Mια ρομαντικη ενημερωσουλα μετα απο πολλους μηνες, μιας και σημερα ειχα ορεξη για περπατημα.
2η βαρδια
ΦΥΛΗΣ
40
Μονικα μια αδιαφορη βλαχοφατσα με 2,5αρι στηθος ελαφρως κρεμασμενο, αδυνατη με συμπαθητικο σωματακι, ΦΟΥΛ
54Α
Πατριτσια το ξανθο αδυνατο ρουμανακι με πολυ γλυκο και ομορφο προσωπο και πεντακαθαρες τρυπουλες για γλιψιμο, στα ενδοτερα ειναι τυπικη, ΑΠΛΟ
54Β
Ναντια η νεα αφιξη του ομιλου, μελαχρινη με αρκετα ομορφο προσωπο, κανονικων κιλων με πολυ ωραια σωμα, μικρο στηθος, ΑΠΛΟ
56
Αουρορα το αγαπημενο μου κοντοπουτανο, ρουμανα 19 χρονων με ομορφο πονηρο μουτρακι, ολο ναζι στο σαλονι, με φοβερο σωματακι και θεικα βυζομπαλα. Εχει τιμηθει πολλακις, ηταν το στανταρακι μου για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα αλλα προς το τελος μου τα χαλσε λιγο και δεν ξαναπηγα. ΑΠΛΟ
66Α
Αννα-Ιλονα η ξανθια μουναρα με ομορφο προσωπο, αδυνατη με ωραιο σωμα και 2αρι στηθος, εχει τιμηθει πολλακις παντοτε με αριστες εντυπωσεις. ΑΠΛΟ
66Δ Ελενη μια απαξιωμενη αδυνατη προμιλφ με ΦΟΥΛ προγραμμα και
Αννα το στανταρακι μου, αδυνατο γυφτορουμανακι με ομορφο προσωπο, μικρο στηθος και καλο σωμα. Ανακοινωνει ΚΩΛΟ αλλα σε μενα δεν εχει δωσει ποτε.
74(αριστερα) η ρομαντικη
Μαντα η γυφτισα με μετριο προσωπο, 2,5αρι βυζι και καλο σωματακι με λιγα πιασηματα. ΚΩΛΟ ανακοινωνει αλλα μεσα στο δωματιο ισως σας προτεινει να κανετε ενα πιο εμπλουτισμενο και ρομαντικο προγραμματακι...
74(δεξια)
Σαμπρινα μελαχρινη μετριου αναστηματος με μαλλια μεχρι τους ωμους, συμπαθητικο μουτρακι και ωραιο σωμα, αρκετα ενδιαφερουσα παρουσια κατα τη γνωμη μου με ΦΟΥΛ προγραμματακι
59(πανω) Κλειστο εδω και καιρο
59(κατω)
Αντζελα μια καστανομαλλα προμιλφ με μερια φατσα, μικρο στηθος και ωραια τουρλωτη κωλαρα για σκαμπιλια, ΦΟΥΛ
61
Αλεξανδρα η Σερβα απ το Τεπελενι, καστανοξανθο στυλιαρι που δε το γαμαγα ουτε να με πληρωναν. Απορω πως εχει τοση περαση...
ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
80
Μαιρη η μελαχρινη μουναρα με ομροφο προσωπο 2αρι βυζι και υπεροχο σωμα με τις απαραιτητες καμπυλες. Αυτη την περιοδο βρισκεται στα ιδανικα κιλα. Την ειχα παρει στο παρελθον αλλα δυστυχως ηταν φολα. ΑΠΛΟ
65Α
Λουιζα μια νεα παρουσια που δεν εχω ξαναδει. Μελαχρινο στυλιαρι με ομορφο μουτρακι. Πιστευω οτι οι στυλιαρολαγνοι θα ξεροχυσετε. ΑΠΛΟ
65Β
Λιζα μελαχρινη μουναρα, πρωην στουντιοκοριτσο απ οτι λενε οι γνωστες, ψηλη με ομορφο προσωπο και ωραιο σωμα κανονικων κιλων. Την απαξιωσα και εκατσα κανα 5λπτο και καυλανιζα με τη καραμουναρα μιλφ τσατσα με τις βυζαρες. Μαυτη τη γυναικα τον εχω παιξει πανω απο 20 φορες την εχω πελωρια αναγκη. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
67
Αντινα η ξανθια αλβανιδα με προστυχη μουρη, πλαστικο βυζι και ωραιο σφιχτο σωμα. Τον τελευταιο καιρο ειναι αρκετα πιο θερμη στο σαλοναρισμα σε σχεση με παλιοτερα. ΑΠΛΟ
69Α
Χριστινα ενα ξανθο αδιαφορο για τα γουστα μου στυλιαρι, ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
69Β
Μαρια ξανθια βλαχοφατσα με κορμαρα, στητο 2αρι+ βυζι και απιθανη τουρλωτη κωλαρα. Την εχω ξαναπετυχει παλιοτερα στο Διδυμου8 καθως και σε καποια αλλα μαγαζια της περιοχης. Ενδιαφερουσα παρουσια με ΦΟΥΛ προγραμμα
71Α
Χριστινα η γνωστη απ το Καζακσταν, εχει τιμηθει πολλες φορες στο παρελθον με πολυ καλες εντυπωσεις. Σταθερη αξια εδω και χρονια στην περιοχη με ΑΠΛΟ προγραμμα
71Β
Αννα, πρωτη φορα τη βλεπω, μελαχρινη με μετριο προσωπο, μικρο στηθος και καλο σωματακι, ΑΠΛΟ
84Α
Μαγια/Λαουρα/Μπαρμπαρα το γνωστο στυλιαρι της περιοχης. Εχει βαψει μαυρα τα μαλλια της και θεωρω οτι την κολακευουν αρκετα. Πρεπει να χει παρει και κανα 2 κιλακια μαλλον, σημερα μου αρεσε περισσοτερο απο καθε αλη φορα. ΑΠΛΟ
84Β
Αντριαννα η μελαχρινη Ρουμανα με καλο προσωπακι, 1,5αρι στηθος και και φοβερο σωμα με κωλαρα. Την ειχα γαμησει παλιοτερα και ηταν φολα. ΑΠΛΟ προγραμμα
86Α Κλειστο
86Β
Αλινα η καστανομαλλα ψηλη Ρουμανα με συμπαθητικο προσωπο, μικρο στηθος και φοβερη κωλαρα. Την εχω γαμησει με καλες εντυπωσεις. ΑΚΑ
99 το ρομαντικο
Δεσποινακι, 2μετρος βουλγαροτραβελος και ομολογουμενως δυνατη μετατροπη για τους μερακληδες. Σπεσιαλ προγραμματακι
109Α οι 2
Λαουρες η μια καστανομαλλα βλαχοφατσα με σγουρα μαλλια, 2,5αρι στηθος και μεγαλη κωλαρα οπου παλιοτερα εδινε κιολας.Εργαζοταν στα κεντρικα της Φυλης(84-86) και εκανε και ενα συντομο περασμα απ τα μοντελαδικα. Η αλλη ειναι ψηλη μελαχρινη με ομορφο προσωπο μικρο στηθος και ωραιο σωμα. Την ειχα παρει πριν χρονια στο Φυλης54 με κακιστες εντυπωσεις τοτε. Συμφωνα με αναφορες συναγωνιστων τελευταια εχει βελτιωσει τις υπηρεσιες της γεγονος που με βαζει σε σκεψεις να την ξανατιμησω. Εχει εργαστει και στο στουντελο Ευνειδων 5 για ενα διαστημα. ΑΠΛΟ προγραμμα και οι 2
109Β η ρομαντικη
Αννα-Πιτσος που εχει ριζωσει σαυτο το σπιτι, μελαχρινη με συμπαθητικη μουρη, μικρο στηθος και καλο αδυνατο σωματακι. ΑΠΛΟ προγραμμα ανακοινωνει αλλα συμφωνα με πληροφοριες στο δωματιο ειναι μπορει να γινει αρκετα ρομαντικη και τολμηρη
134 ως
Αντελινα μου συστηθηκε αλλα προκειται για την
Κατερινα απο
Μεταξουργειο που ο ρομαντικος Μιλλυ13 χαρακτηρισε σε μια κριτικη του ως υγειονομικη βομβα. Τον τελευταιο καιρο την πετυχαινω στο Ιασωνος1Γ με ΑΚΑ στο 10ρικο. Σημερα ανακοινωσε ΑΠΛΟ στο 20ρικο
134Α
Αννα η μελαχρινη προμιλφ, γα αλβανιαρα την κοβω, με φατσα για χυσιμο και καλουτσικο σωματακι με καποια σημαδια χαλαρωσης στην κοιλια κυριως. ΑΠΛΟ ανακοινωσε σημερα αλλα εχω την εντυπωση οτι παλιοτερα ανακοινωσε και κωλαρακι :-
134Β Τζεσικα πρεπει να ειναι η πουτανα που εχω δει τις πιο πολλες φορες στη ζωη μου και δεν εχω περασει κιολας, ξανθια με συμπαθητικο μουτρακι, φοραγε και καυλωτικα γυαλια μυωπιας σημερα, αδυνατη με μικρο στηθος και καλο σωματακι. Να τονισω οτι δεν με εχει καραμουζιασει ουτε μια φορα στα τοσα χρονια! ΑΠΛΟ προγραμμα
136
Εμμανουελλα η ξεμπατιαστρα, καραγυφταριο του κερατα, μελαχρινη με μετρια μουρη, 3αρι βυζι και σωμα με πιασηματα. Παλιοτερα εργαζοταν Κολωνου47 καθως και Χωματιοανου11 οροφος. ΑΠΛΟ ανακοινωσε σημερα, αλλα συνηθως ανακοινωνει ΑΚΑ
ΠΙΠΙΝΟΥ
32Β Κλεστο δυστυχως :-
54
Μαρια μελαχρινη "κοπελα" με υδραυλικα
, ομολογουμενως πολυ δυνατη μετατροπη με ωραιο σωμα και καλοφτιαγμενο στηθος. Σπεσιαλ προγραμματακι
65Β Κλειστο
ΚΑΛΥΜΝΟΥ
36 ηταν η cult
Νανα η απαξιωμενη σαπια γκρανυ με τη μουνοτριχα. Ο ρομαντικος δροσερος καραφλας τσατσος για αλλη μια φορα μου εκανε δυνατο καμακι και με συνωμοτικο υφος μου ειπε οτι η κοπελα τα κανει ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ, οτι μπορεις να φανταστεις, ενω χαμογελαγε πονηρα και μου εκλεινε το ματι...
ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ προγραμματακι
48Α
Αννα η ξανθια ψηλη σοβιετικη μιλφαρα με ομορφο προσωπο και καλο σωμα. Την ειχα γαμησει στο παρελθον με αρκετα καλες εντυπωσεις αν και απο συναγωνιστες ακουγεται οτι ειναι κυκλοθυμικη και με τα φεγγαρια της. Εγω ειχα περασει πολυ καλα παντως. ΑΠΛΟ προγραμμα
48Β Ηταν κλειστο αλλα βγαινοντας απ το 36 ειδα την
Πωλινα στο δρομο, οποτε υποθετω οτι εκεινη δουλευε. Η ωρα ηταν 8μιση περιπου. Η Πωλινα κανει ΦΟΥΛ προγραμμα και ειναι γνωστη και απο τη θητεια της στο Βεργας 2
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1
Ντιανα η σαπια ξανθια χοντρη σοβιετικη γκρανυ. ΦΟΥΛ προγραμμα ανακοινωθηκε, αλλα συμφωνα με πληροφοριες, η κοπελα κανει ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ
. Ο ρομαντικος παππους που βγηκε απ το δωματιο παντως φαινοταν ανανεωμενος και πολυ χαλαρωμενος
11
Μπαρμπορα, σαπια γυφτοβουλγαρα προμιλφ με αφιαφορη μουρη και σωμα μια πιασηματα. Την ειχα παρει στο Κωλοκυνθους63 πριν λιγους μηνες με καλες εντυπωσεις, αλλα ηταν λιγο βρωμιαρα. :S Επισης εχει εργαστει και στο Μ.Αλεξανδρου25. Απλο προγραμμα ανακοινωσε, αλλα κανει και εξτραδακια στο δωματιο. Εμενα μου χε κανει ΑΚΑ.
ΑΧΑΡΝΩΝ
85
Ντινα η "Κινεζα" μιλφ που γαμησα χθες στο Μαγνησιας11 με καλες εντυπωσεις. ΑΚΑ
104 το Προεδρικο σπιτι, παντα νιωθω ενα δεος απο την καλτιλα αυτου του οικου! Ανεβαινοντας τις σκαλες ειχε μια ανυποφορη αποπνικτικη μποχα και οταν χτυπησα την κουδουνι, ενας σκυλος απο μεσα αρχισε να γαυγιζει και να γρατσιυναει την πορτα με απειλητικη διαθεση. :S Χτυπησα 2-3 φορες αλλα δεν μου ανοιξε και εφυγα.
106 Κλειστο (ανενεργο εδω και λιγους μηνες αν δεν κανω λαθος)
ΑΓΚΥΡΑΣ
1
Βικη ο ξανθος μεσηλικας τραβελος με 2,5αρι πλαστικο βυζι. Σπεσιαλ προγραμματακι
12Α
Ελενη η καστανομαλλα (προ)μιλφ με μετρια μουρη, σωμα με πιασηματα και στηθος με ρογιδι κρεμαστρα. Ειναι η συζυγος του ΠΟΡΝΟΜΑΣΤΟΡΑ ο οποιος λεει τα καλυτερα για τις επιδοσεις της στα ενδοτερα. ΑΚΑ
12Β
Ηρα η ξανθια νταρντανομιλφ με μετρια μουρη, 2,5αρι βυζι και σωμα με αρκετα παραπανησια κιλα. Την εχω πετυχει στο παρελθον στο Ακομινατου και στο Κολωνου11 στο
Μεταξουργειο καθως και στο Προυσσης22. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε αλλα υποθετω κανει ΑΚΑ
ΦΩΚΑΙΑΣ
9(αριστερα) το
Βανεσακι που μοιαζει με την Amy Winehouse οπως πολυ σωστα εχουν αναφερει συναγωνιστες. Πολυ ομορφο πιπινακι με ωραιο σωμα κανονικων κιλων. Την εχω μεγαλη αναγκη και το πορνοενστικτο μου βαραει συναγερμους να περασω οπωσδηποτε, αλλα για καποιο λογο συνεχως το αναβαλλω. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
9(ευθεια) η σαπια
Βικη απ το
Μεταξουργειο, ξανθο πρεζακι με σαπια δοντια και κακιστη και αγενεστατη συμπεριφορα. Εχει εργαστει Ιασωνος 46, Μ.Αλεξανδρου22 και 28. ΦΟΥΛ προγραμμα.
9(δεξια) η μουναρα μελαχρινη
Ναντια, μες την τρελη χαρα οπως παντα...
... με μια μουρη μες την ξινιλα και μουτρα κατεβασμενα μεχρι το ματωμα. Εχει μικρο στηθος και φοβερο κωλο. Γνωμη μου ειναι οτι πρεπει να ξαναβαλει τα κιλακια που εχασε και να ξαναφτιαξει αυτη την απεριγραπτη τουρλωτη κωλαρα που ειχα καποτε. Την ειχα γαμησει μια φορα και θα τη χαρακτηριζα τυπικη. Δεν τα εκλαψα τα λεφτα μου. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
17Α
Ειρηνη που καποτε την ειχα τεραστια αναγκη, αλλα τωρα που αδυνατησε δεν μου αρεσει. Μελαχρινη με ομορφο προσωπο, μικρο στηθος και καλο σωματακι. Την εχω γαμησει πολλες φορες, ολες με κακες εντυπωσεις :S . ΚΩΛΟ ανακοινωνει ενω παλιοτερα εκανε και ελευθερο στοματικο.
17Β
Αντζελινα, πρωτη φορα τη βλεπω μιας και προκειται για νεα αφιξη οπως με ενημερωσε η ευγενεστατη υπηρεσια. Ενα πραγματικα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ μελαχρινο συνεσταλμενο στυλιαρι που καυλωσε ακομα και εμενα που δεν μου αρεσουν οι αδυνατες. Ολοι οι στυλιαρολαγνοι πρεπει να το τσεκαρουν οπωσδηποτε. Ϊταλιδα δηλωνει(ε ρουμανα θα ειναι κ αυτη) και κανει ΑΠΛΟ προγραμμα.
19 Κλειστο
25Α
Λαουρα μια μελαχρινη αδιαφορη βλαχαδερη παρουσια με μετρια μουρη και σωμα με καποια περιτα κιλα. ΚΩΛΟΣ
25Β
Τζουλια με τα πιρσινγκ, κοντη μελαχρινη ρουμανα με 2,5αρι βυζι και ωραιο κωλο. Την ειχα γαμησει παλιοτερα και ηταν καλη και τιμια στο δωματιο, αλλα δεν ειχαμε χημεια οποτε δεν το ειχα αναγκη. ΚΩΛΟΣ
27Α
Χριστινα η καστανοξανθη μουναρα γυφτορουμανα με τις βυζαρες και πολυ ωραιο σωμα. Τη εχω παρει 2 φορες, μια σαυτο πριν λιγες μερες και μια στο Βεργας3 πριν κανα 2 χρονια. Ηταν φολα και τις 2 φορες. ΑΠΛΟ
27Β(ισογειο)
Αννυ η πορνοσταρ απο τα ερασιτεχνικα της SIRINA, "Ελληνιδα" απ το Τεπελενι, με φατσα να τη γεμισεις χυσια, ψηλη αδυνατη με καλο σωματακι και ΑΚΑ λαρυγγωτο οπως διαφημιζει η υπηρεσια.
27Β(οροφος)
Αννα Κου η καστανομαλλα γυφτορουμανα με γλυκο προσωπακι, 2,5αρι ελαφρως πεσμενο στηθος και ωραιο σωμα με καμπυλες. Την εχω παρει 3-4 φορες, με πολυ καλες εντυπωσεις. ΑΠΛΟ προγραμμα
24 δυο κοπελες η
Αλεσια ενα αδυνατο καραγυφταριο του κερατα με συμπαθητικη μουρη και
Αιντα νεα αφιξη ξανθια με ομορφο προσωπο φοβερο σωμα και 2αρι περιπου βυζι. Η Αιντα με κατακαυλωσε αλλα διαβαζοντας την κριτικη του ρομαντικου Ν.Σμυρνη, ευτυχως που δεν περασα... ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε σημερα και για τις 2 κοπελες
ΕΛΛΗΣ 3 η ρομαντικη
Ελενη η κοπελα του ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ
, υπερσαπιο ξανθο γκρανυ με τρομακτικη μουρη,αδυνατο σωμα και τον πιο νερουλο κωλο που εχω πιασει ποτε στη ζωη μου. Η υπηρεσια ανακοινωσε ΕΞΤΡΑ ΦΟΥΛ προγραμματακι η κοπελα θα σου κανει οτι θες μου ειπε, μπορεις να τη χυσεις στο στομα να στα καταπιει κλπ...
Ηθελα να περιμενω στο σαλονι μπας που μου παρει καμια ακα πιπα οπως συνηθιζει, αλλα βιαζομουνα μολις ειχε μπει δωματιο και βαριομουνα να περιμενω
ΔΙΔΥΜΟΥ
7Α
Αλινα καστανομαλικο ρουμανακι, πιπινι με ωραιο σωμα και συμπαθητικο προσωπο. Αδυνατο σημειο της τα ελαφρως σαπια δοντια της. ΑΠΛΟ προγραμμα
7Β
Τζωρτζιανα καστανομαλλα με απαξιωμενη (κατα τη γνωμη μου φατσα), αδυνατη με μικρο στηθος και καλο σωματακι. Δηλωνει Ρουμανα αλλα πιστευω οτι ειναι Αλβανιαρικο. Ειναι γνωστη απο την επιτυχημενη θητεια της στο Κολωνου30 οροφος μεχρι πριν 1-2 χρονια. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
8Α
Νατασα, Σοβιετικη προμιλφ με καστανα σγουρα μαλλια , μετριο προσωπο και καλο σωματακι. ΑΚΑ
8Β
Μεγκυ η ξανθια "Τσεχα" απ την Αλβανια που εργαζοταν μεχρι πριν λιγο καιρο στο Φυλης84-86 καθως και στα Φωκαιας 27-24 πιο προσφατα. Εχει ομορφο προσωπο και καλο σωμα. Την ειχα παρει πριν μερικους μηνες οταν ειχε πρωτοερθει στο Φυλης84 και σκυλοβρωμαγε
Κατα τα αλλα απο συμμετοχη/υπηρεσιες ηταν αρκετα καλη. ΑΚΑ ανκοινωθηκε
16Α
Λιλιαν η καστανοξανθη ψηλη μιλφ με καλουτσικη φατσα, μικρο στηθος και μεγαλη κωλαρα και μπουταρες. Την εχω γαμησει με πολυ καλες εντυπωσεις. Μαζι της ηταν και η
Ειρηνη η ξανθια σοβιετικη αδιαφορη γκρανυ. Σπεσιαλ τσιμπουκακι ανακοινωθηκε
18Α
Σοφια μελαχρινη προμιλφ με συμπαθητικη μουρη και ωραιο σωματακι και
Μαρια μια μελαχρινη αδιαφορη μιλφ. Νομιζω ΑΚΑ ανακοινωθηκε και για τς 2
18Β
Αλιονα η γνωστη μουμια με το αισθησιακο ακα λαρυγγωτο
20
Φλωρη το Χομπιτ, μελαχριη αδυνατη ρουμανα και
Λαουρα που ηταν στο δωματιο και δε την ειδα, αλλα εικαζω οτι προκειται για την κοπελα που εργαζοταν και παλιοτερα μαζι με τη Φλωρα με το ονομα Λαβινια. ΑΚΑ η Φλωρα ΑΠΛΟ η Λαουρα αν δεν κανω λαθος.
22 Κλειστο
27
Ειρηνη μια αδιαφορη μπαμπατσικια καστανομαλλα βλαχοφατσα με ΑΚΑ αν δεν κανω λαθος
ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 71 Αναστασια ενα τρομακτικο μελαχρινο σοβιετικο θωρηκτο με ΑΚΑ
(Για οσους ψαχνουν τη Φωτεινη την παλια γνωστη τσιμπουκοδρομισα απο Διδυμου16 και Αλκιβιαδου, πλεον εργαζεται ως τσατσα στο συγκεκριμενο μπουρδελακι τα πρωινα. Την εχω πετυχει 3-4 φορες. Εχει αδυνατισει και εχει ομορφυνει πολυ. Αποσυρθηκε απ το επαγγελμα οπως μου ειπε. Κριμα :- )
ΑΛΚΙΒΙΑΔΟΥ
16Α
Πατριτσια η γνωστη νταρντανα μιλφ με κοντα μαλλια. τρομακτικη μουρη, 2αρι βυζι και αρκετα παραπανησια κιλα. Μεχρι πριν λιγο καιρο εργαζοταν και στο Βεργας3. ΦΟΥΛ προγραμμα
16Β
Ελενη ρωσιδα κατα δηλωση της υπηρεσιας με καστανοκοκκινα μαλλια στο υψος των ωμων της, αδυνατη με μετρια φατσα και καλουτσικο σωματακι. 2 μεσηλικες με ρομαντικες πορνοφατσες περιμεναν εναγωνιως να αδειασει δωματιο να περασουν. ΑΚΑ τελειωτικο ανακοινωθηκε
16Γ
Τζουλιαννα η γνωστη καστανοξανθη αλβανιδα με μετριο προσωπο και καλουτσικο σωματακι με λιγα πιασηματα. Η συγκεκριμενη εργαζεται συχνα και Φυλης 69 καθως και
66Δ. ΦΟΥΛ προγραμμα
ΧΩΜΑΤΙΑΝΟΥ
11(αριστερα)
Ναταλια, ξανθια νοστιμουλα με σωματαρα με υπεροχες καμπυλες και ωραιες βυζαρες. Συνηθως εργαζεται στο Φυλης 66Α. ΑΠΛΟ
11(δεξια)
Κλαουντια μελαχρινη με καλουτσικο προσωπο, αδυνατη με μικρο στηθος και καλο σωματακι. Ολο το μπουρδελο βρωμαγε απο εναν ρομαντικο Πακη που μολις ειχε βγει απ το δωματιο.
ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε
ΛΙΟΣΙΩΝ
76(οροφος)
Μελινα η μελαχρινη βουλγαρα μιλφ με καλουτσικη φατσα, 2αρι στηθος και τροφαντη κωλαρα και
Ευα ενα αδιαφορο μελαχρινο μπαζομιλφ. Με τη Μελινα εχω περασει 4-5 φορες με παρα πολυ καλες εντυπωσεις. Κανει φοβερο ακα κλαρινο και η κωλοτρυπιδα της αντεχει σφυροκοπημα μεχρι τελικης πτωσης
. ΦΟΥΛ προγραμμα και για τις 2
76(ισογειο) Κλειστο
73Α το στουντελο, εργαζοντουσαν 2 κοπελες τις οποιες και ερωτευτικα
.
Μικη λενε τη μια, καστανομαλλα με ομορφο προσωπο η οποια ειναι ιδια με μια παλια μου συμμαθητρια την οποια εχω απωθημενο, εχει φοβερο σωμα και 2αρι βυζι. Σιγουρα στους επομενους στοχους μου. Η αλλη λεγεται
Χριστινα, πρωτη φορα την βλεπω, μελαχρινη πιτσιρικα με ολολευκη επιδερμιδα, ομορφο προσωπο και σωματαρα. Δυστυχως κανουν ΑΠΛΟ προγραμμα
79(οροφος) Κλειστο
79(ισογειο) Κλειστο
91
Ευα ενα μελαχρινο ξερακιανο αδιαφορο μιλφ με ΑΚΑ
ΕΞΗΚΙΟΥ
18
Στελλα η απαξιωμενη αλληθωρη προμιλφ με ΚΩΛΟ και
Ελλη ξανθια μιλφ, λιγο αλληθωρη και αυτη με συμπαθητικη φατσα και ωραιο σωμα με καμπυλες με ΑΠΛΟ προγραμμα
18Α
Τζουλια μελαχρινη νταρντανα με μετρια φατσα και αρκετα περιτα κιλα, ΑΠΛΟ ανακοινωσε
18Β
Αλεξανδρα, καστανομαλλα με σπαστα μαλλια, ναζιαρικο μουτρακι, μικρο στηθος και ωραια κωλαρα με μπουταρες. Εργαζεται και Παιωνιου 47. ΑΠΛΟ κανει και αυτη δυστυχως.
20 Κλειστο (ανενεργο εδω και καιρο νομιζω)
ΒΕΡΓΑΣ
2 Κλειστο
3(αριστερα)
Βερονικα μια καστανομαλλα αδυνατη προμιλφ με αδιαφορο για τα γουστα μου προσωπο και σχετικα μικρο στηθος με ΑΚΑ
3(δεξια)
Σβετα το κοντο μελαχρινο πιπινι απο Ουκρανια, εχει κανει ξανθες ανταυγιες πλεον στα μαλλια της, συμπαθητικη φατσα και καλο σωματακι. ΑΠΛΟ
3(οροφος)
Μιλα ψηλη καστανομαλλα με λιγα πιασηματακι και
Ντιανα ξανθια ψιλοαδιαφορη για τα γουστα μου, ΑΚΑ και οι 2
6Α
Αλινα η ξανθια σοβιετικη γκρανυ μου ειχε βγαλει ριζες κ αυτη στο μπουρδελο, με 2αρι βυζι και ανεκτο σωμα με καποια περιτα κιλα, ΑΚΑ
6Β
Ναταλια γκρανυ με καστανα μαλλια μεχρι τους ωμους, μικρο στηθος και καποια περιτα κιλα. ΤΗν εχβ πετυχει Βεργας2 καθως και Κολωνου53 και Μεγ.Αλεξανδρου15 τον τελευταιο καιρο. ΑΚΑ
ΠΑΙΩΝΙΟΥ 47 Μιραντα η ξανθια σαπια "Βραζιλιανα" με τρομακτικη μουρη και σαπιο σωμα με περιτα κιλα, ΑΚΑ
ΑΔΑΝΩΝ 2 Κλειστο
ΠΡΟΥΣΣΗΣ 22 Αννα η γνωστη ξανθια τραβελομουρα γκρανυ, σωμα με περιτα κιλα, ΑΚΑ
ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ
11(ισογειο)
Τζοανα το κατσανομαλικο αλληθωρο μπαζο απο Λιοσιων91. ΦΟΥΛ προγραμμα
11(οροφος)
Γιαννα η αλβανιδα με μετρια μουρη, μικρο στηθος και ωραιο κωλο. Εχει αδυνατισει παρα πολυ τον τελευταιο καιρο. ΚΩΛΟ
13(ισογειο)
Αννα ξανθο μπαζο με μαλλια μεχρι τους ωμους, 3αρι βυζι και πολλα περιτα κιλα, ΦΟΥΛ και
Ειρηνη καστανομαλλα γκρανυ με συμπαθητικη μουρη και σωμα για την ηλικια της, ΑΠΛΟ
13(οροφος)
Ελενα που γαμησα πριν λιγες μερες, πρωην στουντιοκοριτσο, καστανοξανθη με καλη φατσουλα, ωραιο σωμα με καμπυλες και υπεροχα βυζομπαλα. Με πεταξε εξω απ το τσαρδι κακην κακως, Μαλλον θα διαβασε την κριτικη μου...
. ΥΠΕΡΑΠΛΟ προγραμμα
ΚΝΙΔΟΥ 18 Κλειστο
ΠΑΡΑΣΙΟΥ 36 Κλειστο
ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ 2 Φλωρα μια μελαχρινη πολυ ομορφη γυφτισα με σωματαρα και υπεροχο 2αρι βυζακι, ΑΠΛΟ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 206 Αννα καστανομαλλα με αδιαφορο καλουτσικο προσωπο, αδυνατη, ΑΠΛΟ
ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ
113
Μαρια μελαχριη με κοντα μαλλια, 3αρια βυζομπαλα και ωραιο σωμα με καμπυλες, και
Βανεσσα η καστανομαλλα υπερκαυλα μιλφ με πολυ ομορφο προσωπο και σωματαρα, την ειχα παρει πριν καιρο στο Διδυμου16 με αρκετα καλες εντυπωσεις. ΑΚΑ και οι 2
117
Χριστινα η γυρολογος ρεπατζου, με καστανοκοκκινα μακρια μαλλια, καλουτσικο προσωπο, 3αρι+ βυζι και καλο σωμα με ωραιες καμπυλες. Εχει εργαστει σε αμετρητα μαγαζια οπως Διδυμου18, Βεργας3, Μαγνησιας11, Ιωαννινων3, Αλκιβιαδου16Α και αλλα... Την εχω παρει 3-4 φορες με παρα πολυ καλες ενυπωσεις. ΑΚΑ
ΠΕΡΓΑΜΟΥ
1 Ξεχασα να παω :S
27(ισογειο)
Ευα ο Μινοταυρος, ξαστανομαλικο γκρανυ με σαπια μουρη και σαπιο σωμα. Τον τελευταιο καιρο την εχω πετυχει και Κολωνου53 3η βαρδια καθως και Μ.Αλεξανρδου28 παλιοτερα. ΑΚΑ ανακινωνει αλλα ο φιλος μου ο Στρατητος Πορνοκαταδρομων που περασε μαζι της στο Κολωνου53, μου ειπε οτι κανει αρκετα πιο ρομαντικο προγραμματακι μεσα
. Μαζι της ηταν και η
Αννα ενα μιλφ με μαυρα αγορε μαλλια, εντελως αδιαφορο για τα γουστα μου, με ΑΚΑ και αυτη.
27(οροφος) Κλειστο
ΡΕΜΟΥΝΔΟΥ
20 Κλειστο
21(ισογειο)
Υβοννη, καστανομαλλα γυναικαρα με πολυ ομροφο προσωπο και σωματαρα. Στο μαγαζι γινοταν λαικο προσκηνυμα. Το σαλονι καθως και τα δωματια ηταν φουλ. ΑΠΛΟ ανακοινωσε η τσατσα αλλα αν δεν κανω λαθος κανει και ΑΚΑ
21(οροφος) 2 κοπελες. Η μια ηταν η
Ιβαννα, καστανομαλλα ομορφουλα με καλο σωματακι και η
Καιτη ξανθια ΚΑΥΛΑ
με πανεμορφο προσωπο και σωματαρα. Σιγουρα μεσα στους επομενους στοχους η Καιτη. Και εδω ειχε αρκετο κοσμο, οι κοπελες βγηκαν απο παρτουζα, ενας στο δωματιο τις περιμενε για παρτουζα καθως και αλλος ενας στο σαλονι πληρωσε για παρτουζα. ΑΚΑ τελειωτικο ανακοινωθηκε και για τις 2
ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 7 Αλεξια ενα συμπαθητικο κοριτσακι, αδυνατο με καλουτσικο προσωπο και ωραιο σωμα. Την εχω ξαναπετυχει στην Τροφωνου καθως και σε κανα 2 αλλα σην περιοχη. Πρεπει να ειχε κανει και ενα συντομο περασμα απο Φυλης. Παντως συνεχεια σε κατι τετοια παρακμιακα τσαρδια την πετυχαινω. ΑΠΛΟ ανακοινωθηκε.
Τελικα πηγα κουμπωσα 3 χοιρινα πιτογυρα με απ ολα απ τον Τσιωπο και δεν ελεγε να παω για καταθεση μετα απο τοσο τζατζικι/κρεμμυδι. + οτι ημουνα και ψοφιος. Θα παω αυριο μεθαυριο η στην Καιτη απο Ρεμουνδου η στη Μικη απο Λιοσιων73 η στο Βανεσακι απο Φωκαιας 9
Καλα γαμησια