Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 215 άτομα (8 μέλη και 207 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Για την Αντελίνα που δοκίμασε ο φίλος σας ο Πύραυλος υπάρχει περίπτωση να έχουμε καμία πληροφορία για τις επιδόσεις της κύριε Μπακάλη,καθότι ενδιαφερόμεθα σφόδρα;

Προσεπάθησον νὰ ἐπικοινωνήσω μαζί του, ἀλλὰ κατέστη ἀδύνατον. Οἱ οἰκεῖοι του εἶναι λίαν ἀνήσυχοι διότι ἔκτοτε τὸ μόνον τὸ ὁποῖον πράττει εἶναι νὰ κάθηται ἐπὶ τῆς κλίνης, νὰ ἐτάζῃ ἀπλανῶς τὸ ἄπειρον καὶ νὰ ὀλολύζῃ  «Ἀντ(ζ)ελίνα! Ἀντ(ζ)ελίνα!».

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Είπα σήμερα να συμβάλλω  λίγο στην ενημέρωση,και να μην σταματάω τη βόλτα μου μετά την κατάθεσή μου.Σε όσα είδα λοιπόν,έχουμε και λέμε:
Ξεκίνησα από το Ιάσωνος 10 όροφο,ήταν η Γκαμπριέλα,κοντή,χοντρή,μελαχροινή,με ενοχλητικό ''πέσιμο''.Στο ισόγειο το... σπίρτο αναμμένο,η Ελένη,ξανθιά,ατσούμπαλο σώμα,ψιλοάσχημη,μάλλον Ρωσίδα.
Στο Ιάσονος 2 ισόγειο,η Εύα,πιπίνι, στυλιάρι,άσχημη φάτσα,με κοιλιά αρχόμενης εγκυμοσύνης,ακά και κώλος ανακοινώθηκαν.Κατά την αναμονή,είδα απέναντι τη Μαρίνα από το Ιάσονος 1 γωνία,με τη ρόμπα της να κοιτάζει το δρόμο.Για όσους δεν την ξέρουν,σχετικά ψηλή,μελαχροινή,στυλιάρι,με κοιλιά προχωρημένης εγκυμοσύνης.Κάτι μου ''έβγαλε''αυτό,την είχα απαξιώσει σε προηγούμενες βόλτες,πέρασα και δεν το μετάνοιωσα!Ακά μου είπε ότι κάνει,ρίσκαρα και δοκίμασα.Λόγω κρέμας και κόπωσης από συνεχόμενες καταθέσεις τις προηγούμενες μέρες,δεν τελείωνα με τίποτα,και η φάση τελείωσε με ακάποτο τελειωτικό!Το ξέρω,χαλάω την πιάτσα,αλλά αμοίμφθηκε εξτρά για την υπομονή της,και για τις υπηρεσίες της πέρα από την αρχική συμφωνία.
Συνέχισα τη βόλτα στο Ιάσονος 20 Α,η Κορίνα του Picker,μάλλον βαριεστημένη.Στο 20 Β η Ντάνα με τα τατουάζ,στο Γ μια τσιγγανοειδής με καλό κορμί,ακά και 69 ανακοινώθηκαν.
Στο 19 Α ισόγειο η Ντιάνα,κοντή,καστανή,καλό κορμί και ομορφούλα,πρόγραμμα  δεν θυμάμαι,μάλλον ''νορμάλ σεξ''.Στο Β στον όροφο η Βαλέρια, λίγο μελαχροινή,συμπαθητική κι αυτή.
Στο 27 Α και Λεωνίδου η Ναταλία,το μαυριδερό στυλιαροπίπινο.
Στο 30 στο όροφο η Τζέσικα,με φωσφοριζέ εσώρουχα.
Στο 36 ένα ξανθό κοντόχοντρο μπάζο.
Στο 44 δεξιά η Ελίζα άκουσα,πλατινέ μαλί,με πολλά πιασίματα και κωλάρα.Στο 44 αριστερά η ξανθιά Ναταλία με κώλο στο πρόγραμμα,σαλονάρισε με αγγαρία.Η Μαρία ήταν δωμάτιο,με κώλο κι αυτή,θα κλαίγανε τον... μακαρίτη με τον πελάτη μαζί!
Στο 46 όροφο δυο μπάζα μελαχροινά,η μία μάλιστα είχε το θράσος να ψάξει στα πράγματα ενός Πακιστανού, δεν ξέρω τι υποψιάστηκε, ο κακομοίρης δεν αντέδρασε ,σηκώθηκα κι έφυγα τρέχοντας…
Στο 46 Α η Αλεξία,''ε!,εσύ με το κράνος,που πας;'',της υποσχέθηκα ότι θα περάσω την επόμενη φορά,καλούλα μου φάνηκε!
Στο 46 Β η Μαρία η φυλακόβια,''τα πάντα όλα''!
Στο 43 η Σοφία,πλατινέ μαλλί,με πιασίματα και βυζάρες,και η Μαρίνα,κινεζοειδής,άβυζη,αλλά με κορμάρα και κωλάρα,ομολογώ ότι θα πέρναγα αν δεν είχα καταθέσει νωρίτερα!(Γιατρέ μου,είμαι καλά;,τι έχω πάθει με τα κινεζοειδή;)!
Στο Αχιλλέως 48 η Βικτώρια,ξανθιά,καλό κορμί,αδιάφορη μου φάνηκε.
Στο Μαραθώνος 59 δεξιά,(το αριστερά κλειστό),η Βαλέρια,μελαχροινή,κανονικό κορμί,ασχημούλα.
Τέλος,η βόλτα τελείωσε στα Χωματιανού 11,να δω την νέα ανακάλυψη των μοντελοστυλιαρολατρών,αλλά δεν είναι και τόσο νέα,καθώς την Ιωάννα στο 11 αριστερά την είχα πάρει παλιότερα στο Φυλής 54 ή 56,εντελώς αδιάφορη.Στον όροφο η Κλαούντια,πιπίνι μελαχρινό,άβυζη,με ζουμερό κωλαράκι,κι αυτή κάπου αλλού την είχα δει.
Καλό βράδυ,και καλά αποτελέσματα!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Λέω να παω το βραδάκι κατα τις 9 να γαμησω . Λέτε να έχουνε κλείσει τίποτα δρόμοι ;

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Fitzpatrick

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
συναδελφοι γιατι τα σπιτακια σε δροσοπουλου και θασου ειναι κλειστα σημερα?

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
συναδελφοι γιατι τα σπιτακια σε δροσοπουλου και θασου ειναι κλειστα σημερα?

Τα συγκεκριμένα σπιτάκια ορισμένες ημέρες είναι λίγο περίεργα ως προς το αν και πότε λειτουργούν-ίσως απόψε λόγω του ιδιαίτερου της ημέρας να είναι ένας παραπάνω λόγος πάντοτε σε συνδυασμό με την περιφερειακή (γεωγραφικά) τοποθέτησή τους.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εσύ μη γελάς γιατί χθες τού είπες του άλλου ότι δουλεύει η Χριστίνα στο Φωκαίας 27,πήγε και δεν βρήκε τίποτα.

Αν δηλαδή έμενε και μακρυά ο άνθρωπος τί σου έφταιγε;

Τα έχουμε πει,το παλικάρι/κλαουντιο δεν κάνει... :boobies:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
Μη σου πω ότι μπορεί να δούμε και κάνα τανκς απόψε στη Φωκαίας!   :grin:

τυπε αμα κλεισει ο συριζα τα μπουρδελα θα γαμησουμε στο τελος αυτους,δεν χανομαστε εμεις.ο ιπποτης πως γαμει φανταρους δηλαδη;    :grin: 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
Εσύ μη γελάς γιατί χθες τού είπες του άλλου ότι δουλεύει η Χριστίνα στο Φωκαίας 27,πήγε και δεν βρήκε τίποτα.

Αν δηλαδή έμενε και μακρυά ο άνθρωπος τί σου έφταιγε;

πραγματι τυπε,τι γινεται με την χριστινα απο φωκαιας που κανει φουλ;εχεις κανενα νεο;  :think:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Λέω να παω το βραδάκι κατα τις 9 να γαμησω . Λέτε να έχουνε κλείσει τίποτα δρόμοι ;

Πέρα από την πλάκα που κάνουμε επειδή ίσως να έρχεσαι από λίγο ή πολύ μακρύα,κάπως πιο κεντρικοί δρόμοι όπου βρίσκονται κιόσκια ή γραφεία κομμάτων ενδεχομένως και αποσπασματικά να κλείσουν-ιδίως μετά τις 9 που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται και τα επίσημα αποτελέσματα.

Πάντως αν βρεις καμμιά τέτοια περίπτωση πες σ'αυτόν που θα σε σταματήσει "πάω να γαμήσω.
Αν δεν μ'αφήσεις να περάσω θα γαμήσω εσένα!"

Νομίζω έτσι θα σε αφήσουν-εκτός κι αν πέσεις στον Λέγκολα ή στον Λίλα  :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
Πέρα από την πλάκα που κάνουμε επειδή ίσως να έρχεσαι από λίγο ή πολύ μακρύα,κάπως πιο κεντρικοί δρόμοι όπου βρίσκονται κιόσκια ή γραφεία κομμάτων ενδεχομένως και αποσπασματικά να κλείσουν-ιδίως μετά τις 9 που θα αρχίσουν να ανακοινώνονται τα έξιτ πολς.

Πάντως αν βρεις καμμιά τέτοια περίπτωση πες σ'αυτόν που θα σε σταματήσει "πάω να γαμήσω.
Αν δεν μ'αφήσεις να περάσω θα γαμήσω εσένα!"

Νομίζω έτσι θα σε αφήσουν-εκτός κι αν πέσεις στον Λέγκολα ή στον Λίλα  :grin:

τυπε μην το γελας γιατι ειναι και συριζα ο λεγκολας    :S

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πραγματι τυπε,τι γινεται με την χριστινα απο φωκαιας που κανει φουλ;εχεις κανενα νεο;   :think:

Ένα πρωί την είδα,τότε που επέστρεψε,και μετά δεν την ξαναπέτυχα.

Θα μάθουμε όμως τι παίζει. ;)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
Ένα πρωί την είδα,τότε που επέστρεψε,και μετά δεν την ξαναπέτυχα.

Θα μάθουμε όμως τι παίζει. ;)

τυπε μεγαλο το προβλημα ειδικα με την φωκαιας.καθε φορα βρισκεις και αλλη κοπελα  :headbang:
αν θυμαμαι καλα μονο η εστελ ειναι σταθερη 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τυπε μεγαλο το προβλημα ειδικα με την φωκαιας.καθε φορα βρισκεις και αλλη κοπελα   :headbang:
αν θυμαμαι καλα μονο η εστελ ειναι σταθερη 

Δίκιο έχεις.

Ιδίως στην συγκεκριμένη αλυσίδα(27 και 24) σταθερές είναι η Εστέλ στο ισόγειο,η (άλλη) Χριστίνα με τις βυζάρες στο υπόγειο και η Άννα Κου στον όροφο.

karaflo velos!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
36
Πόντοι
0
ρε μαγκες η αννουλα απο διδυμου 18 ξερει κανενας αν δουλευει καπου και αν ειναι καλη???

ειναι μια χοντρουλα με βυζαρες,ετσι εχω ακουσει...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ρε μαγκες η αννουλα απο διδυμου 18 ξερει κανενας αν δουλευει καπου και αν ειναι καλη???

ειναι μια χοντρουλα με βυζαρες,ετσι εχω ακουσει...

Δες την πρώτα και αν σού αρέσει πάρτην-είναι καλή.

Επιστρέφει στα μέσα Φλεβάρη.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
αυτη η βαλερια απο διδυμου 16 που λενε ειναι εντελως καινουρια?

feelgood

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2010
Κριτικές
12
Like
111
Πόντοι
11
Καλησπερα... πιστευω μια απο τις καλυτερες επιλογες αυτη την στιγμη στα 20 euro, ειναι η Καιτη Ρεμουνδου 21... Συνδυαζει παθος, εμπειρια, τεχνικη κ ανεση χρονου... αν κ δεν ειναι ο σωματοτυπος που με τρελαινει, το κοριτσι ειναι φωτια στο δωματιο, με αψογα γλυψιματα, σωστα στησιματα κ γενικα πολυ καλη συμπεριφορα που δυσκολα θα αφησει καποιον παραπονεμενο. Και τις 2 φορες που περασα μαζι της εφυγα με το χαμογελο μιας πολυ επιτυχημενης συνεδριας. Ειναι στανταρακι πλεον κ νομιζω προσπερασε ανετα τις δυο συναδελφους της με δευτερη την Ιβαννα που ειναι επισης σουπερ στο δωματιο. Αυτα... καλες εξορμησεις!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom