησ τρακαρα και το Χριστινακι(χοανη) που πηρα χθες με τον ετσι της, προφανος την πηγενε να του βγαλει φραγκα!
Απο Αχαρνων χωθηκα σε ενα στενο και βγηκα Φυλης και αρχισα να την ανεβενω, μου τραβιξε την προσοχη το 54α και μπηκα μεσα εργαζοντουσαν 2 Τεμαχιαρες με την μια καλητερη αποτην αλλη, κορμια λαμπαδες δεν ηταν σε θεσει ομως να μου σφιξοθν την πουλου με τον τροπο που ηθελα και αποχωρισα, ονοματα δεν ακουσα!
Για κακη μου τυχη στο υψως της Φκαιας πετυχα ενα τσουρμο ΔΙΑΣ οι οποιοι ηταν πιο χαρουμενοι απο τουσ χθεσινους κανανε και πλακα με τον εναν να χορπιδαει λεγοντας τωρα ειναι η καλη η ωρα τωρα ειν η καλη η ωρα ( ηταν κοντα στην αλλαγη) Δυστηχως επρεπε να περασω πολλη κοντα τους με αποτελεσμα η αποφορα του καμμενου bacon που αναδιανε να μου προκαλεσει αλεργικο σοκ γεμιζοντας τον λαιμο και τα χερια μου με καντιλες και προκαλοντας μου απιστευτο κνυσμο!! Εφυγα κακιν κακος και πηγα να αραξω στην πλατεια να ηρεμισω και να παρω αερα!! Καθησα σε ενα παγκακι καθως συνερχομοθνα παρατιροθσα τις πορνες (με τα ρουχα τους) να πηγαινουν για δουλεια αλλες μονες τους αλλες παρεα με συναδελφισες και αλλες με τουσ νταβαδες τους, αυτο μου προκαλεσε μια γλυκα που μου εξαφανισε τελειος την επιθημια μου για σουφρι τοτε θυμιθηκα την συμπατριοτισα μου την Χριστηνα απο 71α ποθ με φιλοξενισε στο σωμα της τοσο οραια, κατευθηνθηκα προσ τα εκει αλλα το ο γλομπος ηταν σβηστος
Απογοητεθμενος βγηκα Αχαρνων για να την πουλεψω για το τσαρδι μου αλλα καθως περναγα απο Φωκαιας η πορνοσυνηδιση μοθ με εσμπροξε να μπω στο 24 εκει πετυχενω την Αιντα(χαιντα χαιντα) μια Ξανθια τσοπρα απο Ροθμανια μετριοκοντης αδυνατης κορμοστασιας με πεσμενο μεμε αλλα κωλο αααααλλλλλλοοοοοο πραμα Κ Ω Λ Α Ρ Α Με το συμπαθιο!! Μονο που τυλιξε τα κωλομερια της στον στηλο μεεκανε φτωχοτερο κατα 20...
Στο δωματιο τωρα
Η κοπελα νο γκρικ νο ινγγλισ ονλυ ιταλιαν και ρουμανεηστη και γενικα αρχιζε να βγαζει αερα ξεπετουαζ, την εβαλα στα 4 και αρχισα να γλυφο το νυμου μετα απο 20 δευτερα με σταματαει και μου κανει νωοιμα να ξαπλωσω λεγοντασ μου οκ αορα λαμπορο πιπα σεξ και φινισ σε λιγο τελιωνω βαρδια κανοντας το μουνοπανο που εχουμε ολοι μας μεσα μας να ξυπναει απο τον βαθυ του υπνο!!! Περασμα περικαυλιδας σε εξαφανισμενη πουλου πιπουλα ψιλοκαλη ισα ισα μεχρι να ερθει η καταληλη στυση για την δυησδηση με το που τελειωνει μου κανει ωωωω του γκραντε εσυ σιγασιγα οκ....οκ απανταω και εγω με το μουνοπανο μεσα μου να ειναι full alert και να περιμενει την καταληλη στιγμη για να χτυπησει! Η σταση ητανε μια και δεν θα μπορουσε να ειναι αλλη απο το πισωκολλητο στην αρχη αργα οσο ομος πλυσιαζε το τελος ανεβαζα στροφες με την Αιντα να κλαιγετε και ταυτοχρονα να βυαζει και καυλιαρικα επιφωνιματα
Μολις εχυσα τυναξε τον κωλο της για να βγει ο πουτσος μου ενω ντυνοτανε μου εκανε τα παραπονακια της λεγοντας μου του γραντε της απαντησα στα Ισπανικα αν ειναι μεγαλος να αλαξεις δουλεια και την καληνυχτησα με ενα φιλακι εξ αποστασες ενω παραλιλα εβαζα το μουνοπανο παλι για υπνο, μου το ανταπεδοσε και εκλεισε την πορτα!
Κατηφοριζωντας την αχαρνων πετυχενω κατι μανιταρια πλευρωτους που μεγαλωνανε στο πεζοδρομιο, σκεφτηκα αν τα παρει καποιος να τα μαγειρεψει να τα φαει αληθεια τι θα παθει
Ολος περιεργος αυτη η σκεψη μου εφερα πεινα οποτε εκανα σταση για ενα φαλαφελ κανωντας με να προδωσω την μεταμπουρδελιακη μου γλυκια κρεπα!!
Καθως ετρωγα το φαλαφελ εβηξα με αποτελεσμα να στραβοκαταπιω και ενα κομματι να μπει στην αναπνευστηκη οδο......
Οπως καταλαβατε συνκαυλιαριδες μου η ημερα δεν με πηγε καλα ουτε απο μπουρδελιακης οθτε απο γαστρονομηκης αποψης
Εφτασα στο τσαρδι μελανχολικος το Πιτσι με καταλαβε και ηρθε στα ποδια μου να με παριγορισει....μερικες φορες μου φενετε οτι μονο τα ζωα με καταλαβενουνε!!
Ευχαριστω για τον χρονο σας :-*