Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 253 άτομα (34 μέλη και 219 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Είχα στόχο την Ελένη στο Κολωνού 30Β,απουσίαζε και σήμερα, :'( (βρήκα πάλι την ψηλή χοντρούλα που την έχω πετύχει στο Ιάσονος 10 ισόγειο και δουλεύουν μαζί τώρα,και δεν ξέρω αν τύχει και περάσω μαζί της,από την επανειλημμένη απαξίωση που της έχω δείξει,λυσσάξει ή μουτρώσει... :think:).
Πήγα στο Ιάσονος 10 ισόγειο,έχοντας στο νου μου την Αντριάννα,το στυλιάρι με τα γυαλάκια,η οποία με απογοήτευσε μια φορά παλιότερα,και ήθελα να ξαναδοκιμάσω.Βρήκα την Ελένη,αυτήν που κάνουν ουρά οι σκουρόχρωμοι να την πάρουν.Από φάτσα και σώμα,γάματα με μεγάλα γράμματα!Λέω,για να έχει τόση πέραση,θα είναι καλή μέσα... Δεν πονηρεύτηκα από το σπινθηροβόλο βλέμμα της... αγελάδας,κι έγραψα άλλη μια φόλα στο παθητικό μου!Δεν προτείνεται για κανέναν απολύτως λόγο!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στα υπόλοιπα της Ιάσωνος...

Ιάσωνος 19α: Η μελαχροινή  πιτσιρίκα Ντιάνα, μικρόσωμη και ομορφούλα με τσουπωτό κωλαράκι και κοριτσίστικο πρόσωπο.

20α: Το γνωστό Κορινάκι.

20γ: Η καστανή πιτσιρίκα Χριστίνα με την περίεργη μύτη και με ψιλοστραβοχυμένο σώμα-η γνωστή από Φυλής 84
Φωκαίας 25α.

20β: Η μελαχροινή Ντάνα με τα πολλά τατού.

30 όροφος: Η μελαχροινή Τζέσικα με ωραία φωσφοριζέ εσώρουχα-σαν να αδυνάτισε το κωλαράκι της...

33: Η Άντζελα με το κενόστα δόντια και η στυλιαροΧριστίνα η γνωστή πιτσιρίκα με το μαύρο καουκέ μαλλί-τόσο αδύνατη που δεν ξεχωρίζεις στήθος και κώλο.Προσοχή: φόλα.

36: Δύο ωραίες γνωστές  νταρντάνες: Η ξανθιά Αλεξάνδρα με το γλυκό πρόσωπο, με μικρό στήθος και γεμάτο κώλο και η μελαχροινή μιλφ Μαρία, με ωραίο ζουμερό σώμα και βυζάρες.

37 ισόγειο: Η Σύλβια η Ιταλίδα.

37 όροφος: Η παλαιά Ροζαλίντα με πρωκτικό.

31 υπόγειο: Η Αλβανίδα Μπόνα, μιλφ με τραχύ πρόσωπο και κοντό μαλλί.

46 αριστερά: Η Μαρία η φυλακόβια στις  μαύρες της λόγω της απιστίας του Formet...

46 μεσαίο: Η μελαχροινή Αλεξία η παλαιά πιτσιρίκα, παλαιά νοστιμούλα...

46 όροφος: Οι δύο καινούριες κοπέλες που είδα και τις προάλλες.
Η Χριστίνα, κοκκινομάλλα, κοντή, με θηλυκό πρόσωπο, με γεμάτο ψιλοκρεμασμένο στήθος και ζουμερό κώλο και η μελαχροινή πιτσιρίκα Αλίσια, με φουντωτό μαλλί, κοριτσίστικο προσωπάκι, κανονικό σώμα με λίγο σωσίβιο, μικρό στήθος και ωραίο κίο, πολύ μικρό κώλο.

44 αριστερά: Η καινούρια Μαρία με το φουλ πρόγραμμα αρκετα πιο όμορφη και περισσότερο περιποιημένη απ'ότι στις πρώτες της ημέρες.

44 δεξιά: Η γνωστή τσιγγανοΡουμάνα Ειρήνη με την φάτσα πυγμάχου αλλά με ωραία κωλάρα και με βυζάρες-η γνωστή από Φυλής 84 και 86.

43: Η παλαιά μελαχροινή Μαρίνα η μικρόσωμη, αδύνατη με τα Ταϊλανδέζικα χαρακτηριστικά.

10: Απ'έξω φουλ στα παιδιά που έψαχναν σέα, μέα, κουμπιά και όλα τα συναφή.
Μέσα, στο ισόγειο η ξανθιά Ελένη, με συμπαθητικό πρόσωπο και ψιλοζουμερό κορμί και στον όροφο η γνωστή Χριστίνα.

2 ισόγειο: Η κοντή , αδύνατη μελαχροινή πιτσιρίκα Εύα-η γνωστή από Φυλής 40.

2 όροφος: Η μουνάρα η Βίκυ, με όμορφο πρόσωπο και κορμάρα όσο πρέπει ζουμερή-από τις πιο ωραίες που είδα σήμερα.

1γ: Η Άννα, η πρώην Έσρα από Κολωνού 30 όροφος και ισόγειο.

1β: Δεξιά οι δύο μιλφ η μελαχροινή Σοφία με το ωραίο πρόσωπο και με γεμάτο σώμα με βυζάρες και η επίσης μελαχροινή Νικόλ, με πιο άσχημο πρόσωπο και με νταρντανοσώμα.

Αριστερά, η γνωστή πλατινέ ωραία πλην όμως ξεπέτα Σάρα.

1α: Η μελαχροινή, πολύ αδύνατη Μαρίνα, φορούσε στολή νοσοκόμας και μού υπόσχέθηκε τσιμπούκι μέχρι το λαρύγγι της(ομολογουμένως ειδικεύεται σε αυτό) και μαζί της η μελαχροινή, γλυκιά γεματούλα πιτσιρίκα Βερόνικα.

Συνοπτικά από εμφάνιση ξεχωρίζουν:

▪Ιάσωνος  2β: Η μουνάρα η Βίκυ.

▪Ιάσωνος 10: Η Χριστίνα το σκυλί του πολέμου.

▪Ιάσωνος 20α: Το Κορινάκι.

Ιάσωνος 19α: Η Ντιάνα το πιπινάκι.

▪Ιάσωνος 30 όροφος: Η Τζέσικα.

▪Ιάσωνος  33: Η Άντζελα η κοντυλοπιπίνα.

(Ας βάλω και την σέξυ Μπάρμπυ στο Ιάσωνος 30 υπόγειο!)
  Ωραια κριτική τυπε μου ,όντος την απατησα σήμερα με Λάουρα οπουκοντευα να σκασο απο καυλες για πάρτη της  ....καλη πίπα .τέλειο δερματακι .κολαρακι καλοσχηματισμένο κάι έχει καλη ανταπόκριση στο ζουλιγμα δεν μαρεση να είναι λες και πιάνο πέτρα.....αλλά μαλακό και καλοσχηματισμένο! Ανοιξε μετα τα πόδια Ξαφνικα έχασα λίγο στύση αλλά έφτιαξε άμεσος (είμαι κρυμμένος) μου λέει τι εχεις ; τι θες; δεν αντεξ α ....ενο την γαμουσα ...έλεγα το Μούνι το Μούνι σου ααααααααααααά. ...σκηνή - Δικο σου δικο σου ΑΕΙ ΑΕΙ ΑΕΙ φιλάκια στο λαιμό στα μάγουλα έχυσε η πουτσα μου ικανοποίηση στο φοολ...οκ κανει απλό αλλά ταιριάζουν 100% τα γεννητικά μας και δεν έχει ανχος οπου μου μεταδίδει ηρεμία....και αλλες δεν βιαζονται αλλά έχουν ανχος....στο μεταδίδουν τρεχετε και οι 2 να Προλ;βετε και χάνετε η μπάλα.....τεσπα...αυτά .,..Για πες για Άντζελα απο Ιάσονος 33 είναι καλη? Μαρεση σκευτομε να την σπροξο προσεχος

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
...Για πες για Άντζελα απο Ιάσονος 33 είναι καλη? Μαρεση σκευτομε να την σπροξο προσεχος

Εδώ περνάς καλά με την Μαρία την φυλακόβια,στην Άντζελα θα κολλήσεις;  :grin:

Παρεμπιπτόντως,δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό τύπε μου:

Η Μαρία το πρωί ήταν στο μαύρο της το χάλι-θα μού πεις έτσι είναι εκ γενετής αλλά σήμερα την πλήγωσες πολύ. :S

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ περνάς καλά με την Μαρία την φυλακόβια,στην Άντζελα θα κολλήσεις;  :grin:

Παρεμπιπτόντως,δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό τύπε μου:

Η Μαρία το πρωί ήταν στο μαύρο της το χάλι-θα μού πεις έτσι είναι εκ γενετής αλλά σήμερα την πλήγωσες πολύ. :S

Αφού κατάλαβες, ρε ντι-ου-ουντ νταμπλ ο-ου σέβεν, τον επίλογο μπορείς να μεταφράσεις και το κυρίως θέμα γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα;  :think: :think: :think:
Μιλάω σοβαρά, δεν τρολάρω.

Τι είναι αυτός ο FORMET;Βαβυλώνιος;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αφού κατάλαβες, ρε ντι-ου-ουντ νταμπλ ο-ου σέβεν, τον επίλογο μπορείς να μεταφράσεις και το κυρίως θέμα γιατί εγώ δεν κατάλαβα τίποτα;  :think: :think: :think:
Μιλάω σοβαρά, δεν τρολάρω.

Τι είναι αυτός ο FORMET;Βαβυλώνιος;

Ποιος σού είπε ότι κατάλαβα το κυρίως θέμα; :tooth: :tooth: :tooth:
Γι'αυτό πήγα κατευθείαν στον επίλογο!  :grin:

Ο FORMET ανέκαθεν χρησιμοποιούσε μια ιδιαίτερη διάλεκτο,την βαβυλωνιακή μπουρδελιακή.

Από τότε όμως πού έκανε ρομαντικό ακάποτο με την Μαρία την φυλακόβια αντί να αρχίσει να χάνει τα μαλλιά του μπέρδεψε,ακόμη περισσότερο,την λαλιά του και να τα αποτελέσματα!!!

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Βγαινουμε :offtopic: αλλα χθες 19:00-20:00 περασα μια βολτα απο το Μεταξουργειο, βασικα ηθελα να το συνδυασω με την εργασια του τζογου.
Κινηθηκα επι της Μ. Αλεξανδρου (την Ιασωνος μπερδευτηκα να τη βρω), ειδα ομως ορισμενα παρακμιακα γατοσπιτα στις καθετες οδους που ετσι κι αλλιως δε θα εμπαινα ουτε κατα διανοια. Ο λογος εχει σχεση με την τυπικη καθαριοτητα. Τελευταια φορα που φακ Μεταξουργειο ηταν πριν 9 ετη περιπου.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Εδώ περνάς καλά με την Μαρία την φυλακόβια,στην Άντζελα θα κολλήσεις;  :grin:

Παρεμπιπτόντως,δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό τρύπες μου:

. Αν είναι το ίδιο καλη στο γαμηση η Άντζελα οκ.απο θέμα εμφάνισης είναι του γούστου μου.πιο πολύ η Άντζελα.θα έλεγα.παρα η φυλακοβια . :rockon: Η Άντζελα μου θυμηζη πολύ την βέρα Λάμπρου...που ηταν ψεύτη τραγούδι άρια...επίσης θυμηζη και Νικολέτα απο φυλής 66α παλιά...οπου και η Νικολέτα μου θυμηζε βέρα...ένας λογος που καυλονα τρέλα....Κοιτά εφόσον δεν έχει βαλή δόντια...και δεν έχει γαμηθη στα μποτοξ απο τα 26 της...λογικό να είναι σπασμένη...απο σωμα είναι όμως φέτες..

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ξερουμε αν δουλευει τωρα μεσσημερι η Λιλιαν απο Διδυμου 16 ?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.929
Πόντοι
6.925
Από τότε όμως πού έκανε ρομαντικό ακάποτο με την Μαρία την φυλακόβια αντί να αρχίσει να χάνει τα μαλλιά του μπέρδεψε,ακόμη περισσότερο,την λαλιά του και να τα αποτελέσματα!!!
:2funny: :2funny:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Σημερα πήγα να τον θέσω αλλα έβρεχε πολυ γαμωτο και το έκαψα

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στα υπόλοιπα της Διδύμου υπό πυκνό ψιλόβροχο...

18α:Η μελαχροινή Μαρία από Αλκιβιάδου 16α,με ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό και 69.

18β:Η ταριχευμένη Αντριάννα.

20:Η Φλώρη το χόμπιτ,με ελεύθερο στοματικό και 69 αλλά δίχως πρωκτικό στο πρόγραμμα.

22:Η κοντή κοκκινομάλλα Μελίνα-παλαιά νεαρή κοπέλα που δεν θυμάμαι με ποιο όνομα είχε ξεκινήσει.

27:Η μελαχροινή μιλφ Αναστασία,αρκετά γεμάτη με σχετικά μικρό στήθος,με τροφαντή κωλάρα και με χαρακτηριστικά σκιστά μάτια.

Ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό,τελειωτικό και 69 αλλά και "νορμάλ πρόγραμμα στα 15 ευρώ".

Στα 20 μέτρα από το μαγαζί,νεαρός χτύπαγε την ένεσή του-για να μη λέμε μόνο για το Μεταξουργείο.

Επισκέπτης
Ἀπάνθισμα περιηγήσεως περὶ τὸ μεσονύκτιον ἐχθὲς ὁμοῦ μετὰ τοῦ κ. Πυραύλου:

Κωνσταντινουπόλεως 166 κάτω Ἀλέξια μελαγχροινὴ μετ' ἰδιαιτέρου κομμώσεως (ἐν μέρει κεκαρμένη διὰ ξυροῦ). Οὐχὶ ἄσχημος.

Κωνσταντινουπόλεως 166 ἄνω Ἀλεξάνδρα νεαρή, παχεία, αὐθάδης καὶ ὀκνηρή.

Φ71 κάτω μικρὰ (τὸ δέμας καὶ τὴν ἡλικίαν) βαθύχροος ἀδιάφορος.

Φ69 κάτω Μαρία ξανθὴ σχετικῶς ὑψηλὴ, μὲ κάπως χαμηλὸν κέντρον βάρους.

Φ69 ἄνω Εἰρήνη νεαρὰ ξανθὴ μὲ ὀλίγα περιττὰ χιλιόγραμμα, μὲ καλὴν φήμην. Ἀλλὰ ὁ ἡλικωμένος ὑπηρέτης μετὰ τὴν πάροδον 7΄ ἵσταται πρὸ τῆς θύρας τοῦ κοιτῶνος παρακινῶν κραυγάζων πρὸς ἔξοδον. Ὁ κ. Πύραυλος (ὅστις εὑρίσκετο ἐντὸς) μάλλον προετίθετο νὰ τὸν πλήξῃ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς, ἀλλ' ἡ περιπλοκὴ αὐτὴ ἀπεσοβήθη παρ' ἡμῶν τεθέντων μεταξὺ των καὶ τρεπομένων πρὸς τὴν ἔξοδον.

Φ74 δεξιὰ μελαχροινὴ λεπτὴ μὲ βραχείαν κόμμωσιν ἀλλὰ κατωτέρας κοινωνικῆς τάξεως.

Φ74 ἀριστερὰ (βορειο)αφρικανὶς μὲ μανίαν γενετησιασμοῦ.

Φωκαίας 17 ἄνω. Ἐδῶ ἔχομεν θέμα. Ἀντζελίνα, 18ετής (ἥ περίπου), λεπτοτάτη, λευκοτάτη, ἡδυπαθεστάτη, ὁμιλοῦσα μόνον τὴν ῥουμανικήν, ἅρτι ἐκπηδήσασα ἐκ τῶν σελίδων τοῦ Met-Art. Ὁ κ. Πύραυλος μετὰ τὴν συνουσίαν εἰς κατάστασιν Πυθίας μετὰ τὴν μάσησιν φύλλων «δάφνης».

Φ80 Μαρία ὑπέρβαρος μελαγχροινὴ ἐνδεδυμένη διὰ σαγήνης.

Φ65 κάτω Ἐμμανουέλα λεπτὴ νεαρὰ μελαγχροινὴ Ῥουμανίς, οὐχὶ ἄσχημος. Ἀλλ΄ἡ ἐξυπηρέτησις τῶν πελατῶν ἐν τῷ καταστήματι ὅμοιος αὐτῆς ἰατρείου τοῦ ΙΚΑ.

Μείνατε μεθ' ἡμῶν διὰ περισσοτέρας ἀνταποκρίσεις ἀφοροῦσες τὴν νέαν ὀπτασίαν, τὴν Ἀντζελίναν.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ἀπάνθισμα περιηγήσεως περὶ τὸ μεσονύκτιον ἐχθὲς ὁμοῦ μετὰ τοῦ κ. Πυραύλου:

Φ69 ἄνω Εἰρήνη νεαρὰ ξανθὴ μὲ ὀλίγα περιττὰ χιλιόγραμμα, μὲ καλὴν φήμην. Ἀλλὰ ὁ ἡλικωμένος ὑπηρέτης μετὰ τὴν πάροδον 7΄ ἵσταται πρὸ τῆς θύρας τοῦ κοιτῶνος παρακινῶν κραυγάζων πρὸς ἔξοδον. Ὁ κ. Πύραυλος (ὅστις εὑρίσκετο ἐντὸς) μάλλον προετίθετο νὰ τὸν πλήξῃ ἐπὶ τῆς κεφαλῆς, ἀλλ' ἡ περιπλοκὴ αὐτὴ ἀπεσοβήθη παρ' ἡμῶν τεθέντων μεταξὺ των καὶ τρεπομένων πρὸς τὴν ἔξοδον.

Όντως,είναι μαλάκας ο τσα2... :helpplea:

18β:Η ταριχευμένη Αντριάννα.

Στα 20 μέτρα από το μαγαζί,νεαρός χτύπαγε την ένεσή του-για να μη λέμε μόνο για το Μεταξουργείο.

Θα μπερδεύτηκε το παιδί,ρε... :grin:
Ωραίος.

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 26

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καὶ τυχηρός, τουλάχιστον ἐχθές.  :knuppel:

17Β Μαρία (μπάζο,ξανθιά) + Αντζελίνα (παραείναι στυλιάρι....ακόμα και για μένα  :grin:)

Η τσάρκα πραγματοποιήθηκε...έτσι ώστε να ελεγχθούν οι νέες,παρουσίες...
Καλό βράδυ... ;)

Δεν ξέρω τι έπαθε ο σενιόρ/Πύραυλος... - ίσως μάλλον,το ότι είναι άβγαλτη του άρεσε - ...αλλά εμένα δεν με ενθουσίασε η μικρή (δεν πέρασα στο δωμάτιο,απλά την είδα)... :rolleyes:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω τι έπαθε ο σενιόρ/Πύραυλος... - ίσως μάλλον,το ότι είναι άβγαλτη του άρεσε - ...αλλά εμένα δεν με ενθουσίασε η μικρή (δεν πέρασα στο δωμάτιο,απλά την είδα)... :rolleyes:

Δὲν εἶχον ἔτι εὐκαιρίαν νὰ συνουσιασθῶ μετ' αὐτῆς, ἀλλὰ ὀπτικῶς πρόκειται περὶ... ἀγγέλου καὶ δαίμονος ὁμοῦ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom