Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (27 μέλη και 234 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ελα ρε! Επεστρεψε η Αλεξια;
Εχω 2 βδομαδες που την ψαχνω  :zfuck:
thnx  :thumbsup:

Ειναι που θα πηγενε στο Ιννγγλαντν και θα σταματουσε την δουλεια! (κατα τα λεγομενα ενως μυστη παντα...)  Τελεικα το <<ευκολο>> και γρηγορο κασερι δεν εμισησε κανει!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Χθες 2η βαρδια στο Φωκαιας17Α η Ευα παρουσιασε ενα καινουριο ξανθο ΤΟΥΜΠΑΝΟ, με σωματαρα με καμπυλες ωραιο βυζι και ΚΩΛΑΡΑ. Ωραια φατσουλα για χυσιμο. Ανακοινωθηκε και ελευθερο στοματικο. Πολυ ενδιαφερουσα παρουσια. Οποιος το τιμησει ας ενημερωσει
Για την Μαρια λες.Την ειχα δει διπλα στον οροφο.Συμπαθητικο πορνιδιο  :cum:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Live στην πρωινη αλλαγη

Κωνσταντινουπολεως 166α ισογειο ΡΟΥΜΠΙ 7/10 , πρωην Σονια απο Ευνειδων 5 , πρωην Ρομπερτα απο στουντιο.Προκειται για μια κοντη νεαρη κοπελα με μακρυ μαυρο μαλλι , μετριο γλυκο σε ομορφια προσωπο , σωμα με πιασηματα και απιστευτες μεγαλες φυσικες βυζαρες!!!  :tits2: Ειναι σαν ΠΕΠΟΝΙΑ!!! :rockon: Τιμηθηκε πριν απο λιγο με σχετικα καλες εντυπωσεις.Θα ακολουθησει αναλυτικη κριτικη.Δεν κανει κατι το ιδιαιτερο μεσα στο δωματιο αλλα μονο για τα βυζια της αξιζει να την τιμησετε.ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ με τις βυζαρες της!!! :cum: :cum: :cum:
ΙΣΠΑΝΙΚΟ+69 ανακοινωθηκε απο την τσατσα.Τελειωτικο στα βυζια δεν κανει :(

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και πολύ καλά της τα είπες!

Η συγκεκριμένη γρια (για να μη την πω αλλιώς...) με το δήθεν πράο στυλάκι,το έχει σύστημα και βαράει πόρτες στο 7λεπτο-τα ίδια μού είχε κάνει και σε μένα με την Χριστίνα,τα ίδια και στον billy με την Λουίζα.

Αν δεν παίρνει με τον καλό λόγο,την επόμενη (αν υπάρξει) θα πέσουν καντήλια.

ΥΓ: Το αυτοκίνητο με την κάμερα της google που χαρτογραφεί τους δρόμους παρών τώρα το μεσημέρι στη μαγευτική Φυλής!
Δυστυχως τα ιδια ειχε κανει και σε μενα οταν ειχα περασει στο δωματιο και ενοχλησε στο 7λεπτο.Επειδη δεν προτιθεμαι να καθομαι τοσο λιγο χρονο μεσα αφου το θεωρω κοροιδια και επαναφορα σε παλιες κακες πρακτικες,απλως δε ξαναπερασα στο δωματιο εκει.Το συγκεκριμενο σπιτι ειναι γωνια και παντα εχει κοσμο στο σαλονι οποτε εκει βασιζονται.Επειδη ομως εχει τυχει να περιμενουν 5 ατομα και να μη περναει κανεις τελικα,ας καταλαβουν οτι ο καλος πελατης και ο σοβαρα ενδιαφερομενος που καπου θα καταθεσει δε πρεπει να εξισωνεται με το μπουγιο και πρεπει να τον σεβονται περισσοτερο.Αν οχι,υπαρχει και το εμπαργκο.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Οσο για το βιντεο με το τρισαθλιο τσεχικο τσαρδι το λιγοτερο που μου προκαλει ειναι ταση για εμετο!! Ειπαμε καλτιλα καλτιλα αλλα αυτο ειναι κατι αλλο!! Αυτο ειναι ΚΟΛΑΣΤΙΡΙΟ ψυχων τετοια μεροι πρεπει να καιγοντε συθεμελα :zombie:

Οι μυστες που τυχον γουσταρουν την φαση ας μην νοιοσουν οτι τους την λεω απλα εκφερω την γνωμη μου....
Σε δημοκρατικους καιρους δεν ζουμε αλοστε??    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ειναι στημενο το βιντεο τυπε μου μην αρπαζεσαι

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Οσο για το βιντεο με το τρισαθλιο τσεχικο τσαρδι το λιγοτερο που μου προκαλει ειναι ταση για εμετο!! Ειπαμε καλτιλα καλτιλα αλλα αυτο ειναι κατι αλλο!! Αυτο ειναι ΚΟΛΑΣΤΙΡΙΟ ψυχων τετοια μεροι πρεπει να καιγοντε συθεμελα :zombie:

Οι μυστες που τυχον γουσταρουν την φαση ας μην νοιοσουν οτι τους την λεω απλα εκφερω την γνωμη μου....
Σε δημοκρατικους καιρους δεν ζουμε αλοστε??    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιο βιντεο ρε χυστες?στειλτεμου κ μενα να το δω,ολο στην απ εξω με εχετε :grin:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
ειναι στημενο το βιντεο τυπε μου μην αρπαζεσαι

....Εστω πες πως ειναι στημενο, για να υπαρχει ομως ενα τετοιο στημενο βιντεο συμαινει οτι καπου υπαρχει ενα παρομιο μερος που ειναι απολυτα αληθεινο!! αυτη η συζητηση πρεπει να σταματισει εδω και να αρχισει σε καποιο αλλο θρεαντ γιατι το παρον  δεν προσφερετε (και καλα κανει) + της αλλης με ψιλλοχαλαει οταν σβηνονται ποστ μου.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Και πολύ καλά της τα είπες!

Η συγκεκριμένη γρια (για να μη την πω αλλιώς...) με το δήθεν πράο στυλάκι,το έχει σύστημα και βαράει πόρτες στο 7λεπτο-τα ίδια μού είχε κάνει και σε μένα με την Χριστίνα,τα ίδια και στον billy με την Λουίζα.

Αν δεν παίρνει με τον καλό λόγο,την επόμενη (αν υπάρξει) θα πέσουν καντήλια.

Απλά απαξιώνουμε το τσαρδί,έτσι έχω κάνει εγώ...

zac123

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Κριτικές
8
Like
143
Πόντοι
6
Για την Μαρια λες.Την ειχα δει διπλα στον οροφο.Συμπαθητικο πορνιδιο  :cum:

Ειχα πάρει μια Μαρία με αυτή την περιγραφή στο 69 κάτω. Ξανθιά νταρντάνα με γεμάτο κορμί χωρίς όμως χαλάρωση, βυζάρες και ωραίο κώλο. Χαμογελαστή και διαχυτική στο σαλόνι με έκανε να περάσω στο δωμάτιο.

Μπήκε την στιγμή που γδυνόμουν και ξεκινήσαμε προκαταρκτικά στα όρθια. Φιλάκια, γλειψίματα, τρίψιμο της κωλάρας της στο εργαλείο μου. Πέρασμα προφυλακτικού και καλούτσικη πίπα στα όρθια.

Πρώτη στάση στα 4 στην άκρη του κρεβατιού αυτή και εγώ όρθιος. Αν και ψωμωμένη η εικόνα στου κώλου της στα 4 πολύ καλή. Δεύτερη στάση ιεραποστολικό με καλή συμμετοχή βογγητά κτλ. Γενικά μια καλή κατάθεση.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
πριν λίγο ιασωνος 44 οπου γαμησα το ξανθό στυλιάρι ναταλί μετα ιάσωνος 27 οπΟυ επίσης γάμησα το μελαχρινο στυλιαράκι ναταλί ΝΟ2 και μετα πάλι ιάσωνος 44 οπυ ξαναγάμησα την ναταλί ΝΟ1

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Φυσικα και δεν ειναι αληθινο αυτο το βιντεο  :2funny: Στην Τσεχία νομιζω δεν εχει καν φανερα μπουρδέλα ειπαμε ειναι χάλια,ειναι βρωμερά στο Μεταξουργειο αλλα οχι σε τετοιο σημειο  :2funny:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πριν λίγο ιασωνος 44 οπου γαμησα το ξανθό στυλιάρι ναταλί μετα ιάσωνος 27 οπΟυ επίσης γάμησα το μελαχρινο στυλιαράκι ναταλί ΝΟ2 και μετα πάλι ιάσωνος 44 οπυ ξαναγάμησα την ναταλί ΝΟ1
Σωστός !!! Ετσι δεν βαριέσαι κιόλας !!! Την άλλη φορά ξεκίνα από το στυλιάρι νο2 που το άφησες παραπονεμένο !!

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
πάντος με τις κάβλες που είχα ήθελα και ένα  ΝΟ3 στυλιάρι αλλα δυστηχως δεν έπαιζε άλλο στο μετάξι... >:( >:( >:( >:(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom