Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (35 μέλη και 247 επισκέπτες)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Mαλλον ο συναγωνιστης τη Τζουλια εννοει και εγραψε λαθος ονομα.

Εγω παντως θα σου προτεινα να ξαναπας στη Μαρια τη φυλακοβια για ενα ρομαντικο ακα γαμησι τυπε  :tooth:  :rockon: :rockon:
Τι σε επιασε και θες απλα προγραμματα τωρα;  :dunno: :grin:
  :grin: Eλα τυπε μου , δεν θα προλαβο να παω μεταξυ δυστηχος...Εχω περιθοριο μιση ωρα στη φυλης σημερα...Μαλλον για την τζουλια λεει ομως...Σκευτομε να σπροξο Λαουρα κια Μαρια ξωτικο μαζι , για να μην παρεξηγη κιολας καμια απο της 2  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τη Μαρια το ξωτικο την πετυχα και πριν 3 μερες βραδακι Ιασωνος30 η 33 δεν ειναι σιγουρος, οποτε καλυτερα κρατα τα λεφτα σου να την παρεις στο 10ρικο  ;)
Μμμμ Καλα νεα αυτα τυπε  μου, απογευμα η πρωι την πετυχες ;; Αν την πετυχες πρωι μηπος τοτε ειναι εκει ακομα κια η Λαουρα ειναι μονη της πρωινη βαρδια  :think:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
αυτη η μαρια το ξωτικό είναι στυλιάρι? :think:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γυρω στις 8 πρεπει να ταν.
Μαζι της ηταν αλλο ενα στυλιαρι, δε θυμαμαι λεπτομεριες  :-
Katalaba type μου οποτε ξανα γυρολογος....Καλητερα να την σπροχνο με 10ρικο...και να μην ερθο και σε δυσκολη θεση...με την Λαουρα...Παω να σπροξω λαουρα σημερα....Αχ ποσο θα ηθελα να δω την Λαουρα να την γαμανε.... :rockon:  Πανε οι παλιες καλες εποχες που ειχαν τρυπες οι τυχοι... :grin:

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Εχει γινει στυλιαρακι , αλλα κια πιο παλια που ηταν μπαμπ[ατσικη...μαρεσε...ειχε κατι βυζαρες μεγαλες στητες.. :kissass: :kissass:
που επαιζε παλιοτερα να διαβασω καμια κριτική?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
που επαιζε παλιοτερα να διαβασω καμια κριτική?
Ιασονος 33 Πρωινι..ηταν αλλα οχι μαρια το κατσαριδακι...Μαρια απο Αλβανια η ξωτικο  :rockon: :rockon: Βγαινο τυποι μου αντε καλα γαμησια ναχομε  :grin: :rockon: :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Επειδή ξέρω ότι έχει πολλούς θαυμαστές,η Ελισσάβετ Μπάρμπι αυτή την στιγμή είναι στο Ιάσωνος 30 υπόγειο.

Όσοι πιστοί της,προσέλθετε... :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Στα υπόλοιπα της Ιάσωνος...

Ιάσωνος 19α: Η μελαχροινή  πιτσιρίκα Ντιάνα, μικρόσωμη και ομορφούλα με τσουπωτό κωλαράκι και κοριτσίστικο πρόσωπο.

20α: Το γνωστό Κορινάκι.

20γ: Η καστανή πιτσιρίκα Χριστίνα με την περίεργη μύτη και με ψιλοστραβοχυμένο σώμα-η γνωστή από Φυλής 84,86 και Φωκαίας 25α.

20β: Η μελαχροινή Ντάνα με τα πολλά τατού.

30 όροφος: Η μελαχροινή Τζέσικα με ωραία φωσφοριζέ εσώρουχα-σαν να αδυνάτισε το κωλαράκι της...

33: Η Άντζελα με το κενόστα δόντια και η στυλιαροΧριστίνα η γνωστή πιτσιρίκα με το μαύρο καουκέ μαλλί-τόσο αδύνατη που δεν ξεχωρίζεις στήθος και κώλο.Προσοχή: φόλα.

36: Δύο ωραίες γνωστές  νταρντάνες: Η ξανθιά Αλεξάνδρα με το γλυκό πρόσωπο, με μικρό στήθος και γεμάτο κώλο και η μελαχροινή μιλφ Μαρία, με ωραίο ζουμερό σώμα και βυζάρες.

37 ισόγειο: Η Σύλβια η Ιταλίδα.

37 όροφος: Η παλαιά Ροζαλίντα με πρωκτικό.

31 υπόγειο: Η Αλβανίδα Μπόνα, μιλφ με τραχύ πρόσωπο και κοντό μαλλί.

46 αριστερά: Η Μαρία η φυλακόβια στις  μαύρες της λόγω της απιστίας του Formet...

46 μεσαίο: Η μελαχροινή Αλεξία η παλαιά πιτσιρίκα, παλαιά νοστιμούλα...

46 όροφος: Οι δύο καινούριες κοπέλες που είδα και τις προάλλες.
Η Χριστίνα, κοκκινομάλλα, κοντή, με θηλυκό πρόσωπο, με γεμάτο ψιλοκρεμασμένο στήθος και ζουμερό κώλο και η μελαχροινή πιτσιρίκα Αλίσια, με φουντωτό μαλλί, κοριτσίστικο προσωπάκι, κανονικό σώμα με λίγο σωσίβιο, μικρό στήθος και ωραίο κίο, πολύ μικρό κώλο.

44 αριστερά: Η καινούρια Μαρία με το φουλ πρόγραμμα αρκετα πιο όμορφη και περισσότερο περιποιημένη απ'ότι στις πρώτες της ημέρες.

44 δεξιά: Η γνωστή τσιγγανοΡουμάνα Ειρήνη με την φάτσα πυγμάχου αλλά με ωραία κωλάρα και με βυζάρες-η γνωστή από Φυλής 84 και 86.

43: Η παλαιά μελαχροινή Μαρίνα η μικρόσωμη, αδύνατη με τα Ταϊλανδέζικα χαρακτηριστικά.

10: Απ'έξω φουλ στα παιδιά που έψαχναν σέα, μέα, κουμπιά και όλα τα συναφή.
Μέσα, στο ισόγειο η ξανθιά Ελένη, με συμπαθητικό πρόσωπο και ψιλοζουμερό κορμί και στον όροφο η γνωστή Χριστίνα.

2 ισόγειο: Η κοντή , αδύνατη μελαχροινή πιτσιρίκα Εύα-η γνωστή από Φυλής 40.

2 όροφος: Η μουνάρα η Βίκυ, με όμορφο πρόσωπο και κορμάρα όσο πρέπει ζουμερή-από τις πιο ωραίες που είδα σήμερα.

1γ: Η Άννα, η πρώην Έσρα από Κολωνού 30 όροφος και ισόγειο.

1β: Δεξιά οι δύο μιλφ η μελαχροινή Σοφία με το ωραίο πρόσωπο και με γεμάτο σώμα με βυζάρες και η επίσης μελαχροινή Νικόλ, με πιο άσχημο πρόσωπο και με νταρντανοσώμα.

Αριστερά, η γνωστή πλατινέ ωραία πλην όμως ξεπέτα Σάρα.

1α: Η μελαχροινή, πολύ αδύνατη Μαρίνα, φορούσε στολή νοσοκόμας και μού υπόσχέθηκε τσιμπούκι μέχρι το λαρύγγι της(ομολογουμένως ειδικεύεται σε αυτό) και μαζί της η μελαχροινή, γλυκιά γεματούλα πιτσιρίκα Βερόνικα.

Συνοπτικά από εμφάνιση ξεχωρίζουν:

▪Ιάσωνος  2β: Η μουνάρα η Βίκυ.

▪Ιάσωνος 10: Η Χριστίνα το σκυλί του πολέμου.

▪Ιάσωνος 20α: Το Κορινάκι.

Ιάσωνος 19α: Η Ντιάνα το πιπινάκι.

▪Ιάσωνος 30 όροφος: Η Τζέσικα.

▪Ιάσωνος  33: Η Άντζελα η κοντυλοπιπίνα.

(Ας βάλω και την σέξυ Μπάρμπυ στο Ιάσωνος 30 υπόγειο!)

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Στα υπόλοιπα της Ιάσωνος...

1γ: Η Άννα, η πρώην Έσρα από Κολωνού 30 όροφος και ισόγειο.

▪Ιάσωνος 30 όροφος: Η Τζέσικα.
Η Αννα πρωην Εσρα νομιζω εχει δουλεψει για λιγο και στην αλυσιδα Φυλης 84/86.Παντως εμφανισιακα ειναι αδιαφορη.
Η Τζεσσικα οντως ειναι σεξυ! :cum:

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Στην Ιασωνος 36 τα μαυρακια ειναι 2η βαρδια?!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Στην δεύτερη είναι η Σακίρα και στην τρίτη συνήθως η Σακίρα μαζί με την Βαλεντίνα.
..φιλε,ευχαριστω για τη χρησιμη πληροφορια περι Χριστινας και για τα καλα σου λογια..παρεμπιπτοντως ν'αναφερω πως -τουλαχιστον- η Καρλα στο Ρεμουνδου 21 ισογειο,στο 20αρικακι παρεχει ελευθερο στοματικο-πλεον- χωρις να ξερουμε αν ειναι και ''τελειωτικο''.Πληροφορια απο εμπιστο κι εγκυροτατο φιλο που δεν επισκεπτεται το site..

Επισκέπτης
..φιλε,ευχαριστω για τη χρησιμη πληροφορια περι Χριστινας και για τα καλα σου λογια..παρεμπιπτοντως ν'αναφερω πως -τουλαχιστον- η Καρλα στο Ρεμουνδου 21 ισογειο,στο 20αρικακι παρεχει ελευθερο στοματικο-πλεον- χωρις να ξερουμε αν ειναι και ''τελειωτικο''.Πληροφορια απο εμπιστο κι εγκυροτατο φιλο που δεν επισκεπτεται το site..
Ξέρεις τι παίζει τώρα στην πλατεία αττικης ?

Επισκέπτης
Τωρα θα στη πω κιολας, γιατι καπου εχεις υπερβει τα ορια και πρεπει καποιος μεγαλυτερος να σε συνετισει....
Καταρχας, εδω μεσα ειναι αυτη η κατασταση και δυστυχως δεν αλλαζουν ορισμενα ασχημα πραγματα.
Αντι να λοιπον να προσπαθεις να τα αλλαξεις, το προτιμοτερο ειναι να το κοψεις λασπη αν δε σου αρεσει το κλιμα.
Απο την αλλη μερια το εχεις παρακανει με τις συνεχεις ερωτησεις και τα προσωπικα μυνηματα, ελεος παιδι μου στο τελος θα μου ζητησεις να σε παρω απο το χερακι, να σε παω ατα, να εδω ειναι το κοκο...
Ηλικιακα ειμαι πατερας σου, ομως εκτος απο καποιες συμβουλες καποιες ωρες, δεν εχω περαιτερω σκοπο. Προσγειωσου λοιπον στην πραγματικοτητα και τιποτε περισσοτερο.

BMWPOWER μαλλον δε με καταλαβατε, ειτε εγω ημουν ασαφης, τι να πω?
Το θεμα δεν ηταν ποια εργαζοταν στο Ελλης 3, σημερα το σουρουπο, αλλα οτι με γειωσε.

Ημουν απο ο πρωτος που την προτεινα απο μηνες, τωρα οπως εγραψε κι ο ΒΜWPOWER, διαβαστε και τιποτε, αλλιως να μη γραφουμε τζαμπα...
Σορρυ για το πρήξιμο  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom