Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (17 μέλη και 181 επισκέπτες)

Επισκέπτης
η "αποχωρηση" της Ελενης
Στο Διδυμου 20 πριν τις γιορτες υπηρχε μια ωραια ξανθια Ρωσσιδα επισης που εδινε σουφρα. Στη δευτερη βαρδυα ηταν.
Δυστυχως δεν την πετυχα οσες φορες κι αν περασα οι τσα2δες ελεγαν οτι δε θα ξαναγυρισει κλπ....

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ιωάννα λοιπόν στο Χωματιανού 11α.

Να με συμπαθάτε αλλά το κορίτσι δεν είναι καινούριο στη δουλειά.

Έχει δουλέψει,με το ίδιο όνομα,πριν από αρκετούς μήνες στο Φυλής 66α.

Πριν από εκεί (και σχεδόν στα πρόθυρα της μη ενηλικίωσής της) έκανε ένα πέρασμα από την πιάτσα της Πλ.Λαυρίου.

Για τις επιδόσεις της έχω προσωπική γνώμη από εκείνη την (πρώιμη για εκείνη) περίοδο οπότε κρίνω πως δεν πρέπει να τις αναφέρω.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δε την εχω παρει, αλλα φημες λενε οτι ηταν ιδιαιτερα ρομαντικη και τολμηρη στο δωματιο  :cool2:
Πιστευω οτι πολλοι μυστες θα ειναι απαρηγορητοι μετα απ αυτο το δυσαρεστο νεο  :'( :rolleyes: :grin:

Πόρνε μου ο Υπέρμετρος Ρομαντισμός σου και οι διαρκείς Ρομαντικές Αναφορές σου,
πιστεύω πως εκτός από εμάς, έχουν επηρρεάσει και αρκετά κορίτσια του χώρου που
μας διαβάζουν, με αποτέλεσμα να γίνουν ακόμα πιο ρομαντικές και τολμηρές μέσα
στο δωμάτιο...χεχεχε, από εμένα ένα ΓΙΓΑ-RESPECT !!!

Υ.Γ. Και περιμένω με μέγιστη περιέργεια PM ...χεχεχε

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Δε την εχω παρει, αλλα φημες λενε οτι ηταν ιδιαιτερα ρομαντικη και τολμηρη στο δωματιο  :cool2:
Πιστευω οτι πολλοι μυστες θα ειναι απαρηγορητοι μετα απ αυτο το δυσαρεστο νεο  :'( :rolleyes: :grin:

Όχι ρε γαμώτο  :tickedoff: :headbang:,μια φορά μόνο πρόλαβα να την πάρω αλλά δεν είχαμε γνωριστεί ακόμα πολύ καλά  :S :S :- :-.Το χα στανταράκι ότι στην επόμενη κατάθεση  θα ήταν σίγουρα αρκετά ρομαντική μαζί μου  :knockinb: :zfuck: :grin: :grin:.Τι γκαντεμιά κι αυτή  :headbang: :headbang:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.304
Πόντοι
7.885
Άμα βλέπεις πορνοπαππούδες σε αναμονή μύστη μου,σημαίνει πορνο-συναγερμός  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Πιστεύω να πρόλαβες κι εσύ να δοκιμάσεις  :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ιωάννα λοιπόν στο Χωματιανού 11α.

Να με συμπαθάτε αλλά το κορίτσι δεν είναι καινούριο στη δουλειά.

Έχει δουλέψει,με το ίδιο όνομα,πριν από αρκετούς μήνες στο Φυλής 66α.

Πριν από εκεί (και σχεδόν στα πρόθυρα της μη ενηλικίωσής της) έκανε ένα πέρασμα από την πιάτσα της Πλ.Λαυρίου.

Για τις επιδόσεις της έχω προσωπική γνώμη από εκείνη την (πρώιμη για εκείνη) περίοδο οπότε κρίνω πως δεν πρέπει να τις αναφέρω.

Αυτή που γάμησε ο @σκορπιο/HotVenom λες? Δεν την θυμάμαι ακριβώς,πότε εργάστηκε το 66Α?  :pipa1:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αυτή που γάμησε ο @σκορπιο/HotVenom λες? Δεν την θυμάμαι ακριβώς,πότε εργάστηκε το 66Α?  :pipa1:

Ναι,γι'αυτήν λέω.

Στα μέσα της περσινής Άνοιξης ήταν περίπου.

Δούλεψε για μερικούς μήνες και μετά χάθηκε.

Όλες τις φορές την είχα πετύχει και δούλευε στο 66α-μάλιστα μέσα σ'αυτό το χαμηλοτάβανο "χτύπαγε" και πολύ γιατί αυτή είναι ψηλή.

Μόνο μια φορά την είχα δει να δουλεύει στο 56.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ναι,γι'αυτήν λέω.

Όλες τις φορές την είχα πετύχει και δούλευε στο 66α-μάλιστα μέσα σ'αυτό το χαμηλοτάβανο "χτύπαγε" και πολύ γιατί αυτή είναι ψηλή.

Δεν μπορώ να την θυμηθώ...θα περάσω να την δω πάντως να φρεσκάρω την πορνομνήμη...
Μάλλον το μυαλό μου διαγράφει αυτομάτως...όποια άχρηση πληροφορία,σαν της κ.Νίκης... :tooth:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να την θυμηθώ...θα περάσω να την δω πάντως να φρεσκάρω την πορνομνήμη...
Μάλλον το μυαλό μου διαγράφει αυτομάτως...όποια άχρηση πληροφορία,σαν της κ.Νίκης... :tooth:

Όμορφη, ψηλή, μελαχροινή και αδύνατη κοπέλα με κοριτσίστικο προσωπάκι.

Κάποιες φορές θυμάμαι βάφονταν περισσότερο έντονα προσπαθώντας να κάνει πιο γυναικείο-θηλυκό το πρόσωπό της αλλά δεν της πήγαινε.

Στην Πλ.Λαυρίου όταν δούλεψε ήταν (σχεδόν) ανήλικο με κορμί σαν οδοντογλυφίδα-άλλη πονεμένη και περίεργη ιστορία είχε εκεί...

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ναι,γι'αυτήν λέω.

Μύστη μου, τώρα σαν να θυμάμαι μια ψηλή μελαχρινή στο Φ66Α, αλλά η πορνομνήμη μου
αν δεν με απατά (δεν θυμάμαι και καλά), νομίζω ήταν άλλη κορασίδα αυτή και ήταν ακόμα
πιο ψηλή από αυτήν που πήρα χθές, και 'ντίβα' στην συμπεριφορά.

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
:(
πληγμα η "αποχωρηση" της Ελενης
Mεγάλο πλήγμα.Για να δούμε μήπως την ξαναπετύχουμε σε κάποιο άλλο μαγαζί.

Ενδιαφερον.  :cum:
Νομιζω καταλαβα για ποια λες. Εκτος απο Αννα δουλευε και σαν Αντελινα. Το χω μεγαλη αναγκη αυτο το πορνιδιο, εχει τα πιο μεγαλα μουνοχειλα που εχω δει ποτε  :sunglasses:
Παλια εκανε και κωλαρακι  :zfuck: . Γυρολογος, εκτος απο αυτα μου ανεφερες να συμπληρωσω τα Φωκαιας19, Αγκυρας12 καθως και ΑγιουΠετρου7, Λιοσιων79 και ισως και αλλα.

Φοβερη ενημερωση Προφεσορα, τα σεβη μου για πολλοστη φορα  :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι πολύ σωστά κατάλαβες.Αυτή είναι έχει χρησιμοποιήσει και το Αντελίνα.Το είχα πάρει μία φορά όταν ήταν ακόμα καινούριο.Δεν είναι πολύ του τύπου μου εμφανισιακά.

Κατά τα άλλα ευχαριστώ πολύ.

Δε την εχω παρει, αλλα φημες λενε οτι ηταν ιδιαιτερα ρομαντικη και τολμηρη στο δωματιο  :cool2:
Πιστευω οτι πολλοι μυστες θα ειναι απαρηγορητοι μετα απ αυτο το δυσαρεστο νεο  :'( :rolleyes: :grin:
Ήτανε πολύ θερμή κοπέλα η Ελένη.Έδινε και πολλά ρομαντικά γλωσσόφιλα.Τώρα αν ήταν και πέραν του δέοντος τολμηρή δεν έκατσα να το διαπιστώσω.Αλλά αν κρίνω και απο p.m που είχα λάβει μάλλον έχεις δίκιο.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μύστη μου, τώρα σαν να θυμάμαι μια ψηλή μελαχρινή στο Φ66Α, αλλά η πορνομνήμη μου
αν δεν με απατά (δεν θυμάμαι και καλά), νομίζω ήταν άλλη κορασίδα αυτή και ήταν ακόμα
πιο ψηλή από αυτήν που πήρα χθές, και 'ντίβα' στην συμπεριφορά.

Ως προς το ντιβίστικο και ψιλοξινό ύφος έχεις δίκιο για τότε- μάλιστα αυτό ακριβώς το υφάκι είχε και σήμερα το πρωί στο σαλόνι.

Ως προς τα υπόλοιπα, πρόκειται για την ίδια κοπέλα, με το ίδιο όνομα.

Στην Πλ.Λαυρίου έκανε πιάτσα την περίοδο που δούλευε εκεί και η Ελένη Ιονέλα με το φουλ πρόγραμμα από το Φωκαίας 27- τώρα Φωκαίας 25.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ως προς το ντιβίστικο και ψιλοξινό ύφος έχεις δίκιο για τότε- μάλιστα αυτό ακριβώς το υφάκι είχε και σήμερα το πρωί στο σαλόνι.

Στην Πλ.Λαυρίου έκανε πιάτσα την περίοδο που δούλευε εκεί και η Ελένη Ιονέλα με το φουλ πρόγραμμα από το Φωκαίας 27- τώρα Φωκαίας 25.

Εγώ πάντως χθές που το πήρα το μωράκι πέρασα ζάχαρη, όπως τα έγραψα,
νομίζω και ο Ν.Σμύρνη έγραψε 'δίπλα' οτι την πήρε και πέρασε καλά και σε GFE κλίμα.

Και το μουνάκι της δεν είχε 'επαγγελματική όψη ούτε επαγγελματική αίσθηση', ήταν
'αδούλευτο' (κι εγώ που το λέω είμαι 'μικρομεσαίος').

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ πάντως χθές που το πήρα το μωράκι πέρασα ζάχαρη, όπως τα έγραψα,
νομίζω και ο Ν.Σμύρνη έγραψε 'δίπλα' οτι την πήρε και πέρασε καλά και σε GFE κλίμα.

Και το μουνάκι της δεν είχε 'επαγγελματική όψη ούτε επαγγελματική αίσθηση', ήταν
'αδούλευτο' (κι εγώ που το λέω είμαι 'μικρομεσαίος').

Δεν μας τα έγραψε εδώ ο @ςζνμιρνις?
Τι έπαθε πάλι,μύγα τσετσε "τονετσίμπησε"....?

[move] :'( :'( :'(
:'( :'( :'(
:'( :'( :'([/move]

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Πριν πάω να ρίξω την ψήφο μου, πέρασα και εγώ να την δώ.

Όντως, έχει δίκιο ο "Μάγκας".
Έχει ξαναδουλέψει στο Φ.66Α και μια φορά που την είχα πάρει δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε.

Μπορεί να άλλαξε , εφέτο. . .

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Για την Αντελίνα που δοκίμασε ο φίλος σας ο Πύραυλος υπάρχει περίπτωση να έχουμε καμία πληροφορία για τις επιδόσεις της κύριε Μπακάλη,καθότι ενδιαφερόμεθα σφόδρα;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν μας τα έγραψε εδώ ο @ςζνμιρνις?
Τι έπαθε πάλι,μύγα τσετσε "τονετσίμπησε"....?

[move] :'( :'( :'(
:'( :'( :'(
:'( :'( :'([/move]

:think:

Καλά αυτός δεν έλεγε ότι έχει ξενερώσει με όλους και με όλα, δεν διαβάζει, δεν ασχολείται, δεν γράφει ποστ,δεν μιλάει με κανέναν;  :dunno:

Αυτός δεν έλεγε απευθυνόμενος σε εμένα -ως παλαιός ιδιοκτήτης του παρόντος ιστοτόπου- "ξεκουμπίσου απόβρασμα από το σάιτ;"  :tickedoff:

Ομιλούμε για τον ίδιο Πορνορεπόρτερ ή μήπως υπάρχει κάποιος κλώνος του;  :hmm:

Αλλά ας είμεθα επιφυλακτικοί-ενδεχομένως και επιεικείς:  :woldman:

Μήπως για μία ακόμη φορά αδικούμε αυτόν τον Άγιο άνθρωπο;   :priest:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom