You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.922
- Πόντοι
- 42.697
..ηταν εκει αποψε..ανεβαζω κριτικη..
Επισκέπτης
Καλά αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζεις λόγω καράφλας και γυαλιών,αν είναι δυνατόν ποτέ.
Εγώ πάντως δεν γνωρίζω κανέναν,κεφάλια βλέπω μόνο.
Καλά αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζεις λόγω καράφλας και γυαλιών,αν είναι δυνατόν ποτέ.
Τον ξέρουμε,λέμε.... ;)
Επισκέπτης
Φιλος μας ειναι ρε, παλιο μελος του σαιτ, αλλα εδω και καιρο εχει σταματησει να γραφει...
Καλα διαδιδει απο δω κ απο κει οτι γαμουσε ακα τη Βαλβιδορουφηχτρα;
Μεγαλο playboy και πολυ ρομαντικος μυστης
Πραγματικά δεν τον ξέρω και δεν μπορώ και να καταλάβω τι λες.Ούε εσένα σε ξέρω.
Ότι γνωρίζω είναι από πληροφορίες άλλων ή πουτάνων ή τστσάδων ή (ας μην το πω αυτό)
τις οποίες μου εμπιστεύονται επειδή δεν τις γράφω.
Αν τις γράψω; γάμα τα.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Είχε κανένα καινούργιο μωρο η οι ίδιες?Xθες βραδυ εγινε σκληρη καταδρομικη Φυλης και Ντισνευ με ηγετη τον μεγα ακαποτο Στρατηγο Πορνοκαταδρομων
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Κ Φυλής να υποθέσω τα ίδια!Μπα τα ιδια και τα ιδια μυστη...
Με εξαιρεση ενα συμπαθες μελαχρινο αλβανιαρικο στο Κοντεινερ(Ιασωνος43) που το βλεπω για πρωτη φορα.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Ε , αφου δεν είχε την Αγαπη παλι καλα.Εχώ βαρεθεί να την βλέπω! Η κοπελα που ειδες παιζει να είναι η καινούργια Αλεσια.Και Φυλης τα ιδια τυπε
Α στο Λαβυρινθο(Φωκαιας24) ηταν ενα γυφταριο μονο που δεν εχω ξαναδει. Τιποτα το ιδιαιτερο.
Να σαι καλά φίλος!
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Καλημέρα! επιστροφή στον πορνοστυΒο και στην εργασία μετα από μέτριμα σκαλιων με το κορμάκι μου στην δουλειά !χθεσινή καταδρομικη στην Μαρσελα απο Μάραθωνως59 οπου κατέληξε σε άκρως ρομαντική μαχη (κυριολεκτικά )κάτι που είχα απόλυτη αναγκη ! Αυτό το κορίτσι είναι κάτι σαν το παλιό κρασί όσο παλιώνει...!!! Μετά καταδρομικη για γλυκιά κρέπα στη Λενορμαν, ενώ την έτρωγα συγκρινατην γλυκά της με το μουνακι που έτρωγα πριν λίγο ...λυγωθικαα!!! Συμερα ενώ ήμουν καθοδον να πουλήσω τις εργάτοωρες μου είπα να τσεκαρω την Μαρια (?) Ιασονως 44 που είχα διαβάσει κάποιες καλές κριτικές. Στην αναμονή πιάσιμο συζητησης με Ντάριο συνάδελφο μαγειρα και αποχωριση λογο ελυψης χρόνου. Θα πετσωθει συντομα, όχι όμως λόγο εμφάνισης
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Ντζυπριο συναδελφο
Καλημέρα! επιστροφή στον πορνοστυΒο και στην εργασία μετα από μέτριμα σκαλιων με το κορμάκι μου στην δουλειά !χθεσινή καταδρομικη στην Μαρσελα απο Μάραθωνως59 οπου κατέληξε σε άκρως ρομαντική μαχη (κυριολεκτικά )κάτι που είχα απόλυτη αναγκη ! Αυτό το κορίτσι είναι κάτι σαν το παλιό κρασί όσο παλιώνει...!!! Μετά καταδρομικη για γλυκιά κρέπα στη Λενορμαν, ενώ την έτρωγα συγκρινατην γλυκά της με το μουνακι που έτρωγα πριν λίγο ...λυγωθικαα!!! Συμερα ενώ ήμουν καθοδον να πουλήσω τις εργάτοωρες μου είπα να τσεκαρω την Μαρια (?) Ιασονως 44 που είχα διαβάσει κάποιες καλές κριτικές. Στην αναμονή πιάσιμο συζητησης με Ντάριο συνάδελφο μαγειρα και αποχωριση λογο ελυψης χρόνου. Θα πετσωθει συντομα, όχι όμως λόγο εμφάνισης
Τελικά δεν μας είπες, η κρέπα ή το μουνάκι ήταν πιο γλυκό ?
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Εχθές μου εξαφάνισε την πουλου μου με το στόμα τηςκαι άλλα όμορφα!!!
poutanesgiapanta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Γιατι το λετε αυτο ρε μυστες; :S
Αφου ο Φορμετ την ξερει χρονια, ειναι καθαρη...
αμα την ξερει χρονια νταξει μωρε, να μας ειδοποιησουν οι συγγενεις του ποτε θα του κανουν τα 40 ομως, & αν θελουν να καταθεσουμε στεφανι σαν ομαδα :'(
ταδε ταδοπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35
- Πόντοι
- 6
Τελικά δεν μας είπες, η κρέπα ή το μουνάκι ήταν πιο γλυκό ?
ΤΟΜΟΥΝΑΚΙΙΙΙΙ
ΝΤΑΑΑΙΙΙΙ
ΤΟΜΟΥΝΑΚΙΙΙΙΙ
ΝΤΑΑΑΙΙΙΙ
ΈΕΕτσιι ρε μάγκα..
καλησπερα σε ολους φιλοι μου να επιβεβαιωσω και εγω με την σειρα μου για αυτο το αστερακι την Μαρσελλα που μολις πριν 10λεπτα βγηκα απο το δωματιο εχοντας περασει μαζι της θαυμασια ενταξει οτι καλιτερο υπαρχει στα τρια μαγαζια λεπτομεριες στην κριτικη που θα ανεβασω συντομα πρωτα ομως ενημερωση επανερχομαι σε λιγο
denexwonoma
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2013
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Απλό πρόγραμμα κάνει Αόρατε ?καλησπερα σε ολους φιλοι μου να επιβεβαιωσω και εγω με την σειρα μου για αυτο το αστερακι την Μαρσελλα που μολις πριν 10λεπτα βγηκα απο το δωματιο εχοντας περασει μαζι της θαυμασια ενταξει οτι καλιτερο υπαρχει στα τρια μαγαζια λεπτομεριες στην κριτικη που θα ανεβασω συντομα πρωτα ομως ενημερωση επανερχομαι σε λιγο
ναι απλο αλλα χωρις την κλασικη πονηροξεπετα του ελευθερου στοματικου χωρις καθολου προκαταρκτικα και εχει σωματακι φοβεροΑπλό πρόγραμμα κάνει Αόρατε ?
Αν και λίγο ετεροχρονισμένα,εγώ πέρασα Παρασκευή βράδυ από Μετάξι.Προσπαθώ να μην πατάω και είχα πολλούς μήνες να περάσω, αλλά έτυχε..Λίγος κόσμος, παραπάνω απ τα μισά σπίτια κλειστά.Πάρκαρα Κολωνού και είπα μόνο εδώ κοιτάω.Ανοιχτά το 32 Β όπου περίμενα κάμποσα λεπτά αλλά η άλλη γαμιότανε μέσα,στο γωνιακό 32Α μία καλούλα με 2 άτομα σε αναμονή για δωμάτιο και την έκανα.Στο δίπλα το υπόγειο ένα τραγικό μπάζο και απέναντι στο υπόγειο 27Β, ένα ξενέρωτο στεγνό μίλφ.Άφησα τελευταίο και τυχερό το 30Β.Βρήκα Άννα, παλιά γνώριμη, με το κοντό μαλλί, που δούλευε χρόνια δίπλα, στο ισόγειο(30Α).Σαν να είχε ομορφήνει λίγο.Δεν το πολυσκέφτηκα,άσε που με θυμήθηκε κιόλας.Μπήκα, ήρθε, με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα και στο καραμπαλίκινγκ,έφτυσε τη μουνάρα της και μπήκα...Αυτά τα ολίγα...
Βολτα λιγο μετα της 12.20 σε διαφορα μαγαζια με ξεκινημα απο
Αχιλλεως48Βκαι Μαραθωνος Μονικα η κλασικη νταρντα ξανθια με το τατου στη μεση παλια καραβανα
Μαραθωνος59 Μαρσελα το ανατολικο ουκρανο μωρακι με καστανο μακρι μαλλακι και ωραιοτατο σωμα
Μαραθωνος59Α Γιαννα η βαλβιδορουφηχτρα αδυνατισμενη και βαριεστημενη στο σαλονι εντελως ομως
Διδυμου22 Ελενα νεαρη ρουμανα κοντη ξανθια μακρια μαλλια μετρια παρουσια οχι κακη ομως
Διδυμου20 Φλωρη το χομπιτ με εντονα βαμενα χειλη εκανε σαν χαζο στο σαλονι
Διδυμου16 Λιλιαν και Ειρηνη δυο μιλφ
Διδυμου7B Τζωρτζια ρουμανα γνωστη με ωραιο σωμα αλλα χανει αρκετα στη φατσα
Διδυμου8Α Νατασσα ρωσσιδα μελαχρινη με σπαστο μαυρο μαλλι σωμα με πιασιματα την παρουσιασε η πολυ καλη και ευγενικη παντα κυρια και ομορφη γυναικα εχει κατι πολυ ωραιο επανω της
Διδυμου8Β Αννιτα η ξανθια ρωσσιδα με την πολυ γλυκεια φατσα σωματακι με πιασιματα
Φυλης40 Μονικα νεαρη μελαχρινη με κοντο μαλλι ως τους ωμους ωραιο σωματακι ελευθερο στοματικο μου ανακοινωσε η τσατσα οταν πηγα προς την εξοδο
Αχαρνων85 Ντινα κορεατισσα,κινεζα,μογγολα οτι και να ειναι πολυ μετρια παντως και Λαουρα ψηλη με καστανο μακρι μαλλι μιλφ σχετικα καλο σωματακι ευγενικη που εχει δουλεψει σε διαφορα μαγαζια στο μεταξι οπως Ιασωνος20Γ,1Βαριστερα,κολωνου32Ακαι Λεωνιδιου
Αγκυρας12Β Νατασσα ξανθια ρωσσιδα μιλφ με ισιο μακρι μαλλι μετριο υψος σωμα με πιασιματα εδειχνε εμπειρη εχει δουλεψει επισης και Λιοσιων76Β,Ιωαννινων3,Βεργας6Α σε μεταμεσονυχτια βαρδια
Αλκαμενους113 Συλβια ρωσσιδα ξανθια μιλφ ψηλη με κοντο κουρεμενο μαλλι εχει παρει καποια κιλα και Νικη γκιλφοπαρακμη εντελως αδιαφορη
αυτα προς το παρον καλο μεσημερι σε ολους
Αχιλλεως48Βκαι Μαραθωνος Μονικα η κλασικη νταρντα ξανθια με το τατου στη μεση παλια καραβανα
Μαραθωνος59 Μαρσελα το ανατολικο ουκρανο μωρακι με καστανο μακρι μαλλακι και ωραιοτατο σωμα
Μαραθωνος59Α Γιαννα η βαλβιδορουφηχτρα αδυνατισμενη και βαριεστημενη στο σαλονι εντελως ομως
Διδυμου22 Ελενα νεαρη ρουμανα κοντη ξανθια μακρια μαλλια μετρια παρουσια οχι κακη ομως
Διδυμου20 Φλωρη το χομπιτ με εντονα βαμενα χειλη εκανε σαν χαζο στο σαλονι
Διδυμου16 Λιλιαν και Ειρηνη δυο μιλφ
Διδυμου7B Τζωρτζια ρουμανα γνωστη με ωραιο σωμα αλλα χανει αρκετα στη φατσα
Διδυμου8Α Νατασσα ρωσσιδα μελαχρινη με σπαστο μαυρο μαλλι σωμα με πιασιματα την παρουσιασε η πολυ καλη και ευγενικη παντα κυρια και ομορφη γυναικα εχει κατι πολυ ωραιο επανω της
Διδυμου8Β Αννιτα η ξανθια ρωσσιδα με την πολυ γλυκεια φατσα σωματακι με πιασιματα
Φυλης40 Μονικα νεαρη μελαχρινη με κοντο μαλλι ως τους ωμους ωραιο σωματακι ελευθερο στοματικο μου ανακοινωσε η τσατσα οταν πηγα προς την εξοδο
Αχαρνων85 Ντινα κορεατισσα,κινεζα,μογγολα οτι και να ειναι πολυ μετρια παντως και Λαουρα ψηλη με καστανο μακρι μαλλι μιλφ σχετικα καλο σωματακι ευγενικη που εχει δουλεψει σε διαφορα μαγαζια στο μεταξι οπως Ιασωνος20Γ,1Βαριστερα,κολωνου32Ακαι Λεωνιδιου
Αγκυρας12Β Νατασσα ξανθια ρωσσιδα μιλφ με ισιο μακρι μαλλι μετριο υψος σωμα με πιασιματα εδειχνε εμπειρη εχει δουλεψει επισης και Λιοσιων76Β,Ιωαννινων3,Βεργας6Α σε μεταμεσονυχτια βαρδια
Αλκαμενους113 Συλβια ρωσσιδα ξανθια μιλφ ψηλη με κοντο κουρεμενο μαλλι εχει παρει καποια κιλα και Νικη γκιλφοπαρακμη εντελως αδιαφορη
αυτα προς το παρον καλο μεσημερι σε ολους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K