Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 283 άτομα (34 μέλη και 249 επισκέπτες)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
πάντος με τις κάβλες που είχα ήθελα και ένα  ΝΟ3 στυλιάρι αλλα δυστηχως δεν έπαιζε άλλο στο μετάξι... >:( >:( >:( >:(

Μια και λέτε για στυλιάρια, να πω κι εγώ οτι όταν εντελώς τυχαία πέρασα σήμερα κατά την
αλλαγή της βάρδιας κατά τις 17.00 από Φυλής, είδα να έρχεται (μάλλον από τα 54-56) μια
κορασίδα Ψηλή με ίσια μαύρα μακρυά μαλλιά ΚΟΡΜΑΡΑ Στυλιάρι με ένα κολλητό Ρόζ τζινάκι
και με ίσια παπουτσάκια (ψηλή γκόμενα), με πρόσωπο μετριοκαλό. Φαινόταν σαν να είχε
σχολάσει, αλλά δεν ήταν από τις γνωστές της μοντελοαλυσίδας, αλλά καινούργιο φρούτο,
ίσως είναι μια που πριν κάτι σελίδες αναφέρθηκε στο Χωματιανού 11 όροφο.

Μιλάμε εντελώς ΚΑΒΛΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙ και το πίσω σύστημα ήταν σκέτη τρέλλα, μου θύμισε
την 'γυναίκα' του Μπίλλυ την μελαχρινή την Νταιάνα, αλλά μου φάνηκε πολύ καλύτερη
από κορμί η νέα τύπισα, να δούμε που θα την πετύχουμε και ποιός θα την πρωτοδοκιμάσει
για να μας πεί εντυπώσεις....χεχεχε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μια και λέτε για στυλιάρια, να πω κι εγώ οτι όταν εντελώς τυχαία πέρασα σήμερα κατά την
αλλαγή της βάρδιας κατά τις 17.00 από Φυλής, είδα να έρχεται (μάλλον από τα 54-56) μια
κορασίδα Ψηλή με ίσια μαύρα μακρυά μαλλιά ΚΟΡΜΑΡΑ Στυλιάρι με ένα κολλητό Ρόζ τζινάκι
και με ίσια παπουτσάκια (ψηλή γκόμενα), με πρόσωπο μετριοκαλό. Φαινόταν σαν να είχε
σχολάσει, αλλά δεν ήταν από τις γνωστές της μοντελοαλυσίδας, αλλά καινούργιο φρούτο,
ίσως είναι μια που πριν κάτι σελίδες αναφέρθηκε στο Χωματιανού 11 όροφο.

Μιλάμε εντελώς ΚΑΒΛΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙ και το πίσω σύστημα ήταν σκέτη τρέλλα, μου θύμισε
την 'γυναίκα' του Μπίλλυ την μελαχρινή την Νταιάνα, αλλά μου φάνηκε πολύ καλύτερη
από κορμί η νέα τύπισα, να δούμε που θα την πετύχουμε και ποιός θα την πρωτοδοκιμάσει
για να μας πεί εντυπώσεις....χεχεχε

Ενδιαφέρουσα πληροφορία....θα ελεγχθεί πάραυτα... :sunglasses:

Επισκέπτης
Ντουντάρα αύριο πέρνα καμιά βόλτα και από το Έλλης,νομίζω θα βρεις ρομαντικό  κωλαράκι εκεί  ;) ;) :2funny: :2funny:

Ακα κωλο τελειωτικο, το απολυτο παρανομο εξτραδακι!  :priest:  :tooth: :rockon:
Θα του το δωσει κατευθειαν λες, η πρεπει να γνωριστουνε πρωτα;  :tooth:

Aγαπητοί κύριοι, www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1222.msg6044622#msg6044622]έφαγα πόρτα BOEING δείτε εδώ[/url] τώρα αν χρειάζεται να πάω μαζί σας, όχι να μου λείπει το βύσσινο. Θα φάω αλλού ντόρτσα πορτοκάλια.

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Ενδιαφέρουσα πληροφορία....θα ελεγχθεί πάραυτα... :sunglasses:
Μαλλον την Ναντια λεει ο φιλος απο το 54 καινουρια μετρια προς καλη παρουσια στο δωματιο,μεγαλο ατου το πολυ ωραιο σωμα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μαλλον την Ναντια λεει ο φιλος απο το 54 καινουρια μετρια προς καλη παρουσια στο δωματιο,μεγαλο ατου το πολυ ωραιο σωμα.

Όχι συνμπουρδελιάρη, καμμία σχέση με τη νάντια, αυτή είναι κοντούλα σε σχέση με το Άλογο που είδα.

Υ.Γ. Τις ξέρω όλες της μοντελοαλυσίδας, εκτός από αυτό το Άλογο που πρώτη φορά το είδα,
    πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.77 ξυπόλυτη.

compton

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Όχι συνμπουρδελιάρη, καμμία σχέση με τη νάντια, αυτή είναι κοντούλα σε σχέση με το Άλογο που είδα.

Υ.Γ. Τις ξέρω όλες της μοντελοαλυσίδας, εκτός από αυτό το Άλογο που πρώτη φορά το είδα,
     πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.77 ξυπόλυτη.
Μαλιστα γραψε λαθος συναγωνιστη. :)

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.180
Πόντοι
206
η μονικα στο φυλης 40 προτεινεται για ξεκωλιασμα μαγκες?

gorginos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Η Μόνικά είναι τίμιος κώλος και στήνεται όπως πρέπει... :fuck2:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Η Τζοανα που δουλευε οταν πηγες κανει ΦΟΥΛ προγραμμα.
Ο Στρατηλατης σου λεει για την Ελενη την γκρανυ που δουλευει καποιες φορες στο Ελλης(η Διδυμου18 η Φωκαιας25) η οποια κανει ρομαντικο ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ προγραμματακι.  :priest: :tooth: :rockon:
Εχουν γινει εκτενεις αναφορες για την Ελενη στο θρυλικοτερο θρεντ του site : www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70773.0]ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ[/url] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ατυχία για τον μύστη  :S :S :headbang: :headbang:.Πάντως αυτό το μπουρδελάκι σου βγάζει έναν εξτρά ρομαντισμό για παράνομα εξτραδάκια  :grin: :grin:

Επισκέπτης
αντι να κανεται καμια ενημερωση κάθεστε και τρολαρετε
Τωρα θα στη πω κιολας, γιατι καπου εχεις υπερβει τα ορια και πρεπει καποιος μεγαλυτερος να σε συνετισει....
Καταρχας, εδω μεσα ειναι αυτη η κατασταση και δυστυχως δεν αλλαζουν ορισμενα ασχημα πραγματα.
Αντι να λοιπον να προσπαθεις να τα αλλαξεις, το προτιμοτερο ειναι να το κοψεις λασπη αν δε σου αρεσει το κλιμα.
Απο την αλλη μερια το εχεις παρακανει με τις συνεχεις ερωτησεις και τα προσωπικα μυνηματα, ελεος παιδι μου στο τελος θα μου ζητησεις να σε παρω απο το χερακι, να σε παω ατα, να εδω ειναι το κοκο...
Ηλικιακα ειμαι πατερας σου, ομως εκτος απο καποιες συμβουλες καποιες ωρες, δεν εχω περαιτερω σκοπο. Προσγειωσου λοιπον στην πραγματικοτητα και τιποτε περισσοτερο.

BMWPOWER μαλλον δε με καταλαβατε, ειτε εγω ημουν ασαφης, τι να πω?
Το θεμα δεν ηταν ποια εργαζοταν στο Ελλης 3, σημερα το σουρουπο, αλλα οτι με γειωσε.

η μονικα στο φυλης 40 προτεινεται για ξεκωλιασμα μαγκες?
Ημουν απο ο πρωτος που την προτεινα απο μηνες, τωρα οπως εγραψε κι ο ΒΜWPOWER, διαβαστε και τιποτε, αλλιως να μη γραφουμε τζαμπα...

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
1.180
Πόντοι
206

Επισκέπτης
Kαλα γενικα στο Ελλης παιζει face control απ την καμερα και απο την τσατσα/κερβερο.
Εχω φαει και γω ακυρα στο συγκεκριμενο μπουρδελακι.
Δηλαδη προτεινεις στους επομενους επισκεπτες (γιατι δεν κοβω να ξαναπαω, ειμαι χοντροκεφαλος) να λενε την παπατζα στη γιαγια μεγαιρα οτι με ξερει και καλα η κοπελα??

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ενημέρωση από την δεύτερη βάρδια στη Φυλής, Φωκαίας και Διδύμου σε ορισμένα μαγαζιά που τσαρκάραμε παρέα με τον Πρόεδρο-επικρατούσε απόλυτη ερημιά από πλευράς κόσμου...

Φυλής 71 ισόγειο: Η αδύνατη ομορφούλα Χριστίνα.

71 όροφος: Η Αγία Καζακστανή...

69 ισόγειο: Η ξανθιά Μαρία η Τσέχα, με γλυκό πρόσωπο και γεμάτο σώμα-ως Μαρία Τσέχα δούλευε πριν από λίγο καιρό στο Διδύμου 8β.

69 όροφος: Η καστανόξανθη πιτσιρίκα Ειρήνη με συμπαθητικό λαγουδίσιο πρόσωπο και με ζουμερό κορμί.

67: Η Αντίνα με την ρόμπα της στην πόρτα και ο κυρ Βασίλης με το τσιγάρο του...

65 ισόγειο: Η Μάγια η μελαχροινή μουνάρα από το Φωκαίας 19.

65 όροφος: Η μελαχροινή μουναροΛίζα.

86 ισόγειο: Η Μάγια με ωραία μαύρα εσώρουχα-απίστευτο κωλί...

86 όροφος: κλειστό.

84 όροφος: Η μελαχροινή φολοπιπίνα Αντριάννα-έχει πάρει κιλάκια και έχει γεμίσει και στον κώλο...

84 ισόγειο: Η Τζούλια η πιρσινγκάτη...

80: Η μελαχροινή πιτσιρίκα Μαίρη, με ωραίο πρόσωπο και καλή κωλάρα.

66δ: Η καστανόξανθη ομορφούλα μικρή Άννα.

66α: Η Ρενάτα με το μυστήριο βλέμμα...

56: Η Αλίνα η φοιτητριούλα με το ωραίο σωματάκι.

54: Η Βαλέρια και η βυζομπαλούσα Ορόρα.

54α: Η μουναροπιπίνα Πατρίτσια.

Διδύμου 7α: Η Άννα Ιλόνα  με τα βυζάκια της στη φόρα...

Φωκαίας 17α: Η ξανθιά Μαρία ή Μάρι-όπως μάς την παρουσίασε απόψε η κυρία Εύα...

Σήμερα που την πρόσεξα περισσότερο είναι πράγματι ενδιαφέρουσα:

Σχετικά ψηλή, με συμπαθητικό πρόσωπο και ζουμερή κωλάρα.Ήταν και γυμνόστηθη και έχει καλές , αν και ελαφρώς χυμένες προς τα κάτω, βυζάρες.

17β: Η Ελένη η Αιγύπτια.

19: Η Αντζελίνα-άλλη μια μουναροφολάρα...

25β: Η πλατινέ Έλενα η σκουρόδερμη με το τατού πεταλούδα και το φουλ πρόγραμμα- γνωστή από τα Φωκαίας 27 και 24.
Δούλεψε για λίγο και στο Φωκαίας 17α και τώρα-όπως είπε-θα συνεχίσει εδώ.

27 ισόγειο: Η ωραία πιτσιρίκα  Εστέλ με τις βυζάρες της επέστρεψε...

Επισκέπτης
Στο Φωκαιας ισογειο περασα γυρω στις 22:00 ισως και να τρακαριστηκαμε, τεσπα η ξανθια Ρωσσιδα τσα2 με τα ωραια γυαλια, ηταν αυτη που εργαζοταν στο στουντιο της Καλαματας το καλοκαιρι του 2013 :grin:
Ε που να με θυμαται, αλλα εγω θυμαμαι που μπηκε μεσα στο δωματιο ενω ημουν ξεβρακωτος, για να μου πει οτι η Νταρια Αικατερινοβιτς πλενει το κοκο και θα αργησει λιγο!
Επειδη τοτε ειχα ξοδεψει αρκετο χρημα, δε σκεφτηκα να της εκανα προταση να παιρνει μπανιστηρι :2funny:

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
καλημερα κυριοι..χθεσινοβραδινη μικρη περιηγηση και για να μην κουραζω αναφεροντας τις ηδη αναφερθησες κορασιδες,να πω πως μου εκανε εντυπωση ενα ξανθο μουνετο με κορμαρα σην υπογα του Φωκαιας 27 ονοματι Χριστινα..θα το'παιρνα,μα σ'αυτο το μπουρδελακι αισθανομαι ενα ψυχικο καταναγκασμο..αρνητικη εντυπωση μου κανει η παρακμη των Αγκυρας 12.Τελικα δοκιμασα την κοπελα στο Διδυμου 8α,ονοματι Νατασα..μαυρα μαλλια μακρια μπουκλε,λευκη επιδερμιδα 1μισο βυζακι στητο,στρογγυλοπροσωπη και γλυκια..ηταν αρκετα τρυφερη με ωραια γλυψιματα στο κορμι και χαδια για προκαταρτικα,κι αφου με ρωτησε,εκανε ακα στοματικο πολυ καλο,διαρκειας,ποικιλο σε κινησεις και πολυ αισθαντικο..σεξακι στα τεσσερα με οχι τοσο καλο στησιμι,αλλά με συμμετοχη καλη απο μερους της..αρκετα περιποιητικη,αφου τελειωσα μου εβγαλε το προφυλαχτικο με μαντηλακι και με σκουπισε..φιλακι και καληνυχτα..αρκετα καλη.Τα σεβη μου..[το δωματιο πεντακαθαρο,κι η τσατσα δεν ενοχλησε παρ'οτι αργησα..]

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
καλημερα κυριοι..

χθεσινοβραδινη μικρη περιηγηση...

...μου εκανε εντυπωση ενα ξανθο μουνετο με κορμαρα σην υπογα του Φωκαιας 27 ονοματι Χριστινα..θα το'παιρνα,μα σ'αυτο το μπουρδελακι αισθανομαι ενα ψυχικο καταναγκασμο..

...αρνητικη εντυπωση μου κανει η παρακμη των Αγκυρας 12.

Τελικα δοκιμασα την κοπελα στο Διδυμου 8α,ονοματι Νατασα..μαυρα μαλλια μακρια μπουκλε,λευκη επιδερμιδα 1μισο βυζακι στητο,στρογγυλοπροσωπη και γλυκια..ηταν αρκετα τρυφερη με ωραια γλυψιματα στο κορμι και χαδια για προκαταρτικα,κι αφου με ρωτησε,εκανε ακα στοματικο πολυ καλο,διαρκειας,ποικιλο σε κινησεις και πολυ αισθαντικο..σεξακι στα τεσσερα με οχι τοσο καλο στησιμι,αλλά με συμμετοχη καλη απο μερους της..αρκετα περιποιητικη,αφου τελειωσα μου εβγαλε το προφυλαχτικο με μαντηλακι και με σκουπισε..φιλακι και καληνυχτα..αρκετα καλη.

Τα σεβη μου...

Μagaret,αν έπαιρνες την μουνάρα Χριστίνα στο Φωκαίας 27, θα αισθανόσουν (εκτός από ψυχολογικό καταναγκασμό λόγω του χώρου...) ψυχολογικά αλλά και οικονομικά τραυματισμένος από τις υπηρεσίες της συγκεκριμένης.  :S

Η κατάσταση στα Αγκύρας είναι τραγική, όλο κοπέλες περιμένουν να έρθουν και όλο οι ίδιες είναι-όταν, βέβαια, δεν είναι εντελώς κλειστά όπως συμβαίνει συχνά το τελευταίο διάστημα.

Όσο για την γλυκιά Νατάσα...

Εμφανισιακά ελκυστική και ακόμη πιο ενδιαφέρουσα πλέον ύστερα από την χθεσινή επιτυχημένη-θετική εμπειρία σου!

ΥΓ: Απέριττα λιτός και ουσιαστικότατος όπως πάντοτε άλλωστε ο Μagaret!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυποι μου η τζουλια με τα πιρσινγκ μηπος εργαζετε στο φωκαιας 25 β και πρωι με ονομα Μαρια ;; Ενας συναγωνηστης εγραψε για μια Μαρια πολυ καλη εκει το πρωι...Τ ερωτο προς αποφυγην ατυχος συναντησης ...Διοτι μια φρα εσπροξα την τζουλια παλια...και ξενεροσα οχι με το σερβις...καλη πιπα κτλ...Αλλα πολυ κλαψα....να λεει για οικογενειες....για αρρωστιες..κτλ...και αυτα δεν τα γουσταρο.. :rockon: Ας πει καποιος γιατι σε λιγο φευγο για πιατσα  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom