Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 171 άτομα (18 μέλη και 153 επισκέπτες)

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Την πήρα χθες και την βρήκα βελτιωμένη. Ευδιάθετη, πλούσια προκαταρκτικά, πολύ καλή συμμετοχή στο σεξ. Ειδικά στο πρωκτικό οι φωνές της θα πρέπει να ακούγονταν μέχρι έξω. Τσατσά ήταν μια καβλιάρα μιλφ. Μάλλον αυτή από το 27 κάτω.

Την τσα2 την Εύα λές, και πριν από το Φωκ.27Β που ήταν και στο Φ.71Β παλιότερα.

Σήμερα 17/01/2015 το πρωί είχαμε:

-Φυλής 54Β ισόγειο το καινούργιο μοντελοπιπίνι η Νάντια με μαύρο λουρίδα νινί-λαιμουδάκι
πορνοεσώρουχο που τόνιζε το καμπυλόγραμο κορμί και το πεταχτό ποπουδάκι της.

-Φυλής 54Α Όροφος το ψηλό μοντελοπιπίνι 'φοιτήτρια' η Αλίνα, σκέτη γλύκα
και πολύ τσαχπίνα γεμάτη θετική ενέργεια.

-Φυλής 66Α ήταν μια νταρντανο-βυζοπούλα με ξανθά μαλλιά, μάλλον η Ναταλί
με τις τορπίλες της; αλλά δεν είμαι και σίγουρος μπορεί να ήταν και άλλη,
μια και 'έψαχνα' κάτι συγκεκριμένο το πρωί και δεν είχα μάτια για άλλη...χεχεχε

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Mια ρομαντικη ενημερωσουλα μετα απο πολλους μηνες, μιας και σημερα ειχα ορεξη για περπατημα.
2η βαρδια

ΦΥΛΗΣ
40 Μονικα μια αδιαφορη βλαχοφατσα με 2,5αρι στηθος ελαφρως κρεμασμενο, αδυνατη με συμπαθητικο σωματακι, ΦΟΥΛ
54Α Πατριτσια το ξανθο αδυνατο ρουμανακι με πολυ γλυκο και ομορφο προσωπο και πεντακαθαρες τρυπουλες για γλιψιμο, στα ενδοτερα ειναι τυπικη, ΑΠΛΟ
54Β Ναντια η νεα αφιξη του ομιλου, μελαχρινη με αρκετα ομορφο προσωπο, κανονικων κιλων με πολυ ωραια σωμα, μικρο στηθος, ΑΠΛΟ
56 Αουρορα το αγαπημενο μου κοντοπουτανο, ρουμανα 19 χρονων με ομορφο πονηρο μουτρακι, ολο ναζι στο σαλονι, με φοβερο σωματακι και θεικα βυζομπαλα. Εχει τιμηθει πολλακις, ηταν το στανταρακι μου για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα προς το τελος μου τα χαλσε λιγο και δεν ξαναπηγα. ΑΠΛΟ
66Α Αννα-Ιλονα η ξανθια μουναρα με ομορφο προσωπο, αδυνατη με ωραιο σωμα και 2αρι στηθος, εχει τιμηθει πολλακις παντοτε με αριστες εντυπωσεις. ΑΠΛΟ
66Δ Ελενη μια απαξιωμενη αδυνατη προμιλφ με ΦΟΥΛ προγραμμα και Αννα το στανταρακι μου, αδυνατο γυφτορουμανακι με ομορφο προσωπο, μικρο στηθος και καλο σωμα. Ανακοινωνει ΚΩΛΟ αλλα σε μενα δεν εχει δωσει ποτε.
74(αριστερα) η ρομαντικη Μαντα η γυφτισα με μετριο προσωπο, 2,5αρι βυζι και καλο σωματακι με λιγα πιασηματα. ΚΩΛΟ ανακοινωνει αλλα μεσα στο δωματιο ισως σας προτεινει να κανετε ενα πιο εμπλουτισμενο και ρομαντικο προγραμματακι...  :tooth: :priest:
74(δεξια) Σαμπρινα μελαχρινη μετριου αναστηματος με μαλλια μεχρι τους ωμους, συμπαθητικο μουτρακι και ωραιο σωμα, αρκετα ενδιαφερουσα παρουσια κατα τη γνωμη μου με ΦΟΥΛ προγραμματακι
59(πανω) Κλειστο εδω και καιρο
59(κατω) Αντζελα μια καστανομαλλα προμιλφ με μερια φατσα, μικρο στηθος και ωραια τουρλωτη κωλαρα για σκαμπιλια, ΦΟΥΛ
61 Αλεξανδρα η Σερβα απ το Τεπελενι, καστανοξανθο στυλιαρι που δε το γαμαγα ουτε να με πληρωναν. Απορω πως εχει τοση περαση...  :dunno: ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
80 Μαιρη η μελαχρινη μουναρα με ομροφο προσωπο 2αρι βυζι και υπεροχο σωμα με τις απαραιτητες καμπυλες. Αυτη την περιοδο βρισκεται στα ιδανικα κιλα. Την ειχα παρει στο παρελθον αλλα δυστυχως ηταν φολα. ΑΠΛΟ
65Α Λουιζα μια νεα παρουσια που δεν εχω ξαναδει. Μελαχρινο στυλιαρι με ομορφο μουτρακι. Πιστευω οτι οι στυλιαρολαγνοι θα ξεροχυσετε. ΑΠΛΟ
65Β Λιζα μελαχρινη μουναρα, πρωην στουντιοκοριτσο απ οτι λενε οι γνωστες, ψηλη με ομορφο προσωπο και ωραιο σωμα κανονικων κιλων. Την απαξιωσα και εκατσα κανα 5λπτο και καυλανιζα με τη καραμουναρα μιλφ τσατσα με τις βυζαρες. Μαυτη τη γυναικα τον εχω παιξει πανω απο 20 φορες την εχω πελωρια αναγκη. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
67 Αντινα η ξανθια αλβανιδα με προστυχη μουρη, πλαστικο βυζι και ωραιο σφιχτο σωμα. Τον τελευταιο καιρο ειναι αρκετα πιο θερμη στο σαλοναρισμα σε σχεση με παλιοτερα. ΑΠΛΟ
69Α Χριστινα ενα ξανθο αδιαφορο για τα γουστα μου στυλιαρι, ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
69Β Μαρια ξανθια βλαχοφατσα με κορμαρα, στητο 2αρι+ βυζι και απιθανη τουρλωτη κωλαρα. Την εχω ξαναπετυχει παλιοτερα στο Διδυμου8 καθως και σε καποια αλλα μαγαζια της περιοχης. Ενδιαφερουσα παρουσια με ΦΟΥΛ προγραμμα
71Α Χριστινα η γνωστη απ το Καζακσταν, εχει τιμηθει πολλες φορες στο παρελθον με πολυ καλες εντυπωσεις. Σταθερη αξια εδω και χρονια στην περιοχη με ΑΠΛΟ προγραμμα
71Β Αννα, πρωτη φορα τη βλεπω, μελαχρινη με μετριο προσωπο, μικρο στηθος και καλο σωματακι, ΑΠΛΟ
84Α Μαγια/Λαουρα/Μπαρμπαρα το γνωστο στυλιαρι της περιοχης. Εχει βαψει μαυρα τα μαλλια της και θεωρω οτι την κολακευουν αρκετα. Πρεπει να χει παρει και κανα 2 κιλακια μαλλον, σημερα μου αρεσε περισσοτερο απο καθε αλη φορα. ΑΠΛΟ
84Β Αντριαννα η μελαχρινη Ρουμανα με καλο προσωπακι, 1,5αρι στηθος και και φοβερο σωμα με κωλαρα. Την ειχα γαμησει παλιοτερα και ηταν φολα. ΑΠΛΟ προγραμμα
86Α Κλειστο
86Β Αλινα η καστανομαλλα ψηλη Ρουμανα με συμπαθητικο προσωπο, μικρο στηθος και φοβερη κωλαρα. Την εχω γαμησει με καλες εντυπωσεις. ΑΚΑ
99 το ρομαντικο Δεσποινακι, 2μετρος βουλγαροτραβελος και ομολογουμενως δυνατη μετατροπη για τους μερακληδες. Σπεσιαλ προγραμματακι  :tooth:
109Α οι 2 Λαουρες η μια καστανομαλλα βλαχοφατσα με σγουρα μαλλια, 2,5αρι στηθος και μεγαλη κωλαρα οπου παλιοτερα εδινε κιολας.Εργαζοταν στα κεντρικα της Φυλης(84-86) και εκανε και ενα συντομο περασμα απ τα μοντελαδικα. Η αλλη ειναι ψηλη μελαχρινη με ομορφο προσωπο μικρο στηθος και ωραιο σωμα. Την ειχα παρει πριν χρονια στο Φυλης54 με κακιστες εντυπωσεις τοτε. Συμφωνα με αναφορες συναγωνιστων τελευταια εχει βελτιωσει τις υπηρεσιες της γεγονος που με βαζει σε σκεψεις να την ξανατιμησω. Εχει εργαστει και στο στουντελο Ευνειδων 5 για ενα διαστημα. ΑΠΛΟ προγραμμα και οι 2
109Β η ρομαντικη Αννα-Πιτσος που εχει ριζωσει σαυτο το σπιτι, μελαχρινη με συμπαθητικη μουρη, μικρο στηθος και καλο αδυνατο σωματακι. ΑΠΛΟ προγραμμα ανακοινωνει αλλα συμφωνα με πληροφοριες στο δωματιο ειναι μπορει να γινει αρκετα ρομαντικη και τολμηρη  :tooth:
134 ως Αντελινα μου συστηθηκε αλλα προκειται για την Κατερινα απο Μεταξουργειο που ο ρομαντικος Μιλλυ13 χαρακτηρισε σε μια κριτικη του ως υγειονομικη βομβα. Τον τελευταιο καιρο την πετυχαινω στο Ιασωνος1Γ με ΑΚΑ στο 10ρικο. Σημερα ανακοινωσε ΑΠΛΟ στο 20ρικο  :tooth:
134Α Αννα η μελαχρινη προμιλφ, γα αλβανιαρα την κοβω, με φατσα για χυσιμο και καλουτσικο σωματακι με καποια σημαδια χαλαρωσης στην κοιλια κυριως. ΑΠΛΟ ανακοινωσε σημερα αλλα εχω την εντυπωση οτι παλιοτερα ανακοινωσε και κωλαρακι  :-
134Β Τζεσικα πρεπει να ειναι η πουτανα που εχω δει τις πιο πολλες φορες στη ζωη μου και δεν εχω περασει κιολας, ξανθια με συμπαθητικο μουτρακι, φοραγε και καυλωτικα γυαλια μυωπιας σημερα, αδυνατη με μικρο στηθος και καλο σωματακι. Να τονισω οτι δεν με εχει καραμουζιασει ουτε μια φορα στα τοσα χρονια! ΑΠΛΟ προγραμμα
136 Εμμανουελλα η ξεμπατιαστρα, καραγυφταριο του κερατα, μελαχρινη με μετρια μουρη, 3αρι βυζι και σωμα με πιασηματα. Παλιοτερα εργαζοταν Κολωνου47 καθως και Χωματιοανου11 οροφος. ΑΠΛΟ ανακοινωσε σημερα, αλλα συνηθως ανακοινωνει ΑΚΑ

ΠΙΠΙΝΟΥ
32Β Κλεστο δυστυχως  :-
54 Μαρια μελαχρινη "κοπελα" με υδραυλικα  :grin: , ομολογουμενως πολυ δυνατη μετατροπη με ωραιο σωμα και καλοφτιαγμενο στηθος. Σπεσιαλ προγραμματακι  :badair: :grin:
65Β Κλειστο

ΚΑΛΥΜΝΟΥ
36 ηταν η cult Νανα η απαξιωμενη σαπια γκρανυ με τη μουνοτριχα. Ο ρομαντικος δροσερος καραφλας τσατσος για αλλη μια φορα μου εκανε δυνατο καμακι και με συνωμοτικο υφος μου ειπε οτι η κοπελα τα κανει ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ, οτι μπορεις να φανταστεις, ενω χαμογελαγε πονηρα και μου εκλεινε το ματι...  :tooth: ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ προγραμματακι  :priest:
48Α Αννα η ξανθια ψηλη σοβιετικη μιλφαρα με ομορφο προσωπο και καλο σωμα. Την ειχα γαμησει στο παρελθον με αρκετα καλες εντυπωσεις αν και απο συναγωνιστες ακουγεται οτι ειναι κυκλοθυμικη και με τα φεγγαρια της. Εγω ειχα περασει πολυ καλα παντως. ΑΠΛΟ προγραμμα
48Β Ηταν κλειστο αλλα βγαινοντας απ το 36 ειδα την Πωλινα στο δρομο, οποτε υποθετω οτι εκεινη δουλευε. Η ωρα ηταν 8μιση περιπου. Η Πωλινα κανει ΦΟΥΛ προγραμμα και ειναι γνωστη και απο τη θητεια της στο Βεργας 2

ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1 Ντιανα η σαπια ξανθια χοντρη σοβιετικη γκρανυ. ΦΟΥΛ προγραμμα ανακοινωθηκε, αλλα συμφωνα με πληροφοριες, η κοπελα κανει ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ  :tooth: . Ο ρομαντικος παππους που βγηκε απ το δωματιο παντως φαινοταν ανανεωμενος και πολυ χαλαρωμενος  :tooth: :rockon:
11 Μπαρμπορα, σαπια γυφτοβουλγαρα προμιλφ με αφιαφορη μουρη και σωμα μια πιασηματα. Την ειχα παρει στο Κωλοκυνθους63 πριν λιγους μηνες με καλες εντυπωσεις, αλλα ηταν λιγο βρωμιαρα.  :S Επισης εχει εργαστει και στο Μ.Αλεξανδρου25. Απλο προγραμμα ανακοινωσε, αλλα κανει και εξτραδακια στο δωματιο. Εμενα μου χε κανει ΑΚΑ.

ΑΧΑΡΝΩΝ
85 Ντινα η "Κινεζα" μιλφ που γαμησα χθες στο Μαγνησιας11 με καλες εντυπωσεις. ΑΚΑ
104 το Προεδρικο σπιτι, παντα νιωθω ενα δεος απο την καλτιλα αυτου του οικου! Ανεβαινοντας τις σκαλες ειχε μια ανυποφορη αποπνικτικη μποχα και οταν χτυπησα την κουδουνι, ενας σκυλος απο μεσα αρχισε να γαυγιζει και να γρατσιυναει την πορτα με απειλητικη διαθεση.  :S Χτυπησα 2-3 φορες αλλα δεν μου ανοιξε και εφυγα.
106 Κλειστο (ανενεργο εδω και λιγους μηνες αν δεν κανω λαθος)

ΑΓΚΥΡΑΣ
1 Βικη ο ξανθος μεσηλικας τραβελος με 2,5αρι πλαστικο βυζι. Σπεσιαλ προγραμματακι  :grin:
12Α Ελενη η καστανομαλλα (προ)μιλφ με μετρια μουρη, σωμα με πιασηματα και στηθος με ρογιδι κρεμαστρα. Ειναι η συζυγος του ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑ ο οποιος λεει τα καλυτερα για τις επιδοσεις της στα ενδοτερα. ΑΚΑ
12Β Ηρα η ξανθια νταρντανομιλφ με μετρια μουρη, 2,5αρι βυζι και σωμα με αρκετα παραπανησια κιλα. Την εχω πετυχει στο παρελθον στο Ακομινατου και στο Κολωνου11 στο Μεταξουργειο καθως και στο Προυσσης22. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε αλλα υποθετω κανει ΑΚΑ

ΦΩΚΑΙΑΣ
9(αριστερα) το Βανεσακι που μοιαζει με την Amy Winehouse οπως πολυ σωστα εχουν αναφερει συναγωνιστες. Πολυ ομορφο πιπινακι με ωραιο σωμα κανονικων κιλων. Την εχω μεγαλη αναγκη και το πορνοενστικτο μου βαραει συναγερμους να περασω οπωσδηποτε, αλλα για καποιο λογο συνεχως το αναβαλλω. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
9(ευθεια) η σαπια Βικη απ το Μεταξουργειο, ξανθο πρεζακι με σαπια δοντια και κακιστη και αγενεστατη συμπεριφορα. Εχει εργαστει Ιασωνος 46, Μ.Αλεξανδρου22 και 28. ΦΟΥΛ προγραμμα.
9(δεξια) η μουναρα μελαχρινη Ναντια, μες την τρελη χαρα οπως παντα...  :tooth: ... με μια μουρη μες την ξινιλα και μουτρα κατεβασμενα μεχρι το ματωμα. Εχει μικρο στηθος και φοβερο κωλο. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ξαναβαλει τα κιλακια που εχασε και να ξαναφτιαξει αυτη την απεριγραπτη τουρλωτη κωλαρα που ειχα καποτε. Την ειχα γαμησει μια φορα και θα τη χαρακτηριζα τυπικη. Δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
17Α Ειρηνη που καποτε την ειχα τεραστια αναγκη, αλλα τωρα που αδυνατησε δεν μου αρεσει. Μελαχρινη με ομορφο προσωπο, μικρο στηθος και καλο σωματακι. Την εχω γαμησει πολλες φορες, ολες με κακες εντυπωσεις  :S . ΚΩΛΟ ανακοινωνει ενω παλιοτερα εκανε και ελευθερο στοματικο.
17Β Αντζελινα, πρωτη φορα τη βλεπω μιας και προκειται για νεα αφιξη οπως με ενημερωσε η ευγενεστατη υπηρεσια. Ενα πραγματικα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μελαχρινο συνεσταλμενο στυλιαρι που καυλωσε ακομα και εμενα που δεν μου αρεσουν οι αδυνατες. Ολοι οι στυλιαρολαγνοι πρεπει να το τσεκαρουν οπωσδηποτε. Ϊταλιδα δηλωνει(ε ρουμανα θα ειναι κ αυτη) και κανει ΑΠΛΟ προγραμμα.
19 Κλειστο
25Α Λαουρα μια μελαχρινη αδιαφορη βλαχαδερη παρουσια με μετρια μουρη και σωμα με καποια περιτα κιλα. ΚΩΛΟΣ
25Β Τζουλια με τα πιρσινγκ, κοντη μελαχρινη ρουμανα με 2,5αρι βυζι και ωραιο κωλο. Την ειχα γαμησει παλιοτερα και ηταν καλη και τιμια στο δωματιο, αλλα δεν ειχαμε χημεια οποτε δεν το ειχα αναγκη. ΚΩΛΟΣ
27Α Χριστινα η καστανοξανθη μουναρα γυφτορουμανα με τις βυζαρες και πολυ ωραιο σωμα. Τη εχω παρει 2 φορες, μια σαυτο πριν λιγες μερες και μια στο Βεργας3 πριν κανα 2 χρονια. Ηταν φολα και τις 2 φορες. ΑΠΛΟ
27Β(ισογειο) Αννυ η πορνοσταρ απο τα ερασιτεχνικα της SIRINA, "Ελληνιδα" απ το Τεπελενι, με φατσα να τη γεμισεις χυσια, ψηλη αδυνατη με καλο σωματακι και ΑΚΑ λαρυγγωτο οπως διαφημιζει η υπηρεσια.
27Β(οροφος) Αννα Κου η καστανομαλλα γυφτορουμανα με γλυκο προσωπακι, 2,5αρι ελαφρως πεσμενο στηθος και ωραιο σωμα με καμπυλες. Την εχω παρει 3-4 φορες, με πολυ καλες εντυπωσεις. ΑΠΛΟ προγραμμα
24 δυο κοπελες η Αλεσια ενα αδυνατο καραγυφταριο του κερατα με συμπαθητικη μουρη και Αιντα νεα αφιξη ξανθια με ομορφο προσωπο φοβερο σωμα και 2αρι περιπου βυζι. Η Αιντα με κατακαυλωσε αλλα διαβαζοντας την κριτικη του ρομαντικου Ν.Σμυρνη, ευτυχως που δεν περασα... ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε σημερα και για τις 2 κοπελες

ΕΛΛΗΣ 3 η ρομαντικη Ελενη η κοπελα του ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ  :rockon: :rockon: :rockon: , υπερσαπιο ξανθο γκρανυ με τρομακτικη μουρη,αδυνατο σωμα και τον πιο νερουλο κωλο που εχω πιασει ποτε στη ζωη μου. Η υπηρεσια ανακοινωσε ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ προγραμματακι η κοπελα θα σου κανει οτι θες μου ειπε, μπορεις να τη χυσεις στο στομα να στα καταπιει κλπ...  :tooth: Ηθελα να περιμενω στο σαλονι μπας που μου παρει καμια ακα πιπα οπως συνηθιζει, αλλα βιαζομουνα μολις ειχε μπει δωματιο και βαριομουνα να περιμενω

ΔΙΔΥΜΟΥ
Αλινα καστανομαλικο ρουμανακι, πιπινι με ωραιο σωμα και συμπαθητικο προσωπο. Αδυνατο σημειο της τα ελαφρως σαπια δοντια της. ΑΠΛΟ προγραμμα
Τζωρτζιανα καστανομαλλα με απαξιωμενη (κατα τη γνωμη μου φατσα), αδυνατη με μικρο στηθος και καλο σωματακι. Δηλωνει Ρουμανα αλλα πιστευω οτι ειναι Αλβανιαρικο. Ειναι γνωστη απο την επιτυχημενη θητεια της στο Κολωνου30 οροφος μεχρι πριν 1-2 χρονια. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
Νατασα, Σοβιετικη προμιλφ με καστανα σγουρα μαλλια , μετριο προσωπο και καλο σωματακι. ΑΚΑ
Μεγκυ η ξανθια "Τσεχα" απ την Αλβανια που εργαζοταν μεχρι πριν λιγο καιρο στο Φυλης84-86 καθως και στα Φωκαιας 27-24 πιο προσφατα. Εχει ομορφο προσωπο και καλο σωμα. Την ειχα παρει πριν μερικους μηνες οταν ειχε πρωτοερθει στο Φυλης84 και σκυλοβρωμαγε  :badair: Κατα τα αλλα απο συμμετοχη/υπηρεσιες ηταν αρκετα καλη. ΑΚΑ ανκοινωθηκε
16Α Λιλιαν η καστανοξανθη ψηλη μιλφ με καλουτσικη φατσα, μικρο στηθος και  μεγαλη κωλαρα και μπουταρες. Την εχω γαμησει με πολυ καλες εντυπωσεις. Μαζι της ηταν και η Ειρηνη η ξανθια σοβιετικη αδιαφορη γκρανυ. Σπεσιαλ τσιμπουκακι ανακοινωθηκε
18Α Σοφια μελαχρινη προμιλφ με συμπαθητικη μουρη και ωραιο σωματακι και Μαρια μια μελαχρινη αδιαφορη μιλφ. Νομιζω ΑΚΑ ανακοινωθηκε και για τς 2
18Β Αλιονα η γνωστη μουμια με το αισθησιακο ακα λαρυγγωτο
20 Φλωρη το Χομπιτ, μελαχριη αδυνατη ρουμανα και Λαουρα που ηταν στο δωματιο και δε την ειδα, αλλα εικαζω οτι προκειται για την κοπελα που εργαζοταν και παλιοτερα μαζι με τη Φλωρα με το ονομα Λαβινια. ΑΚΑ η Φλωρα ΑΠΛΟ η Λαουρα αν δεν κανω λαθος.
22 Κλειστο
27 Ειρηνη μια αδιαφορη μπαμπατσικια καστανομαλλα βλαχοφατσα με ΑΚΑ αν δεν κανω λαθος

ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 71 Αναστασια ενα τρομακτικο μελαχρινο σοβιετικο θωρηκτο με ΑΚΑ
(Για οσους ψαχνουν τη Φωτεινη την παλια γνωστη τσιμπουκοδρομισα απο Διδυμου16 και Αλκιβιαδου, πλεον εργαζεται ως τσατσα στο συγκεκριμενο μπουρδελακι τα πρωινα. Την εχω πετυχει 3-4 φορες. Εχει αδυνατισει και εχει ομορφυνει πολυ. Αποσυρθηκε απ το επαγγελμα οπως μου ειπε. Κριμα  :- )

ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ
16Α Πατριτσια η γνωστη νταρντανα μιλφ με κοντα μαλλια. τρομακτικη μουρη, 2αρι βυζι και αρκετα παραπανησια κιλα. Μεχρι πριν λιγο καιρο εργαζοταν και στο Βεργας3. ΦΟΥΛ προγραμμα
16Β Ελενη ρωσιδα κατα δηλωση της υπηρεσιας με καστανοκοκκινα μαλλια στο υψος των ωμων της, αδυνατη με μετρια φατσα και καλουτσικο σωματακι. 2 μεσηλικες με ρομαντικες πορνοφατσες περιμεναν εναγωνιως να αδειασει δωματιο να περασουν. ΑΚΑ τελειωτικο ανακοινωθηκε
16Γ Τζουλιαννα η γνωστη καστανοξανθη αλβανιδα με μετριο προσωπο και καλουτσικο σωματακι με λιγα πιασηματα. Η συγκεκριμενη εργαζεται συχνα και Φυλης 69 καθως και 66Δ. ΦΟΥΛ προγραμμα

ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ
11(αριστερα) Ναταλια, ξανθια νοστιμουλα με σωματαρα με υπεροχες καμπυλες και ωραιες βυζαρες. Συνηθως εργαζεται στο Φυλης 66Α. ΑΠΛΟ
11(δεξια) Κλαουντια μελαχρινη με καλουτσικο προσωπο, αδυνατη με μικρο στηθος και καλο σωματακι. Ολο το μπουρδελο βρωμαγε απο εναν ρομαντικο Πακη που μολις ειχε βγει απ το δωματιο.  :badair: ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε

ΛΙΟΣΙΩΝ
76(οροφος) Μελινα η μελαχρινη βουλγαρα μιλφ με καλουτσικη φατσα, 2αρι στηθος και τροφαντη κωλαρα και Ευα ενα αδιαφορο μελαχρινο μπαζομιλφ. Με τη Μελινα εχω περασει 4-5 φορες με παρα πολυ καλες εντυπωσεις. Κανει φοβερο ακα κλαρινο και η κωλοτρυπιδα της αντεχει σφυροκοπημα μεχρι τελικης πτωσης :rockon: . ΦΟΥΛ προγραμμα και για τις 2
76(ισογειο) Κλειστο
73Α το στουντελο, εργαζοντουσαν 2 κοπελες τις οποιες και ερωτευτικα  :smitten: . Μικη λενε τη μια, καστανομαλλα με ομορφο προσωπο η οποια ειναι ιδια με μια παλια μου συμμαθητρια την οποια εχω απωθημενο, εχει φοβερο σωμα και 2αρι βυζι. Σιγουρα στους επομενους στοχους μου. Η αλλη λεγεται Χριστινα, πρωτη φορα την βλεπω, μελαχρινη πιτσιρικα με ολολευκη επιδερμιδα, ομορφο προσωπο και σωματαρα. Δυστυχως κανουν ΑΠΛΟ προγραμμα
79(οροφος) Κλειστο
79(ισογειο) Κλειστο
91 Ευα ενα μελαχρινο ξερακιανο αδιαφορο μιλφ με ΑΚΑ

ΕΞΗΚΙΟΥ
18 Στελλα η απαξιωμενη αλληθωρη προμιλφ με ΚΩΛΟ και Ελλη ξανθια μιλφ, λιγο αλληθωρη και αυτη με συμπαθητικη φατσα και ωραιο σωμα με καμπυλες με ΑΠΛΟ προγραμμα
18Α Τζουλια μελαχρινη νταρντανα με μετρια φατσα και αρκετα περιτα κιλα, ΑΠΛΟ ανακοινωσε
18Β Αλεξανδρα, καστανομαλλα με σπαστα μαλλια, ναζιαρικο μουτρακι, μικρο στηθος και ωραια κωλαρα με μπουταρες. Εργαζεται και Παιωνιου 47. ΑΠΛΟ κανει και αυτη δυστυχως.
20 Κλειστο (ανενεργο εδω και καιρο νομιζω)

ΒΕΡΓΑΣ
2 Κλειστο
3(αριστερα) Βερονικα μια καστανομαλλα αδυνατη προμιλφ με αδιαφορο για τα γουστα μου προσωπο και σχετικα μικρο στηθος με ΑΚΑ
3(δεξια) Σβετα το κοντο μελαχρινο πιπινι απο Ουκρανια, εχει κανει ξανθες ανταυγιες πλεον στα μαλλια της, συμπαθητικη φατσα και καλο σωματακι. ΑΠΛΟ
3(οροφος) Μιλα ψηλη καστανομαλλα με λιγα πιασηματακι και Ντιανα ξανθια ψιλοαδιαφορη για τα γουστα μου, ΑΚΑ και οι 2
Αλινα η ξανθια σοβιετικη γκρανυ μου ειχε βγαλει ριζες κ αυτη στο μπουρδελο, με 2αρι βυζι και ανεκτο σωμα με καποια περιτα κιλα, ΑΚΑ
Ναταλια γκρανυ με καστανα μαλλια μεχρι τους ωμους, μικρο στηθος και καποια περιτα κιλα. ΤΗν εχβ πετυχει Βεργας2 καθως και Κολωνου53 και Μεγ.Αλεξανδρου15 τον τελευταιο καιρο. ΑΚΑ

ΠΑΙΩΝΙΟΥ 47 Μιραντα η ξανθια σαπια "Βραζιλιανα" με τρομακτικη μουρη και σαπιο σωμα με περιτα κιλα, ΑΚΑ

ΑΔΑΝΩΝ 2 Κλειστο

ΠΡΟΥΣΣΗΣ 22 Αννα η γνωστη ξανθια τραβελομουρα γκρανυ, σωμα με περιτα κιλα, ΑΚΑ

ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ
11(ισογειο) Τζοανα το κατσανομαλικο αλληθωρο μπαζο απο Λιοσιων91. ΦΟΥΛ προγραμμα
11(οροφος) Γιαννα η αλβανιδα με μετρια μουρη, μικρο στηθος και ωραιο κωλο. Εχει αδυνατισει παρα πολυ τον τελευταιο καιρο. ΚΩΛΟ
13(ισογειο) Αννα ξανθο μπαζο με μαλλια μεχρι τους ωμους, 3αρι βυζι και πολλα περιτα κιλα, ΦΟΥΛ και Ειρηνη καστανομαλλα γκρανυ με συμπαθητικη μουρη και σωμα για την ηλικια της, ΑΠΛΟ
13(οροφος) Ελενα που γαμησα πριν λιγες μερες, πρωην στουντιοκοριτσο, καστανοξανθη με καλη φατσουλα, ωραιο σωμα με καμπυλες και υπεροχα βυζομπαλα. Με πεταξε εξω απ το τσαρδι κακην κακως, Μαλλον θα διαβασε την κριτικη μου...  :tooth: . ΥΠΕΡΑΠΛΟ προγραμμα  :shit:

ΚΝΙΔΟΥ 18 Κλειστο

ΠΑΡΑΣΙΟΥ 36 Κλειστο

ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 2 Φλωρα μια μελαχρινη πολυ ομορφη γυφτισα με σωματαρα και υπεροχο 2αρι βυζακι, ΑΠΛΟ  :cum:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 206 Αννα καστανομαλλα με αδιαφορο καλουτσικο προσωπο, αδυνατη, ΑΠΛΟ

ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ
113 Μαρια μελαχριη με κοντα μαλλια, 3αρια βυζομπαλα και ωραιο σωμα με καμπυλες, και Βανεσσα  :cum: η καστανομαλλα υπερκαυλα μιλφ με πολυ ομορφο προσωπο και σωματαρα, την ειχα παρει πριν καιρο στο Διδυμου16 με αρκετα καλες εντυπωσεις. ΑΚΑ και οι 2
117 Χριστινα η γυρολογος ρεπατζου, με καστανοκοκκινα μακρια μαλλια, καλουτσικο προσωπο, 3αρι+ βυζι και καλο σωμα με ωραιες καμπυλες. Εχει εργαστει σε αμετρητα μαγαζια οπως Διδυμου18, Βεργας3, Μαγνησιας11, Ιωαννινων3, Αλκιβιαδου16Α και αλλα... Την εχω παρει 3-4 φορες με παρα πολυ καλες ενυπωσεις. ΑΚΑ

ΠΕΡΓΑΜΟΥ
1 Ξεχασα να παω  :S
27(ισογειο) Ευα ο Μινοταυρος, ξαστανομαλικο γκρανυ με σαπια μουρη και σαπιο σωμα. Τον τελευταιο καιρο την εχω πετυχει και Κολωνου53 3η βαρδια καθως και Μ.Αλεξανρδου28 παλιοτερα. ΑΚΑ ανακινωνει αλλα ο φιλος μου ο Στρατητος Πορνοκαταδρομων που περασε μαζι της στο Κολωνου53, μου ειπε οτι κανει αρκετα πιο ρομαντικο προγραμματακι μεσα  :tooth: . Μαζι της ηταν και η Αννα ενα μιλφ με μαυρα αγορε μαλλια, εντελως αδιαφορο για τα γουστα μου, με ΑΚΑ και αυτη.
27(οροφος) Κλειστο

ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
20 Κλειστο
21(ισογειο)Υβοννη, καστανομαλλα γυναικαρα με πολυ ομροφο προσωπο και σωματαρα. Στο μαγαζι γινοταν λαικο προσκηνυμα. Το σαλονι καθως και τα δωματια ηταν φουλ. ΑΠΛΟ ανακοινωσε η τσατσα αλλα αν δεν κανω λαθος κανει και ΑΚΑ
21(οροφος) 2 κοπελες. Η μια ηταν η Ιβαννα, καστανομαλλα ομορφουλα με καλο σωματακι και η Καιτη ξανθια ΚΑΥΛΑ  :smitten: με πανεμορφο προσωπο και σωματαρα. Σιγουρα μεσα στους επομενους στοχους η Καιτη. Και εδω ειχε αρκετο κοσμο, οι κοπελες βγηκαν απο παρτουζα, ενας στο δωματιο  τις περιμενε για παρτουζα καθως και αλλος ενας στο σαλονι πληρωσε για παρτουζα. ΑΚΑ τελειωτικο ανακοινωθηκε και για τις 2

ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7 Αλεξια ενα συμπαθητικο κοριτσακι, αδυνατο με καλουτσικο προσωπο και ωραιο σωμα. Την εχω ξαναπετυχει στην Τροφωνου καθως και σε κανα 2 αλλα σην περιοχη. Πρεπει να ειχε κανει και ενα συντομο περασμα απο Φυλης. Παντως συνεχεια σε κατι τετοια παρακμιακα τσαρδια την πετυχαινω. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.

Τελικα πηγα κουμπωσα 3 χοιρινα πιτογυρα με απ ολα απ τον Τσιωπο και δεν ελεγε να παω για καταθεση μετα απο τοσο τζατζικι/κρεμμυδι. + οτι ημουνα και ψοφιος. Θα παω αυριο μεθαυριο η στην Καιτη απο Ρεμουνδου η στη Μικη απο Λιοσιων73 η στο Βανεσακι απο Φωκαιας 9  :zfuck:

Καλα γαμησια  :zfuck:

ευγε...

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πέρασμα στην πρωινή βάρδια και είδα τα εξής:
Όλα τα Μ.Α 20&22 συνεχίζουν να παραμένουν σφραγισμένα.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν η Ρουμάνα προμίλφ Ειρήνη,παλιά καραβάνα,αθίγγανη,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους περίπου, κανονικών κιλών με πιασιματάκια και χαρακτηριστική μύτη.Έχει εργαστεί στα Φυλής 84 & 86 για πολύ καιρό, λίγο στα Αλκιβιάδου ως ρεπατζού μέχρι την μετάβαση της σε αυτά τα μαγαζιά του Μεταξουργείου.Στο δεκάρικο ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα.Παλιότερα είχε καλό σώμα και έκανε κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό δυστυχώς δεν πέτυχα την Μαρία την Ρουμάνα αλλά αντί αυτής εργαζόταν η Κλαούντια απο τα Κολωνου 27 όροφος,Κεραμικού 15 όροφος και τελευταίο μαγαζι αναφοράς το Ιάσωνος 46 αριστερό ισόγειο.Είναι Ρουμάνα προμιλφ,κοντή,με καστανόμαυρα μαλλιά σε στυλ αφανέ πάνω απο τους ώμους,λεπτή,μέτριας εμφανίσεως με μία μεγάλη κρεατοελιά πάνω στο πρόσωπο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο ήταν η μιλφ Αλίνα,εκνευρισμένη απο την αναδουλεία,κοντή,γεματούλα,με βυζάρες,μαύρα μαλλιά ως τους ώμους και γυαλιά δασκάλας.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος46 στο μεσαίο ήταν η Αλέξια,παλιά καραβάνα του μαγαζιού.Εργάζοταν παλιότερα εκεί.Ελαφρώς γεματούλα,με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα.Απλό πρόγραμμα.Ενώ παλιότερα έκανε και εξτρά.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό κοπέλα ελαφρώς γεματούλα,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους με απλό πρόγραμμα.Τίποτα σπουδαίο εμφανισιακά.
Στο Μ.Α 28 ήταν η Φλώρα,ελαφρώς γεματούλα και αυτή,με καστανόμαυρα μαλλιά ως τους ώμους,μελαμψό δέρμα.Απλό πρόγραμμα και αυτή ενώ παλιότερα ανακοίνωνε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο ήταν η Νικόλ απο το Ιάσωνος 46 όροφος.Πρόκειται για κοπέλα υπέρβαρη,μελαμψή σχετικά,με μαύρα μαλλια ως τους ώμους, που εργαζόταν σε ντουέτο με την Αλίνα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο ήταν η ώριμη,ημεδαπή,αθίγγανη Χριστίνα,λεπτή,ψηλή,με μελαμψό δέρμα,και καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Πρόσωπο άσχημο και πολύ σπασμένο.Κώλος και γυμνό  τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα.Έχει εργαστεί και Αχιλλέως 40 σαν κοπελα.Επίσης έχει εργαστεί και ως υπηρεσία στα παραπάνω μαγαζιά.
Στο Ιάσωνος 37 μία κοπέλα με όνομα Παολίνα η Παυλίνα αν δεν κάνω λάθος.Κοντή,ελαφρώς γεματούλα,με καστανόξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Απλό.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο ήταν η Ναταλία,αδύνατο αθίγγανο πιπίνι,με μελαμψό δέρμα,μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,κοντούλα.Ανακοίνωσε στο σαλόνι μόνο 69 σαν εξτρά.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο,κοπέλα εμφανίσιμη,κανονικών κιλών,με λευκό δέρμα,μακριά κατσαρά καστανά μαλλιά και βυζάρες.Απλό πρόγραμμα.Πρόκειται για πιπίνι καινούριο που είχα δει και την προηγούμενη φορά να εργάζεται σε ντουέτο με άλλη επίσης καινούρια κοπέλα.Ψυχρό και σφιγμένο σαλονάρισμα.Περαιτέρω πληροφορίες για την κοπέλα θα ληφθούν υπόψη.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο μπήκα αλλά θυμάμαι μόνο την υπηρεσία και όχι την κοπέλα.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο επίσης καινούρια κοπέλα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια αρκετά σε βυζιά και περιφέρεια,με μαλλί καστανό πάνω απο τους ώμους.Λευκό δέρμα.Την είχα δει και την προηγούμενη φορά.Αυτήν την φορά ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα ενώ την πρώτη είχε ανακοινωθεί και ελεύθερο στοματικό.
Στο Κολωνού 23 ανοιχτός ήταν μόνο ο ημιόροφος ή υπερυψωμένο ισόγειο δεν ξέρω τι διάολο είναι όπου και επέστρεψε ξανά η Αντελίνα.Κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά και λευκό δέρμα,λεπτή με πίρσινγκ στο χείλος.Παλιά καραβάνα με προυπηρεσία και σε Περδίκας 3 αλλά και στα Ιάσωνος 1.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κεραμικού 15 στο ισόγειο ήταν η καινούρια κοπέλα με όνομα Σιμόνα,κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες,καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Λίγο νωχελική στο σαλονάρισμα αλλά και στο δωμάτιο σύμφωνα με πληροφορίες.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κεραμικού 15 στον όροφο ήταν η Κλαούντια,λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω και μικρά δόντια.Έχει εργαστεί σε Δεληγιώργη 39, Κολωνού 27 και σε άλλα σπιτάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κεραμικού 13 υπόγειο ήταν κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με μακριά καστανόξανθα μαλλιά, προμιλφ σε απλό πρόγραμμα.
Στο Κεραμικού 13 ισόγειο ήταν η Χριστίνα και στον όροφο η Αννίτα.Δεν χρειάζονται περιγραφή νομίζω έχουν μπαστακωθεί χρόνια στα μαγαζιά αυτά και δεν το κουνάνε ρούπι.
Κλειστά παραμένουν τα Δεληγιώργη 39 και Ακομινάτου 2.
Στο Καλλέργη 33 ήταν η Βαλέρια αδέλφή της Ιωάννας.Έχουν εργαστεί και οι δύο Κολωνού 27 ισόγειο.Είναι κοπέλα κανονικών κιλών,με μικρά στήθη,μακριά καστανόμαυρα μαλλιά.Σε απλό πρόγραμμα.
Αλλαγή ρότας.
Στο Διδυμου 27 ήταν η Αναστασία υπέρβαρη μιλφ Ρωσόφωνη,με μακριά καστανά μαλλιά.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Διδύμου 22 ήταν η Ελένη καινούρια κοπέλα απο Ρουμανία, κοντή,με μελαμψό δέρμα,ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,λεπτή.Γυμνό τσιμπούκι.Η κοπέλα αυτή εργάστηκε στο μαγαζί λίγο πριν την περίοδο των εορτών και ξαναεπέστρεψε.
Στο Διδύμου 20 ήταν η Φλώρα το χόμπιτ εκνευρισμένη απο την αναδουλεία.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Διδύμου 18 το υπόγειο ήταν η Μαρία,μιλφ,με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,με πυκνά μακριά καστανόμαυρα μαλλιά που μάλλον είναι περούκα,λευκό δέρμα.Γυμνό τσιμπούκι με΄χύσιμο στο σώμα νομίζω και κώλος.Η κοπέλα αυτή έχει εργαστεί και στο Αλκιβιάδου 16Α προσφάτως και έχει έρθει απο Πάτρα και Καλαμάτα.
Παρουσιάζεται ως ημεδαπή και μιλάει πολύ καλά Ελληνικά.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο σε ντουέτο η Αννίτα γνωστή θαμώνας του μαγαζιού και η μιλφ Ναταλία με τελευταία μαγαζιά αναφορας τα Κων/πόλεως 166 ισόγειο, το Περγάμου 27 και τον όροφο.Γυμνό τσιμπούκι.Η Ναταλία κάνει και τελειωτικό.
Στο Διδύμου 8 στον όροφο η Ρωσόφωνη Νατάσα προμιλφ με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,καστανά μαλλιά ως τους ώμους,στρογγυλό πρόσωπο,λευκό δέρμα.Ανακοινώθηκε γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό αυτήν την φορά.Μπράβο πρόοδος!
Στο Φυλής 40 ήταν σε ντουέτο η Μόνικα και η Εύα.Οι γνωστές κοπέλες του μαγαζιού.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος στο δεκάρικο.Η Εύα επέστρεψε στην βάση της.
Στο 'Ελλης 3 ήταν η γκράνυ Ελένη.Λεπτή,με ξανθά μαλλιά.Πρόγραμμα φουλ τα πάντα όλα.
Στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν σε ντουέτο η Ρωσόφωνη Σοφία απο Φώκαιας 25 όροφος,Διδύμου 18 και Έλλης 3.Μαζί της η ώιμη Κατερίνα,γεματούλα με ξανθά μαλλιά,βυζάρες και μπάσα φωνή.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και οι 2.
Τέλος στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν σε ντουέτο η Νίκα με φουλ πρόγραμμα και η Ελένη με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό. Κατάθεση στην Ελένη το στανταράκι μου με πάντα καλές εντυπώσεις.
Καλό Σαββατόβραδό!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Πριν απο λιγο στη δευτερη βαρδια
Αλκιβιαδου 16β παρεμεινε μονη κ στην απογευματινη βαρδια η ρωσιδα Νικα με φουλ προγραμμα
Αλκιβιαδου 16γ .εδω μετακομισε απο διπλα η ρωσιδα σκινυ Ελενη να κανει μια ακομα βαρδια με ελευθερο στοματικο τελειωτικο. Μαζι της η μιλφ Ντενισα με φουλ προγραμμα

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Ρε  ο  Φανούρης ο  Τζούρας που πήγε, που χάθηκε?  Νάναι καλά το παιδί καί τά άλλα τσιμέντο  να γίνουν.
Ο Φανουρης συνδεεται μονο οταν ειναι να γραψει ενημερωση.
Δηλαδη 1 φορα τη βδομαδα η ανα 2 βδομαδες (πολύ σπάνια ανά δύο βδομάδες).
Προς το παρον, δεν συντρεχει λογος ανησυχιας.  :grin:
:thumbsup:

10:47-13:59

Ιωαννίνων 3 αριστερά: Η Κορίνα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό κορμί. Απλό στα 20.
Ελευσινίων 22: Η Βανέσσα, με ΦΟΥΛ («ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και κωλαράκι άμα γουστάρετε») κι ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ στα 15 (Το δεκαπεντάρι το λέει όταν πας να φύγεις. Πριν, αφήνει να εννοηθεί το εικοσάρικο).
Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η Λαρίσα, με ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μεγάλο στήθος, αψηλό γεροδεμένο κορμί. Η Σουζάνα, με μαλλί μέχρι τους ώμους, μεγάλο στήθος, λίγο πιο κοντή. «Τα ΠΑΝΤΑ εκτός από κώλο».
Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η γνωστή ρουμάνα Ντάρια (αν άκουσα καλά την παρουσίασε ως Ντάλια), απ΄το Κολωνού 30Α, σε απλό πρόγραμμα στα 20 ευρώ εδώ...
Παιανιέων 24: Η μιλφ Σοφία, που "έπαιζε" και Δροσοπούλου 98, με ξανθωπό κοντό μαλλί, μεγάλο στήθος, καλοθρεμμένη. Ανακοινώθηκε απλό.
Βιργινίας Μπενάκη 31: Κλασικά η γκιλφ Βίκυ. Σε απλό.
Μαραθώνος 59Α: Η αψηλή Γιάννα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, όμορφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Μαραθώνος 59 (νέο): Η Μαρσέλα, σε απλό.
Αχιλλέως 48 ημιυπόγειο: Η Μόνικα, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Μυλλέρου 33: Η post-op τρανσέξουαλ, Ράνια, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί μ' ένα ταττού αριστερά στην πλάτη, μάλλον πλακέ κώλος.
Κολοκυνθούς 63 ευθεία (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
Κολοκυνθούς 63 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η pre-op ενεργοπαθητική τρανσέξουαλ http://www.facebook.com/ematr.trema.3]'Εμμα[/url[/MEDIA]]. Στα 10 ευρώ.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Η μελαχρινή κοντοφάδρουλη βυζαρού Νικόλ, από τα 46άρια, τον όροφο 22 τής Μεγάλου Αλεξάνδρου, το 25 τής Μεγάλου Αλεξάνδρου. Σε απλό.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Η αψηλή άσχημη βυζαρού μιλφ Χριστίνα, απ' το Μεγάλου Αλεξάνδρου 17. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ και ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Η μελαχρινή κοντοφάρδουλη Φλώρα. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά: Η μελαχρινή καυλιάρα Σάντρα, από το ισόγειο της Ιάσονος 44, τον διπλανό όροφο 46, το παραπάνω 36. Απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά: Κλειστό.
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η ρουμάνα Κλαούντια. ΠΡΩΚΤΙΚΟ και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Η μελαχρινή βυζαρού Αλίνα, από Διδύμου 18 ημιυπόγειο.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αλεξία. Σε απλό.
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σάρρα, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, όμορφο πρόσωπο με μπλαζέ ύφος, μεσαίο στήθος, κοντούλα και γεματούλα. Απλό.
Ιάσονος 43: Η Μαρίνα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, έκφυλο πρόσωπο μ' ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος με προπετείς θηλές, ωραίο κορμί, κοντούλα και καλλίπυγη. Σε απλό.
Απ' το σημείο αυτό συνέχισα με τον Farkeli.
Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η "ιταλίδα" Σύλβια, απ' το ισόγειο της Ιάσονος 1 και το υπερυψωμένο ισόγειο (ασανσέρ) της Ιάσονος 20. Σε απλό.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Κλασικά η μιλφ Ροζαλίντα. ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Ιάσονος 36: Δύο χοντρές: Η μελαχρινή Μαρία, από Κολωνού 48 και 53. Η ξανθιά Αλεξάνδρα, από το αριστερό "σκαλί" της Ιάσονος 46, το ημιυπόγειο της Κολωνού 23 και Λιοσίων 79 δεξιά, στο ισόγειο, εάν θυμάμαι καλά...
Ιάσονος 33: Η αδύνατη, έκφυλη, μικρόστηθη βουλγάρα 'Αντζελα, απ' το Ιάσονος 20Γ. Σε απλό. Εδώ έγινε η εξής στιχομυθία μεταξύ του Farkeli και της υπηρεσίας. Farkeli, για την κοπέλα, καθώς αποχωρούσαμε: «Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση...». Υπηρεσία: «'Οχι καλέ, δεν είναι έγκυος η κοπέλα!».
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Τατιάνα. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Η μελαχρινή φιλήδονη Ελπιδάρα, από Κολοκυνθούς 63 αριστερά, σε απλό στα 10 και ΚΩΛΟ στα 15. Η 'Αντζελα, από τον όροφο της Κολοκυνθούς 38, σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η τετράπαχη βυζαρού Τζώρτζια, από το ημιυπόγειο της Κολωνού 27, σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Η ξανθιά, μέτρια εμφανισιακά, κοντούλα Αλίνα. Σε απλό.
Ιάσονος και Λεωνίδου: Η μελαχρινή, μικρόστηθη, αδύνατη, χαμηλού αναστήματος Ναταλία, απ' τον όροφο της Ιάσονος 37.
Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξανθιά Λίλυ. Βλέπε αυτές που πληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Η Αννούλα, με μαύρο σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά ή όπως το περιέγραψε ο Farkeli: «με ανοιχτά σπασίματα στα μαλλιά, όχι στο χρώμα, αλλά στο εύρος των μπουκλών», καλό προσωπάκι, μικρό στήθος, φαρδουλή λεκάνη. Σε απλό.
Ιάσονος 19 ισόγειο: Η Αννούλα. Σε απλό.
Ιάσονος 19 όροφος: Κλειστός.
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Ο τσάτσος μάς παρουσίασε μια νεαρή μελαχρινή χωρίς πολλά δόντια, με μαύρο μακρύ μαλλί μέχρι την πλάτη, «γαργαλιάρικο», όπως παρατήρησε ο Farkeli, μιας και «σου πέφτει στ΄αρχίδια και σε γαργαλάει», ωραίο σώμα κι «ωραία πύελο». Στην ερώτησή μου πώς τη λένε, ο υπηρέτης, απάντησε ξερά: «Είναι απ' τη Ρουμανία!». Πάντως την έχω ξαναδεί... Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Η 24άχρονη ρουμάνα Ντάνα, με καστανό μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, μεσαίο καλοσχηματισμένο στήθος, σφιχτό σώμα με αρκετά τατουάζ, στρογγυλό κώλο, ωραία πόδια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Πληρώθηκε...

Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η Κορίνα του Picker, με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους. Σε απλό.
Ιάσονος 10 ισόγειο: Η κοντοφάρδουλη βυζαρού Γκαμπριέλα. «Σπαλογκόμενα», σύμφωνα με τον Farkeli. Σε απλό.
Ιάσονος 10 όροφος: Η ρωσίδα 'Αννα, με ίσιο ξανθό μαλλί κοντό, που της κάλυπτε τ' αυτιά, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος, φαδρύ κώλο. Σε απλό.
Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Αννούλα/τουρκάλα 'Εσρα, από τον όροφο της Κολωνού 30. Σε απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Κλειστός.
Ιάσονος 1 μεσαίο (αριστερός όροφος): Κλειστός.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η καλοταϊσμένη μελαχρινή Βερόνικα. Η ρωσίδα Μαρίνα, απ' τον απέναντι όροφο, με πεταχτά αυτία, μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, ανύπαρκτο στήθος και σκέλεθρο κορμί. Σε ΦΟΥΛ (ελεύθερο στοματικό και κώλος).
Ιάσονος 2 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος): Η Βίκυ, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την οσφύ, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, αψηλό καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό.
Από 'δω συνέχισα μόνος.
Λουκά Νίκα 1: Κλασικά η post-op μελαχρινή, χοντροκόκαλη τρανσέξουαλ Μπέτυ. Στα 20 ευρώ.
Κολωνού 11 αριστερά (όροφος): Η «Αντουανέτα», με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, όμορφο πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μεσαίο καλογραμμένο στήθος, ωραίο αψηλό καμπυλόγραμμο σώμα. Σε απλό.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Κορίνα, με σγουρό καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, χαμηλό ανάστημα, κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Κλασικά η μελαχρινή τσουπωτή Μαίρη. Απλό στα 15 ευρώ.
Κολωνού 15 δεξιά: Η Σάρρα, με ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, τσουπωτή. Σε απλό.
Κολωνού 15 αριστερά: Κλειστό.
Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η μακρυμαλλούσα ξανθιά Αντελίνα, από τον αριστερό όροφο της Ιάσονος 1, με φιλήδονο πρόσωπο και μεσαία μυτερά βυζιά. Σε απλό.
Κολωνού 23 δεξιά (ημιυπόγειο): Κλειστό.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Η νεαρή ρουμάνα Λαρίσα. Βλέπε αυτές που πληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.
Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η Μαρία, με σκούρο φουντωτό μαλλί, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ρουμάνα Λάουρα.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η όμορφη Ελένη, από Λεωνίδου 28 υπερυψωμένο ισόγειο, Διδύμου 7, με τ' αστεράκια στη μέση. Η χοντρή, μεγάστηθη Χριστίνα. Σε απλό.
Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο): Δύο κοπέλες: Κλασικά η μελαχρινή 'Αννα κι η ξανθιά μικρόστηθη Μέγκυ. Απλό στα 15 ευρώ.
Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Η Ναταλία, απ' το Ιάσονος 2Α και τον αριστερό όροφο του Ιάσονος 1Β, με μαύρο μαλλί στο ύψος του σαγονιού, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κοντόχοντρη. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Είδα μια νεαρή μακρυμαλλούσα μελαχρινή τσουπωτή. Σε απλό.
Κολωνού 48: Κλασικά η μιλφ 'Αντζελα.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Η Χρύσα το «γιουβαρελάκι». Σε απλό.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Η Ιωάννα, με ίσιο μαύρο μαλλί καρέ κοντό, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίκορμη. Σε απλό.
Κολωνού 53: Η γυναικάρα Χριστίνα. Σε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Η θηριώδης ρωσίδα Νικόλ. Σε απλό και «τούρμπο τσιμπουκάκι».
Πληρώθηκε...

Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η Μαρία, από Κολοκυνθούς 38, Αχιλλέως 40, όροφο της Κολωνού 47, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, άσχημο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε εσωφόρι). Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά (υπόγειο): Κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Κλειστός.
Καλλέργη 33: Η Βαλέρια, η αδελφή της Ιωάννας. Σε απλό.
Λεωνίδου 6: Η ξανθιά Ιονέλα, με την κοιλίτσα της. Σε απλό.
Δεληγιώργη 30: Πίσω απ' την πόρτα μού απάντησε η ξανθιά γκιλφ Λόλα. Απλό στα 20 και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ με παραπάνω χρήματα.
Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Η καστανή αψηλή Αννίτα. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Η ξανθωπή αψηλή Χριστίνα. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Η Αννούλα, με καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Η Κλαούντια, από Δεληγιώργη 39, Κολωνού 27Α. Σε απλό.
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Η Σιμόνα. Βλέπε αυτές που πληρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Ωραια  :thumbsup:
Αν και δεν υπηρχε περιπτωση ουτε 1 στο εκατομυριο να ειχες κολλησει τιποτα, μια προληπτικη εξεταση δεν κανει κακο.
Σίγουρα. 'Αλλωστε σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ...

[url=http://[URL unfurl="true"]www.keelpno.gr/Portals/0/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/HIV/HIV%20Testing%202013/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82%20%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82%20%CE%B3%CE%B9%CE%B1%20HIV%20testing_%CE%9A%CE%95%CE%95%CE%9B%CE%A0%CE%9D%CE%9F_1-2013.pdf]Πηγή[/url]

Καλώς ήλθες πάλι στην ενεργό δράση
Καλώς σε βρήκα free!  ;)

[...]
Κατα τα λοιπα,επειδη προτιμω παντα να δινω τα ευσημα στους σταθερους ενημερωτες,να πω τα μπραβο μου στον dude που τρεχει ακουραστα το θρεντ σε καθημερινη βαση,στους προφεσσορα,φανουρη αλλα και στον smirni μεσω των κριτικων του
Σ' ευχαριστώ απ' τη μεριά μου  :)

Επίσης τις προηγούμενες ημέρες πληρώθηκαν...

Η Λίλυ, απ' το Λεωνίδου 28 ισόγειο, ενώ δούλεψε και στο υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 30, με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, γλυκό πρόσωπο μ' ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος μ' ένα ταττού αριστερά, σώμα με πιασιματάκια και κοιλίτσα, αφράτη κωλάρα, γεματούτσικα μπουτάκια. Σε απλό.

DSC06869.jpg

DSC06863.jpg

DSC06866.jpg

Η σιβηριανή Χριστίνα, απ' το Κολωνού 48, με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, ενδιαφέρον πρόσωπο με καλοσχηματισμένο στόμα, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο αψηλό κορμί. Σε απλό.

DSC06880.jpg

DSC06873.jpg

DSC06884.jpg

Η Σιμόνα, από Κεραμεικού 15 ισόγειο, μια εικοσάχρονη Ρουμάνα, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλογραμμένο πρόσωπο, μεσαίο φυσικό στήθος, ομορφοσχηματισμένο σώμα. Σε απλό.

DSC06885.jpg

DSC06893.jpg

DSC06888.jpg

Η Λαρίσα, από Κολωνού 27 όροφο, νεαρή κι αυτή, με ίσιο σκουροκάστανο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί μ' ένα τατουαζάκι στην αριστερή ωμοπλάτη, λίγη περιφέρεια. Σε απλό.

DSC06910.jpg

DSC06906.jpg

DSC06909.jpg

Η Τζούλια, από Λιοσίων 79Α (όροφος), Μολδαβή μιλφ αυτή, με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεματούτσικο κορμί. Σε ΦΟΥΛ και ΑΡΧΙΔΟΓΛΕΙΨΙΜΟ.

DSC06914.jpg

DSC06916.jpg

DSC06922.jpg

DSC06926.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:thumbsup:

Ιάσονος 33: Η αδύνατη, έκφυλη, μικρόστηθη βουλγάρα 'Αντζελα, απ' το Ιάσονος 20Γ. Σε απλό. Εδώ έγινε η εξής στιχομυθία μεταξύ του Farkeli και της υπηρεσίας. Farkeli, για την κοπέλα, καθώς αποχωρούσαμε: «Είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση...». Υπηρεσία: «'Οχι καλέ, δεν είναι έγκυος η κοπέλα!».

Αυτά μου έχουν λείψει στις τσάρκες,με Farkeli... :grin:
Ωραία ενημέρωση,@Φανούρης Τζούρας...

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 21

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μυστη εκτος απ αυτη, ειδα κα αλλο ενα πολυ ωραιο στυλιρι την Αντζελινα στο Φωκαιας 17 οροφο. Κ αυτο πρεπει να το τσεκαρεις.
Οσο για την τσατσα η αληθεια ειναι οτι ειναι ολο χαμογελο ναζι και καυλαντα. Την επομενη φορα θα της κανω ακομα πιο ρομαντικο πεσιμο να δουμε τι θα γινει  :grin:

Την Ευα παντως που της την επεφτα συνεχεια, μια μερα επεσε ενα ρομαντικο συντομης διαρκειας γλωσσοφιλο στο σαλονι. Μαρτυρας μου ο ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑΣ  :rockon:
Τα χε πιει λιγο βεβαια.
Θα το θυμαμαι μια ζωη  :cum:

...χεχεχε, εγώ που μου έχει 'χαιδέψει' το γυμνό 'κεντρί' μου,
  που μου έχει σηκώσει τη μπλούζα της και μου έχει μοστράρει τα θεόστητα βυζάκια της,
  που μια φορά μόνο γονάτισα μπροστά της και της έδωσα φιλάκι πιο χαμηλά πιο χαμηλά,
  τί θα έπρεπε να κάνω μύστη μου; ...χεχεχε
  Τότε ήταν που 'έπαιρνα' την γερμανο-ρωσίδα Σάντυ το μοντελέ στυλιάρι που δούλευε μαζί της,
  και δείτε 'ανωμαλία' 'απατούσα' το στυλιάρι με την τσα2...χεχεχε

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καθε μερα ανεβαινεις ολο και πιο πολυ στην εκτιμηση μου τυπε!  :rockon: :rockon: :rockon: :grin:

Διάβασε και το άλλο θέμα 'παράνομα εξτραδάκια' που ο Μήτσος σου έλυσε την απορία που είχες
για την σέρβα τύπε μου...χεχεχε

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα σας,
Η ενημέρωση συνεχίζεται και για την απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο μιας και είχαν μείνει συσσωρευμένα αποθέματα.Άλλωστε μία φορά δεν είναι αρκετή.
Αυτήν την φορά τα Μ.Α 22 ήταν ανοιχτά.Στο ισόγειο εργαζόταν η μίλφ Μαρία που είχε εργαστεί και προσφάτως στο μαγαζί λίγο πριν τις γιορτές.Πρόκειται για Ρωσόφωνη κοπέλα με μακριά ξανθά μαλλιά,ψηλή,με λευκό δέρμα,στίγματα στο πρόσωπο,βυζάρες μαλακές.Σίγουρα κάποιοι απο εσάς την έχετε πετύχει να εργάζετε και σαν Ντιάνα στο στουντέλο της Ιωαννίνων 3 αλλά και στο Κων/πόλεως 166 ισόγειο.Πρόγραμμα γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι στο δεκάρικο.Υπάρχει ήδη κριτική μου για αυτήν την κοπέλα τόσο στο μαγαζί αυτό όσο και στο στουντέλο που εργαζόταν.
Στον όροφο καινούρια κοπέλα με όνομα Ναταλία.Πρόκειται για κοπέλα ελαφρώς γεματούλα με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Απλό με 69.Αδιάφορη.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήταν κλασσικά η Σόνια απο Αλβανία.Κοπέλα κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Εμφανίζεται πάντα ξώβυζι.Απλό.
Στο Ιάσωνος 44 στο αριστερό συνέχισε η Αλέξια απο το Ιάσωνος 46 μεσαίο.Γεματούλα με μακριά μαύρα μαλλιά και λευκό δέρμα.Απλό.
Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο συνέχισε η μιλφ Αλίνα απο το πρωί με απλό πρόγραμμα.Και επιτέλους πέτυχα και την Μαρία απο Ρουμανία την καινούρια κοπέλα απο το Ιάσωνος 44 αριστερό.Λεπτή,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,μικρά στήθη με ρώγα πινέζα.Κώλος και ελεύθερο στοματικό.Η πρώτη συνεύρεση για αυτήν την βάρδια έγινε σε αυτήν την κοπέλα.Παραμένει καλή αλλά δυστυχώς ήταν πολύ ταλαιπωρημένη και πονούσε για αυτό μου είπε να την πάρω πιο αργά.Δεν την βλέπω να την παλεύει για πολύ όπως και η Έμα.Κατά τα άλλα έκανε ότι μπορούσε για να με ευχαριστήσει η κοπέλα.
Στο Ιάσωνος 46 στο μεσαίο ήταν η Σάρα.Κοπέλα με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους ελαφρώς γεμάτη.Είχε εργαστεί για λίγο στην αρχή και Φυλής 86.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό η Βέρα ή Αλίνα σταθερά τον τελευταίο καιρό.Παλιά καραβάνα.Επέστρεψε δυστυχώς δρυμήτερη αντί να έρθει κάποια καινούρια.Σώμα κανονικών κιλών προς το γεμάτο,καστανά μαλλιά πιασμένα πάντα πίσω,μάτια σαν κλαμμένα.Έχει εργαστει για χρόνια στο Λεωνίδου 6 αλλά και στο Κεραμικού 13 μαζί με την Αννίτα λίγο πριν αναλάβει η Χριστίνα.Απλό.
Στο Μ.Α 25 στο αριστερό η Πάολα.Κοπέλα με μελαμψό δέρμα,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,βυζάρες και μακριά καστανομελί μαλλιά.Απλό.Όμορφο πρόσωπο και χαμόγελο.Στο δεξιό 2 κοπέλες η πρώτη ήταν η Άντζελα,κοπέλα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,λευκό δέρμα,και καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω σε απλό.Σχετικά συμπαθητική.Μαζί της μία κοπέλα υπέρβαρη,με μακριά καστανά μαλλιά,αδιάφορη σε γυμνό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο η Ναταλία απο το Ιάσωνος 27 πρωί.Αθίγγανο πιπινάκι,μελαμψό δέρμα,λεπτή,με μαύρα μακριά μαλλιά.69.
Στο Ιάσωνος 37 στον όροφο ήταν η Ροζαλίντα απο Αλβανία.Μιλφ,κανονικών κιλών με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Κώλος στο δεκάρικο.Εργαζόταν παλιότερα σταθερά στο Μ.Α 22 ισόγειο.
Στο Ιάσωνος 31 στο υπόγειο η Μπόνα απο Αλβανία.Μιλφ,κοντή,κανονικών κιλών με κοντά κόκκινα μαλλιά.Κώλος στο δεκάρικο.Η Μπόνα έχει εργαστεί και Ιάσωνος 46 όροφος καθώς και Ιάσωνος 2 και Ιάσωνος 1.
Στο Ιάσωνος 31 χόστελ ήταν η ώριμη Νάντια,κοντή,σώμα σχετικό γεμάτο μονοκόμματο,πιασιματάκια,λευκό δέρμα,ξανθά μακριά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Ιάσωνος 30 στο υπόγειο ήταν η μαυρούλα που εργάζεται εκεί.Νομίζω Τζένη την λένε. Μιλφ,με σώμα με πιασιματάκια και αφανέ μαύρα μαλλιά.Μαζί της η Αλίνα,κοπέλα με ξανθά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και βυζάρες σε απλό.
Στο Ιάσωνος 30 όροφος 2 καινούρια πιπινάκια σε απλό πρόγραμμα.Η πρώτη ήταν η Νίκη,λεπτή,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά,νοστιμούλα με λαχανί εσώρουχα.Και η δεύτερη ήταν η Κάρμαν,λεπτή και αυτή,λίγο πιο κοντή απο την Νίκη,με μελαμψό δέρμα και καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Μου έκανε κλικ περισσότερο η Κάρμεν.Μπαίνουν και σε παρτούζα.
Στο Ιάσωνος 27 στο υπόγειο προμίλφ,με ξανθά μαλλιά πιασμένα πίσω,βυζάρες,κανονικών κιλών με πιασιματάκια σε απλό.
Στο Λεωνίδου 28 στο ισόγειο ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν κοντούλα, με μελαμψό δέρμα και ελαφρώς γεματούλα με μακριά κατσαρά ξανθά μαλλιά.Η δεύτερη ήταν το πιπινάκι που είχα δει στο Ιάσωνος 19 ισόγειο προσφάτως.Αθίγγανη,λεπτή,με ξανθά μαλλιά πλέον βαμμένα τα οποία είχε ακανόνιστα σαν τσαλαπετεινός,χαρακτηριστικό τατού τα αστεράκια στο λαιμό της,και πίρσινγκ στην μύτη.Το όνομα αυτής Μαρία.Απλό πρόγραμμα και οι 2.Ο όροφος κλειστός.
Στο Ιάσωνος 19 στο ισόγειο ήταν η Άννα απο το Κολωνού 30 ισόγειο προσφάτως, το Φυλής 61 υπόγειο, το Φυλής 65 ισόγειο,λίγο στο Αλκιβιάδου 16Β και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 όταν ήταν καινούρια.Λεπτή,με ωραίο σώμα,μαλλιά ως τους ώμους τα οποία και είχε βάψει καστανόξανθά και χαρακτηριστική μύτη.Σε κανονικό πρόγραμμα πλέον και όχι με ελεύθερο στοματικό και κωλαράκι.
Στο Ιάσωνος 19 στον όροφο η Τζένη γνωστή και σαν Τζανίν απο το Φυλής 67.Κοπέλα με μακριά ξανθά μαλλιά,λευκό δέρμα,μεγάλο τατού στην μέση.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας ένα σχετικά καινούριο πιπίνι απο τον όροφο.Η Αλίνα,κανονικών κιλών,με μακριά καστανά μαλλιά.Μου κάνει κλικ αλλά το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο υπηρέτης ήταν απλό χωρίς να αναφέρει καν 69.
Στο Ιάσωνος 20 στον όροφο ήταν η Χριστίνα απο το Φώκαιας 25 όροφος.Κοπέλα με μακριά καστανά μαλλιά,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Νόστιμη κοπέλα σύμφωνα με τα προσωπικά μου γούστα αλλά πολύ μέτρια στο δωμάτιο όταν την είχα δοκιμάσει.Ελεύθερο στοματικό στο δεκάρικο.
Στο Ιάσωνος 20 στο ισόγειο δεξιά ήταν κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μεγάλα τατού και στα 2 μπράτσα.Κοπέλα καινούρια που είχα πετύχει και Ιάσωνος 37 ισόγειο.Βέρα η Βερόνικα πρέπει να την λένε.Μέτριας εμφανίσεως με γυμνό τσιμπούκι στο δεκάρικο.
Στο Κολωνού 23 στον ημιόροφο ήταν η Λουμινίτσα απο Ιάσωνος 44 και Κωλ/νθους 63.Κοπέλα κανονικών κιλών με πιασιματάκια,μακριά καστανά μαλλιά.Τον τελευταίο καιρό,εμφανίζεται στον οίκο φορώντας πάντα ένα μαύρο εφαρμοστό πουλόβερ που τονίζει τα στήθη.Μάλλον κρύβει ατέλειες.Απλό πρόγραμμα πλέον.Μόνο Έλληνες.
Στο Κολωνού 23 στο υπόγειο μία κοπέλα στο στυλ της Ελένης αλλά αυτή ήταν προμίλφ.Ψηλή,με μακριά μαύρα μαλλιά κάπως σπασμένο πρόσωπο.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο ισόγειο συνέχιζε η ίδια νόστιμη κοπέλα απο το πρωί.Λεπτή,με λευκό δέρμα,μακριά κασταρά καστανόμαυρα μαλλιά, ωραία στήθη ακάλυπτα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στο υπόγειο συνέχιζε η ίδια κοπέλα απο το πρωί.Και ναι τελικά θυμήθηκα ποια είχα δει.Ήταν η Μαριά-Ιζαμπέλα απο Αλβανία.Κοντή,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Με θυμήθηκε και αυτή και μου είπε ότι πέρασα 2 φορές.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 27 στον όροφο συνέχιζε η ίδια κοπέλα απο το πρωί.Κοπέλα με μαύρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,σώμα με πιασιματάκια ιδίως στο στήθος και κάτω στην περιφέρεια.Ρουμάνα καινούρια και αυτή.Απλό πρόγραμμα.Πριν μία εβδομάδα ανακοίνωνε και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 32 στο ισόγειο ήταν η Αννίτα απο το Διδύμου 8 ισόγειο.Ρωσόφωνη κοπέλα,παλιά καραβάνα,με ξανθά μαλλιά και σώμα με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα στο δεκάρικο σε αυτό το σπιτάκι.Στο εικοσάρικο στο άλλο σπιτάκι κάνει και γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κολωνού 32 στο υπόγειο ήταν κοπέλα αδιάφορη μπάζο.Στο στυλ της Ναταλίας απο το Ιάσωνος 1 αλλά πιο άσχημη ακόμα.Κώλος στο δεκάρικο.Κοντή,με κοντά καστανά μαλλιά,σώμα ελαφρώς γεμάτο ατσούμπαλο.Απορώ πως εργάζεται σαν πόρνη.
Το Κολωνού 30 ισόγειο ήταν κλειστό.
Στο Κολωνού 11 στο ισόγειο ήταν καινούρια κοπέλα,γεματούλα,με καστανόξανθά μαλλιά ως τους ώμους.Ατσούμπαλο βάδισμα και απλανές βλέμμα.Απλό πρόγραμμα.Προσφάτως την είχα πετύχει και στον όροφο.
Στο Κολωνού 11 όροφος πρέπει επειγόντως να αλλάξουν καναπέδες.Οι καναπέδες που έχουν λευκού χρώματος είναι πολύ χαμηλοί και άβολοι. Όσοι έχουν πρόβλημα με την μέση τους μπορεί να μείνουν με καμία δισκοπάθεια.Κοπέλα ήταν η Ελένη,με κοντά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών.Σε απλό πρόγραμμα.Δεν μου έκανε κλικ.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό,κοπέλα καινούρια σχετικά αλλά έχει εργαστει και πολύ παλιότερα. Προσπαθώ να θυμηθώ απο που την ξέρω πριν την επάνοδο.Είναι ψηλή,κανονικών κιλών με σώμα με πιασιματάκια,καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,πρόσωπο στρογγυλο αρκετά οικείο.Με κάποιο ρίσκο θα τολμήσω να πω ότι μπορεί να είναι και η Σαμπρίνα απο το Φυλής 59 και τα μπουρδέλα της Μαραθώνος αλλά με κάπως αλλαγμένο λουκ λόγω των χρόνων που έχουν περάσει.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 15 στο δεξιό 2 κοπέλες καινούριες σχετικά.Η πρώτη ήταν η Μόνικα που εργάζεται και στο δίπλα καθώς και στα εντεκάρια.Κοντή,με καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους,σώμα κανονικών κιλών.Απλό πρόγραμμα.Νοστιμούλα.Μαζί της η Σάρα,κοπέλα γεματούλα με ξανθό μαλλί καρέ.Αδιάφορη.Απλό.
Στο Ιάσωνος 10 στο ισόγειο ήταν η Ανδριάννα,λεπτή με γυαλιά οράσεως και καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Αγαπημένη πολλών.Σε απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 10 στον όροφο η Χριστίνα το σκυλί του πολέμου.Κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια και μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 2 στο ισόγειο ήταν η Ναταλύ.Κοντή,με κοντά μαλλιά,αδιάφορη.
Στο Ιάσωνος 2 στον όροφο καινούριο πιπίνι,λεπτό με κοντά μαύρα μαλλιά νοστιμούλα. Έχει εργαστεί και παλιότερα στα Φώκαιας 17 για λίγο και έπειτα Ιάσωνος 46 μεσαίο και Ιάσωνος 2 για λίγο μέχρι που εξαφανίστηκε.Επανήλθε δριμύτερη και αυτή.Απλό.
Στο Ιάσωνος 1 στο μεσαίο οίκο στο αριστερό μαγαζί ήταν η Σάρα κανονικών κιλών με ξανθό μαλλί ως τους ώμους,Απλό πρόγραμμα ανακοινώνει πλέον.Στο δεξιό μαγαζί η γκράνυ Σουζάνα,κοντή,με κοντά ξανθά μαλλιά και σώμα σχετικά λεπτό αλλά με ολόσωμο για να κρύβει την χαλάρωση.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο σώμα και κώλος.
Στο Ιάσωνος 1 στο δεξιό οίκο ήταν η Μίνα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους νοστιμούλα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 στο αριστερό ισόγειο 2 κοπέλες.Η μία ήταν κοντή,ελαφρώς γεματούλα με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά.Και η άλλη ήταν η μιλφ Μαρίνα,λεπτή,με μαύρα μαλλιά ως τους ώμους με γυμνό τσιμπούκι το οποίο και έχει προσθέσει ενώ έχει αφαιρέσει τον κώλο.Πολύ καλό γλύψιμο αρχιδιών.Δεύτερη κατάθεση στην Μαρίνα για να θυμηθούμε τα παλιά.
Σε όσα μαγαζιά δεν μπήκα και όσες κοπέλες δεν είδα ας με συγχωρήσουν,Την άλλη φορά να είμαστε καλά να τους κάνω την τίμη.
Καλό βράδυ!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Στο Ιάσωνος 30 όροφος 2 καινούρια πιπινάκια σε απλό πρόγραμμα.Η πρώτη ήταν η Νίκη,λεπτή,με καστανόμαυρα μακριά μαλλιά,νοστιμούλα με λαχανί εσώρουχα.Και η δεύτερη ήταν η Κάρμαν,λεπτή και αυτή,λίγο πιο κοντή απο την Νίκη,με μελαμψό δέρμα και καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Μου έκανε κλικ περισσότερο η Κάρμεν.Μπαίνουν και σε παρτούζα.

Διάβασε την κριτική μου...και θα σου φύγει το "κλικ"...

Συνημμένα

• hi.gif
    hi.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 24

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Ρισπεκτ στους ρομαντικούς μύστες για τα φασώματά τους με την τσατσά Εύα  :rockon: :rockon:.Γενικά είναι δύσκολο να παιχτεί σκηνικό με τσατσά μέσα στο μπουρδέλο μιας και όπως μου έχει πει μια γνωστή μου τσατσά που ξέρω χρόνια,υπάρχουν κάμερες που τσεκάρουν όλους τους χώρους του μπουρδέλου και βλέπουν τα αφεντικά  :S :S :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Στο Μ.Αλεξάνδρου 25 ένα βράδι κάπου στον Νοέμβριο δούλευε ως τσατσά η τσιγγανορουμούνα Μαρία,κοντή με 1.5 βυζί και μια φράτζα  :grin: :grin:.Πουτάνα ήταν κάποια αδιάφορη για μένα κι έτσι είπα στην Μαρία ότι θέλω να περάσω μαζί της.Μου είπε ότι είναι ρίσκο μιας και υπάρχουν κάμερες αλλά επειδή το είχε κι αυτή ανάγκη αποφάσισε να έρθει για ένα πολύ ρομαντικό γαμήσι.Φορούσε ένα φούτερ,τζιν παντελόνι και αθλητικά.Της είπα να βγάλει μόνο την μπλούζα και το σουτιέν και όλο το παιχνίδι έγινε στα όρθια  :zfuck: :fuck2: :grin: :grin:.Γλωσσόφιλα,γλύψιμο στα βυζάκια,ωραία βαθιά και υγρή πίπα,την γυρνάω με μούρη στον τοίχο,της κατεβάζω απότομα τζιν και στρινγκ και την σκίζω απαξιωτικά.Κατάθεση και γεια σας,ενώ στο σαλόνι διάφοροι πιτσιρικάδες βγαίνοντας με κοίταζαν με απορία γι αυτό που είχα καταφέρει  :S :S :2funny: :2funny:.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
1.572
Πόντοι
266
Kαλησπέρα σας,
Η ενημέρωση συνεχίζεται και για την απογευματινή βάρδια στο Μεταξουργείο μιας και είχαν μείνει συσσωρευμένα αποθέματα.Άλλωστε μία φορά δεν είναι αρκετή.

Σε όσα μαγαζιά δεν μπήκα και όσες κοπέλες δεν είδα ας με συγχωρήσουν,Την άλλη φορά να είμαστε καλά να τους κάνω την τίμη.
Καλό βράδυ!
τα πες όλα!!!!!! προσεχε αυτη στην  ιασωνος 30 καρμεν που σου έκανε κλικ ειναι μεγαλη φόλα!!δες κριυικη μπιλλυ

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
...χεχεχε, εγώ που μου έχει 'χαιδέψει' το γυμνό 'κεντρί' μου,
   που μου έχει σηκώσει τη μπλούζα της και μου έχει μοστράρει τα θεόστητα βυζάκια της,
   που μια φορά μόνο γονάτισα μπροστά της και της έδωσα φιλάκι πιο χαμηλά πιο χαμηλά,
   τί θα έπρεπε να κάνω μύστη μου; ...χεχεχε
   Τότε ήταν που 'έπαιρνα' την γερμανο-ρωσίδα Σάντυ το μοντελέ στυλιάρι που δούλευε μαζί της,
   και δείτε 'ανωμαλία' 'απατούσα' το στυλιάρι με την τσα2...χεχεχε
τι μου εκανες βραδυατικα ρε παιχτη ,που θα σβησω την καυλα μου και βαριεμαι να κατεβαινω φωκαιας.
πραγματικα με παλαβωσες γιατι εχω μεγαλη καυλα για την συγκεκριμενη  :lheel:
ητανε πουτανα παλια η οχι....οπως και να εχει θα κανω χοντρο πεσιμο οταν θα την δω .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
Πέρασμα στην πρωινή βάρδια και είδα τα εξής:

Kαλησπέρα σας,

Καλό βράδυ!

giphy.gif

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τι μου εκανες βραδυατικα ρε παιχτη ,που θα σβησω την καυλα μου και βαριεμαι να κατεβαινω φωκαιας.
πραγματικα με παλαβωσες γιατι εχω μεγαλη καυλα για την συγκεκριμενη  :lheel:
ητανε πουτανα παλια η οχι....οπως και να εχει θα κανω χοντρο πεσιμο οταν θα την δω .

Ναι-ναι...πήγαινε κάνε μαλακίες,να γελάσουμε...
Αν φας "κανά" τακούνι,στο κρανίο...έλα να μας πεις... :)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Διάβασε την κριτική μου...και θα σου φύγει το "κλικ"...

Κολονου 30,Τρίτη βάρδια,  δουλεύει η μελαχρινή μιλφ με το κοντό μαλλί που λεγα!!ονομα νομίζω Νατάσσα,παλαιότερα Άννα!!!αξιζει το 10 ευρώ;;;;έχει κωλαρα!!!θα τιμήσω κάποια στιγμή

enrique78

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
αυτή η πορνοστάρ η άννυ στη φωκαίας που δουλεύει τα βράδυ τί απόλυτη ξενέρα είναι??????? μιλάμε για πολύ ξενέρα :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom