Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 284 άτομα (31 μέλη και 253 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Απογευμα......περασμα απο ρεμουνδου21 οροφος να βρω την καιτη......χαμος στα δωματια.....το κοριτσι δε προλαβαινε,να ανασανει.....καταθεση αλλη μια φορα,με υπεραριστες εντυπωσεις.....το μωρο αυτο απλα....ειναι ισως οτι καλυτερο παιζει τωρα στα αθηναικα τσαρδια....το σεξ σε ολο του το μεγαλειο....

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Κοιτα ακα τσιμπουκι δεν τοχω προτηνη, και δεν λεει διοτι θα χυσο στο μπαμ..εδω μουρχετε με το που γλυφη αρχιδια και πιο κατο φαντασου ακα...Φιλια πιασιματα να την γλυφο κτλ..μαφηνη στασης ολα οκ...ε τι αλλο  :grin:

Φίλε φορμετ όσο καλή και καυλιάρα να ναι η πουτάνα άμα κάνει μόνο απλό πρόγραμμα της αξίζει η απαξίωση από τους έμπειρους πόρνους  ;) ;) :grin: :grin:.Πίστευα ότι τουλάχιστον εσύ που την ξέρεις χρόνια θα έκανες άλλο προγραμματάκι  :rockon: :rockon:  :grin: :grin:.

Επισκέπτης
Βραδυνη τσαρκα, γυρω στις 21:00....
Φ109 Αννα Πιτσος, η τσα2 κυνηγησε δυο ΟΡΚ.
Φ71 ισογειο κλειστο. Στον οροφο η μελαχρινη καλλιγραμη Χριστινα, αλλα εγω ηθελα να τον χωσω σε κωλο, δρομο....
Φ59 κλειστο.
Φωκαιας καμμια δεν εδινε κωλο, που στο διαολο πηγαν?
Φ84 κωλος επισης γιοκ, ουτε Φ69 υπηρχαν οι δυο ξανθιες ψωλες, Αλεξανδρα & Ραλουκα.
Φ74 η Σαμπρινα (τη γαμησα χθες), Φ40 δεν πηγα θα ηταν κλασσικα η Μονικα ειτε η Ευα, Φ66Δ μακρυα η φολα παρθενοκωλα...
Ετσι με το ζορι μπηκα στο Φ72, παλι καλα αδειασα, αλλα πικρα θα ψαχνω παλι για κωλαρακια...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.290
Πόντοι
7.885
Βραδυνη τσαρκα, γυρω στις 21:00....
Φ109 Αννα Πιτσος, η τσα2 κυνηγησε δυο ΟΡΚ.
Φ71 ισογειο κλειστο. Στον οροφο η μελαχρινη καλλιγραμη Χριστινα, αλλα εγω ηθελα να τον χωσω σε κωλο, δρομο....
Φ59 κλειστο.
Φωκαιας καμμια δεν εδινε κωλο, που στο διαολο πηγαν?
Φ84 κωλος επισης γιοκ, ουτε Φ69 υπηρχαν οι δυο ξανθιες ψωλες, Αλεξανδρα & Ραλουκα.
Φ74 η Σαμπρινα (τη γαμησα χθες), Φ40 δεν πηγα θα ηταν κλασσικα η Μονικα ειτε η Ευα, Φ66Δ μακρυα η φολα παρθενοκωλα...
Ετσι με το ζορι μπηκα στο Φ72, παλι καλα αδειασα, αλλα πικρα θα ψαχνω παλι για κωλαρακια...

Ντουντάρα αύριο πέρνα καμιά βόλτα και από το Έλλης,νομίζω θα βρεις ρομαντικό  κωλαράκι εκεί  ;) ;) :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ντουντάρα αύριο πέρνα καμιά βόλτα και από το Έλλης,νομίζω θα βρεις ρομαντικό  κωλαράκι εκεί 
Μπα, τωρα προεχει ηρεμια για τους επομενους τζογους, μαδηθηκα παλι, καθοσον η ιππασια επιφερει προσθετα εξοδα μασα, πιοτα :grin:, κλπ....

Συν τοις αλλοις, στο Διδυμου 20 εξαφανιστηκε κι η ξανθια Ρωσσιδα Ελενη που την ειχα σταμπαρει για σουφρα. Μονο εκεινη η Αντζελα στο Φ59 εχει μεινει αδοκιμαστη (στο τρισαθλιο Φ61 δεν θα τολμησω να μπω).

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
:pipa3:
Τόσο φόλα είναι αυτή,η Αλέσια...;  :S

Billy δώσε το 10ευρω να τιμήσεις την Αννούλα κ δε θα μετανιώσεις!!!ειναι η πιο vfm κωλάρα κ τέτοια συμμετοχή ουτε σε στούντιο δε θα την βρεις....στα εξηγώ ωραία;;;μάθε την μπαλίτσα....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:pipa3:
Billy δώσε το 10ευρω να τιμήσεις την Αννούλα κ δε θα μετανιώσεις!!!ειναι η πιο vfm κωλάρα κ τέτοια συμμετοχή ουτε σε στούντιο δε θα την βρεις....στα εξηγώ ωραία;;;μάθε την μπαλίτσα....

Ποια Αννούλα,σε έχασα τύπε... :think:
Μην μου πεις,το μπάζο στην Κολωνού.... :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γυρω στις 9 περασμα απο Ντισνευ και καταθεση στο στανταρακι μου την Αννα στο Ιασωνος19.
Ωραιο αισθησιακο ακα τσιμπουκι και αρκετα εμπλουτισμενο προγραμματακι.
Εγινε πανηγυρικη καταθεση.  :rockon:

Μετα πηγα Λιοσιων 73 και "πηρα" τη Μικη.
Το πηρα σε εισαγωγικα μιας και δε μου σηκωθηκε για 2 λογους
α)Ο χωρος ειναι στουντιακος. Πεντακαθαρος με ντουζιερες τηλεορασεις κλπ. Εχω παρατηρησει οτι οσο πιο καλτ ειναι το μπουρδελο, τοσο πιο ισχυρη ειναι η στυση μου. Αντιθετα, οσο πιο καθαρος και κυριλε ειναι, ξενερωνω τελειως.  :S Αυτος ειναι και ο λογος που εχω απαξιωσει τελειως τα στουντιο.
β)Η κοπελα κανει απλο προγραμμα(+69)

Η κοπελα δεν ειναι κακη. Λιγο πανω παο τυπικη θα τη χαρακτηριζα. Μπηκε μεσα(αφου εκανα ντουζ),ξαπλωσε καυλαντισαμε λιγο και αμεσως αρχισα να τη φιλαω σε ολο το σωμα. Πολυ ωραιο σωμα και 2,5αρι ελαφρως νερουλο στηθος. Μετα εγλυφα τη μουναρα της και εκεινη με χαιδευε και αναστεναζε εμφανως προσποιητα. ΚΑι αυτο με ξενερωνει. Επειτα ξαπλωσα εγω και αρχισε να με φιλαει εκεινη στο σωμα και να τριβει το καυλι μου με τις βυζαρες της. Μετα εβαλε καποτα και ξεκινησε ενα καλουτσικο τσιμπουκι, αλλα ειχα στυση 70%. Τη γυρισα για 69 μπας και καυλωσω αλλα τιποτα. Ξαπλωσαμε και αρχισα να τη φιλαω παλι στο λαιμο και το σωμα και να τη δαχτυλιαζω και την κυνηγουσα για ρομαντικα γλωσσοφιλα αλλα ετρωγα απανωτα ακυρα.
Ευγενικα της ειπα να φυγει μιας και δεν εβλεπα προκοπη.

Μετα κατευθυνθηκα προς Ρεμουνδου για να παρω την Καιτη, αλλα δυστυχως ηταν μονο η Υβαννα. Η ωρα ηταν περιπου 11παρα τεταρτο. Αν κρινω απ το ποστ του Κλεοβουλου, μαλλον το ξεμουνιασαν το κοριτσι και εφυγε νωριτερα.  :grin:
Θα παω αυριο  :zfuck:
Μάγκα μου κ'εγω το ίδιο η Καλτίλα με καβλώνει το τι γαμήσια εχω ριξει εδω στο γωνιακό της Κολωνου που ειναι κατα τη γνωμη μου το πιο αθλιο μπουρδελάκι που υπαρχει δεν λεγεται! :2funny:Ετοιμαζομαι να ερθω Ελλαδα και θα πάμε παντου μαζί  :2funny:
  Δεν μπορω να ξεχασω που πηγαιναμε και  :knockinb: της πιο σάπιες και αθλιες και ακουγα τα κραβατια να τριζουνε και μετα εβγαινε η τελειωμενη κακασχημη απο το δωματιο και κραταγε το μουνι της  :2funny:.Εγω θελω βρωμια αλλα θελω να ειναι ωραια η γκομενα.Αν ειναι μπάζο δεν καβλωνω!

Συνημμένα

• DSC06688.jpg
    DSC06688.jpg
    329,2 KB · Εμφανίσεις: 33
  • DSC06692.jpg
    DSC06692.jpg
    271,8 KB · Εμφανίσεις: 41

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ποια Αννούλα,σε έχασα τύπε... :think:
Μην μου πεις,το μπάζο στην Κολωνού.... :headbang: :headbang: :headbang:

Για την Άννα ροφός λέμε; Την είχα πάρει στο Κολωνου 32 όροφο στα 15 ευρώ μεσα στις γιορτές  :grin:  η μάπα της ειναι αστα να πανε, αλλα το πίσω σύστημα κάτσε καλα.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πριν λίγες ωριτσες κατάθεση στην σεξυ Λίλιαν απο διδύμου η οποία γλύφει πολυ ωραια

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Μετα πηγα Λιοσιων 73 και "πηρα" τη Μικη.
Το πηρα σε εισαγωγικα μιας και δε μου σηκωθηκε για 2 λογους
α)Ο χωρος ειναι στουντιακος. Πεντακαθαρος με ντουζιερες τηλεορασεις κλπ. Εχω παρατηρησει οτι οσο πιο καλτ ειναι το μπουρδελο, τοσο πιο ισχυρη ειναι η στυση μου. Αντιθετα, οσο πιο καθαρος και κυριλε ειναι, ξενερωνω τελειως.  :S Αυτος ειναι και ο λογος που εχω απαξιωσει τελειως τα στουντιο.
β)Η κοπελα κανει απλο προγραμμα(+69)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[xvideos]
]

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Χαιρεστε!! Γυρισα πριν λιγο απο περιπατο!!

Βγηκα απο το τσαρδι μ λιγο μετα τις 2300 με στοχοπροσυλοση πρως Μαραραθωνος59 και την Μαρσελα-αχχχχ για να περασω λιγες στιγμες ερωτα και θαλπωρης που ειχα αναγκη! Καθοδον μπηκα στο Κωσταντινουπολεοσπιτο166β(στο α δεν μπαινω για κανεναν λογο μιας και την τελευταια φορα που μπηκα εμφανιστηκε ενα κακασχημο γκιλφ το οποιο με ρωτισε με αυστιρο υφως τι θελω τραυματιζοντας ανεπανορθοτα την ευαισθητη ψυχουλα μου :badair: ) για να παρω ματι τα τεραστια μεμε για τα οποια ειχα διαβασει τις προηγοθμενες μερες.
Αντι αυτων ειδα την Αλεξια το πανκορουμανακι, που ειχα πετσωσει προ μερικων εβδομαδων με μετριοκαλες εντυπωσεις, να ξεπροβαλει απο το δωματιο με τον γνωστο τροπο, ολογυμνη με το χερι της μπροστα να καλυπτει το νινακι της(λες και δεν θα το βλεπαμε μετα :grin: ). Χαιρετισα ευγενικα τσα2 και εργαζομενη και αποχωρισα νοιθωντας ηδη το αρωμα της Μαρσελας να με περικυκλωνει! Ποσο λαθος ειχαι!!

Μπαινω στο τσαρδι59 και η τσα2 μου ανακοινωνει την Ελενη, ηταν σαν να μου εκανε αυτο :blowup: ... αλλα δεν το εδειξα, μαζεψα τα κομματια μου και την ρωτισα ποτε δουλευει μου απαντησε το πρωι, την εκανα χωρις να δω το Λενακι. ΒΓαινοντας κοντοσταθηκα και σκεφτικα να ξαναμπω μπας και πετυχω το Λενιο στης καλες του αλλα τελεικα δεν το επιχηρεισα.

ΠεριπλανηΘικα για λιγο ασκοπα και τοτε μου εσκασε η επυθημια να νοιωσω κατι πιο σφυχτο γυρο απο την πουλου μου, τοτε θυμηθηκα οτι  ειχα δει στο Φωκαιας17α ενα κοριτσι του γουστου μου προ περιπου μιας βδομαδας η οποια υποσχεθηκε να μου δωσει αυτην την χαρα οποτε αρχισα να ανιφοριζω πρως τα εκει! Ανεβενοντας την Μαρνησ τρακαρα και το Χριστινακι(χοανη) που πηρα χθες με τον ετσι της, προφανος την πηγενε να του βγαλει φραγκα!

Απο Αχαρνων χωθηκα σε ενα στενο και βγηκα Φυλης και αρχισα να την ανεβενω, μου τραβιξε την προσοχη το 54α και μπηκα μεσα εργαζοντουσαν 2 Τεμαχιαρες με την μια καλητερη αποτην αλλη, κορμια λαμπαδες δεν ηταν σε θεσει ομως να μου σφιξοθν την πουλου με τον τροπο που ηθελα και αποχωρισα, ονοματα δεν ακουσα!
Για κακη μου τυχη στο υψως της Φκαιας πετυχα ενα τσουρμο ΔΙΑΣ οι οποιοι ηταν πιο χαρουμενοι απο τουσ χθεσινους κανανε και πλακα με τον εναν να χορπιδαει λεγοντας τωρα ειναι η καλη η ωρα τωρα ειν η καλη η ωρα ( ηταν κοντα στην αλλαγη) Δυστηχως επρεπε να περασω πολλη κοντα τους με αποτελεσμα η αποφορα του καμμενου bacon που αναδιανε να μου προκαλεσει αλεργικο σοκ γεμιζοντας τον λαιμο και τα χερια μου με καντιλες και προκαλοντας μου απιστευτο κνυσμο!! Εφυγα κακιν κακος και πηγα να αραξω στην πλατεια να ηρεμισω και να παρω αερα!! Καθησα σε ενα παγκακι καθως συνερχομοθνα παρατιροθσα τις πορνες (με τα ρουχα τους) να πηγαινουν για δουλεια αλλες μονες τους αλλες παρεα με συναδελφισες και αλλες με τουσ νταβαδες τους, αυτο μου προκαλεσε μια γλυκα που μου εξαφανισε τελειος την επιθημια μου για σουφρι τοτε θυμιθηκα την συμπατριοτισα μου την Χριστηνα απο 71α ποθ με φιλοξενισε στο σωμα της τοσο οραια, κατευθηνθηκα προσ τα εκει αλλα το ο γλομπος ηταν σβηστος :headbang:
Απογοητεθμενος βγηκα Αχαρνων για να την πουλεψω για το τσαρδι μου αλλα καθως περναγα απο Φωκαιας η πορνοσυνηδιση μοθ με εσμπροξε να μπω στο 24 εκει πετυχενω την Αιντα(χαιντα χαιντα) μια Ξανθια τσοπρα απο Ροθμανια μετριοκοντης αδυνατης κορμοστασιας  με πεσμενο μεμε αλλα κωλο αααααλλλλλλοοοοοο πραμα Κ Ω Λ Α Ρ Α Με το συμπαθιο!! Μονο που τυλιξε τα κωλομερια της στον στηλο μεεκανε φτωχοτερο κατα 20...
Στο δωματιο τωρα
Η κοπελα νο γκρικ νο ινγγλισ ονλυ ιταλιαν και ρουμανεηστη και γενικα αρχιζε να βγαζει αερα ξεπετουαζ, την εβαλα στα 4 και αρχισα να γλυφο το νυμου μετα απο 20 δευτερα με σταματαει και μου κανει νωοιμα να ξαπλωσω λεγοντασ μου οκ αορα λαμπορο πιπα σεξ και φινισ σε λιγο τελιωνω βαρδια κανοντας το μουνοπανο που εχουμε ολοι μας μεσα μας να ξυπναει απο τον βαθυ του υπνο!!! Περασμα περικαυλιδας σε εξαφανισμενη πουλου πιπουλα ψιλοκαλη ισα ισα μεχρι να ερθει η καταληλη στυση για την δυησδηση με το που τελειωνει μου κανει ωωωω του γκραντε εσυ σιγασιγα οκ....οκ απανταω και εγω με το μουνοπανο μεσα μου να ειναι full alert και να περιμενει την καταληλη στιγμη για να χτυπησει! Η σταση ητανε μια και δεν θα μπορουσε να ειναι αλλη απο το πισωκολλητο στην αρχη αργα οσο ομος πλυσιαζε το τελος ανεβαζα στροφες με την Αιντα να κλαιγετε και ταυτοχρονα να βυαζει και καυλιαρικα επιφωνιματα
Μολις εχυσα τυναξε τον κωλο της για να βγει ο πουτσος μου ενω ντυνοτανε μου εκανε τα παραπονακια της λεγοντας μου του γραντε  της απαντησα στα Ισπανικα αν ειναι μεγαλος να αλαξεις δουλεια και την καληνυχτησα με ενα φιλακι εξ αποστασες ενω παραλιλα εβαζα το μουνοπανο παλι για υπνο, μου το ανταπεδοσε και εκλεισε την πορτα!

Κατηφοριζωντας την αχαρνων πετυχενω κατι μανιταρια πλευρωτους που μεγαλωνανε στο πεζοδρομιο, σκεφτηκα αν τα παρει καποιος να τα μαγειρεψει να τα φαει αληθεια τι θα παθει :think:
Ολος περιεργος αυτη η σκεψη μου εφερα πεινα οποτε εκανα σταση για ενα φαλαφελ κανωντας με να προδωσω την μεταμπουρδελιακη μου γλυκια κρεπα!!
Καθως ετρωγα το φαλαφελ εβηξα με αποτελεσμα να στραβοκαταπιω και ενα κομματι να μπει  στην αναπνευστηκη οδο......
Οπως καταλαβατε συνκαυλιαριδες μου η ημερα δεν με πηγε καλα ουτε απο μπουρδελιακης οθτε απο γαστρονομηκης αποψης :(
Εφτασα στο τσαρδι μελανχολικος το Πιτσι με καταλαβε και ηρθε στα ποδια μου να με παριγορισει....μερικες φορες μου φενετε οτι μονο τα ζωα με καταλαβενουνε!!
Ευχαριστω για τον χρονο σας :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Σιγά την πορνη :headbang: με απλό προγράμμα δεν αξίζει  :rockon:
.......

....... Ό τρόπος πού <<τοποθετείστε>>  μπορεί να δώσει άρκετά στοιχεία για το χαρακτήρα σας, καί την ψυχολογική σας κατάσταση , και να άποκαλύψω άρκετά στοιχεία γιά τήν προσωπικότητα τού γράφοντος......  :think:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.580
Πόντοι
266
εχετε να προτείνετε κανενα καινουριο στυλιάρι σε αυτην την βάρδια στο μετάξι?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Νωρίτερα πέρασα πάλι με Χριστίνα στο Κολωνού 53,και είχα μια συνομιλία με τη γηραιά, πλην όμως ευγενική υπηρεσία, εξηγώντας της ότι τα 1-2 λεπτά παραπάνω είναι πολύ σημαντικά για τον πελάτη,κι ότι όποιος είναι πρόθυμος να περάσει θα το εκτιμήσει.Έδειξε  κατανόηση,αλλά μου εξήγησε ότι δεν περνάει απ'το χέρι της...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Νωρίτερα πέρασα πάλι με Χριστίνα στο Κολωνού 53,και είχα μια συνομιλία με τη γηραιά, πλην όμως ευγενική υπηρεσία, εξηγώντας της ότι τα 1-2 λεπτά παραπάνω είναι πολύ σημαντικά για τον πελάτη,κι ότι όποιος είναι πρόθυμος να περάσει θα το εκτιμήσει.Έδειξε  κατανόηση,αλλά μου εξήγησε ότι δεν περνάει απ'το χέρι της...

Και πολύ καλά της τα είπες!

Η συγκεκριμένη γρια (για να μη την πω αλλιώς...) με το δήθεν πράο στυλάκι,το έχει σύστημα και βαράει πόρτες στο 7λεπτο-τα ίδια μού είχε κάνει και σε μένα με την Χριστίνα,τα ίδια και στον billy με την Λουίζα.

Αν δεν παίρνει με τον καλό λόγο,την επόμενη (αν υπάρξει) θα πέσουν καντήλια.

ΥΓ: Το αυτοκίνητο με την κάμερα της google που χαρτογραφεί τους δρόμους παρών τώρα το μεσημέρι στη μαγευτική Φυλής!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom