Είπα σήμερα να συμβάλλω λίγο στην ενημέρωση,και να μην σταματάω τη βόλτα μου μετά την κατάθεσή μου.Σε όσα είδα λοιπόν,έχουμε και λέμε:
Ξεκίνησα από το Ιάσωνος 10 όροφο,ήταν η Γκαμπριέλα,κοντή,χοντρή,μελαχροινή,με ενοχλητικό ''πέσιμο''.Στο ισόγειο το... σπίρτο αναμμένο,η Ελένη,ξανθιά,ατσούμπαλο σώμα,ψιλοάσχημη,μάλλον Ρωσίδα.
Στο Ιάσονος 2 ισόγειο,η Εύα,πιπίνι, στυλιάρι,άσχημη φάτσα,με κοιλιά αρχόμενης εγκυμοσύνης,ακά και κώλος ανακοινώθηκαν.Κατά την αναμονή,είδα απέναντι τη Μαρίνα από το Ιάσονος 1 γωνία,με τη ρόμπα της να κοιτάζει το δρόμο.Για όσους δεν την ξέρουν,σχετικά ψηλή,μελαχροινή,στυλιάρι,με κοιλιά προχωρημένης εγκυμοσύνης.Κάτι μου ''έβγαλε''αυτό,την είχα απαξιώσει σε προηγούμενες βόλτες,πέρασα και δεν το μετάνοιωσα!Ακά μου είπε ότι κάνει,ρίσκαρα και δοκίμασα.Λόγω κρέμας και κόπωσης από συνεχόμενες καταθέσεις τις προηγούμενες μέρες,δεν τελείωνα με τίποτα,και η φάση τελείωσε με ακάποτο τελειωτικό!Το ξέρω,χαλάω την πιάτσα,αλλά αμοίμφθηκε εξτρά για την υπομονή της,και για τις υπηρεσίες της πέρα από την αρχική συμφωνία.
Συνέχισα τη βόλτα στο Ιάσονος 20 Α,η Κορίνα του Picker,μάλλον βαριεστημένη.Στο 20 Β η Ντάνα με τα τατουάζ,στο Γ μια τσιγγανοειδής με καλό κορμί,ακά και 69 ανακοινώθηκαν.
Στο 19 Α ισόγειο η Ντιάνα,κοντή,καστανή,καλό κορμί και ομορφούλα,πρόγραμμα δεν θυμάμαι,μάλλον ''νορμάλ σεξ''.Στο Β στον όροφο η Βαλέρια, λίγο μελαχροινή,συμπαθητική κι αυτή.
Στο 27 Α και Λεωνίδου η Ναταλία,το μαυριδερό στυλιαροπίπινο.
Στο 30 στο όροφο η Τζέσικα,με φωσφοριζέ εσώρουχα.
Στο 36 ένα ξανθό κοντόχοντρο μπάζο.
Στο 44 δεξιά η Ελίζα άκουσα,πλατινέ μαλί,με πολλά πιασίματα και κωλάρα.Στο 44 αριστερά η ξανθιά Ναταλία με κώλο στο πρόγραμμα,σαλονάρισε με αγγαρία.Η Μαρία ήταν δωμάτιο,με κώλο κι αυτή,θα κλαίγανε τον... μακαρίτη με τον πελάτη μαζί!
Στο 46 όροφο δυο μπάζα μελαχροινά,η μία μάλιστα είχε το θράσος να ψάξει στα πράγματα ενός Πακιστανού, δεν ξέρω τι υποψιάστηκε, ο κακομοίρης δεν αντέδρασε ,σηκώθηκα κι έφυγα τρέχοντας…
Στο 46 Α η Αλεξία,''ε!,εσύ με το κράνος,που πας;'',της υποσχέθηκα ότι θα περάσω την επόμενη φορά,καλούλα μου φάνηκε!
Στο 46 Β η Μαρία η φυλακόβια,''τα πάντα όλα''!
Στο 43 η Σοφία,πλατινέ μαλλί,με πιασίματα και βυζάρες,και η Μαρίνα,κινεζοειδής,άβυζη,αλλά με κορμάρα και κωλάρα,ομολογώ ότι θα πέρναγα αν δεν είχα καταθέσει νωρίτερα!(Γιατρέ μου,είμαι καλά;,τι έχω πάθει με τα κινεζοειδή;)!
Στο Αχιλλέως 48 η Βικτώρια,ξανθιά,καλό κορμί,αδιάφορη μου φάνηκε.
Στο Μαραθώνος 59 δεξιά,(το αριστερά κλειστό),η Βαλέρια,μελαχροινή,κανονικό κορμί,ασχημούλα.
Τέλος,η βόλτα τελείωσε στα Χωματιανού 11,να δω την νέα ανακάλυψη των μοντελοστυλιαρολατρών,αλλά δεν είναι και τόσο νέα,καθώς την Ιωάννα στο 11 αριστερά την είχα πάρει παλιότερα στο Φυλής 54 ή 56,εντελώς αδιάφορη.Στον όροφο η Κλαούντια,πιπίνι μελαχρινό,άβυζη,με ζουμερό κωλαράκι,κι αυτή κάπου αλλού την είχα δει.
Καλό βράδυ,και καλά αποτελέσματα!