Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 175 άτομα (19 μέλη και 156 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Η τσάρκα πραγματοποιήθηκε, την περισσότερη ώρα, υπό ψιλόβροχο...

DSC07055.jpg

Θενξ Μπίλλυ ;)

Ωραία φωτό... :grin:...άψογη και η ενημέρωση με φωτογραφικό υλικό...

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 26

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ποιο στυλιάρι?πειε και εμένα ρε παιδια βρηκατε κάτι καινούριο?

Απόλλωνα δες την « Απάντηση #70178 στις: σήμερα στις 16:10 » από εμένα για
λεπτομέρειες του νέου Στυλιαριού Ψηλού Αλόγου Μοντελο-Πιπινιού στο Χωματιανού 11Α σήμερα το πρωί.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Απόλλωνα δες την « Απάντηση #70178 στις: σήμερα στις 16:10 » από εμένα για
λεπτομέρειες του νέου Στυλιαριού Ψηλού Αλόγου Μοντελο-Πιπινιού στο Χωματιανού 11Α σήμερα το πρωί.
με κάλυψες!αυριο θα τις ρίξω ένα και μετα θα πάω για ψηφο!ευχαριστω

UchihaMadara

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους , ειμαι σχετικα νεο μελος.Εχω 2 ερωτησεις :helpplea: διοτι δεν ειμαι πολυ γνωστης του τι κυκλοφορει...εχω μια παρουσια το μηνα  σε μ.ο Οικονομικη κριση και  αποσταση οι λογοι..

1)Εχετε να μου προτεινετε καμια κοπελια για καλο ακαπ τελειωτικο?(Εκτος απο την Αλιονα)...σε οδους φυλης-Διδυμου-Αλκιβιαδου ...(δεν θα ηθελα μεταξουργειο..μια φορα πηγα..και οπως πηγα εφυγα)

2)Μια Σονια που ελεγε πως ηταν Ιταλιδα , υπαρχει ακομα?.Ηταν πολυ μετρια μεσα, αλλα σε καταστασεις μεγαλης φορτισης ηταν καλη επιλογη!

Αυτα και σας ευχαριστω !

Panos Kassandras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους , ειμαι σχετικα νεο μελος.Εχω 2 ερωτησεις :helpplea: διοτι δεν ειμαι πολυ γνωστης του τι κυκλοφορει...εχω μια παρουσια το μηνα  σε μ.ο Οικονομικη κριση και  αποσταση οι λογοι..

1)Εχετε να μου προτεινετε καμια κοπελια για καλο ακαπ τελειωτικο?(Εκτος απο την Αλιονα)...σε οδους φυλης-Διδυμου-Αλκιβιαδου ...(δεν θα ηθελα μεταξουργειο..μια φορα πηγα..και οπως πηγα εφυγα)

2)Μια Σονια που ελεγε πως ηταν Ιταλιδα , υπαρχει ακομα?.Ηταν πολυ μετρια μεσα, αλλα σε καταστασεις μεγαλης φορτισης ηταν καλη επιλογη!

Αυτα και σας ευχαριστω !

Για δοκίμασε Βέργας 6Α, τη Σόνυα.
Είναι μεγαλοκοπέλα βέβαια, αλλά κρατιέται πολύ καλά και κάνει και καλό βιμπραριστό ακάποτο τρομπόνι.

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6

Αυτα και σας ευχαριστω !

Σου εχω απαντηση μονο για το 1 Η Γιαννα απο τα Μαραθωνοσπιτα και οραιο μωρο και σουπερ τρομπονι(γνωμη μου) το γυρισε πρωινη στο 59 αλλα αποτη διαβασα πιο πανω απουσιαζει για λιγες μερες λογο επελασης των Ρωσσων!!

UchihaMadara

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για δοκίμασε Βέργας 6Α, τη Σόνυα.
Είναι μεγαλοκοπέλα βέβαια, αλλά κρατιέται πολύ καλά και κάνει και καλό βιμπραριστό ακάποτο τρομπόνι.

Ok ευχαριστω για την απαντηση, συμφερει να παω Σταθμο Λαρισης για Βεργας?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.968
Πόντοι
42.697
Βυζοαλερτ συναγωνιστες!
Μετα απο τηλ του φιλου chris1971πηγα κ τσεκαρα πριν λιγο στην απογευμ βαρδια στο Διδυμου16 την Βαλερια.
Νεα φατσουλα δεν την εχω ξαναδει.
Ψιλη εντυπωσιακη γυναικαρα με ποδαρες κ φυσικα στητα βυζια νο3. ++ :tits2:
Ξανθια απο ανατολικο μπλοκ κ στο δωματιο αρκετα καλη αν κ λιγο τρακαρισμενη κ αμηχανη.
Ηλικια περιπου 35 ωραια ανοιχτα ματια καλη αυρα επικοινωνιακη μιλα καλα ελληνικα
Οι βυζολαγνοι επιβαλλεται να περασον μια βολτα

Κρις ευχαριστω :rockon:

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Καλησπέρα σας,
Βόλτα στα σπιτάκια υπό την συνοδεία απαλής βροχής και στην πρωινή βάρδια είδα τα εξής:
Ξεκίνημα απο το Μεταξουργείο και όλα τα Μ.Α 20&22 ήταν κλειστά.Το Μ.Α 22 ισόγειο κλειστό με αναμμένο φωτάκι.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό μαγαζί ήταν η Σάρα κοπέλα που εργάζεται συνήθως στο Ιάσωνος 46 μεσαίο και με σύντομο πέρασμα και απο Φυλής 86. Εμφανισιακά είναι κοντούλα,ελαφρώς γεματούλα,με λευκό δέρμα και καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό μαγαζί η Μαρία απο Ρουμανία.Λεπτή κοπέλα,με καστανόμαυρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,μικράστήθη με ρώγες πινέζα,λευκό δέρμα και τραχύ πρόσωπο.Ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.Έχει δοκιμαστεί επιτυχώς.'Εχει εργαστεί επίσης και στον όροφο του Ιάσωνος 46.Καινούρια κοπέλα.Η πρώτη συνεύρεση έγινε με αυτήν την κοπέλα με την οποία έμεινα και πάλι ικανοποιημένος αν και πλέον έχει αρχίσει και κουράζεται.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ανέβηκα για να τσεκάρω τις καινούριες αφίξεις.Πέτυχα μόνο την μία. Σε ντουέτο εργαζόταν η Αναστασία, θαμώνας του μαγαζιού η οποία και έχει παλιώσει πλέον.Κοντούλα,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους,ανοιχτούς οφθαλμούς,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με σώμα γυμνασμένο.Απλό πρόγραμμα.Η δεύτερη ήταν η καινούρια κοπέλα με όνομα Αλίσια,κανονικών κιλών,με δέρμα μελαμψό,πυκνά μακριά μαλλιά σαν θάμνος.Απλό πρόγραμμα που φθάνει μέχρι το 69.Η Αλίσια παρουσιάστηκε με λευκά εσώρουχα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ήταν η Αλέξια παλιά καραβάνα και θαμώνας του μαγαζιού αυτού καθώς και του 44.Γεματούλα,με λευκό δέρμα και μαύρα μακριά μαλλιά.Πλέον κάνει απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν η Μαρία η φυλακόβια.Τα λόγια είναι περιττά πιστεύω.Με κώλο στο πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 37 ισόγειο ήταν η Σύλβια,κοπέλα κοντή,με καστανόξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους και ελαφρώς γεματούλα σε απλό.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο καινούρια άφιξη.Κοπέλα,ψηλή,νταρντάνα,πληθωρική, με κιλά αρμονικά κατανεμημένα,μελαμψό δέρμα,αθίγγανη μάλλον,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Απλό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος όχι κάτι το ιδιαίτερο.Μία κοντή κοπέλα,με μαύρα μακριά μαλλιά,ελαφρώς γεματούλα.Απλό.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο ήταν η Ναταλία, λεπτή,αθίγγανη,κοντούλα,με μαύρα μακριά μαλλιά και μελαμψό δέρμα.Με 69. Έχει εργαστεί και Ιάσωνος 37 όροφος.
Στο Ιάσωνος 20 αριστερό ισόγειο, με τον ανελκυστήρα ήταν η Χριστίνα απο το Φωκαίας 25 που πριν μία εβδομάδα είχα πετύχει και δίπλα στον όροφο.Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια, καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Στα είκοσι ευρώ είχα περάσει μέτρια μαζί της.
Στο Ιάσωνος 20 στον όροφο ήταν η Ντάνα.Κοπέλα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,λευκό δέρμα,βυζάρες,καστανά μαλλιά πιασμένα σε μικρή αλογοουρά και τατού στα μπράτσα.Γυμνό τσιμπούκι.Έχει εργαστεί και Ιάσωνος 37 ισόγειο.
Στο Ιάσωνος 20 δεξιό ισόγειο ήταν η Κορίνα.Κοπέλα μέτριας εμφανίσεως που την έχει δει ντίβα απο την διαφήμηση.Κανονικών κιλών με μαύρο μαλλί ως τους ώμους.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 23 στον όροφο η Αντζελίνα γνωστή και απο τα Ιάσωνος 1 και Περδίκα 3.Λεπτή,με ξανθά μακριά μαλλιά,πίρσινγκ στο στόμα.Αν ήταν καλή μέσα θα είχε πολλούς πελάτες και όχι άδειο σαλόνι.Παλιά καραβάνα η οποία και επανήλθε στην ενεργό δράση προσφάτως.Απλό.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο η ώριμη Ρωσόφωνη Ναταλία απο το Μ.Α 15.Κοντή,με σώμα με πιασιματάκια,ξανθά μακριά μαλλιά.Τσιμπούκι βασιλικό,λαρύγκοτσιμπουκάκι όπως το λέει.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο ήταν η Λαρίσα καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία που εργάζεται εκεί 3 εβδομάδες.Σώμα με λίγα πιασιματάκια,μαύρα μαλλιά λίγο πιο πάνω απο τους ώμους.'Αψυχο σαλονάρισμα.Απλό πρόγραμμα.Στην αρχή ανακοίνωνε και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο η Γεωργία η αλλιώς Γωγώ.Κοντή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,κανονικών κιλών με σώμα μονοκόμματο.Κώλος στο δεκάρικο.Έχει εργαστεί στα Μ.Α 20& 22 καθώς και Κεραμικού 15 ισόγειο.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο σε ντουέτο εργαζόταν η καινούρια κοπέλα που έχω πετύχει άλλες 2 φορές μαζί με την Μπέλλα παλιά καραβάνα που μάλλον επέστρεψε και αυτή στην ενεργό δράση. Η καινούρια είναι πιπίνι,με λευκό δέρμα,καστανόμαυρα μακριά κατσαρά μαλλιά,συμπαθητικά τριάρια βυζιά που εμφανίζει ακάλυπτα.Απλό πρόγραμμα και μάλλον πρόκειται για φόλα.Η Μπέλλα πιο κοντή,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους,κανονικών κιλών με πολύ λίγα πιασιματάκια.'Εχει εργαστεί σε πολλά μαγαζιά με κύριο μαγαζι το Μ.Α 22 όροφος.Απλό.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο ήταν η Κλαούντια,έχει παλιώσει και αυτή.Κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Έχει εργαστεί Δεληγιώργη 39, Κολωνού 27 και Κεραμικού 15 όροφος.Απλό.
Στο Κολωνού 32 ισόγειο γωνιακό με Λεωνίδου εμφανίστηκε μία μουνάρα η Βανέσσα, με καστανά μακριά μαλλιά,ωραία τριαμισάρια βυζιά ακάλυπτα, σώμα γεμάτο με τατού.Σχετικά καλά ελληνικά.Την έχω πετύχει λίγο παλιότερα να εργάζεται και στα Φυλής 66Α καθώς και Φυλής 74 και Φωκαίας 9. Παλιότερα είχε κοντά μαλλιά και μαύρα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 48 ήταν η Ανδριάννα.Υπέρβαρη με μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Απλό.
Αλλαγή ρότας.
Στο Αλκιβιάδου 16Α σε ντουέτο η Σοφία κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μαλλιά γνωστή και απο Φώκαιας 25 όροφος και σαν ρεπατζού στα Διδύμου 18 και στο Έλλης 3.Μαζί της η ώριμη Κατερίνα γεματούλα,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους και μπάσα φωνή.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι αμφότερες.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Νίκα με φουλ πρόγραμμα.Και με λύπη σας ενημερώνω ότι η Ελένη δεν θα ξαναεργαστεί στο μαγαζί.Σύμφωνα με την υπηρεσία σταμάτησε και επέστρεψε στην πατρίδα της.'Εκανα μία απόπειρα μήπως την πετύχω σε κανένα άλλο μαγαζί αλλά απέβη άκαρπη.Αν την πετύχετε πάραυτα σε κάποιο άλλο μαγαζί συναγωνιστές ρίχτε άμεσα σήμα.Αλλιώς όποιος πρόλαβε.
Στο Αλκιβιάδου 16Γ ήταν η Ντενίσα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,ωραίες βυζάρες,καστανό μαλλί.Κώλος και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδυμου 27 στο ισόγειο η υπέρβαρη Ρωσόφωνη Αναστασία.Ψηλή,με πολύ λίπος και μακριά καστανά μαλλιά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 22 ήταν η Μελίνα.Δεν πρόκειται για καινούρια κοπέλα αλλά είναι και αυτή παλιά της σειράς της Φλώρας-Λαβίνιας-Λαρίσα.Είναι σχετικά κοντή,με κοντά καστανά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια ειδικά στον κώλο.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.'Εχει εργαστεί Φώκαιας 24&27,Διδύμου 8 ισόγειο,Φυλής 66Δ,Αλκιβιάδου 16Β για λίγο στην αρχή όταν ξεκίνησε,Φυλής 40 κλπ όπου και την είχα πάρει.Στα Φώκαιας και Αλκιβιάδου έχει εργαστεί με το όνομα Άννα.Στα άλλα μαγαζιά το έκανε Μελίνα.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Φλώρα το χόμπιτ.
Στο Διδύμου 18 υπόγειο η μιλφ Μαρία,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,καστανά μακριά μαλλιά που μάλλον είναι περούκα.Έχει εργαστεί και Αλκιβιάδου 16Α προσφάτως.Πιο πρίν εργαζόταν στην Πάτρα και στην Καλαμάτα.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και νομίζω και κώλος.
Στο Διδύμου 16 ήταν 2 κοπέλες σε ντουέτο η ώριμη Λίλιαν που την καβαλούσα παλιά στα Αγκύρας.Ξανθά μακριά μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια.'Εχει κάνει και ένα σύντομο πέρασμα και απο Αλκαμένους 117.Μαζί της η Αναστασία,μιλφ,Ρωσόφωνη με ωραία βυζόμπαλα σαν πορτοκάλια Μέρλιν,ξανθό μαλλί πάω απο τους ώμους.Στο σαλόνι ανακοινώνουν στοματικό.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν κλασσικά η Ρωσόφωνη Αννίτα.Παλιά καραβάνα,όλοι την έχετε δει.Εργάζεται και σαν ρεπατζού και στο Κολωνού 48.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο η ώριμη κάβλα η Ναταλία.Ψηλή, με ξανθά μαλλιά,ωραίο αδύνατο σώμα.'Εχει εργαστεί προσφάτως και στα Κων/πόλεως 166 και Περγάμου 27.Παλιότερα στο στούντιο της Φραντζή.Και ακόμα παλιότερα στα Διδύμου 18 και Αλκιβιάδου 16.Με την πάροδο των χρόνων έχει βελτιωθεί πολύ εμφανισιακά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 40 ήταν η Μόνικα κλασσικά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και κώλος.Επίσης εργαζόταν μία καινούρια με όνομα Κορίνα,ελαφρώς γεματούλα με μαύρα μακριά μαλλιά,κωλάρα και τραχύ πρόσωπο με όνομα Κορίνα.Η καινούρια έκανε μόνο κώλο και όχι ελεύθερο στοματικό.
Τα Φυλής 59 και Φυλής 61 ήταν κλειστά.
Στο Φυλής 66Δ ήταν κλασσικά η Άντζελα απο την Αλβανία με κώλο στο πρόγραμμα.
Στο Αγκύρας 12 στο αριστερό ήταν η Ήρα.Υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά,ημεδαπή.Έχει εργαστεί ξανά στα Αγκύρας 12 και Διδύμου 20 παλιότερα,στο Ακομινάτου 2 στον όροφο και προσφάτως το καλοκαίρι και στο Κολωνού 23 ισόγειο.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό κλασσικά η Ελένη,κοντούλα,ελαφρώς γεματούλα με καστανόξανθά μακριά μαλλιά.Πάντα ευγενική και πάντα με χαμόγελο χωρίς να προσβάλλει κανέναν όταν φεύγει.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Φυλής 71 στον όροφο η Τζουλιάννα.Παλιά καραβάνα απο Φυλής 69 όροφος και Αλκιβιάδου 16Γ.Κανονικών κιλών με λίγα πιασίματα και ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω. Η Τζουλιάννα αν θυμάστε είχε ξεκινήσει παλιά την καριέρα της απο το Φυλής 40 και ήταν μελαχρινή.
Στο Φυλής 69 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα αθίγγανη,με μελαμψό δέρμα,καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Απλό ανακοινώνεται αλλά με διακανονισμό στο σαλόνι δέχεται και ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα μόνο για Έλληνες.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα,υπέρβαρη με κοντά μαύρα μαλλιά και μαύρο ολόσωμο για ευνόητους λόγους.Γυμνό τσιμπύκι.
Στο Φυλής 86 στον όροφο η μουνάρα Λαβίνια,λεπτή,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Απλό πρόγραμμα.
Το Φυλής 84 όροφος ήταν κλειστό.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο ήταν κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους,αδιάφορη.
Στο Φώκαιας 17 στον όροφο ήταν καινούρια κοπέλα με όνομα Αντζελίνα.Πρόκειται για πιπίνι,λεπτό,με μαύρο μαλλί ως τους ώμους.Νοστιμούλα.Γυμνό τσιμπούκι ανακοινώθηκε.Δεν κάνει όμως τελειωτικό στο στόμα. Γνωρίζουμε αν είναι καλή μέσα; Το ισόγειο κλειστό.
Το Φώκαιας 19 ισόγειο ήταν κλειστό.
Στο Φώκαιας 25 όροφος πρέπει να ήταν η Ανδριάννα απο το Φυλής 84 όροφος.Την είδα φευγαλέα. Καστανόμαυρα μακριά μαλλιά,σώμα με λίγα πιασιματάκια.
Στο Φώκαιας 25 ισόγειο ήταν η Τζούλια κλασσικά με πρωκτικό στο πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 στο υπόγειο ήταν η Άννα η Πολωνέζα με γυμνό τσιμπούκι και η Σαμπρίνα απο το Φώκαιας 9 με κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Η Σαμπρίνα είναι κοντή,με μαύρο κοντό μαλλί,γεματούλα σχετικά.
Στο Φώκαιας 27 ισόγειο η Χριστίνα,κανονικών κιλών,με ξανθό μαλλί ως τους ώμους,Με γυμνό τσιμπούκι και κώλο.Πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο.
Στο Φώκαιας 27 στον όροφο ήταν η Τζίνα απο τα Φυλής 84&86 και Φώκαιας 25 όροφος.Κοπέλα με καστανά μαλλιά φλατ ως τους ώμους,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 24 ήταν η Καρολίνα με καστανά μαλλιά πλέον απο ξανθά που τα είχε,κοντούλα,με βυζάρες.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Έλλης 3 ήταν κλασσικά η Τζοάννα με φουλ πρόγραμμα.Κανονικών κιλών με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Κοπέλα με εμφάνιση Μεταξουργείου από όπου κιόλας προέρχεται.
Στο Αχαρνών 85 μία καινούρια ώριμη Ρωσόφωνη η Αλεξάνδρα.Γεματούλα,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Αδιάφορη.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι,αυταρχικό.
Κατεύθυνση προς Ρεμούνδου 21 όροφος με σκοπό να πετύχω την Καίτη την οποία και δεν είχα δοκιμάσει.Στάθηκα τυχερός και πράγματι δούλευε μόνη της.Αν δεν την πετύχαινα για εναλλακτική επιλογή είχα την Κάρλα απο το ισόγειο.Η Καίτη είναι απο Ουκρανία,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου, σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μικρά στήθη και μεγάλη κωλάρα.Όμορφο πρόσωπο.Τέλειο γλύψιμο έμεινα ικανοποιημένος.Θα ακολουθήσουν και λεπτομέρειες εντός ολίγου.
Να περνάτε καλά και καλή αυριανή ψήφο!

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Να συμπληρώσω για όσους ενδιαφέρονται ότι τώρα απόγευμα η υπηρεσία μου είπε ότι θα εργάζονται σε ντουέτο η Αντζέλικα και η Ιβάννα στο Ρεμούνδου 21 όροφος.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Δεν ξέρω τι έπαθε ο σενιόρ/Πύραυλος... - ίσως μάλλον,το ότι είναι άβγαλτη του άρεσε - ...αλλά εμένα δεν με ενθουσίασε η μικρή (δεν πέρασα στο δωμάτιο,απλά την είδα)... :rolleyes:

Καλό το πιπίνι , Μπίλλυ.
Ούτε αυτή, ούτε η τσα2 βιάζεται. Ωραίο στητό στήθος, καθαρό δερματάκι, ωραίες κραβγούλες.

Μια χαρά . . . .

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
ρε παιδια ξερουμε εαν δουλευει τωρα το κοντο το χριστινακι στην φωκαιας 27 .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.968
Πόντοι
42.697
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Νίκα με φουλ πρόγραμμα.Και με λύπη σας ενημερώνω ότι η Ελένη δεν θα ξαναεργαστεί στο μαγαζί.Σύμφωνα με την υπηρεσία σταμάτησε και επέστρεψε στην πατρίδα της.'Εκανα μία απόπειρα μήπως την πετύχω σε κανένα άλλο μαγαζί αλλά απέβη άκαρπη.Αν την πετύχετε πάραυτα σε κάποιο άλλο μαγαζί συναγωνιστές ρίχτε άμεσα σήμα.Αλλιώς όποιος πρόλαβε.

:(
πληγμα η "αποχωρηση" της Ελενης

kirts90

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες κατάθεσε κανείς σήμερα στην καινούρια ξανθιά κοπέλα στην Φωκαίας με όνομα Άιντα?? Ήταν στο τελευταίο σπιτάκι στην Φωκαίας πριν βγεις στην Αχαρνών. Στο δωμάτιο ήταν αρκετά ζωηρή

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
κρυα Φολα στο τετραγονο εφαγα σημερα την νυχτα την οποια μου  εδωσε απλοχερα το ομορφο στιλιαροπιπινακι Μινα που ειχα σταμπαρει χθες στο Ιασωνοκατουρλοδρομιου 1γ! ΠΑνω απο 20 δεν το κανεις ομορφο αδυνατο κορμακι με 2 μικρα περκυ βυζακια και γλυκουλι πρωσοπακι! Τα καλα ομως σταματουν εκει καθως πιπωνε με δοντι και στο σεξ ενοιωσα λιγο σαν νεκροφιλος...ουτε ενα κιχ δεν εβγαλε ενω ολη την ωρα κοιταζε το ταβανι!  :rolleyes:

Φολα και η μεταμπουρδελιακη γλυκια κρεπα καθως η ζυμη ητανε αψητη :s&m_1: :s&m_2: την πηρα απο αλλου :jerking:

Καλο σας ξημερωμα

υ.γ περιμενω να δω αυριο τον μπουμπουκο που παιζει με τα τρενακια να τρωει τα λισιακα του για να ευθημησω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom