Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 269 άτομα (29 μέλη και 240 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
φολαρα του κερατα,δεν ξερει γρι ελληνικα και ηθελε ντε καλα να τελειωσω στο ιεραποστολικο,πρωτη σταση και στο καπακι κιολας...με τα χιλια ζορια την εβαλα στα τεσσερα με αισχος στησιμο,εκανα το καυλι μου πετρα και εχυσα...ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!

Τόσο φόλα είναι αυτή,η Αλέσια...;  :S

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Πρωινή στοχευμένη επίσκεψη κατά τις 9 π.μ στο Κολωνού 30β για την Ελένη,αλλά άνοιγε μετά τις 10 π.μ.
Στο Κολωνού 32 γωνία ήταν η Μιρέλα,αδύνατη με σφιχτό σώμα και σχετικά άσχημη φάτσα,δεν με ενδιέφερε από την εμπειρία μου από προηγούμενες καταθέσεις.
Στο Κολωνού 23 ήταν η Γκαμπριέλα,πιπίνι μελαγχροινό,καλλίγραμμη,μυτερό κανονικό βυζί,τριγωνικό αδιάφορο πρόσωπο,ανακοινώθηκε 69.
Το Ιάσονος 10,που τείνω να βγάλω κάρτα... διαρκείας,επίσης κλειστό.
Είδα στο Ιάσονος 20 Γ νομίζω,μια μελαγχροινή με τατουάζ,καλό σώμα,στρογγυλοπρόσωπη με δεμένα μαλλιά,δεν παίρνω όρκο αν ανακοινώθηκε κώλος ή όχι.
Σκέφτηκα τη Λίλη στο Λεωνίδου 28,αλλά από προχθές είναι πολύ κοντά,απότε κατέληξα στην Άντζελα στο Κολωνού 48,εγγυημένα πράγματα δηλαδή για πλήρες service.
Επόμενος στόχος,η Χριστίνα  :headbang: που είδα χθες στη μεγατσάρκα με τον @filos 78 στο στουντέλο της Λιοσίων 73,και βρήκα μιαν εξήγηση γιατί μου... καρφώθηκε στο μυαλό:πέρα από το φοβερό για τα γούστα μου σώμα,ασιατοφέρνει... Γαμώ την τύχη μου γαμώ δηλαδή!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Νομίζω πως αυτή είναι (επικίνδυνη) αποστολή για κομάντο billy 13!  :rockon: :rockon: :rockon:
(Το θέμα είναι το 20ρικάκι για την διαλεύκανση της υποθέσεως...)

Μπα,έτσι που την είδα προχθές...μπαμ έκανε η πορνο/6η/αίσθηση...
Ένιωσα σαν τον Spider-Man,όταν δέχεται απειλή... :grin:

spidey_sense_tingling_answer_3_xlarge.jpeg

Πιο καλά το Τζεσικάκι,που ήταν μαζί της... ;)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Όπως είναι η Παναγία η Εκατονταπυλιανή, εμείς θα ανακηρύξουμε (και θα λατρεύουμε) την Αγία Χριστίνα την Καζακστανή...
Οι ας πούμε αρχαίοι ημών πρόγονοι,δεν ήταν μαλάκες,που λάτρευαν τη Θεά Αφροδίτη!Ήρθανε μετά οι Χριστιανοί και ενοχοποίησαν τον έρωτα,τι να πεις...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Πρέπει να την ανακυρήξουμε Ιέρεια του Έρωτα!Μπορεί κάποτε,απαλλαγμένος από προσωπικά κολλήματα και αναστολές,να την ξαναγευτώ... Μέχρι τότε,με μεθαδόνες και υποκατάστατα!
Έχεις βάλει τους στόχους σου παιχταρά μου!  :thumbsup: Είμαι σίγουρος ότι θα εμπλουτίσεις το ρεπερτόριό σου, με τις κοπέλες, και θα εξελιχτείς!

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Η αγια Χριστινα η Καζακστανη ειναι μια αδυνατη, λιγο ψιλη με ισιο μαλλι που δουλευει καπου Φυλης σε οροφο? (Υπηρεσια ειναι ενας τσατσος)

Αν λεμε για αυτη, οσες φορες πηγα για βολτα ειτε ειχε κοσμο μεσα, ειτε κοσμο εξω που περιμενε να μπει μαζι της.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Ακομα μια φορα με το χριστινακι απο καζαξταν χτες την νυχτα εχει μεταμορφοθη σε μια γυναικα που ξερςι τι κανει τι θελει,με γεμησε σημαδια με το κραγιον της μου λεει σε πηραζη? Λεω κανε ακομα πιο πολλα,μουγληφε ταρχιδια και η πουτσα ετοιμη να χυση κατεβηκε πιο χαμηλα κοντευο να παθο εφραγμα.....πιπα τρομερη με πολλα μμμμ και γω πολλα φιλακια στο κολαρακι της....στην κανονηκη σταση δεν ενιωθαππολλα ξανα πικαι ανιβηκε πανο μου μου ει να μηνο ακινιτος μου γαμουσε την πουτσα με κοιτουσε στα ματια με εβλεπε να φωναζο απο ηδονη αφαιθηκα οι σττες βυζαρες της ακου μπουσαν στο στηθος μου,τις αρπαζο και τις τα κρατουσα σφιχτα αρχισα να χυνο  κολησε.τα χηλη της στα

δικα.μου ενομουγκριζα   ,εχυσα για δευτερολεπτα εμεινα εκειννα την κοιταο...Σκευτικα δεν μας προσφερη ηδονη για το 20αρικο το γουσταρη θελει να περναμε κα Υποκλινομε

Φορμετ η Χριστίνα σου κάνει ακόμα απλό πρόγραμμα  :uglystupid: :think:.

Επισκέπτης
Η αγια Χριστινα η Καζακστανη ειναι μια αδυνατη, λιγο ψιλη με ισιο μαλλι που δουλευει καπου Φυλης σε οροφο? (Υπηρεσια ειναι ενας τσατσος)

Αν λεμε για αυτη, οσες φορες πηγα για βολτα ειτε ειχε κοσμο μεσα, ειτε κοσμο εξω που περιμενε να μπει μαζι της.
Σιγά την πορνη :headbang: με απλό προγράμμα δεν αξίζει  :rockon:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.688
Πόντοι
10.686
Σιγά την πορνη :headbang: με απλό προγράμμα δεν αξίζει  :rockon:
Οι... Καζακστανόπληκτοι είμαστε μια ειδική κατηγορία βλαμμένων,κάτι σαν τους HONDAκηδες με τις μοτό που ψιλοασχολούμαι,αυθαίρετη και άδικη ίσως η σύγκριση:μπορεί να βρεις σε άλλα μοντέλα καλύτερα γκάζια,αναρτήσεις,φρένα,κλπ,αλλά τη συνολική μαγεία δεν στη δίνει καμμία άλλη,οπότε πάλι σε HONDA θα καταλήξεις...

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Πρωινή στοχευμένη επίσκεψη κατά τις 9 π.μ στο Κολωνού 30β για την Ελένη,αλλά άνοιγε μετά τις 10 π.μ.
Στο Κολωνού 32 γωνία ήταν η Μιρέλα,αδύνατη με σφιχτό σώμα και σχετικά άσχημη φάτσα,δεν με ενδιέφερε από την εμπειρία μου από προηγούμενες καταθέσεις.
Στο Κολωνού 23 ήταν η Γκαμπριέλα,πιπίνι μελαγχροινό,καλλίγραμμη,μυτερό κανονικό βυζί,τριγωνικό αδιάφορο πρόσωπο,ανακοινώθηκε 69.
Το Ιάσονος 10,που τείνω να βγάλω κάρτα... διαρκείας,επίσης κλειστό.
Είδα στο Ιάσονος 20 Γ νομίζω,μια μελαγχροινή με τατουάζ,καλό σώμα,στρογγυλοπρόσωπη με δεμένα μαλλιά,δεν παίρνω όρκο αν ανακοινώθηκε κώλος ή όχι.
Σκέφτηκα τη Λίλη στο Λεωνίδου 28,αλλά από προχθές είναι πολύ κοντά,απότε κατέληξα στην Άντζελα στο Κολωνού 48,εγγυημένα πράγματα δηλαδή για πλήρες service.
Επόμενος στόχος,η Χριστίνα  :headbang: που είδα χθες στη μεγατσάρκα με τον @filos 78 στο στουντέλο της Λιοσίων 73,και βρήκα μιαν εξήγηση γιατί μου... καρφώθηκε στο μυαλό:πέρα από το φοβερό για τα γούστα μου σώμα,ασιατοφέρνει... Γαμώ την τύχη μου γαμώ δηλαδή!

Καλημερα-σπερα! Ασιατοφερνει??.... πρεπει να ερθω σε οπτικη επαφη!! ;)

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Καλημερα-σπερα! Ασιατοφερνει??.... πρεπει να ερθω σε οπτικη επαφη!! ;)

Σε οπτική (και μόνο...) επαφή,ας έρθεις...

ΥΓ: Εγγύηση η Αγία Καζακστανή και παρέχουσα αξιόλογα δώρα στους σταθερούς πελάτες της!  ;)

Μεγάλη η χάρη της!  :priest:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Σε οπτική (και μόνο...) επαφή,ας έρθεις...

ΥΓ: Εγγύηση η Αγία Καζακστανή και παρέχουσα αξιόλογα δώρα στους σταθερούς πελάτες της!  ;)

Μεγάλη η χάρη της!  :priest:

προσχομεεννν Ααααμηηηηνννννν!!!  :priest::cheesy:

Επισκέπτης
Ειναι τιμιο πορνιδιο η Χριστινα.
Τις δυσκολες εποχες μεχρι το 2011 οπου 8 στις 10 πουτανες με ξεπεταγαν στο 7 λεπτο, ειχα βρει καταφυγιο στο συγκεκριμενο μπουρδελακι.
Μου εκανε εμπλουτισμενο απλο προγραμμα (γλωσσοφιλα και 69) και καθοταν στο δωματιο μεχρι να τελειωσω.

Υ.Γ. Οσο για το απλο προγραμμα, εχει ακουστει απο συναγωνιστες οτι ενιοτε τους κανει και αλλα δωρακια(ακα και κωλο) με εξτρα.
Αν θυμαμαι καλα, μια φορα μου ειχε κανει και μενα δωρο ακαποτο τσιμπουκι.  :cum: :sunglasses:
οπα εδω αλλαζει το πραγμα..λετε αμαν παω και της πω 20+20(για ακαποτη+κωλο )να δεχτεί? μην μου βαζεται ιδεες τωρα  :cum: :cum:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Διαφώτισέ μας!Έχεις πληροφορίες ή προσωπική εμπειρία;

Θα σε παραπέμψω στην παρακάτω (πρώτη κατά σειρά) κριτική για την κοπέλα η οποία αντικατοπτρίζει απόλυτα και την προσωπική εμπειρία φίλου εξωθεσμικού συναγωνιστή.

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
154
Πόντοι
16
η μαρια απο ροθμανια ποθ ηταν στο ιασονοσ 44 και η κλαοθντια στο 46 ποθ ειναι τισ ηδατε για πισω ντριπα? :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom