Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (6 μέλη και 78 επισκέπτες)

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.677
Πόντοι
8.816
Ασχετο αλλα θελω να μαθω πληροφορια.εχει παρει κανεις τη sunny wild τη πορνοστρ που δουλευει στη θησεως 365 μολις τωρα?ειναι αυτη που φοραει μια ροζ περουκα στη ταινια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ασχετο αλλα θελω να μαθω πληροφορια.εχει παρει κανεις τη sunny wild τη πορνοστρ που δουλευει στη θησεως 365 μολις τωρα?ειναι αυτη που φοραει μια ροζ περουκα στη ταινια

ρωτα στα στουντιο εχει και κριτικες

panas82

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2014
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
0
Ειιμαι βεβαιος οτι ειναι καθαρη  :rockon: Καθαρα βαση ενστικτου , το εχω κανει αλλες 2 φορες με κοπολες που γαμουσα καιρο σε μπουρδελα...και ηταν καθαρες τελικα  :rockon:
[/quote Χαρας το κουραγιο σου φιλαρακι εγω όταν την ειχα γαμησει βρωμαγε ψαριλα.

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
Εκηνη λιγο πριν την παρο στα 4....Μου λεει με η χωρις λεω χωρις....Γυρηζη κια της τον καρφονο ,,,,Δεν μου ειπε αν θελει να χυσο μεσα κτλ...ε και εχυσα μεσα....σκουπιστικε...Δεν μου ειπε για εξτρα απο μονος μου της εδωσα 5 ευρο στο τελος με ευχαρηστησε και εφυγε  :rockon:

μην κανεις μακάβρια αστεία φιλε μου, η μαρία δεν είναι ούτε για να κλάνεις πάνω της, όχι να την γαμίσεις κιολας.

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
τυποι παλι μια στοχευμενη καταδρομικη στη Φωκαιας σημερα,για την κοντουλα μικροκαμωμενη χριστινα με φουλ προγραμμα που συνηθως ειναι στο 27 υπογειο.αντι για αυτην σημερα ηταν η αννα με ελευθερο στοματικο εαν θυμαμαι καλα,και απλο προγραμμα.στο 27 υπερυψωμενο ισογειο ηταν η ελληνοουκρανη χριστινα με φουλ και πολυ καλες υπηρεσιες που τιμηθηκε.επισης στο 25 οροφος ηταν η ανδριαννα,νταρντανα,ωραιο προσωπο,αλλα νομιζω καποιοι πορνορεπορτερ ειπαν οτι ειναι φολα.επισης σημερα στο φυλης 40 ηταν μονο η μονικα,ωραιο σωμα αλλα μετριο προσωπο με φουλ

ο ρομαντικος υπεραιωνοβιος τσατσος με το φεσι στο φωκαιας 24 ειχε δυο μικροκαμωμενα καυλακια που δεν δοκιμασα.το ενα μονο του στα 20,και τα δυο μαζι παρτουζα,στα δυο πιπινια το δευτερο σε μιση τιμη,30 δηλαδη   :grin:

τελικα και η μικροσωμη χριστινα με φουλ μαλλον αποδυκνειεται και αυτη αστικος μυθος οπως και η βικτωρια που μια ειναι και μια δεν ειναι  :S
ρε man ποτε δουλευει δλδ το καυλακι γιατι δεν το πετυχαινουμε ποτες, για την κοντη την χριστινα λεω στο υπογειο 27.
τωρα στην δευτερη λες να δουλευει ?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.686
Πόντοι
10.686
Ξαναπήγα σήμερα το μεσημέρι στην Άννυ στο Ιάσωνος 10,στον όροφο αυτή τη φορά,και τσατσά ήταν αυτή η γριά πολυλογού,(στην Αστόρια,κομμώτρια,κι από δω κι από κει,μπλα-μπλα-μπλα...),και μου έπαιξε το εξής σκηνικό,που το'χει επαναλάβει και παλιότερα,δεν θυμάμαι με ποιά:η κοπέλα στο δωμάτιο,εγώ να βγάζω το σώβρακο,ανοίγει την πόρτα να μου πει ότι δεν την πλήρωσα! :new_shocked: Έκπληκτος τη διαβεβαίωσα ότι έκανε λάθος!Έχει τύχει και σε σας;Είναι κανά κολπάκι για να ντροπιαστείς και να διπλοπληρώσεις,ή έχει τζαζέψει κι έχει μνήμη... χρυσόψαρου;

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ξαναπήγα σήμερα το μεσημέρι στην Άννυ στο Ιάσωνος 10,στον όροφο αυτή τη φορά,και τσατσά ήταν αυτή η γριά πολυλογού,(στην Αστόρια,κομμώτρια,κι από δω κι από κει,μπλα-μπλα-μπλα...),και μου έπαιξε το εξής σκηνικό,που το'χει επαναλάβει και παλιότερα,δεν θυμάμαι με ποιά:η κοπέλα στο δωμάτιο,εγώ να βγάζω το σώβρακο,ανοίγει την πόρτα να μου πει ότι δεν την πλήρωσα! :new_shocked: Έκπληκτος τη διαβεβαίωσα ότι έκανε λάθος!Σας έχει τύχει κι εσάς;Είναι κανά κολπάκι για να ντροπιαστείς και να διπλοπληρώσεις,ή έχει τζαζέψει κι έχει μνήμη... χρυσόψαρου;

Τύπε,για να τελειώνουμε - το έχουμε γράψει ξανά - ....
Έχει βγάλει μια "πανάκριβη" σχολή...η οποία σου μαθαίνει,να κρατάς στο μυαλό σου...μόνο τα χρήσιμα πράγματα...
Η πληρωμή των 10€,μάλλον ήταν κάτι άχρηστο...και το διέγραψε.... :)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.686
Πόντοι
10.686
Τύπε,για να τελειώνουμε - το έχουμε γράψει ξανά - ....
Έχει βγάλει μια "πανάκριβη" σχολή...η οποία σου μαθαίνει,να κρατάς στο μυαλό σου...μόνο τα χρήσιμα πράγματα...
Η πληρωμή των 10€,μάλλον ήταν κάτι άχρηστο...και το διέγραψε.... :)
Καλά,μη βαράτε!Δεν έτυχε να το διαβάσω...

Xou_re_Thymiato

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Πέρασα και εγω , Μετά από Πολλλαααα χρόνια, προχτές από το τροφωνίου 11 Όροφος και είδα από κοντά το βυζο-τούμπανο που έγραψε και ο φίλος TOMMY DEVITO]TOMMY DEVITO. Στο ισόγειο είχε δύο gilfs, ο θεός να τα κάνει gilfs... έφυγα μετά για Περγάμου, γιατί και εκεί είχα χρόνια να περάσω και πέτυχα πάλι γιαγιάδες. Πέτυχα όμως στο ρεμούνδου 21Α ένα Γλυκό κοντοπουτάνο, την Καίτη. Περίμεναν 2-3 άτομα, οποτές την έκανα. Ξέρουμε ΑΝ δουλεύει πάλι απόγευμα μέσα στην εβδομάδα?

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Στο Περγάμου , τι είδες φίλε καί τι ώρα, καί εκεί σαβούρες??

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.678
Πόντοι
3.656
ρε man ποτε δουλευει δλδ το καυλακι γιατι δεν το πετυχαινουμε ποτες, για την κοντη την χριστινα λεω στο υπογειο 27.
τωρα στην δευτερη λες να δουλευει ?

τυπε μου φαινεται πιο ευκολα πετυχαινεις τζοκερ,παρα την κοπελα αυτη   :S
για να δουμε ισως να μεινει σταθερη στην πρωινη βαρδια οπως ειπε ο dude007

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
τυπε μου φαινεται πιο ευκολα πετυχαινεις τζοκερ,παρα την κοπελα αυτη   :S
για να δουμε ισως να μεινει σταθερη στην πρωινη βαρδια οπως ειπε ο dude007

Το Σάββατο ίσως να ήταν εκτάκτως πρωινή γιατί μόλις είχε επιστρέψει από την πατρίδα της.

Λογικά θα επιστρέψει πάλι στην παλιά βάρδια της,την απογευματινή.

Όσο για την Βικτώρια αφενός σταμάτησε να δουλεύει στην συγκεκριμένη αλυσίδα μαγαζιών(Φωκαίας 27 και 24) και αφετέρου είχε φύγει λόγω των εορτών.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Το Σάββατο ίσως να ήταν εκτάκτως πρωινή γιατί μόλις είχε επιστρέψει από την πατρίδα της.

Όσο για την Βικτώρια αφενός σταμάτησε να δουλεύει στην συγκεκριμένη αλυσίδα μαγαζιών(Φωκαίας 27 και 24) και αφετέρου είχε φύγει λόγω των εορτών.

Για ποία Χριστίνα λένε Dude αυτή με τις βυζάρες την όμορφη-τυπική...;

Επισκέπτης
Ενημέρωση.2η Βάρδια.

Βέργας 3.
Αριστερά: Δύο πιτσιρίκες,  λεπτά κορμιά Η μία με μακρί μαλλί κοτσίδα νομίζω κοκκινομάλλα, η άλλη πιο ψηλη μελαχρινή με ελεύθερο στοματικό.Την μελαχρινή την λένε Βερόνικα.
Δεξιά: Τζένη μιλφ με βυζάρες και μια κοντή μελαχρινή πιτσιρίκα με κάπως μεγάλα στήθη και αυτή (2.5-3 ).

Ρε φίλε μήπως λες την Καίτη στο Βέργας 3 αλλά είναι πρώτη βάρδια αυτή,νομίζω είναι καλή λύση
αλλά μόνο για μία φορά. Πιο πολλές πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας  :2funny: με το συμπάθειο
για να πας.  :headbang: Γνώμες είναι αυτές και επιτρέπεται η διαφωνία  :o
αυτό είναι και το σωστό του διαλόγου άλλωστε.  :grin:
Είχα πετύχει θυμάμαι έναν παππού που την πήρε και μου είπε καλά λόγια.  :o
Μου ήρθε μια μασχαλίλα όμως και ψιλοξενέρωσα την βρηκα και λιγο τυπική  :think: ενώ φοβάμαι
γιατί οι συναγωνιστές την αναφερουν ως Ουκρανή ή Ρωσίδα  :o και όσο να'ναι σκέφτομαι
μια φάση με ένα καραφλό γυαλάκια που ισχυριζόταν κάποτε σε τυχαία συζήτηση ότι πηδούσε
την Ουκρανή Γιάνννα στο Αχιλλέως 48 χωρίς προφυλακτικό.  :jerking:
Είναι λίγο μυστηρια αυτά τα έθνη,με τρόμαξε  :new_shocked: αλλά δεν το πιστεύω πάντως με τίποτα.
Πολλά ακούγονται και λέγονται.  :2funny: Μπορεί να ήταν κι ανίκανος όμως και να την κατηγορεί. :-
Χίλια δυο συμβαίνουν γύρω μας.  :think:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975

URL]]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
 :o και όσο να'ναι σκέφτομαι
μια φάση με ένα καραφλό γυαλάκια που ισχυριζόταν κάποτε σε τυχαία συζήτηση ότι πηδούσε
την Ουκρανή Γιάνννα στο Αχιλλέως 48 χωρίς προφυλακτικό
.  :jerking:
Είναι λίγο μυστηρια αυτά τα έθνη,με τρόμαξε  :new_shocked: αλλά δεν το πιστεύω πάντως με τίποτα.
Πολλά ακούγονται και λέγονται.  :2funny: Μπορεί να ήταν κι ανίκανος όμως και να την κατηγορεί. :-
Χίλια δυο συμβαίνουν γύρω μας.  :think:

Καλά κάνεις και δεν το πιστεύεις.... ;)
Δεν γίνονται τέτοια "πράματα"... :grin:

"καραφλό γυαλάκια"...?
Κάπου πάει,το μυαλό μου... :grin:
Ο BMWPOWER/μπέμπας...θα καταλάβει...

Επισκέπτης
Τι ψάχνεις να βρεις συναγωνιστή; :think: ξέρεις πόσοι μοιάζουν μεταξύ τους; :2funny:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πέτυχα όμως στο ρεμούνδου 21Α ένα Γλυκό κοντοπουτάνο, την Καίτη. Περίμεναν 2-3 άτομα, οποτές την έκανα. Ξέρουμε ΑΝ δουλεύει πάλι απόγευμα μέσα στην εβδομάδα?

Η Καίτη δουλεύει συνήθως τρεις φορές την εβδομάδα απόγευμα.

Οπότε σίγουρα θα την ξαναπετύχεις-εάν δεν την βρεις και προκειμένου να μην ταλαιπωρείσαι,δεν είναι κακό να ρωτήσεις ποια ημέρα δουλεύει.

Xou_re_Thymiato

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω Πολυ Dude :rockon:. Θα περάσω πάλι μέσα στην εβδομάδα και θα ρωτήσω. θα ποστάρω και στο site.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom