Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (5 μέλη και 78 επισκέπτες)

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
..ηταν εκει αποψε..ανεβαζω κριτικη..

Επισκέπτης
Καλά αυτό δεν μπορεί να το γνωρίζεις λόγω καράφλας και γυαλιών,αν είναι δυνατόν ποτέ.
Εγώ πάντως δεν γνωρίζω κανέναν,κεφάλια βλέπω μόνο.  :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Επισκέπτης
Φιλος μας ειναι ρε, παλιο μελος του σαιτ, αλλα εδω και καιρο εχει σταματησει να γραφει...
Καλα διαδιδει απο δω κ απο κει οτι γαμουσε ακα τη Βαλβιδορουφηχτρα;  :think:
Μεγαλο playboy και πολυ ρομαντικος μυστης  :rockon:

Πραγματικά δεν τον ξέρω και δεν μπορώ και να καταλάβω τι λες.Ούε εσένα σε ξέρω.  :2funny:
Ότι γνωρίζω είναι από πληροφορίες άλλων ή πουτάνων ή τστσάδων ή (ας μην το πω αυτό)  :think:
τις οποίες μου εμπιστεύονται επειδή δεν τις γράφω.

Αν τις γράψω; γάμα τα.  :2funny:

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Μπα τα ιδια και τα ιδια μυστη...
Με εξαιρεση ενα συμπαθες μελαχρινο αλβανιαρικο στο Κοντεινερ(Ιασωνος43) που το βλεπω για πρωτη φορα.
Κ Φυλής να υποθέσω τα ίδια!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Και Φυλης τα ιδια τυπε
Α στο Λαβυρινθο(Φωκαιας24) ηταν ενα γυφταριο μονο που δεν εχω ξαναδει. Τιποτα το ιδιαιτερο.
Ε , αφου δεν είχε την Αγαπη παλι καλα.Εχώ βαρεθεί να την βλέπω! Η  κοπελα που ειδες παιζει να είναι η καινούργια Αλεσια.
Να σαι καλά φίλος! :thumbsup:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Καλημέρα! επιστροφή  στον πορνοστυΒο :grin: και στην εργασία :headbang:μετα από μέτριμα σκαλιων με το κορμάκι μου στην δουλειά  :jerking:!χθεσινή καταδρομικη στην Μαρσελα απο Μάραθωνως59 οπου κατέληξε σε άκρως ρομαντική μαχη (κυριολεκτικά  :grin:)κάτι που είχα  απόλυτη αναγκη :fuck2:! Αυτό το κορίτσι είναι κάτι σαν το παλιό κρασί όσο παλιώνει...!!! Μετά καταδρομικη για γλυκιά κρέπα στη Λενορμαν,  ενώ την έτρωγα συγκρινατην γλυκά της με το μουνακι που έτρωγα πριν λίγο  :2funny:...λυγωθικαα!!! Συμερα ενώ ήμουν καθοδον να πουλήσω  τις εργάτοωρες μου είπα να τσεκαρω την Μαρια (?) Ιασονως 44 που είχα διαβάσει κάποιες καλές κριτικές. Στην αναμονή πιάσιμο συζητησης  με Ντάριο συνάδελφο μαγειρα :grin: και αποχωριση λογο ελυψης χρόνου. Θα πετσωθει συντομα, όχι όμως λόγο εμφάνισης  :2funny:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Καλημέρα! επιστροφή  στον πορνοστυΒο :grin: και στην εργασία :headbang:μετα από μέτριμα σκαλιων με το κορμάκι μου στην δουλειά  :jerking:!χθεσινή καταδρομικη στην Μαρσελα απο Μάραθωνως59 οπου κατέληξε σε άκρως ρομαντική μαχη (κυριολεκτικά  :grin:)κάτι που είχα  απόλυτη αναγκη :fuck2:! Αυτό το κορίτσι είναι κάτι σαν το παλιό κρασί όσο παλιώνει...!!! Μετά καταδρομικη για γλυκιά κρέπα στη Λενορμαν,  ενώ την έτρωγα συγκρινατην γλυκά της με το μουνακι που έτρωγα πριν λίγο  :2funny:...λυγωθικαα!!! Συμερα ενώ ήμουν καθοδον να πουλήσω  τις εργάτοωρες μου είπα να τσεκαρω την Μαρια (?) Ιασονως 44 που είχα διαβάσει κάποιες καλές κριτικές. Στην αναμονή πιάσιμο συζητησης  με Ντάριο συνάδελφο μαγειρα :grin: και αποχωριση λογο ελυψης χρόνου. Θα πετσωθει συντομα, όχι όμως λόγο εμφάνισης  :2funny:

Τελικά δεν μας είπες, η κρέπα ή το μουνάκι ήταν πιο γλυκό ?

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Εχθές μου εξαφάνισε  την πουλου μου με το στόμα της:rockon:και άλλα όμορφα!!!

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Γιατι το λετε αυτο ρε μυστες; :S
Αφου ο Φορμετ την ξερει χρονια, ειναι καθαρη...  :grin: :rockon:

αμα την ξερει χρονια νταξει μωρε, να μας ειδοποιησουν οι συγγενεις του ποτε θα του κανουν τα 40 ομως, & αν θελουν να καταθεσουμε στεφανι σαν ομαδα  :'(

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
καλησπερα σε ολους φιλοι μου να επιβεβαιωσω και εγω με την σειρα μου για αυτο το αστερακι την Μαρσελλα που μολις πριν 10λεπτα βγηκα απο το δωματιο εχοντας περασει μαζι της θαυμασια ενταξει οτι καλιτερο υπαρχει στα τρια μαγαζια λεπτομεριες στην κριτικη που θα ανεβασω συντομα  πρωτα ομως ενημερωση επανερχομαι σε λιγο

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους φιλοι μου να επιβεβαιωσω και εγω με την σειρα μου για αυτο το αστερακι την Μαρσελλα που μολις πριν 10λεπτα βγηκα απο το δωματιο εχοντας περασει μαζι της θαυμασια ενταξει οτι καλιτερο υπαρχει στα τρια μαγαζια λεπτομεριες στην κριτικη που θα ανεβασω συντομα  πρωτα ομως ενημερωση επανερχομαι σε λιγο
Απλό πρόγραμμα κάνει Αόρατε ?

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Αν και λίγο ετεροχρονισμένα,εγώ πέρασα Παρασκευή βράδυ από Μετάξι.Προσπαθώ να μην πατάω και είχα πολλούς μήνες να περάσω, αλλά έτυχε..Λίγος κόσμος, παραπάνω απ τα μισά σπίτια κλειστά.Πάρκαρα Κολωνού και είπα μόνο εδώ κοιτάω.Ανοιχτά το 32 Β όπου περίμενα κάμποσα λεπτά αλλά η άλλη γαμιότανε μέσα,στο γωνιακό 32Α μία καλούλα με 2 άτομα σε αναμονή για δωμάτιο και την έκανα.Στο δίπλα το υπόγειο ένα τραγικό μπάζο και απέναντι στο υπόγειο 27Β, ένα ξενέρωτο στεγνό μίλφ.Άφησα τελευταίο και τυχερό το 30Β.Βρήκα Άννα, παλιά γνώριμη, με το κοντό μαλλί, που δούλευε χρόνια δίπλα, στο ισόγειο(30Α).Σαν να είχε ομορφήνει λίγο.Δεν το πολυσκέφτηκα,άσε που με θυμήθηκε κιόλας.Μπήκα, ήρθε, με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα και στο καραμπαλίκινγκ,έφτυσε τη μουνάρα της και μπήκα...Αυτά τα ολίγα...

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Βολτα λιγο μετα της 12.20 σε διαφορα μαγαζια με ξεκινημα απο

Αχιλλεως48Βκαι Μαραθωνος Μονικα η κλασικη νταρντα ξανθια με το τατου στη μεση παλια καραβανα
Μαραθωνος59 Μαρσελα το ανατολικο ουκρανο μωρακι με καστανο μακρι  μαλλακι και ωραιοτατο σωμα
Μαραθωνος59Α Γιαννα η βαλβιδορουφηχτρα αδυνατισμενη και βαριεστημενη στο σαλονι εντελως ομως
Διδυμου22 Ελενα νεαρη ρουμανα κοντη ξανθια μακρια μαλλια μετρια παρουσια οχι κακη ομως
Διδυμου20 Φλωρη το χομπιτ με εντονα βαμενα χειλη εκανε σαν χαζο στο σαλονι
Διδυμου16 Λιλιαν και Ειρηνη δυο μιλφ
Διδυμου7B Τζωρτζια ρουμανα γνωστη με ωραιο σωμα αλλα χανει αρκετα στη φατσα
Διδυμου8Α Νατασσα ρωσσιδα μελαχρινη με σπαστο μαυρο μαλλι σωμα με πιασιματα την παρουσιασε η πολυ καλη και ευγενικη παντα κυρια και ομορφη γυναικα εχει κατι πολυ ωραιο επανω της
Διδυμου8Β Αννιτα η ξανθια ρωσσιδα με την πολυ γλυκεια φατσα σωματακι με πιασιματα
Φυλης40 Μονικα νεαρη μελαχρινη με κοντο μαλλι ως τους ωμους ωραιο σωματακι ελευθερο στοματικο μου ανακοινωσε η τσατσα οταν πηγα προς την εξοδο
Αχαρνων85 Ντινα κορεατισσα,κινεζα,μογγολα οτι και να ειναι πολυ μετρια παντως και Λαουρα ψηλη με καστανο μακρι μαλλι μιλφ σχετικα καλο σωματακι ευγενικη που εχει δουλεψει σε διαφορα μαγαζια στο μεταξι οπως Ιασωνος20Γ,1Βαριστερα,κολωνου32Ακαι Λεωνιδιου
Αγκυρας12Β Νατασσα ξανθια ρωσσιδα μιλφ με ισιο μακρι μαλλι μετριο υψος σωμα με πιασιματα εδειχνε εμπειρη εχει δουλεψει επισης και Λιοσιων76Β,Ιωαννινων3,Βεργας6Α σε μεταμεσονυχτια βαρδια
Αλκαμενους113 Συλβια ρωσσιδα ξανθια μιλφ ψηλη με κοντο κουρεμενο μαλλι εχει παρει καποια κιλα και Νικη γκιλφοπαρακμη εντελως αδιαφορη

αυτα προς το παρον καλο μεσημερι σε ολους

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom