xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.895
- Πόντοι
- 13.165
Τωρα το μεσημερι
Φυλης 109 οροφος,δυο γυφτοπουλες, η χριστινα και η μαγια
Η χριστινα ειναι ανοικτου χρωματος,στρουμπουλη,κοινως πολυ ζουμερη,ενω η μαγια κοντουλα λεπτη με σκουρομελαγχροινη επιδερμιδα
Πηγα για την τζουλια η οποια ηταν η αρχικη σκεψη για καταθεση αλλα απουσιαζε
Αγκυρας 12β νατασα,ξανθια κοντουλα ζουμερη mlf μ ενδιαφερον προσωπο που παραπεμπει στην χριστινα Lcd απο αγαθουπολεως και φωκαιας 24
Παρασιου 36 δυο μεγαλοκοπελες
Μαρια προφανως η τρελλοκοτσιδου και μπετυ προφανως η παχουλη ξανθια mlf
Θυμηθηκα μια κουβεντα με τον κερβερα περι μονικας και σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να καταθεσω εκει,ωστοσο απουσιαζε επισης
Θα επιστρεψει μετα τις 22 μου ανεφερε η υπηρεσια
Βεργας 3 αριστερα η ελλη με την καιτη
Καταθεση με την καιτη την οποια θα χαρακτηριζα ενεργειακη
Αποδοση απο την πλευρα μου,του μικρου αποθεματος θετικης ενεργειας στο σωμα της και αποβολη της αρνητικης,ωστε να επαναφορτιστει η ψυχη και το σωμα
Δυο στασεις,πισωκολλητα επειδη εχει ωραιο σωμα και ιεραποστολικα,επειδη ως ροναντικη ψυχη αποζητω την επαφη των κορμιων
Κλου της συνευρεσης η στιγμη που πισωκολλητα εχει γυρισει το κεφαλι της και φιλιομαστε
Φυλης 109 οροφος,δυο γυφτοπουλες, η χριστινα και η μαγια
Η χριστινα ειναι ανοικτου χρωματος,στρουμπουλη,κοινως πολυ ζουμερη,ενω η μαγια κοντουλα λεπτη με σκουρομελαγχροινη επιδερμιδα
Πηγα για την τζουλια η οποια ηταν η αρχικη σκεψη για καταθεση αλλα απουσιαζε
Αγκυρας 12β νατασα,ξανθια κοντουλα ζουμερη mlf μ ενδιαφερον προσωπο που παραπεμπει στην χριστινα Lcd απο αγαθουπολεως και φωκαιας 24
Παρασιου 36 δυο μεγαλοκοπελες
Μαρια προφανως η τρελλοκοτσιδου και μπετυ προφανως η παχουλη ξανθια mlf
Θυμηθηκα μια κουβεντα με τον κερβερα περι μονικας και σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να καταθεσω εκει,ωστοσο απουσιαζε επισης
Θα επιστρεψει μετα τις 22 μου ανεφερε η υπηρεσια
Βεργας 3 αριστερα η ελλη με την καιτη
Καταθεση με την καιτη την οποια θα χαρακτηριζα ενεργειακη
Αποδοση απο την πλευρα μου,του μικρου αποθεματος θετικης ενεργειας στο σωμα της και αποβολη της αρνητικης,ωστε να επαναφορτιστει η ψυχη και το σωμα
Δυο στασεις,πισωκολλητα επειδη εχει ωραιο σωμα και ιεραποστολικα,επειδη ως ροναντικη ψυχη αποζητω την επαφη των κορμιων
Κλου της συνευρεσης η στιγμη που πισωκολλητα εχει γυρισει το κεφαλι της και φιλιομαστε